Intervju med Paul Schmitzer fra Particl – The Privacy Focused Marketplace

Personvern er en umistelig menneskerettighet som ofte tas for gitt.

Dette gjelder spesielt når det gjelder økonomi og din rett til å bruke pengene dine på hva du vil, når du vil og hvordan du vil.

Det er mange kryptovalutaer som har gjort personvern til sin sentrale avhandling. De fleste av disse har fokusert på behovet for å lage en usporbar og desentralisert digital kontant.

Particl (PART) er et slikt prosjekt, men mens de fleste andre mynter vil stoppe ved kryptovalutaen, har Particl utviklet en hel privat markedsplass som også vil være kryptoagnostisk.

Vi ble fascinert av prosjektet og bestemte oss for å nå ut til teamet for å se om de kunne svare på noen av de mer spesifikke spørsmålene vi hadde om Particl.

Intervju med Paul Schmitzer

Paul Schmitzer Particl

Paul Schmitzer på et nylig Meetup. Bildekilde: YouTube

Paul Schmitzer er leder for prosjektmarkedsføring og -strategi hos Particl. Han er ganske involvert i samfunnet og deltar regelmessig på arrangementer for å spre bevissthet for plattformen og det bredere prosjektet.

Da han ble kontaktet av Coin Bureau, svarte han gjerne på spørsmålslisten vår. Disse delte seg inn i en rekke emner fra tekniske forhold i protokollen til det bredere personvernmynten og kryptovalutaøkosystemet.

Nedenfor er det komplette intervjuet:

Oversikt over deg selv, del

Kan du gi oss litt bakgrunn om deg selv og hvordan du ble involvert i crypto og Particl-prosjektet?

Jeg er en familiemann. Jeg har en vakker kone og to vakre døtre. Jeg er faktisk arkitekt av handel og har designet bygninger i over 20 år.

Tilbake i 2011 leste jeg en WIRED artikkel av Benjamin Wallace med tittelen “The Rise and Fall of Bitcoin” og det var det som fikk meg inn i kaninhullet. Som mange andre den gang og siden førte det tidlige bitcoin-økosystemet til fora og IRC-kanaler meg dypere og dypere inn i en fullverdig hobby.

Jeg praktiserer nå arkitektur som en hobby og tilbringer mesteparten av tiden min i kryptorommet.

Jeg har aldri definert meg selv som en Bitcoin Maximalist, men anser det prosjektet som topper og det viktigste åpne kildekodeprosjektet som eksisterer. Min støtte for altcoin / open source-prosjekter er bøyd mot meningsfylte applikasjoner for utvikling og personvern. Jeg har hatt muligheten til å være involvert i kryptorommet i åtte år og deltatt i alle personvernmyntprosjektene av noen betydning.

Jeg ble involvert med Particl rundt 6 måneder før prosjektet ble offentlig. Jeg kommer tydeligvis ikke fra teknisk bakgrunn, men graden min og eksponeringen i rommet gjorde at jeg passet godt til å lede markedsføringen og kommunikasjonen til prosjektet. Particl har vært heldig å få mange av våre lidenskapelige frivillige til å delta i større roller, og jeg styrer sammen et team på 7 av de beste bidragsyterne i rommet.

Particl fokuserer på en rekke forskjellige tiltak. For de som nettopp har hørt om det, kan du forklare stasjonen bak Particl og dens bredere visjon?

Particl er et ambisiøst prosjekt, det er ingen enkel måte å forklare det på. I den enkle definisjonen er Particl en personvernmynt benevnt som DEL. Imidlertid peker visjonen på prosjektet på en uavhengig økonomi for jevnaldrende som bruker personvernfokuserte desentraliserte applikasjoner.

2019 begynner faktisk med et skifte i prosjektet – fra å være et personvernmyntprosjekt til å være en personvernplattform med et salgbart produkt. Vår åpne markedsplass er privat av design og er et sted å kjøpe eller selge ting for krypto.

Uten hensikt å skildre et selvtilfredshet, er den private markedsplassen forankret i et problem Satoshi spesifikt påpekte i Hvitbok for Bitcoin.

Handel på Internett har nesten utelukkende stole på at finansinstitusjoner fungerer som pålitelige tredjeparter for å behandle elektroniske betalinger. Selv om systemet fungerer bra nok for de fleste transaksjoner, lider det fortsatt av de iboende svakhetene ved den tillitsbaserte modellen.

