IOStoken (IOST) anmeldelse: Blockchain for Internett av tjenester

IOStoken har tatt markedet med storm, og inntil nylig hadde få i samfunnet hørt om prosjektet.

Imidlertid sitter IOST for øyeblikket like utenfor de 50 beste valutaene basert på markedsverdi. IOStoken er en blockchain-plattform fra Singapore, som tar sikte på å få bruk i den virkelige verden og løse eksisterende problemer angående skalerbarhet, transaksjonsgjennomstrømning og sikkerhet som for øyeblikket hindrer bred integrering og masseadopsjon.

I denne IOStoken-gjennomgangen vil vi se på prosjektet, teamet, teknologien og symbolet. La oss hoppe inn!

Hva er IOStoken (IOST)?

IOSToken-logo

Kilde: iost.io

IOStoken kretser rundt Internett av tjenester, og har som mål å gi en solid infrastruktur for nye online tjenesteleverandører. Teamet bak prosjektet har fokusert på å levere en høy TPS-rate, og skape en svært skalerbar, privat og sikker blockchain. De liker også å hevde at IOS (Internet of Service) blockchain er en sikker, skalerbar blockchain som faktisk fungerer.

Teamet lover også at IOS-plattformen kan håndtere opptil 100 000 transaksjoner per sekund, noe som setter det langt foran mange av de mer etablerte blokkjedene som Bitcoin og Ethereum..

Interessant, IOStoken er bygget på toppen av Ethereum-nettverket; men i motsetning til mange plattformer som opererer på Ethereum, utførte IOStoken ikke et første mynttilbud (ICO), og samlet inn midler gjennom privat salg til institusjonelle investorer.

Hvordan er IOStoken spesiell?

IOStoken bruker en innovativ effektiv distribuert sharding-teknologi, som dynamisk partisjonerer nettverket i underrom ved å tilfeldig tildele forskjellige noder for å jobbe sammen. Dette resulterer i et system som fungerer raskere og mer effektivt enn mange av konkurrentene.

Prosjektet bruker også en helt ny konsensusmekanisme kjent som bevis på troverdighet (PoB), med denne mekanismen valideres nodene basert på tidligere bidrag og atferdsmønstre. Dette systemet inneholder også en “rettferdighets” -algoritme som tilfeldig distribuerer data til forskjellige noder for å garantere en ganske desentralisert blockchain-protokoll..

IOSToken Team

Grunnleggere av The IOSToken Project. Kilde: iost.io

Teamet bak dette prosjektet er også ekstremt imponerende og består av høyt dekorerte individer som slår sammen kvalifikasjoner på toppnivå med en betydelig mengde bransjespesifikk erfaring. IOStoken ble grunnlagt av kvartetten Terence Wang, Jimmy Zhong, Kelvin Tan og Ray Xiao.

De leder et team fylt med doktorgradsstudenter og kandidater fra institusjoner som Harvard, Princeton og University of California, mens en rekke teammedlemmer har erfaring med å jobbe for organisasjoner som Google, Deloitte og Morgan Stanley..

Hvor levedyktig er prosjektet?

IOS inneholder en rekke funksjoner som gjør det til et levedyktig alternativ som en enterprise blockchain; protokollen er utviklet for å støtte serviceorienterte produkter og tjenester som beholder store kundebaser.

I tillegg til deres sharding-teknologi og konsensusmekanisme, har IOS-teamet også brukt et Hyper Universe Distributed System (HUDS), som fungerer som en desentralisert, sikker måte å lagre informasjon på. HUDS tillater også at IOS-plattformen kan brukes av et bredt spekter av forskjellige tjenester, som kan variere i størrelse fra en liten bedrift helt opp til en enorm organisasjon som Amazon.

IOSToken-teknologi

Kilde: iost.io

IOStoken benytter også en rekke metoder som er rettet mot å bidra til å oppnå skalerbarhet, inkludert Atomix, en hurtigprotokoll for å sikre konsistens mellom kryss-shard-transaksjoner, og Scaleout, en perfekt partisjoneringstilstand for flere grupper håndtert parallelt. Bias-resistent distribuert tilfeldighet (BDR) -mekanismen hjelper til med å introdusere upartisk tilfeldighet i nettverket både effektivt og sikkert.

Distribuert Sharding-teknologi

Distribuert Sharding-teknologi. Kilde: iost.io

IOS-teamet har målrettet skalerbarhet og høy transaksjonsgjennomstrømning som håndgripelige måter å forbedre blockchain og tilstand i hvitt papir at:

IOS er en neste generasjons blockchain-teknologi som gir nettverksinfrastrukturen for å støtte et serviceorientert økosystem.

IOS har også rom for implementering av desentraliserte applikasjoner (dApps) og smarte kontrakter som vil være avgjørende når plattformen er vedtatt av eksisterende virksomheter.

IOSToken rådgivere

IOSToken rådgivere. Kilde: iost.io

På toppen av alt dette har IOS blitt godt støttet av institusjonelle investorer, og gjennomførte et privat tokensalg i januar med seksten selskaper som offentlig erklærte at de har investert i IOStoken-prosjektet. Disse investorene er for det meste blockchain-orienterte selskaper og VC-fondskonsern som Matrix og Sequoia.

