Kin Token-priser når for svimlende høyder i Major Bull Run

Kin-tokens, lansert av den stadig voksende kanadiske baserte messenger-tjenesten Kik, har sett en kraftig prisvekst de siste dagene. I motsetning til noen andre prosjekter ser det ut til at prisøkningen er knyttet til både BTC og amerikanske dollar.

Fra og med 28. desember har tokenpriser gått fra $ 0,0001 til en nåværende heltid på $ 0,0014, som representerer omtrent en 14 ganger økning i verdi. Hva ligger bak den plutselige prisdriften, og er Kin verdt en investering? Les videre når vi tar en titt på denne potensielle kandidaten til sosiale medier, kryptovaluta.

Kin Tokens: A Brief Review

Tidligere på Coinbureau, gjennomgikk vi Kin-token, og deres kunngjørte ventende skift vekk fra Ethereum. Målet med tokenet er å bli brukt som en ekstremt billig og desentralisert valuta på et nytt “økosystem” -tema rundt Kik. Planen er å målrette preteen gjennom aldersgrupper for unge voksne. De håper å introdusere potensielt millioner av brukere til en lett tilgjengelig og rimelig kryptovaluta. I følge Forbes, selskapet samlet inn nærmere 100 millioner dollar etter token-salget.

Selv om ideen om et billig eller vennlig token ikke er ny, er det som gjør Kin-tokens overbevisende, ideen om at alle som eier en smarttelefon med Kik messenger-appen, som inkluderer millioner av brukere (spesielt unge), plutselig vil ha en kryptovaluta lommebok installert på telefonen og klar til bruk.

Dette argumentet er ganske likt det som ble presentert av Blu-ray versus HD-DVD på midten av 2000-tallet. Den gang mistenkte mange at Blu-ray ville ta av bare fordi det var inkludert i hver PlayStation 3, en spillenhet som til slutt ble eid av titalls millioner mennesker.

Til slutt ble denne påstanden bevist å være sant, i det minste i den forstand at Blu-ray vant krigene i HD-format. Akkurat som PlayStation 3 satte en Blu-ray-spiller inn i millioner av hjem, kan Kik messenger-appen gi kryptovaluta i hendene på enda flere.

Hva som driver prisstigningen?

Lambokin Image Kin Telegram Chat

Kilde: Kin Telegram Chat

En undersøkelse om nylige hendelser angående Kin-økosystemet har i stor grad vist seg å være resultatløs. Offisielle Twitter-feeds nevner ingen nevneverdig utvikling, Telegram-chatten ser ut til å være for det meste full av lambo-memer (eller “Lambokin” i dette tilfellet), og de fleste store nyhetssider rapporterer ikke noen vesentlige detaljer annet enn det faktum at prisen har gått opp så brått.

Det vi kanskje ser her er en kombinasjon av effekter som hvalaktivitet (som betyr markedsmanipulasjon) omtrent som vi så med Dogecoin denne måneden. Eller det kan være et resultat av en liten prisøkning på grunn av interesse etter skiftet til Stellar. Dette internt kan føre til en positiv tilbakemeldingsløyfe som resulterer i FOMO. Det vesenet, frykt for å gå glipp av det.

FOMO er kjent for å øke etterspørselen enda lenger. Denne typen positive tilbakemeldinger Løkke er kanskje også i stor grad ansvarlig for den store prisveksten som bitcoin så i desember i fjor. I utgangspunktet ser folk prisen øke, så de kjøper mer i håp om at trenden vil fortsette og de kan tjene penger.

God langsiktig investering?

Vil Kin-tokens være en god langsiktig investering? Bare basert på det plutselige hoppet i pris, kan vi ikke si sikkert om denne trenden vil fortsette. Vi må vurdere hva som er hovedmålet med prosjektet, og hva er det til.

Ettersom det er ment for folk som er nye for kryptovaluta, og også for unge mennesker som generelt ikke har mye penger, er det lite sannsynlig at vi fra denne primære brukerbasen raskt vil se store innstrømninger av kontanter. Mest sannsynlig vil betydelig eller rask prisaktivitet være et resultat av hvaler eller spekulasjoner. Siden Kin-økosystemet ikke er fullstendig lansert ennå, vet vi heller ikke hva det vil være i stand til, eller hva publikum vil tenke på det.

Det er fullt mulig at det bare kan sees på et slags poengprogram og ikke en ekte valuta. Eller det er mulig at kanskje en dagbutikk vil akseptere mobilbetalinger av Kin-tokens over hele verden.

Hvis vi vurderer den populære kinesiske meldingsappen QQ, skjedde en slik hendelse i det minste noe i årene før mobilbetalinger startet i landet. QQ tilbød sin egen valuta (lenke på kinesisk) kalt “Q Coins” (ikke en kryptovaluta), og noen nettbutikker godtok dem. Poenget er at en meldingsapps innebygd valuta som godtas for betaling utenfor sitt eget nettverk, ikke er umulig.

Hvis du er interessert i Kin-økosystemet, og ikke bare i den plutselige prisøkningen, bør du se på dokumentasjonen om prosjektet og se om du mener det har en sterk fremtid. Hvis du bare ønsker å svinge dagtrader, har du kanskje allerede gått glipp av denne muligheten. Det kan være en bedre ide å se andre steder etter neste hyped up-prosjekt.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er skribentmeninger og bør ikke betraktes som investeringsråd.

Utvalgt bilde Kilde

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me