Jaxx Liberty Wallet Review: Komplett nybegynnerveiledning

Jaxx ble først utgitt i 2014 og ble ekstremt populær som en krypto-lommebok med flere valuta gjennom årene.

Det er et flott valg for de som er nye i verden av kryptovalutaer, og likevel er det fortsatt funksjonen er rik nok for erfarne kryptobrukere. Laget av Desentral, det ledende kanadiske blockchain-selskapet grunnlagt av Anthony Di Iorio, som også var medstifter av Ethereum, har Jaxx vært valget av millioner av kryptovaluta-brukere.

Siden juli 2018 har brukere hatt enda mer å være begeistret for da den nye og forbedrede Jaxx Liberty ble utgitt, med en rekke nye funksjoner for å gjøre lommeboken enda kraftigere.

I dette Jaxx Wallet Review, Jeg vil gi deg alt du trenger å vite om sikkerhet, brukervennlighet og funksjoner. Jeg vil også gi deg noen topp tips når det gjelder bruk av lommeboken.

Hva er Jaxx Liberty?

Jaxx Liberty har blitt beskrevet som 2.0-versjonen av cryptocurrency-lommebøker. Det er en lommebok med flere valutaer, og kan inneholde mer enn 85 forskjellige digitale eiendeler. Det har også blitt spillet for å hjelpe nye brukere med å enkelt oppleve og nyte blockchain-opplevelsen.

Jaxx Liberty Device Support

Støtte for flere enheter på Jaxx Liberty

Jaxx Liberty kommer med en rekke nye funksjoner som skiller den fra konkurrentene. En av disse er ShapeShift-integrering, slik at brukerne enkelt kan bytte mellom forskjellige kryptovalutaer uten valutakostnader eller forsinkelser.

Det er mange nye funksjoner som jeg vil gå nærmere inn på nedenfor.

Nye funksjoner i Jaxx Liberty Wallet

En av favorittfunksjonene til Jaxx Liberty-lommeboken er dens evne til å lagre og handle med så mange forskjellige kryptovalutaer. Med tusenvis av kryptovalutaer å velge mellom har de fleste brukere i disse dager flere, og det å være i stand til å holde dem alle i samme lommebok er en reell bekvemmelighet.

Myntene du kan lagre i Jaxx Liberty inkluderer: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Qtum, EOS, Bitcoin Cash og mange flere. En full liste finner du her.

Noen brukere har klaget over at det ikke er støtte for Ripple (XRP), og det har ikke vært noen indikasjon fra Jaxx-teamet om at slik støtte vil bli lagt til. Når det er sagt, er utviklingsteamet veldig involvert i brukerne og tar gjerne imot forespørsler om at nye mynter skal legges til lommeboken, enten via support-billettsystemet eller på deres aktive sub-Reddit.

De andre funksjonene som har begeistret brukerne er som følger:

  • Enhetlig dashbord – Jaxx Liberty dashbordet gir deg et sted å se alle lommebøkene dine og gir deg et komplett bilde av dine beholdninger.
  • Portefølje – Hold deg oppdatert på verdien av dine beholdninger i sanntid med porteføljemodulen.
  • Nyhetsvisningen – Nå integrert i Jaxx-lommeboken er en blockchain-nyhetsvisning, slik at du kan følge med på alle de nye utviklingene og de siste nyhetene fra blockchain- og kryptovalutaverdenen.
  • Markedsdata – Få pris, trender og markedsverdi for alle favorittkryptovalutaene dine med et klikk eller trykk.
  • Blockexplorers – Samhandle direkte med blockchain og se transaksjonsdata og andre rådatapunkter for flere blokkjeder.
  • Kryssplattform – Støtte for både stasjonær og mobil lar deg samhandle med eiendelene dine hjemme eller på farten.
  • ShapeShift – Innebygd støtte for ShapeShift lar deg bytte ut en kryptovaluta mot en annen uten å måtte forlate lommeboken, noe som øker både bekvemmelighet og sikkerhet.

Laster ned Jaxx Liberty

Jaxx Liberty er helt gratis å laste ned og bruke. Du kan få desktopversjonen (Mac, Windows, Linux) og Chrome-nettleserutvidelse direkte fra Jaxx Liberty-nettstedet her. Android-versjonen er tilgjengelig på Google Play-butikk, og iOS-versjonen er tilgjengelig fra Apple iTunes Store.

