Å kjøpe Bitcoin anonymt – den komplette nybegynnerveiledningen

Bitcoin har utløst en revolusjon av desentraliserte kryptovalutaer, og selv om den inneholder noen aspekter av personvern, er det absolutt ikke den anonyme personvernmynten som Monero eller Zcash.

Men det er mulig å være anonym når du kjøper Bitcoin, og denne artikkelen skal fortelle deg nøyaktig hvordan du gjør nettopp det. Det er mange grunner til å ønske å være anonym når du kjøper Bitcoin.

Noen er skumle for å være sikre, men for noen handler det rett og slett om å opprettholde deres privatliv i en stadig mer overvåket og fullstendig gjennomsiktig verden. Noen kryptovalutaer er bedre enn andre når det kommer til anonymitet, men fordi Bitcoin er den mest aksepterte kryptovalutaen, er det gode grunner til å holde fast med bestefaren til desentraliserte digitale valutaer, samtidig som det øker personvernet ditt..

Folk har blitt lurt i noen henseender angående Bitcoin, fordi de har blitt fortalt at bruk av den opprettholder personvern, men dette er ikke sant lenger. I de fleste tilfeller kjøpes, selges og handles Bitcoin gjennom online-børser, som i seg selv er sentraliserte og i noen tilfeller regulert.

Disse utvekslingene krever vanligvis navn, e-postadresse, fysisk adresse og til og med kopier av ID-dokumentene dine. Med alt dette i hånden, er personvernet ditt borte. Børsen har fullstendig oversikt over hvem du er og Bitcoin-transaksjonene dine, og hvis de velger å gjøre det, kan de når som helst overføre denne informasjonen til regjeringen. Det kan til og med brukes til markedsføringsformål.

Hvis dette er noe du foretrekker å unngå, kan du lese videre for å lære hvordan du kjøper Bitcoin anonymt og unngå å bli sporet eller målrettet.

De sier at kontanter er konge

Ikke bare er kontantkongen, men den er virkelig anonym. Det er ingen sporing av fysiske kontanter, noe som gjør det perfekt hvis du ønsker å være anonym når du kjøper varer og tjenester. Og det gjelder også å kjøpe Bitcoin. Hvis du vil at Bitcoin-kjøpene dine skal holdes helt anonyme, gjør du det bare med kontanter.

Kontanter er faktisk den enkleste metoden for å kjøpe Bitcoin anonymt. Hvis du ikke kjenner noen personlig som selger Bitcoin, er det heller ikke et problem, for det er peer-to-peer-markedsplasser hvor du kan håndtere Bitcoin-selgere som gjerne tar imot kontanter. Hva er disse P2P-markedsplassene? Her er to av de beste valgene:

LocalBitcoins

LocalBitcoins er en langvarig peer-to-peer-markedsplass som bringer kjøpere og selgere av Bitcoins sammen. I tillegg til å ha en online markedsplass, som krever personlig identifiserbar informasjon, fordi LocalBitcoins tilbyr sperretjeneste for kjøp, er det også mulig å sette opp personlige møter med selgere.

Pålitelig selger hos lokale Bitcoins

En pålitelig selgerprofil hos LocalBitcoins Kilde: LocalBitcoins.net

I dette tilfellet overleverer du kalde harde kontanter, og selgeren overfører Bitcoin til kontoen din. Så de eneste som vet om transaksjonen er deg og selgeren, og de har ikke noen av dine personlige opplysninger å dele med noen i fremtiden.

Coinmama

Coinmama er en av de eldste peer-to-peer-markedsplassene, men skiller seg fra LocalBitcoins ved at du kjøper Bitcoin direkte fra Coinmama. Dette betyr at du ikke kan møte direkte med dem, men du kan gjøre kontantoverføringer via Western Union for å kjøpe Bitcoin (og Ethereum).

