Komplett gjennomgang av Cex.io – Riktig bytte for deg?

Cex.io er en av de eldste kryptovaluta-børsene i verden. Det startet som en britisk fokusert bitcoin-eksklusiv utvekslings- og sky mining-leverandør. Det tilbød også på et tidspunkt et meget vellykket gruvebasseng.

I dag er det utelukkende en kryptokursutveksling som, i likhet med Coinbase, tilbyr en fiat-valuta-gateway som unntar kredittkort, debetkort og bankoverføringer. det har imidlertid sine ulemper, og vi vil også gå gjennom disse i dagens omfattende Cex.io-gjennomgang.

Grunnleggende om Cex.io

Cex.io-logo

Bilde via Google Play

Cex.io hevder at de tilbyr verdensomspennende dekning med 99% av alle land tilgjengelig for service. Nettstedet spesifiserer også at bare 24 stater i USA støttes for øyeblikket. I følge denne artikkelen er følgende stater ikke støttet av Cex.io:

Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Colorado, Florida, Georgia, Guam, Idaho, Iowa, Kansas, Louisiana, Maryland, Michigan, Mississippi, Nebraska, New Hampshire, New Jersey, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oregon, Tennessee, Texas, De amerikanske jomfruøyene, Vermont, Virginia og Washington.

Merkelig nok inkluderer noen av landene som nettstedet ikke tillater kredittkortkjøp fra, Island og Vietnam, som er relativt store markeder for kryptovaluta..

Hvor ligger Cex.io, og hvem kjører det? Nettstedet gir en registrert adresse i London, men selve nettstedet gir ikke detaljer om teamet. Adressen kan også bare være en postkasse og ikke et faktisk kontor.

En kjapp Søk på LinkedIn avslører totalt 41 medlemmer av Cex.io-teamet, inkludert administrerende direktør Oleksandr Lutskevych.

Profilen til Lutskevych sier at han er utdannet ved Kyiv National Taras Shevchenko University, og har over 15 års erfaring med å jobbe innen IT, inkludert programvareutvikling, rådgivning og investeringer..

Cex.io-teamet har ansatte som hovedsakelig er basert i Europa, men med noen få i USA, og flertallet av ansatte ser ut til å være lokalisert i Ukraina..

Cex.io-avgifter – noen av de høyeste i bransjen

Online Cex.io-anmeldelser har ofte klaget over for sine notorisk høye, og ikke alltid gjennomsiktige avgifter. Dette ser ut til å ha endret seg de siste månedene, i det minste når det gjelder gebyrens gjennomsiktighet. Avgiftene er imidlertid fortsatt blant de høyeste i verden.

Gebyrene er vanligvis rundt 3,5% pluss $ 0,25 provisjon. Disse høye avgiftene har fått mange tidligere Cex.io-kunder til å unngå dem på jakt etter et mer økonomisk valg.

Når det gjelder handelsavgift, er de litt mer i tråd med andre store børser. For de med kontoer som handler mindre enn fem bitcoin per måned i volum, er bytteavgiftene omtrent 0,25%.

Selv om denne hastigheten ikke er så uvanlig, er den fremdeles i topp kvalitet, med de fleste store kinesiske børser som Kucoin og Binance, som betaler langt mindre, og i det vesentlige ikke har nasjonalitet eller bostedsbegrensninger (men ofte mangler fiat-støtte).

Cex.io – fiende nummer én?

Cex.io gjennomgang på Trust Pilot

Bilde via Trustpilot.com

I følge en Cex.io anmeldelse skrevet på 99bitcoins.com tidlig i fjor, er Cex.io ofte målet for mange svært kritiske og negative anmeldelser over hele Internett. Et stort antall av de negative vurderingene er funnet på nettstedet trustpilot.com

De mange klagene mot Cex.io gir selskapet en score på 3,9 av 10 med over 1543 anmeldelser

Klagene spenner fra ekstremt langsomme svar fra supportforespørsler, til betydelige problemer med å ta ut og sette inn midler, til kontoer som blir låst uten noen åpenbar grunn, til kundebekreftelse som tar måneder å behandle, alt sammen med flere all-cap-beskyldninger om at Cex.io er et direkte svindel.

Selv om ingen av disse Cex.io-vurderingene faktisk hevder at de er et bedragersk selskap, innebærer denne typen svar tilstedeværelsen av veldig frustrerte og ulykkelige kunder.

Mens antallet negative kommentarer i stor grad oppveier det positive, er det å forvente. Dette er fordi folk normalt ikke legger igjen anmeldelser på tjenester de liker. Det er vanligvis bare når folk blir sinte, eller føler at de går tom for muligheter for å benytte seg av at de vil legge igjen anmeldelser som dette.

Imidlertid antyder det store antallet negative anmeldelser at det faktisk er mange ulykkelige kunder som bruker Cex.io regelmessig.

Cex.io – Ikke for amerikanere

Cex.io-gjennomgangen som dukket opp på 99bitcoins.com antyder at bare personer som bor i SEPA-land (egentlig betyr dette Europa) skal bruke Cex.io. Dette er fordi det har vært en rekke spørsmål knyttet til innskudd og uttak av amerikanske dollar fra andre land.

Tilsynelatende prøver Cex.io å holde seg til de ekstremt strenge europeiske finanslovene. Som et resultat er håndtering av amerikanske dollar som kommer eller går utenfor Europa en veldig plagsom og feilutsatt situasjon.

Artikkelen antyder til og med at fra januar i år støttes ikke lenger direkte uttak av amerikanske dollar. Vi hadde imidlertid problemer med å verifisere denne informasjonen, og det kan være at det bare var en midlertidig omstendighet. Igjen klarte vi ikke å verifisere dette på noen måte.

Hvem er Cex.io egnet for?

Generelt sett kan Cex.io være et akseptabelt alternativ til coinbase som en fiat-valuta til kryptovaluta-gateway. Cex.io kan være et akseptabelt alternativ for de som bor i EU, da det er noen fordeler med å bruke deres Europa-fokuserte system.

For de i de fleste USA og mange andre land er Cex.io sannsynligvis ikke verdt innsatsen. Mer sannsynlig enn ikke, ville et annet valg trolig være mer passende.

Utvalgt bilde via Steemit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me