Hvis du er ekstra forsiktig med ektheten til PC-lommeboken, kan du alltid fullføre det som kalles en “kontrollsum” på lommebokinstallasjonsfilene. Dette er terminalkommandoer som du kan kjøre på din lokale maskin, som skal sende ut de som er gitt på Jaxx-nettstedet. Nedenfor er eksemplene på Windows og Mac.

Wallet Checksums Jaxx Liberty

Nedlasting og sjekksummer for lommebokfiler

Det er ikke noe krav til personlig informasjon, og når du laster ned lommeboken, kan du raskt installere den og begynne å bruke den.

Jaxx Liberty Security

Sikkerhet er veldig viktig for Jaxx- og Jaxx-brukere etter at et hack av den gamle Jaxx Classic-lommeboken i juni 2017 førte til tap på $ 400 000 i forskjellige kryptovalutaer fra brukerlommebøker. Det meste av tapet var fra en enkelt brukerlommebok, og i så fall kunne det vært unngått siden brukeren administrerte Jaxx-en sin på en rotfestet Android-enhet..

Den nye Jaxx Liberty har både passord- og PIN-beskyttelse, og lommebokgenerasjonen skaper en sikker 12-ords backupfrase som er kryptert på din egen enhet. Jaxx har aldri tilgang til den setningen eller dine private nøkler, de er alltid sikkert på din egen enhet. Du kan også bruke dette ordet på 12 ord for å synkronisere lommeboken på mange enheter.

Jaxx Liberty 12 Word Seed

Få tilgang til 12 ordsfrø på mobil

Advarsel ⚠️: Ta sikkerhetskopier til disse ordene. Bare du har kontroll over dem, og uten dem kan du ikke gjenopprette lommebøker

Det er også en forbedret ny sikkerhetsmodell som beskytter sensitiv informasjon med et sterkt passord ved hjelp av AES-256-kryptering forbedret med 5000 runder med PBKDF2 passordhashing.

To ting som mangler er 2-faktor autentisering og åpen kildekode. Når det er sagt, gjør de all koden synlig, med unntak av koden for brukergrensesnittet. Dette gjør at koden kan revideres, men hindrer andre i å gjøre uforsiktig med koden Jaxx-utviklerne jobbet så hardt med å perfeksjonere. Det er en balanse som holder så mye privat som nødvendig, men samtidig tilfredsstiller brukernes behov.

Siden koden er synlig har den blitt revidert av kunnskapsrike brukere og organisasjoner flere ganger og har blitt funnet stabil, trygg og sikker.

Jaxx Desktop eller Jaxx Mobile App?

Det pleide å være en forskjell mellom Jaxx-mobilappen og Jaxx-stasjonær plattform som gjorde mobilappen overlegen. Tidligere var mobilappen veldig treg å laste inn, noe som var en klage fra noen brukere. Og både mobilappen og stasjonær plattform hadde en feil som førte til at de noen ganger savnet transaksjoner, og tvang brukerne til å gjenta transaksjoner.

Unødvendig å si begge situasjonene var frustrerende for brukerne, og i den nye Jaxx Liberty ser det ut til at utviklingsteamet har løst begge problemene. Det er noen gjenværende feil, men de ser ut til å være begrenset i omfang og påvirker ofte enkeltbrukere, noe som indikerer enten brukerfeil eller et problem med spesifikk maskinvare.

Generelt fungerer både mobilapp og stasjonær plattform bra, og siden de kan synkroniseres, kan du faktisk bruke begge deler for å få tilgang til pengene dine.

Jaxx Liberty Paper Lommebøker

Jaxx Liberty har muligheten til å se og kopiere dine private nøkler, som vil tillate deg å lage en papirlommebok fra disse nøklene hvis du vil. Den har også støtte for import av private nøkler fra en papirlommebok.

Private Keys Paper Wallet

Eksporterer private nøkler for papirlommebok

Hvis du lager en papirlommebok, kan du oppbevare kryptovalutaen din i fryselager. Dette betyr i utgangspunktet at de private nøklene dine oppbevares i et frakoblet miljø som er “luftgappet”. Dette anses generelt som ganske trygt fordi myntene dine er utilgjengelige for hackere.

Hvis du bestemmer deg for å lage en papirlommebok fra dine private nøkler, må du huske at den må holdes så trygg som mulig. Alle som får kontroll over papirlommeboken, vil også ha kontroll over alle midlene som er lagret i den lommeboken. Og hvis du mister papirlommeboken, går pengene tapt med den.