Mens bitcoins p2p ecash-løsning gir folk tilbake kontroll over pengene sine. Vår p2p e-handelsløsning gir folk kontroll over hvordan de handler på nettet.

Kryptorommet er fortsatt ungt. Alle i dette rommet har et ansvar for å bygge et solid grunnlag for fremtidige generasjoner å bygge på. Dette er grunnen til at vi holder oss oppdatert med hver Bitcoin Core-utgivelse, og hvorfor vi utvikler peer-reviewed personvernforbedringer på toppen av kodebasen. Dette er grunnen til at vi jobber med desentralisert styring og tillitsfulle sperringsmekanismer. Particl er unapologetisk ambisiøs, og vi gleder oss over muligheten til å forme hele vår fremtid.

Particl er relativt unikt i den forstand at du ikke fullførte en ICO eller gjorde en pre-mine. Finner du at dette har hjulpet deg med å skille deg ut blant folkemengdene som har?

Prosjektet fikk en løpende start med et allerede etablert aktivt samfunn. Prosjekter lever eller dør i dette rommet på grunn av aktive daglige brukere. Hvis jeg er helt ærlig, tror jeg ikke mange mennesker i det totale kryptorommet vet om Particl. Jeg sier det fordi plassen stort sett er investortyper fortsatt, og vår sterke side – utvikling – ikke er en populær beregning blant den mengden.

For de som er med på det for teknologien, tror jeg vi skiller oss ut helt sikkert. Selv om prosjektet bare er 1,5 år gammelt, har vi medlemmer av samfunnet som har fulgt teamet vårt i over 4 år. Integriteten til utviklingen teamet har vist gjennom historien om å jobbe eksternt sammen, er noe som er vanskelig å matche.

For meg viser dette mer enn noe annet at vi er på rett spor, visjonen er god, og hvis vi bygger den, vil de komme.

Particl-teknologi

Dere har sagt at du er i siste løp av Alpha v 1.2 av Particl Open Marketplace. Når kunne vi se løslatelsen av dette? Når kan vi forvente å se en beta-lansering av markedet?

Ja, vår endelige Alpha-versjon av Open Marketplace pakker inn oss, og den første Beta-versjonen av markedet begynner veldig snart. Fingrene krysset, det vil være før slutten av måneden.

Open Marketplace (Beta) er planlagt for slutten av Q1, 2019-utgivelsen eller tidlig Q2. Med Beta frigjør vi byggekandidater som er funksjonsutgivelser. Vi legger til mer funksjonalitet på selgersiden av merkeplassen med lageradministrasjon, kommunikasjon, tilbakemelding osv. Som vil være individuelle versjonsutgivelser.

Strategien er at med hvert nye leverandørverktøy ser vi flere selgere prøve Open Marketplace og bygge opp produktoppføringene våre.

Du har også nevnt at når Alpha v1.2 er utgitt, vil alle kunne få tilgang til den på testnet med en begrenset gruppe som kjører mainnet. Har du tenkt mer på hvordan du vil velge disse brukerne?

Det er sant at den endelige Alpha-bygningen vil være en stabil testnettversjon og stor forbedring i forhold til v1.1 som ble utgitt i mai 2018. Ingen forventet noen gang at Alpha skulle være på nettet fordi det var et bevis på konseptet (PoC).

Imidlertid har teamet gjort barebone-konseptet til en ganske stabil og brukbar desentralisert markedsapp de siste 6 månedene. For det formål vil den endelige Alpha-utgivelsen også være på mainnet og tilgjengelig for alle å kjøpe og selge ting for krypto!

La leserne være oppmerksomme – som med alle første generasjons produkter, dvs. bitcoin – Alpha Open Marketplace er et eksperimentelt program som du kan miste ekte penger ved å bruke hvis du ikke vet hva du gjør.

Også de nye Beta-funksjonene vil aldri være tilgjengelige på Alpha-markedet. Brukere må vente til mars-april på verktøy som produktimport og kjøper / selger kryptert kommunikasjon.

Dere har berørt leverandøroppsøk når Beta er fullt funksjonell. Hva slags leverandører tenker du å målrette mot? Er det en typisk leverandørprofil som du mener er best tilpasset for å delta i disse innledende trinnene??