Coinmama registrering

Registrering på Coinmama er så enkelt. Kilde: coinmama.com

Eller du kan kjøpe et forhåndsbetalt kredittkort med kontanter, og deretter bruke det forhåndsbetalte kortet for å fullføre Bitcoin-kjøpet ditt gjennom Coinmama. I begge tilfeller forblir du anonym, noe som er målet.

Få din Bitcoin fra minibanken

BitCoin minibank

Bilde via youtube.com

Du er kanskje ikke klar over det, men det er en ting som en Bitcoin-minibank. Akkurat som en hvilken som helst annen minibank, er det ingen personlig identifiserende informasjon som trengs for å bruke en Bitcoin-minibank. Du setter bare inn penger og mottar Bitcoin i retur. Det er like enkelt som å fortelle minibanken om din Bitcoin-adresse og hvor mye Bitcoin du vil kjøpe.

Og hvis du ikke har en praktisk adresse, vil minibanken gi deg en papirlommebok med adressen, som du senere kan bruke til å overføre til lommeboken du ønsker. Trenger du å finne en Bitcoin-minibank? Dette kartet vil hjelpe – viser for øyeblikket 2640 Bitcoin-minibanker i 65 land.

Andre muligheter

Jeg understreker at noen av dere som leser dette kanskje ikke kan bruke LocalBitcoins, Coinmama eller en Bitcoin-minibank av en eller annen grunn. Hvis det beskriver deg, er det fortsatt noen alternativer du kan bruke for å være i det minste delvis anonyme når du kjøper Bitcoin.

Du trenger fortsatt ikke oppgi personlig informasjon eller ID, men du trenger et telefonnummer for å bruke disse tjenestene.

Wall of Coins

Hvis du er basert i USA, kan du bruke Wall of Coins å kjøpe Bitcoin med kontanter. Dette er en peer-to-peer-markedsplass, men de fungerer litt annerledes. Alle mynter blir sperret av dem. Betalinger kan bare gjøres kontant gjennom et bankinnskudd.

World of Coins Kjøp Bitcoin

Kilde: Worldofcoins.com

Når Wall of Coins bekrefter bankinnskuddet, frigjør de Bitcoin til lommebokadressen din. Wall of Coins tillater Bitcoin-kjøp på så lite som $ 5. Wall of Coins jobber med tilgjengelighet utenfor USA, og selve nettstedet støtter allerede kinesisk, portugisisk, kantonesisk, russisk og spansk.

BitQuick

Bitquick-logo

Bilde via bitquick.co

BitQuick fungerer på samme måte som Wall of Coins nevnt ovenfor, fungerer som mellommann i transaksjonen og frigjør Bitcoin til kjøperen og kontanter til selgeren når et innskudd er gjort. Hvis du kan bruke Wall of Coins, foretrekkes det imidlertid fordi BitQuick har et høyere minimumskjøp på litt over $ 20, og har også et servicegebyr på 2% og 0,001 BTC-gruvedrift..

I tillegg er du begrenset til $ 400 daglig kjøp fra BitQuick, med mindre du laster opp en ID til dem. Som selvfølgelig negerer anonymiteten din.

For å konkludere

Som du kan se fra ovenstående, er det flere alternativer for å gjøre anonyme Bitcoin-kjøp. Hvis jeg måtte rangere dem fra beste til verste, vil jeg sannsynligvis si at en Bitcoin-minibank er ditt beste valg, etterfulgt av LocalBitcoins, deretter Coinmama (dyrere). Wall of Coins ville være mitt neste valg, etterfulgt av BitQuick (igjen, dyrere).

Betyr dette at ingen kan spore hva du gjør med Bitcoin? dessverre ikke.

Gitt at blockchain er en uforanderlig offentlig hovedbok, kan alle analysere den og spore betalinger. Dette er faktisk det selskapene som Chainalysis og Bitfury gjør nå ved hjelp av innovative klyngealgoritmer og blockchain-revisjoner for å fange skurkene.

Men hvis du ikke planlegger å gjøre noe ulovlig og bare vil beskytte irritasjonen, bør noen av metodene ovenfor krysse av i dine personlige personvernbokser..

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me