Komplett Bethereum ICO gjennomgang: Blockchain Powered Social Betting

Bethereum er en desentralisert spillplattform som opererer på Ethereum-nettverket og bruker smarte kontrakter.

De ønsker å endre måten vi tenker på online spill ved å gjøre det mer gjennomsiktig og sikkert. Målet deres er å tilby en løsning som gir spillere mer tillit til hele spillsystemet.

Bethereum vil også gjøre spill til en sosial aktivitet igjen. Plattformen er ikke avhengig av sentraliserte bookmakere som fungerer som mellommenn. Gjennom bruk av blockchain-teknologi vil Bethereum legge til rette for global sosial betting.

I motsetning til tradisjonelle online-spill der du satser i fiat-valuta, vil du under denne modellen plassere et spill med deres proprietære ERC-20-token, Bether Token.

Bethereum ICO er for øyeblikket i forhåndsfasen. Så det viktige spørsmålet er: bør du investere?

I denne omfattende ICO-gjennomgangen ser vi grundig på teknologien bak Bethereum, teamet og deres fremtidsutsikter.

Bethereum ICO Spesifikasjoner

Bethereum-tokens vil bli solgt i en forhåndssalg i februar og et offentlig salg i mars 2018. Så langt har de ennå ikke kunngjort prisen de vil utstede BTHR-tokens til. De som deltar i forsalget, får bonus BTHR-tokens.

  • Token: Bethereum
  • Symbol: BTHR
  • Forkjøpsdato: februar
  • Crowdsale: mars
  • Totalforsyning: 1 milliard
  • Pris: TBA
  • Hard hette: TBA

De aksepterer for øyeblikket søknader fra investorer som ønsker å delta i forhåndssalget. For å registrere detaljene dine, kan du registrere deg her.

Hvorfor behovet for desentralisert spill?

Spill pleide å være en aktivitet som folk ville ha glede av på et sosialt nivå. De ville satse mot hverandre og gjenspeile deres synspunkter på resultatet av en bestemt sportsbegivenhet.

Da bettingindustrien vokste betydelig og rekkevidden av kamper utvidet, begynte spilleselskaper å tilby bookmakertjenester på sentraliserte børser. Disse utvidet seg sterkt med adventen av mobil- og online-spill.

Dette har ført til en situasjon der de som satset, måtte stole mye på en sentral bookmaker. Nå, med adventen av online spill, blir denne tilliten enda viktigere.

Det er dette iboende behovet for et helt gjennomsiktig og åpent innsatsøkosystem hvor de som satser er i stand til å se all relevant informasjon om innsatsen på en desentralisert hovedbok. De kan også se hvor mye penger, samt utestående spill på blockchain.

Hva er Bethereum

Bethereum er egentlig en sosial bettingplattform. Det gjør det mulig for brukere som ønsker å satse å gjøre det uten behov for en bookmaker som setter odds. Alle spill vil bli utført i plattformens opprinnelige token, Bether.

Selv om Bethereum vil bruke den mest avanserte teknologien til å styre spillprosessen, er deres mål å gjøre plassering av spill enkelt og intuitivt selv for ikke-spillere. Med bare noen få klikk kan hvem som helst lage et spill på en rekke kamper, noe som fjerner behovet for kompliserte oddsspredninger eller andre funksjoner ved konvensjonelt spill.

Da vil andre spillere i økosystemet kunne bli med på dette spillet og plassere sine innsatser. Når innsatsen er bekreftet, blir den registrert på Bethereum blockchain, og den smarte kontrakten vil utbetale gevinsten til de vellykkede spillerne.

Hvem som er bak Bethereum

Bethereum-teamet er uten tvil ganske mangfoldig. De har mennesker fra en rekke forskjellige bransjer og bakgrunn. I seniorteamet har du mennesker som har jobbet i store selskaper som seniordirektører, samt en rekke entreprenører i Silicon Valley.

Når vi ser på et selskap som ønsker å konkurrere i blockchain-området, er teamet som jobber med prosjektet noen ganger viktigere enn ideene bak det. På samme måte hjelper selskapet å utforme sin strategi med et variert utvalg av opplevelser.

Bethereum-teammedlemmer

Noen av de eldre Bethereum-teammedlemmene. Kilde: Bethereum.com

Ovenfor er en liste over de eldste menneskene på Bethereum-teamet. De har nevnt at de også har en solid rørledning for utviklingsnettleie som de vil gå i gang når de er ferdige med massesalget..

Fordeler med Bethereum-produktet

Behovet for desentralisert spill

Bilde via Fotolia

Den største fordelen med Bethereum ligger i potensialet utenfor sportsspill. Plattformen vil tillate deg å bli med på en rekke brukeropprettede spill, inkludert e-sport og fantasy-sport. Det vil tillate brukere å raskt og enkelt formulere spillene innenfor smarte kontrakter.

De vil også sørge for at plattformen kan appellere til et bredt spekter av spillere. Grensesnittet vil være enkelt og intuitivt nok for en første gangs bettor til å raskt plassere et spill, men vil likevel tilby avanserte alternativer for noen som er high roller og velbevandret i spillplattformer.

Lynraske utbetalinger

Takket være naturen til blockchain og smarte kontraktsteknologier, i det øyeblikket et spill er avsluttet, vil Bether-tokenene sendes til vinnerens lommebok. Det er ikke nødvendig å stille inn en forespørsel eller vente til et eller annet spillbyrå godkjenner uttaket ditt.

