Kevin Fisch – # 1 eToro Trader kommer til reker

>

Kevin Fisch er en investor og forskningsanalytiker med fokus på kapitalallokering og forvaltning. Hans bakgrunn som porteføljeforvalter inkluderer tre års vellykket kapitalstyring i krypto.

I dag bor Kevin i det nordlige Colorado i Rocky Mountains hvor han bruker tiden sin på å se på forskning, nettverksbygging, utvikle forbindelser i rommet og reise med musikk som en annen stor lidenskap.

Kevin har vært i kryptovaluta som investor siden oksemarkedet i 2017 og ble interessert i heltidsinvestering og makrooppgaveinvestering.

Han er spent på å være tilgjengelig som leder på Shrimpy og fokusere på å hjelpe andre med langsiktige strategier og vellykket forvaltning av midler.

Følg Kevin på Shrimpy

Kevin Fisch

Den # 1 kopierte handelsmannen på eToro kommer til Shrimpy. Lær om reisen hans og hvordan han vil bringe alt han vet til Shrimpy.

Porteføljestrategi

Kevin har en porteføljestrategi som mange ønsker å replikere. Med sterkt fokus på langsiktige grunnleggende, søker han å forstå mekanismene for verdifangst og skapelse. Alt han legger penger i, har han tenkt å ha i minst fem år.

Når Kevin forsker på en ressurs, er han strategisk i sin due diligence-prosess. Han mener å forstå en investering er det viktigste, og er ikke nølende med å nå ut til grunnleggere eller andre forskere for å se mening fra eksperter eller analytikere..

Kevin setter stor pris på forbindelser i rommet og har en tendens til å fokusere på å utvikle et forhold til teamet av utviklere eller andre investorer som er eksperter på en eiendel når de investerer. Kevin vet viktigheten av å kjøpe basert på overbevisning og ha en solid forståelse av alle grunnene til å kjøpe en eiendel og se på så mange insentiver og verdipapirer som mulig.

Hans strategi for å investere er omtrent som skattejakt. Det handler om å forstå og begrense spesifikke muligheter med stort potensial for vekst.

Samfunnet

Kevin er spent på å bruke og følge med på Shrimpy-plattformen, og mener den har et stort potensial som en grunnleggende innovatør og banebrytende produkt i rommet. Hans eneste angring på plattformen er at han ikke begynte å bruke Shrimpy tidligere da han først ble anbefalt den.

Han mener at porteføljene har potensiale for stor fortjeneste i en hvilken som helst tidsramme, og tror at alle som følger eller kopierer sin investering med et langsiktig tankesett, vil ha muligheten til å gjøre det bra med en hvilken som helst mengde kapital. Hans strategi er fokusert på størst mulig avkastning med den minste nødvendige initialinvesteringen.

Følg Kevin på Shrimpy.

Filosofi

Kevin har alltid vært bullish på kryptovaluta som en grunnleggende investor. Han tror på å ta langsiktige posisjoner og bruke bjørnemarkeder som muligheter til å akkumulere med en dollar-kostnings-gjennomsnittstrategi for eksponering for lavere priser over lengst mulig periode. Han anbefaler dette for alle og mener at du må kjøpe og holde en eiendel for å virkelig forstå det og tildele kapital mer vellykket i fremtiden.

Med den globale usikkerheten som dreier seg om COVID19, ser han en økning i mange av de viktigste trendene, men tar ikke dette som grunn til en endring i sin grunnleggende avhandling. Hans oppgave har alltid vært basert på langsiktig sikring på så mange måter som mulig for ethvert mulig scenario.

Kevin holder seg aktiv i mange investeringssektorer inkluderer tradisjoner VC og hedgefond, så vel som krypto- og ressursinvestering eller gullplass.

Han tror på den langsiktige visjonen om krypto og ser det som en enorm mulighet til å bygge et nytt finanssystem fra grunnen av, og også en mulighet for alle vanlige borgere til å kapitalisere på den største formueoverføringen noensinne..

