Kraken Review – Har det blitt hacket? (Oppdatering 2020)

>

Følgende anmeldelse er en del av vår serie for utveksling av kryptovalutaer. Våre siste fem vurderinger evaluerte KuCoin, Kraken, Bittrex, Binance og Coinbase Pro. Hver av disse børsene støttes av vår sosiale handelsplattform. Begynn å kopiere strategiene fra verdens beste handelsmenn!

Så langt som kryptovalutautveksling går, Kraken har tålt tidens prøve. Kraken ble grunnlagt i 2011, bare et par år etter at den første Bitcoin-blokken ble utvunnet, og åpnet offisielt dørene for handelsmenn i 2013. Det er verdt å merke seg at selv i de første dagene av krypto var Kraken allerede forpliktet til strenge interne tester og sikkerhetsstandarder. , etter å ha holdt børs i en lukket beta i to år før lansering.

Jesse Powell, Krakens grunnlegger, hadde allerede stått ved roret til flere internettteknologi- og spillselskaper før han ble inspirert av Mt. Gox fant sin egen børs. Powells teori den gang, som ble bevist korrekt i ettertid, var at hvis Mt. Gox skulle noen gang bli hacket, handelsmenn trenger et annet sted å ringe hjem. Sikkert nok, Mt. Gox gikk ned i et flammende vrak etter å ha blitt hacket for over 300 millioner dollar. Kraken står imidlertid fortsatt og er sterkere enn noensinne.

Hva er nøklene til Krakens levetid? Så mange børser har kommet og gått, og likevel har Kraken holdt sitt fast gjennom et skiftende kryptolandskap. Fra et filosofisk synspunkt har Kraken opprettholdt kryptovalutaens tekno-anarko-ånd, kanskje bedre enn noen annen støttmann i rommet.

I 2015 erklærte New York Attorney General’s office for eksempel at eventuelle krypto-børser som opererer i staten vil trenge å overholde lisensprosedyrer. Disse lisensprosedyrene ga staten enestående tilgang og data til Kraken og dens kunder. Powell nektet å gi seg, og i et landemerkeøyeblikk trakk han seg ut av New York-operasjoner – og valgte å gi opp New York helt i stedet for å forråde sine prinsipper. Faktisk stoppet Powell ikke bare med å nekte – han nektet med en valgbeskrivelse som mange husker den dag i dag.

I 2017 tok kryptovalutamarkedet seg for alvor. Fram til da hadde Kraken hovedsakelig tilbudt Bitcoin, Ethereum og Litecoin, etter å ha gjort sitt navn som den største fiat til BTC / ETH onramp i bransjen (Kraken lanserte fiat til kryptotjenester helt tilbake i 2013). Da krypto blomstret, kom flere børser online, noe som skapte et enda mer konkurransedyktig marked for Kraken. Som svar begynte Powell og teamet hans å legge til flere digitale eiendeler, men gikk aldri overbord. Det har fått Kraken til å virke litt utdatert, men de har valgt å holde seg innenfor sin styrke som en fiat-gateway i stedet for å jage etter altcoin-markedet som Binance, HitBTC, og nå Coinbase Pro har gjort.

Krakens tilbud driver spekteret av blue-chip krypto eiendeler med blant annet BTC, ETH, EOS, ADA, XRP, BCH, XLM, ZEC, XTZ, XMR, DASH og REP. Til sammen utgjør mange av disse prosjektene den mest ærverdige – man kan til og med si tradisjonell – gruppe eiendeler som er tilgjengelig på markedet i dag. Den siste oppføringen, ATOM, ser ut til å være en avvik fra virksomheten som vanlig, men Kraken ser ut til å være bekymret for å være i forkant, og foretrekker å bare gi en sikker og enkel brukeropplevelse for sine handelsmenn.

Åpne en konto

Ved ankomst til Kraken.com, det første du vil legge merke til er at destinasjonssiden er veldig ulik alt du finner i krypto. Fantastiske illustrasjoner og en forfriskende fargepalett pryder siden som på en måte antyder kvaliteten på brukeropplevelsen som er tilgjengelig.