Målgruppen vår er kryptobrukere tidlig. Teknologien er fortsatt for komplisert for vanlige online-kunder på dette tidspunktet. Så vi ser mange leverandører som allerede bruker desentraliserte markedsplasser for å bruke Particl. Vi ser online-leverandører som allerede selger på Amazon eller eBay, men som også er i krypto ved å bruke Open Marketplace som en måte å selge ting til krypto. De kan ikke gjøre det på de sentraliserte markedsplassene.

Particl Open Marketplace er en nedlastbar app. Det er viktig å forstå at de fleste online selgere og kjøpere ikke er opptatt av å laste ned programvare for å handle. De bruker for det meste nett- eller mobilapplikasjoner. Så det er viktig å holde dette på linje når vi nærmer oss leverandører. Adopsjon vil komme over tid. Open Marketplace tilbyr et attraktivt valg for brukere som har ting og vil ha krypto, men ikke er et konkurransedyktig produkt mot børsnoterte netthandelsgiganter … ennå.

Particl Open Marketplace Interview

Bildekilde: Offisiell Particl-blogg

Particl-Proof-of-Stake (PPoS) er unikt for dere og tillater kald staking fra en hardware lommebok. Du har også nettopp gitt ut kalde staking bassenger med et nytt brukergrensesnitt. Hvordan har dette gått? Har samfunnet vært aktivt involvert i innsatsprosessen?

Alle var veldig begeistret med utgivelsen av kalde staking bassenger. Fire desentraliserte PART-bassenger er i naturen, med over 119.000 PART som for tiden stakes.

Samfunnet vårt har alltid trodd på det større bildet av prosjektet. Du kan se at i gjerrigheten de viser med å kvitte seg med sin innsatsdel. Nettverket vårt har konsekvent 40% -50% av nettverksinnsatsen representert av mer enn 500 fulle noder; en nå uendelig mengde anonyme noder som peker mot kalde staking bassenger.

Innsatsbassenger bør øke innsatsnettverket fordi det er 100% privat og desentralisert og lar brukere med mindre beløp bidra til konsensus og tjene belønninger for arbeidet de gjør.

Hardfork og lanseringen av Ring CT er blir forsinket slik at de kan lanseres fullt ut med Bulletproofs. Hvordan går utviklingen på dette?

Bulletproofs er i koden nå, men trenger fortsatt å gå gjennom en skikkelig kodeovervåking og dobbeltsjekkperiode. Hvis alt kommer positivt ut, kan PART-brukere planlegge å være på mainnet med neste planlagte hardfork.

Tidlige indikasjoner viser en signifikant 70% reduksjon i avstandssikre størrelser, samt forbedret personvern på grunn av 64-biters dekning over gjennomsnittlig 32-bit. Vi vil ha mer å snakke om når en kodekonsulent er sikret og revisjonen er i gang.

I veikartet har du også nevnt MAD sperresystem som en potensiell løsning på tvisteløsning. Vil det ikke være vanskelig å overbevise nye brukere om å bruke en funksjon som kan se dem miste penger uten egen skyld?

Particls MAD-sperringssystem er basert på spillteorien om gjensidig sikret ødeleggelse (MAD) der tillit ikke trenger å være til stede for at to parter skal komme til enighet. Dette er definitivt ikke en vanlig måte å gjøre forretninger mellom kjøper og selger på nettet, og vil være en annen opplevelse for de fleste. Det betyr ikke at det er en dårlig måte å gjøre forretninger på. Vi tror faktisk det vil være befriende når folk begynner å bruke det.

Hvert salg og kjøp på Open Marketplace vil opprette en tillitsfull escrow-kontrakt for 2 personer. Vi bygde det på denne måten fordi 2 personer kan handle i det virkelige liv uten tredjeparter involvert, og fordelene for selgeren (tjen mer penger) og kjøperen (kjøp til den billigste prisen) er størst med bare 2 personer.

Hele prosessen vil være annerledes for de fleste når de først går gjennom den. Det er mer eierskap og kontroll med kjøpsflyten modellert i Open Markeplace. Det fine med systemet er at samarbeid, selv uten å stole på hverandre, er nødvendig slik at begge brukere ikke mister innskuddspengene sine.