Dessuten, gitt at nettverket er sikret ved bruk av avansert kryptografi, er det ingen måte at en ekstern aktør, for eksempel en hacker, kan få tilgang til informasjonen eller midlene. Blockchain er også uforanderlig, noe som betyr at resultatet ikke kan endres etter hendelsen.

Ubegrenset innsatsstørrelser

Dette er nok en stor fordel med Bethereum-plattformen. Det vil ikke være noen begrensning på hvor mange spill som kan plasseres. Dette betyr at det kan være et ubegrenset antall spillere for noen av de mer populære begivenhetene. Når flere mennesker blir med på et spill, vil den resulterende potten også øke.

I motsetning til tradisjonelle nettcasinoer, vil du ikke bli utestengt fra plattformen hvis du er en konsekvent vellykket vinner. Dette skyldes at, i motsetning til andre spillplattformer, hvor det satses mot huset og tapet ditt er gevinsten.

Teknologi bak Bethereum

For tiden er Bethereum fortsatt i de tidlige stadiene av prosjektet, og som sådan har de ikke fullført hele infrastrukturen. De har en prototype for iOS som skal slippes like før publikumsalget.

Når de lanseres, vil du imidlertid ha tilgang til den fullt funksjonelle iOS-appen, sammen med en Android og en nettbasert versjon.

Bethereum vil også bruke blockchain-orakler for å motta strømmer med live sportsdata og deres resultater. De vil bare fortsette med å avgjøre innsatsen når resultatene kan bekreftes fullstendig av oraklene.

Bruk av Bether Token

Bethreum Token

BTHR Token – Bilde via Bethereum

Bether-tokenet (BTHR) vil være det opprinnelige tokenet som brukes i Bethereum-økosystemet. Det vil være symbolet som vil bli brukt i alle spill, i tillegg til å være valutaen vinnere vil bli belønnet med. Imidlertid vil tokens virkelige geni være dets evne til å brukes på andre plattformer.

Visjonen deres er at spillerne vil kunne overføre Bether-token til en annen online spillplattform og bruke den til å plassere spill der. Bether-token vil også etter hvert bli lansert på en rekke kryptovaluta-børser, slik at folk enkelt kan kjøpe dem.

Som de fleste mynter vil det være en forsyningsgrense som er begrenset til 1 milliard betere. Dette betyr at de bidragsyterne eller spillerne som får tak i myntene relativt tidlig, kunne se en stor prisforbedring. I tillegg, ettersom flere mennesker satser med tokenet, vil denne tilførselen reduseres gjennom en prosess som kalles “tokenburning”.

Gitt at token bygges på Ethereum blockchain, vil det være et ERC-20-token, noe som betyr at det vil være en rekke lommebøker der du kan lagre dine BTHR-tokens. En av de mest kjente vil være MyEtherWallet (MEW).

Kjøreplanen

Bethereum ICO vil være ferdig innen utgangen av mars 2018. Når dette er gjort, vil to team starte byggingen og markedsføringen av produktet.

Team A vil være Dev-teamet som skal jobbe med kjerneproduktet, for eksempel Smart-kontrakten, Oracles og klientlommeboken. Team B vil være frontendere og markedsføringsteamet som vil øke bevisstheten for Bethereum.

Bethreum veikart for 2018

Veikart for 2018 – Kilde: Bethereum Whitepaper

Når vi ser på 2019, vil team C bli initialisert, som vil fokusere på salg. De vil samle forretningspartnere for kjernerspillrammen. Disse inkluderer konvensjonelle spillbyråer og andre B2B-kunder.

Bethreum Roadmap for 2019

Veikart for 2019 – Kilde: Bethereum Whitepaper

I 2019 vil de også ha et ekstra utviklerteam (Team E i grafikken) som vil jobbe med den komplette Bethereum-plattformen, i tillegg til den sosiale appen og fellesskapsgenererte spill. Du kan lese alt om tidslinjen i Bethereum hvitt papir.

Skal du bidra?

Mens det nylig har vært en rekke bemerkelsesverdige desentraliserte betting-startups, har ingen tatt den tilnærmingen som Bethereum har begynt seg på. Bethereum skiller seg ut ved å fokusere sin filosofi på sosialt interaktivt spill som primært bestemmes av samfunnet.

Vi liker også de forskjellige og erfarne teammedlemmene på Bethereum-prosjektet. Det er en omfattende liste over noen av de mest erfarne online spill- og teknologihodene i blockchain-rommet for tiden. Dette øker utsiktene til et kraftig produkt.

Når det gjelder Bethereums ICO-sak, kan det naturlig synkende tilbudet gjennom tokenforbrenning føre til knapphet og dermed øke prisen. Dette er selvfølgelig betinget av tokenens adopsjon, så det er veldig viktig at Bethereum-nettverket er i stand til å samle nok brukere etter at det er lansert.

Vi håper også at når tokens er utstedt, vil vi ha mer veiledning om hvor de vil bli oppført for kjøp av sekundærmarkedet.

Selv om vi ikke kan gi investeringsråd hos Coin Bureau, kan vi konkludere med at et eksternt perspektiv er Bethereum-plattformen et interessant prosjekt med rimelig potensial for å revolusjonere online betting..

Utvalgt bilde via Bethereum.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me