Kraken er først og fremst opptatt av å tilby en enkel, unfussy måte for folk å investere i kryptovalutaer med fiat. For det formål spør Kraken umiddelbart om ditt erfaringsnivå som handelsmann ved å tilby flere ruter for deg å oppleve utvekslingen. Avhengig av hvilken erfaring du velger, blir du omdirigert til en annen rute.

Som nybegynner blir du tatt med i en kryptovalutaopplæring og lært om sikker kryptohandelspraksis. Hvis du allerede er kjent med krypto og bare vil kjøpe eiendeler som ikke er tilgjengelige på din vanlige børs, tar Kraken deg i stedet til siden for aktivaoppføring.

På grunn av disse alternativene er det enkelt å åpne en konto med Kraken. Som vanlig velger du et brukernavn og et sterkt passord. Du får et par alternativer for kontoen du åpner – du kan enten bruke en grunnleggende konto eller en avansert konto. Grunnleggende kontoer krever lite mer enn dine grunnleggende personlige opplysninger. Avanserte kontoer krever opplasting av ID, sosial sikkerhet og annen informasjon (avhengig av land).

Etter at Kraken har vurdert og godtatt kontosøknaden din, kan du sette opp 2FA og starte finansiering fra den tilknyttede bankkontoen din. Å finansiere kontoen din er enkel og kan også gjøres ved å overføre krypto fra en annen lommebok til riktig Kraken-lommebok.

Funksjoner og tjenester

Kraken er en fullservicesentral som tilbyr mange funksjoner som ikke finnes andre steder. Blant disse funksjonene er:

  • EN mørkt basseng som gjør at handelsmenn i hemmelighet kan plassere store kjøps- og salgsordrer uten å varsle resten av markedet. Mørke bassenger tillater handelsmenn muligheten til å skjule sine store ordrer og intensjoner, ved å gi dem plass til å handle anonymt.

  • Alternativt kan institusjonelle og høyverdige individer velge å handle på Kraken’s OTC (reseptfritt) utveksling. OTC-handler foregår vekk fra Krakens tradisjonelle børs og tilbyr 1-mot-1 personlig service, dyp likviditet og ekspert desk-meninger.

  • Kraken rangerer gjentatte ganger blant de beste kryptovalutautvekslingene innen service- og sikkerhetsberegninger. Det har sannsynligvis med deres å gjøre 24/7 kundesupport. Krakens kundesupportpersonell har flere hundre vaktspesialister og er tilgjengelig både dag og natt via både en live chat og et resolusjonssenter.

  • Krakens avanserte handelsplattform har en ettertraktet marginhandel alternativet drevet av Krakens kraftige Trade Engine. Kraken rangerer med Bitmex som den beste av de beste marginhandelsplattformene, og tilbyr gir opp til 5 ganger, et profesjonelt handelsgrensesnitt, avanserte API-er, høye lånegrenser (opptil $ 500 000) og lave overføringsgebyrer. Krakens marginhandelstilbud er også ganske forskjellige, med BTC, ETH, BCH, XRP, ETC, XMR, REP og USDT som primed for leveraged handler. Til slutt er Krakens marginhandelsgebyr, i skrivende stund, det laveste av tilgjengelig børs.

  • Kraken futures trading er en fremtredende funksjon som ikke lett finnes på vanlige kryptobørser. Kraken konkurrerer direkte med Bitmex, den ubestridte lederen for margin- og futureshandel, men med tanke på Krakens fantastiske rykte, er mange handelsmenn tilbøyelige til å gå med sin plattform. Futures trading gjør det mulig for handelsmenn å spesifisere et aktivakjøp eller -salg på et senere tidspunkt uten å faktisk ha den aktuelle digitale eiendelen. Handlere bruker vanligvis futures for å sikre risiko. Kraken lar handelsmenn håndtere ETH, XRP, BTC, LTC og BCH futures kontrakter.

Avgifter

Så hva med gebyrene? Børs kan skryte av alle funksjonene de vil ha, men hvis prisen ikke er riktig, kommer ingen, spesielt ikke store volumhandlere, bankende. For det formål har Kraken introdusert en roman volumbasert Gebyrplan. Det er enkelt – jo mer du handler, jo mindre betaler du gebyrer.