Vil du heller gi noen 5% av inntektene dine (tap) eller låse 5% av inntektene dine i en gjensidig kontrakt og få den tilbake?

Du har nettopp gitt ut styringsprotokollen din med myntvektstemming. Medlemmer har adressert bekymringer om potensialet for manipulasjon av store leverandører. Mens det fortsatt er tidlige stadier, har du tenkt på noen motvekter til dette? Kan du låne justeringer og endringer fra andre styringsprotokoller?

Ja, våre Alpha Open Marketplace-bygninger har v2 av styringsprotokollen vår. Denne versjonen kommer med myntvektstemming. En ting å huske på er at alle desentraliserte styringsprotokoller trenger riktig bruk før vi kan se hvordan teorier oversettes funksjonelt til den virkelige verden.

Til å begynne med har vi merket 10% av PART-tilbudet for avnotering. Så en stor leverandør vil trenge å ha tilgang til 10,1% av total forsyning for å manipulere resultatene i en retning eller 10% for å manipulere i den andre retningen (for eksempel for å fjerne konkurrentens elementer).

Den første personen som flagger et element, registrerer den første nedstemningen for et element, og som beveger seg til et spesielt vindu for andre brukere for å godkjenne eller avvise varer. Når en vare overstiger 10%, blir den fjernet og selgeren mister noteringsgebyret. Igjen, dette er vår styring v2-mekanisme på plass som er i stand til å bli justert avhengig av hvordan den virkelige verdensbruk dikterer.

Forskerne på Particl-teamet vårt er opptatt av andre prosjekter som utvikler standarder for styring, personvern og sikkerhet. Å være fleksibel og tilpasningsdyktig er viktig i disse tidlige PoC-appene.

Partnerskap

Dere samarbeidet nylig med PIVX for å være en del av deres lansering av zDEX. Ser dere dere styrke denne alliansen på andre måter?

PIVX vil trolig være en av de tidligste kryptokoinene som er lagt til som betalingsmåte på Particls Open Marketplace. ZDEX-produktet PIVX har bygget kan potensielt bli raffinert til å være en gratis personvernfokusert desentralisert app i Particl Desktop.

Begge samfunnene rundt PIVX og PART er nærme og vennlige, selv i et rom du vanligvis ser “konkurransemisunnelse” med daglige brukere. Dette er typene prosjektgrupper vi ønsker å jobbe med, og typen fellesskap vi vil inkludere i produktene våre.

Plassen er fremdeles så ung, vi bygger alle fremtiden, hvorfor kaste bort den på å krangle om hvem som er først eller hvem som er bedre når vi kan samarbeide og lage noen veldig kule ting for alle.

Du har inngått et samarbeid med Mubiz for å gi et mer brukervennlig grensesnitt for markedet. Gutta på Mubiz har nettopp gitt ut sine nytt nettsted. Hva er tankene dine om det? Tror du Mubiz vil bidra til å øke adopsjonen blant mer tradisjonelle brukere?

Jeg synes det er vakkert! Jeg tror absolutt et clearnet-nettgrensesnitt for Open Marketplace vil bidra til å drive adopsjon. Mest shopping på nettet skjer via nettet eller mobile enheter, så det er virkelig den retningen vi trenger for å ta i bruk bredere adopsjon og økt daglig brukeraktivitet.

Mubiz bruker Particl API-anrop for å dele, søke og vise oppføringer på Open Marketplace for alle som har en nettleser. Det er et flott initiativ fra en mangeårig bidragsyter fra PART-samfunnet. Jeg vil gjerne se flere av disse typeprosjektene dukker opp i år.

Mubiz Particl Partnerskap

Mubiz markedsplass brukergrensesnitt. Bildekilde: Offisiell Mubiz

Etter dette, er det noen andre potensielle partnerskap du utforsker med andre prosjekter? Kanskje prosjekter som har uttrykt interesse for å bygge en dApp?

Vi har gode relasjoner med en håndfull prosjekter, inkludert Bitcoin, PIVX og Komodo. Vi er en av en liten gruppe prosjekter som ser viktigheten av tverrkjedeløsninger som Decred’s atombytter.