Er IOStoken verdt å investere i?

IOSToken utviklingskart

IOSToken utviklingskart. Kilde: iost.io

IOStoken har tiltrukket seg mye oppmerksomhet på grunn av sin nylige ytelse, men hvorvidt tokenet vil fortsette å prestere bra, avhenger mye av utviklingskartet.

MVP private testnet var planlagt å bli lansert i Q1, mens implementering og testing av EDS og PoB er planlagt til Q2. Utgivelsen av IOS smarte kontraktsdokumentutkast og distribusjon av HUDS er begge planlagt å finne sted på slutten av dette året..

Mens IOS-teamet har en god ide, er det for øyeblikket ingen fungerende prototype, noe som kan føre til tvil om prosjektet virkelig kan utvikle seg til mer enn bare en imponerende whitepaper.

Når det er sagt, forårsaket IOST ganske opprør når den ble notert på Binance-børsen og klarte å ta seg til toppen for å bli den mest omsatte mynten i volum på den ledende børsplattformen..

Da den først ble lansert, presterte token ekstremt bra på kort tid, og har også økt betydelig i verdi under et bjørnemarked. Det digitale token ble lansert 16. januar og begynte å handle på rundt $ 0,02, men innen ti dager steg prisen til en høy pris på omtrent $ 0,12, noe som ga token en markedsverdi på rundt $ 927 millioner.

IOST oppnådde også et 24-timers handelsvolum på over 770 millioner dollar, noe som så at det overgikk flertallet av myntene på markedet i midten av januar. Til tross for den plutselige økningen i verdi begynte token imidlertid raskt å trekke seg tilbake og nådde snart en pris på $ 0,03.

Gitt den enorme utsalget i kryptovalutamarkedene siden februar, har IOST imidlertid falt sammen med det meste av markedet. Tokenet handler for tiden til $ 0,027, som ikke er så langt fra prisen det opprinnelig begynte å handle til. For øyeblikket har IOST en markedsverdi på rundt $ 230 millioner.

Det er også rundt 8.400.000.000 IOST i omløp mens den totale forsyningen ligger på 21.000.000.000, noe som betyr at investorer bør forvente en naturlig svekkelse i pris ettersom flere tokens blir introdusert til økosystemet.

Den tidlige statistikken er faktisk ganske bekymringsfull da investorer må prøve å finne ut hva som førte til en massiv prisoppkjøring og en enorm mengde handel med IOST. Selv om prosjektet er godt støttet, er det ikke en av de mest hypede blockchain-plattformene og fløy faktisk under radaren i forhold til prosjekter som Zilliqa, POA og Wanchain.

Dessverre ligner IOStoken-diagrammet det som et pumpe-og-dump-token, og bare tiden vil vise hvor pålitelig og lyd en investering IOST kan være.

VC Investeringer & Børsnoteringer

Til tross for bekymringene for Token-ytelsen, har prosjektet et flott team og har tiltrukket seg en god mengde investeringer fra etablerte enheter som Sequoia, Nirvana Capital og Matrix.

Token er også allerede tilgjengelig på en rekke ledende børser med Binance, Huobi Exchange og OKEx, som alle noterer IOST, dette fører til en stor mengde likviditet, men det er også mindre sjanse for at token hopper i pris når en større børsnotering er kunngjort.

IOSToken Exchange børsnoteringer

IOSToken Exchange børsnoteringer. Kilde: iost.io

IOStoken har et veldig sterkt fellesskap og kommandoer over 212K Twitter-tilhengere, og 39K Telegram-medlemmer, og IOStoken Reddit-fellesskap har for tiden drøye 2300 abonnenter.

Dette lover godt for fremtiden, og teamet er også åpent for å engasjere seg i samfunnet via sine sosiale mediekanaler, og potensielle investorer kan følge med på utviklingen ved å holde seg aktiv i en av gruppene..

Konklusjon

Det er fortsatt veldig tidlig for dette prosjektet, og den eksplosive prisaksjonen i januar har ganske overraskende resultert i at IOST har fått mye oppmerksomhet. På dette tidspunktet avhenger mye av hvor godt teamet kan holde seg til løftene sine og fortsette å utføre alle trinnene i whitepaper og veikart.

Når hypen går over, blir IOST igjen å konkurrere med en rekke Internett-tjenestetokener som IOTA (MIOTA), IOTChain (ITC) og Internet Node Token (INT). Videre er det også en rekke plattformer med høy ytelse som EOS (EOS), Zilliqa (ZIL) og High Performance Blockchain (HPB), som også kan skryte av imponerende gjennomstrømningshastigheter..

IOST har utviklet en god mengde sprøytenarkoman som er avgjørende i verdenen av digitale valutaer og har et imponerende team som støttes av etablerte finansielle enheter, men på grunn av den tidlige volatiliteten til IOST kan det beste være å holde øye med den samlede utviklingen av prosjektet, og hopp deretter inn når det har utviklet et solid fundament og begynt å stabilisere seg.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er skribentmeninger og bør ikke betraktes som investeringsråd

Utvalgt bilde via Fototlia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me