Meninger

Favorittkryptovalutaer

  • Bitcoin (BTC) – Kevin er en sterk troende på nettverkseffekten av kommunikasjonssystemer og mener at Bitcoin vil være den grunnleggende underliggende reserveaktiva for alle kryptoøkosystemer

  • Ethereum (ETH) – Nettverksplattformeffekten eksisterer absolutt for Ethereum, og Kevin er en stor fan av ETH-utviklingssamfunnet, der han var heldig å delta i tidligere arrangementer som EthDenver hackathon og konferanse i 2018

  • Aave (LEND) – Aave er den opprinnelige Defi-protokollen med ETHLend-plattformen bygget på Ethereum for lån og utlån av krypto i 2017, og den påfølgende Aave pengemarkedsprotokollen ble lansert i 2020

Favorittpåvirkere

Cedric Dahl – I Bitcoin siden 2011. Cedric er grunnleggeren av Ycombinator og Google Ventures støttet Buttercoin-utveksling, samt en vellykket kryptoinvestor i Bitcoin til 3 dollar og Ethereum i forrunden. Cedric har hatt stor innflytelse som investor og har mye flott innhold på Youtube, så vel som en tenketank kalt “1000x group”.

Favorittbørser

Kevin bruker en rekke børser, men er spesielt fan av begge Binance og Kraken for deres gjennomsiktighet og likviditet så vel som deres innovasjoner i rommet. Han anbefaler begge og opprettholder en spesiell portefølje for hver basert på tilgjengelige eiendeler, samtidig som han tar hensyn til risikostyring og erkjenner at begge er høyrisiko-investeringsplattformer for veldig nye eiendeler med asymmetrisk risiko / belønning som BTC..

For øyeblikket har Kevin tilgjengelige porteføljer som kan kopieres på Kraken for nye amerikanske brukere og også Binance for alle i verden.

Favorittverktøy

Reker – Den perfekte plattformen for porteføljestyring på tvers av børser og engasjere en sosial gruppe som handelsmenn / investorer.

DefiPulse Siden 2018 har Kevin vært oppmerksom på “DeFi-prosjekter” før de ble kalt slike, som Maker og Aave-protokollen og den totale verdilåste beregningen sporet på defipulse.com

AaveWatch – Brukes til å overvåke Aave-protokollbruk sammen med låne- og returopptegnelser for lån som er pantsatt av alle typer kryptoaktiver i Aave-økosystemet.

Kevin fokuserer ikke på vanlige beregninger som CoinMarketCap ettersom de er forsinkede indikatorer på kryptoadopsjon og har en tendens til å bare være bortkastet tid.

Favorittprosjekter

Utenom blockchain- og kryptovalutautvikling mener Kevin maskinvarepungbøker og frøbeskyttelsesenheter er viktige innovasjoner som anbefales for alle i kryptomarkedet. Å holde midlene dine i en sikker maskinvarepungebok er avgjørende for langvarig fondoppbevaring og styring av hackere.

Når han ikke har tenkt å berøre en eiendel i årevis, vil Kevin vanligvis lagre den i en Trezor lommebok. Det er det mest pålitelige navnet, og enhetene har en rekke måter å grense for kryptovaluta, inkludert innebygde Dapps som Aave-protokoll som kan brukes til å stille sikkerhet og tjene APY på eiendeler som holdes i MyEtherWallet det opprinnelige Ethereum-grensesnittet.

Ikke glem å favorisere Kevin på Shrimpy.

Vår sosiale handelsplattform

Reker er en sosial handelsplattform for kryptovaluta. Den er designet for både profesjonelle og nybegynnere forhandlere for å komme og lære om den voksende kryptoindustrien. På Shrimpy kan brukere kopiere porteføljene og handelsstrategiene til andre handelsmenn.

Innholdet i denne artikkelen er ikke å betrakte som investeringsråd. Å følge sosiale ledere kan påføre potensiell risiko for kapitalen din.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Takk for at du var innom!

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me