Kraken tar de siste 30 dagene av utvekslingsaktivitet og vurderer deretter volumet for å bestemme avgiften for produsent eller taker. Gebyrer begynner på 0,16% – 0,26% for henholdsvis produsenter og takere og går helt ned til 0,00% – 0,10% for handelsmenn som gir over $ 10 millioner i månedlig volum til børsen.

Interessant, avgifter faller hvis du handler stablecoin-par.

Krakens marginhandelsgebyrer er virkelig blant de laveste tilgjengelige.

Sikkerhet

Hva er en bytte uten god sikkerhet? Det er en brønn der du kaster rikdommen din, for aldri å bli sett igjen. Heldigvis leder Kraken an når det gjelder utvekslingssikkerhet. Faktisk har Powell gått på rekorden flere ganger for å advare handelsmenn om lagre aldri kryptovaluta eiendelene på noen børs, inkludert sin egen.

I ICORating er hyllet sikkerhetsrevisjon og rangering av kryptovalutautveksling, Kraken er rangert som nummer 1, og scorer toppkarakterer i brukerkontosikkerhet, websikkerhet, DoS-angrepsforebygging og domenesikkerhet, og Kraken holder 95% av eiendelene sine trygt låst i frakoblet, luftgalt fryselager som også er geografisk distribuert. Det siste er en fantastisk detalj som viser sikkerhetsgruppens dedikasjon til å holde digitale eiendeler trygt under kontroll.

Krakens sikkerhetsteam har implementert 24/7 overvåkning på selve sentralen og domenet slik at ingenting kommer inn eller ut uten å bli overvåket.

Når det gjelder brukersikkerhet, fikk Kraken alle bjeller og fløyter. 2FA, e-postbekreftelse for uttak, global innstilling av tidslås, detaljert API-nøkkeltillatelse, tilpassbar konto tidskonto, SSL-kryptering – du heter det, Kraken har det.

Det gode og det dårlige

Etter å ha tatt et dypdykk i Krakens tilbud, er det vanskelig å finne noe du ikke liker. La oss imidlertid være klare om en ting. Kraken er ikke rettet mot detaljhandelinvesteringene så mye som det er rettet mot erfarne handelsmenn og institusjonelle investorer. Kraken har brukt år på å dyrke sine tilbud mot en mer avansert mengde, og som sådan har han laget marginhandel, futures trading, OTC-handel og mørke bassengtilbud som vil gjøre pro-handelsmenn salivate.

Dette, kombinert med Krakens enestående sikkerhetsvurdering og tidstestet fortreffelighet, satte utvekslingen i en helt egen klasse. Nå er ikke alt saus i Krakens verden. Akkurat som alle andre, har Kraken sine egne problemer.

Det som skiller seg ut negativt er Krakens dårlige tilbud på digitale eiendeler. I et kryptomarked som hopper med nye spennende eiendommer, er Krakens beslutning om å holde seg med et kjedelig utvalg av eiendeler tvilsom.

I tillegg kan det hende at noen handelsmenn ikke liker den volumbaserte gebyrplanen. Spesielt detaljhandelinvestorer vil ikke dra nytte av ordningen som virker spesielt rettet mot profesjonelle handelsmenn.

Disse betenkelighetene til side, gjør Kraken ingen bein om hvem den vil ha på børsen. Nybegynnere som ser etter en enkel fiat til kryptokurrency onramp for BTC eller ETH, vil være glade, det samme vil avanserte handelsmenn som trenger en volumutveksling med utmerket likviditet og institusjonelle fasiliteter som OTC-handel.

Vurdering – 4.0

TOTAL VURDERING – 4.0

Kraken har vært en fremragende pilar i kryptovalutamarkedet i årevis. Det betyr imidlertid ikke at de ikke har rom for forbedringer.

Å utnytte alt Kraken har å tilby, bygde vi en kryptovaluta trading bot og porteføljestyringsapplikasjon som automatiserer Kraken-porteføljen din. Ved å koble Kraken-kontoen din til Shrimpy låser du opp praktiske handelsfunksjoner som kan hjelpe deg med å forenkle handelsstrategien. Prøv det i dag!

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me