Både PIVX og Komodo har desentraliserte børser som vi er store fans av. Ved fjorårets konsensus i New York City diskuterte Steve Lee fra KMD og jeg brukssakene som en gratis desentralisert utvekslingsapp som deres BarterDEX ville bringe til daglige brukere av Particl Desktop. Personvernplattformen vår er for å bygge personvernfokuserte desentraliserte applikasjoner – enten det er teamet vårt eller et annet team.

Med en DEX og desentralisert markedsplass på samme plattform kan du få brukere som liker å bytte handel med en DEX og deretter komme til markedet for å feire en god dag med et lite kjøp. Dette er den uavhengige økonomien jeg ser vokse når prosjektet og rommet modnes.

Jeg kunne se et av disse partnerskapene skje på et tidspunkt i fremtiden med noen av disse prosjektene eller andre. Et stort første skritt med å støtte mer utvikling på Particl vil være når vårt programvareutviklingssett (SDK) legges ut. Det er en veikart som vil øke mer damp og arbeidskraft senere i sommer.

Generelle spørsmål

Dere ser ut til å være veldig aktive når det gjelder utvikleraktivitet og GitHub forplikter seg. Du har presset flere forpliktelser enn prosjekter som har mye større lag. Får utviklerne søvn? Tar du aktivt på ingeniørtalent?

Ha! Ja våre utviklere har fullt liv utenfor Particl. Observasjonen din, mer enn noe annet, kan knyttes til mengden arbeid som blir utført sammenlignet med prosjektets visjon og veikart. Som jeg sa tidligere, er dette et ambisiøst prosjekt og det er vanskelig å definere i en enkel uttalelse. Vi har en klar plan for hvor vi skal og alt hardt arbeid og samarbeid vises i Github.

Vi er BUIDLere, og alt vi gjør er åpen kildekode – i synlige, offentlige arkiver. I motsetning til mange kryptoprosjekter som forkaster koder og deretter aldri kommer tilbake til oppdatering, eller som kopierer gode biter herfra eller der, holder vi oss kontinuerlig i takt med Bitcoin Core-forpliktelser som er en heltidsjobb i seg selv. Våre utviklere, spesielt Tecnovert, har bidratt med mye “førstegang” for privatliv på Bitcoin-kodebasen – både fortid og nåtid – som skjult adresser, ringesignaturer, konfidensielle transaksjoner, (kommende) skuddsikkerhet, som andre prosjekter til slutt også vedtar..

Selv om de fleste unge kryptoentusiaster ikke blir begeistret for teknologi, tror jeg utviklingssamfunnet i krypto, spesielt personvernprosjektene, respekterer Particl-teamet og det vi bygger – ikke bare for DEL-brukere, men for hele økosystemet.

Vi ansatt rundt 10 personer i 2018, hvorav halvparten var utviklerstillinger. Vi tar alltid søknader og oppmuntrer også til samfunnsutvikling og å bidra i tradisjonen med utvikling av åpen kildekode.

PPoS støttes av Ledger Nano hardware lommebok. Dere har også sagt at Trezor Wallet-integrering kan være på vei snart. Hvordan kommer utviklingen på denne fronten?

Det går bra. Vi har en fungerende poC på Particl Core og er i et ventemønster med Trezor-teamet når de vurderer en trekkforespørsel vi sendte inn i løpet av ferien. Forespørselen er å legge til evne til å komme inn PIN-koden på selve enheten, bare ved hjelp av de to knappene. En Bitcoin-utvikler har sagt at de også vil like denne funksjonen, da det vil gjøre Core-integrering mye enklere.

Jeg har funnet utviklerne på Ledger, Trezor og til og med KeepKey som gode samarbeidspartnere som alltid prøver å holde brukerens krypto så trygg og enkel som mulig. En tilhørende forespørsel er her med devs fra Bitcoin, Particl, Trezor og KeepKey som alle jobber gjennom forslaget.

Åpenbart er utveksling alltid et vanskelig tema gitt innholdet i oppføringene. Er det noen store børser som har vist interesse? Hva er det du leter etter i en utvekslingspartner?

Binance, Coinbase og Circle er de tre viktigste tjenesteleverandørene vi har vært fokusert på, hovedsakelig fordi de har tatt skritt for å riktig validere prosjekter i henhold til gjeldende forskrifter. Ingenting er garantert når du snakker med leverandører, men vi sikrer at de har juridiske gjennomganger og dokumenter slik at de kan ta en mest mulig informert beslutning.