Jaxx brukerstøtte

Noe som jeg var ganske fornøyd med å se var den omfattende støtten som tilbys av Decentral-teamet til Jaxx Liberty og Jaxx Classic lommebøker. Selv om de ikke kan hjelpe brukere med å gjenopprette tapte nøkler, kan de gi hjelp til en rekke andre spørsmål og problemer brukerne har med lommebøkene – dette til tross for at det er gratis.

Din første anløpshavn er sannsynligvis å gå videre til Desentral støtteside. De har fylt ut disse dokumentene med et kompendium av brukerveiledninger og tips / tips. Du kan enten gå videre til de mer generelle brukerveiledningene, eller du kan søke etter en ressurs i deres vanlige spørsmål.

Deretter, hvis du ikke finner en løsning på problemet ditt på disse sidene, kan du sende inn en forespørsel via deres online kontaktskjema. Hvis du ville ha en mer direkte tilgang til skyndebilletter, så er Jaxx-teamet også ganske aktivt på deres sosiale mediekontoer som Twitter.

Advarsel ⚠️: De vil ikke håndtere deg via e-post eller telefon, så ikke gi noen informasjon til de som utgjør agenter

Det virker faktisk som om Jaxx-utviklerne og kundesupportteamene er ganske åpne for tilbakemeldinger fra brukerne. Hvis du tar en titt på kommentarene som blir gjort i Play-butikken, følger utviklerne opp raskt og med konkrete handlingstrinn.

Jaxx Hardware Wallet

Decentral sa en gang at de planlegger å gi ut en hardware-lommebok, som vil bli kalt Cube Ice og vil parres med en større maskinvareenhet kalt Cube. Enhetene ble først kunngjort i mai 2016, og kuben er ment å utfylle hjemmeunderholdningssystemer og vil komme forhåndslastet med en rekke blockchain-noder.

Jaxx Ice Cube

Kunngjøring av Jaxx Ic Cube Wallet. Bilde Kilde

Ice Cube vil være en offline lommebok som er både vanntett og brannsikker. Det forventes å være både kabel- og tilkoblingsfritt og vil kunne synkroniseres med Cube eller andre enheter som støtter Jaxx.

Dessverre har det ikke vært noen oppdatering fra teamet om fremdriften til Ice Cube hardware-lommeboken. Gitt at dette var for nesten tre år siden, må man lure på om Decentral har plassert maskinvaren lommebok på is.

Jaxx Unity Tokens

Samtidig ble Jaxx Liberty kunngjort i mai 2018, også Decentral-teamet kunngjorde kommende lansering av Decentral Unity-tokens, som er ment å være et lojalitetssystem og token for Jaxx Liberty og andre kommende Jaxx / Decentral-produkter. Det vil belønne brukere for samhandling med Jaxx-partnere.

Enhetstokener blir distribuert til brukerne som belønning for å engasjere seg i ulike aspekter av Jaxx Liberty-plattformen. Større engasjement vil tillate brukere å nivåere seg, noe som gir større belønning og rabatter på partnertjenester.

Decentral Unity-tokens var ment å bli utgitt kort tid etter Jaxx Liberty, men det har ikke kommet noen nyheter angående lojalitetstokenet. Gitt at lommeboken ble utgitt i juli 2018, kan det føre til at man tror at denne token-lanseringen også er lagt på hyllen. Dette ville være ganske uheldig gitt den mislykkede lanseringen av Ice Cube-lommeboken også.

Men hvis disse tokens fortsatt er i gang, og du vil følge det siste om den potensielle utgivelsen, kan du gå over til deres offisiell blogg.

Konklusjon

Decentral har forbedret Jaxx-lommeboken siden lanseringen i 2014, og 2.0-versjonen Jaxx Liberty har skapt den beste versjonen av en lommebok som allerede er lastet ned av millioner av brukere. Visjonen til utviklerne er å lage en kryptovaluta-lommebok som låser opp alle aspekter av kryptovalutaer, og Jaxx Liberty ser ut til å være et skritt i den retningen..

Lommeboken er godt designet, med et godt brukergrensesnitt, og når Unity-tokens er lagt til, kan adopsjon av Jaxx Liberty skyrocket.

Det er en god lommebok for nye kryptovaluta-brukere og erfarne brukere, og det vil være spennende å se hvor utviklingsteamet tar Jaxx de neste årene. Gitt deres erfaring og det allerede sterke produktet de jobber med Jaxx Liberty, kan det godt være standarden for fremtidens kryptovaluta-lommebøker.

Utvalgt bilde via Jaxx.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me