Med så mange utvekslinger som dukker opp i rommet, får vi e-post ukentlig for nye muligheter for PART som skal legges til. Hvis disse selskapene ønsker å legge til PART gratis, gir vi en hånd med integrasjonen – hvis de ber om et gebyr, avslår vi dem høflig.

PART er lett tilgjengelig fra nærmere to dusin tjenester. Det er ingen logisk fordel for prosjektet å betale en ny tjeneste når vi 1) ikke har kontroll over mynttilførselen og 2) folk allerede har mange valg hvor de skal få DEL i dag.

Steder å kjøpe DEL

Noen av børsene og tjenestene for å kjøpe DEL

Hvordan kvadrerer du sirkelen når det gjelder regulatorisk tilsyn og tilrettelegging for anonyme private markedsplasser?

Particl-prosjektet støttes av den ideelle organisasjonen Particl Foundation. Stiftelsens formål er å fremme og utvikle nye teknologier og applikasjoner, spesielt innen nye åpne og desentraliserte programvarearkitekturer.

Particl Open Marketplace er et personvernfokusert desentralisert program som bruker industristandard kryptering på samme måte som en app som Signal bruker kryptering. Ved å holde koden vår åpen, holder vi oss gjennomsiktige med hvordan kryptografien er integrert. Som med alle ting vi bruker daglig, må byrået være på brukeren om hvordan de bruker produktet.

Vi gir ut programvaren vår gratis, men vi ansetter ansvarlig et par juridiske team som hjelper med vilkår for bruk, ansvarsfraskrivelse, meldinger og alt annet advokater bekymrer seg for, kan komme tilbake til prosjektet eller stiftelsen..

Hvis et produkt vi bygger ikke merker av for alle boksene som er nødvendige for å holde brukeren full kontroll, vil vi slutte å jobbe med det umiddelbart. Visjonen til prosjektet er klar, og vi vil ikke gå på kompromiss med etisk, bemyndigende, privat programvare hvis det betyr at vi ofrer individets suverenitet.

Hva er du personlig mest stolt av Particl-prosjektet? Det som mest gleder deg med prosjektet når vi går inn i 2019 og utover?

Det er to ting jeg er mest stolt av Particl. For det første er jeg stolt over det vi har skapt med minimal økonomi og magre team (sammenlignet med startede virksomheter) på rundt 18 måneder. Raske blikk på året vårt i anmeldelser for både 2017 og 2018 gir leserne en oversikt over BUIDL-mentaliteten de frivillige og støttede teamet har. Vi har levert et av de eneste fungerende produktene i rommet, og det er en sårt tiltrengt produkt – ikke bare for DEL-brukere, men også for andre kryptovalutaer når de blir lagt til.

For det andre er jeg stolt av vårt første markedsførbare produkt, Open Marketplace. De fleste av oss graviderte til Satoshi Nakamotos Bitcoin fordi det ga oss kontroll over pengene våre. Dette var en åpenbaring som har ført til en revolusjon.

Den triste sannheten er at når folk ønsker å bruke kryptoen sin til å kjøpe eller selge ting, trenger de for det meste å gi tilbake kontroll over pengene sine til betalingsleverandører som banken eller PayPal eller Visa. Jeg ser Open Marketplace som et produkt som holder brukerne kontroll over kryptoen sin. Med det trenger de ikke å forlate krypto. Forhåpentligvis aldri mer.

Konklusjon

Det virker som om 2019 virkelig vil være et travelt år for Particl-prosjektet. Fra og med avslutningen av deres Open Marketplace alpha og den påfølgende lanseringen av Beta, ser det ut til at ting smeller i høyt gir.

Det vil også være interessant å se om det er andre partnerskap de er i stand til å knytte med andre prosjekter, og om de er i stand til å sikre flere børsnoteringer. Selvfølgelig vil sistnevnte i stor grad avhenge av en utvekslingspartner som er villig til å samarbeide med Particl-teamet.

Hvis du vil holde deg oppdatert med Particl-prosjektet, holder du øye med deres offisiell blogg så vel som på deres twitter-konto. Teamet er ganske aktivt når det gjelder oppdatering av fellesskapsmedlemmene. Hvis du ønsker å kjøpe PART, kan du få dem på Bittrex.

Utvalgt bilde via Fotolia & Particl

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me