Kucoin Exchange Review: Komplett nybegynnerveiledning

I denne KuCoin-gjennomgangen vil vi se på en børs som raskt blir en av de mest populære for et stort utvalg av Altcoins.

Mange handelsmenn handler nå aktivt på denne relativt nye børsen. Dette vekker selvfølgelig spørsmålet om det kan betraktes som trygt å handle med? Vi vil prøve å svare på det i sin helhet.

I denne gjennomgangen skal vi se på Kucoin og se hvordan den står opp mot andre børser, hvilke fordeler den tilbyr, og hvilke potensielle ulemper den har. Vi skal sammenligne Kucoin med det samme grunnleggende settet med retningslinjer som inkluderer aktivasupport, sikkerhet, gebyrer, plattformteknologi og kundesupport.

La oss dykke inn!

KuCoin Oversikt

Kucoin kom opprinnelig fra Kina og var en gang en av Kinas største utvekslingsplattformer som konkurrerte med andre som bitfinansiering. Den ble lansert i 2017 og vokste raskt etter det.

Etter å ha slått ned børsene i landet, flyttet Kucoin sin virksomhet til Hong Kong, men har nylig registrert et holdingselskap i Singapore. KuCoin opererer under PHOENIXFIN PTE. LTD. som ble registrert 22. januar 2018.

De fullførte også en ICO i fjor der de samlet inn en betydelig sum penger for investeringer i teknologi- og markedsføringsarbeidet. I denne ICO utstedte de Kucoin-aksjer (KCS) som er en annen interessant fordel ved å bruke børsen.

KuCoin ble startet av Michael Gan, som er tidligere ansatt i det kinesiske konglomeratet Ant Financial, som administrerende direktør. For de som ikke vet, er Ant Financial et spinoff-selskap i Alibaba, som ofte blir referert til som Amazon.com of China.

En vanlig praksis i mange deler av Asia er å vedta et engelsk navn for å lette kommunikasjon på tvers av språk. I tilfellet med Michael Gan ser det ut til at han virkelig heter Ku Gan. “Ku” i hans navn er sannsynligvis en inspirasjon for navnet på børsen. Ku Gan, eller Michael, er oppført sammen med 11 andre sjefmedarbeidere på nettstedet.

KuCoin-teammedlemmer

KuCoin-teammedlemmer

Siden den raske økningen i etterspørselen i fjor, har KuCoin utvidet seg dramatisk. De har nå team på mange kontorer over hele verden. De har også utvidet børsen til å tilby handelstjenester på flere språk.

Er KuCoin trygt?

Kucoin ser ut til å være en ganske trygg utveksling. Det har ikke vært noen hacks på systemet ennå, og brukerne er beskyttet av en rekke personlige autentiseringsverktøy. det som var ganske overraskende for oss er at de sannsynligvis er en av de eneste børsene vi har kommet over som, som standard, krever tofaktorautentisering når du handler.

Micro-tilbaketrekning hot lommebøker som vi nevnte ovenfor lagres i Amazon sky-tjenesten. Dette betyr at de sitter bak en rekke sofistikerte brannmurteknologier på AWS-skyen.

På plattformen bruker de de mest avanserte krypteringsprotokollene for overføring når de flytter data gjennom økosystemet. De har også en rekke interne prosedyrer som håndterer sensitiv klientinformasjon. De har spesielle personlige autorisasjoner på plass for å forhindre enhver form for phishing-ekspedisjoner.

Selv om de fleste av disse faktorene uten tvil er oppmuntrende for de brukerne som vurderer Kucoin, må du ta ordene med en klype salt. De er fremdeles en ny sentral, og de har kanskje ikke hatt de omfattende utvekslingshackforsøkene som mer etablerte konkurrenter har hatt.

Man kan bare håpe at disse prosedyrene følges internt. Uavhengig av sikkerheten, bør du aldri lagre store mengder kryptovaluta på en børs. Du bør bruke enten fryselager eller en hardware lommebok.

Krypto eiendeler

Kucoin Asset Support

Bilde Kilde

I følge coinmarketcap.com er Kucoin for tiden tilbud 179 handelspar. Mens de fleste børser bare tilbyr handelspar mellom bitcoin og altcoins, og Ethereum og altcoins, tillater Kucoin handel mellom NEO, Bitcoin Cash og Tether USDT-tokens.

Selv om ikke alle opsjoner har like mange handelspar, er det en rekke alternativer å velge mellom. Og selv om antall eiendeler tilgjengelig for handel ikke er så stort som på Cryptopia, bør aktivavalget fortsatt være tilstrekkelig for de fleste handelsmenn.

I henhold til veikartet som er presentert i hvitboken deres, ønsker Kucoin å frigjøre en rekke andre mynter. For eksempel vil de i juni i år gi ut en funksjon som gjør det mulig å legge til par mye mer effektivt.

Det betyr at de som er i samfunnet kan legge til sine egne mynter for vurdering. I henhold til veikartet håper de å ha minst 1000 kryptovalutapar innen desember 2018.

Kucoin-avgifter

Kucoin tilbyr overraskende lave avgifter. For de fleste eiendeler er avgiftene på handler 0,1%. Dette er ganske lavt for bransjen der 0,15% eller 0,18% er mer vanlig. I tillegg er det ganske interessant at det ikke er noen uttaksgebyrer for eiendeler som NEO og NEO Gas. Brukerne rapporterer også at det til tider ikke vil være noen handelsavgift for ulike eiendeler.

Noen av myntene tiltrekker seg også veldig lave uttaksgebyrer. For eksempel uttaksgebyrer på 0,0005 på BTC, 0,001 på LTC og 0,01 på ETH. Hvis du tar ut et beløp som er mindre enn gjeldende gebyr ganger 100.000, vil det bli behandlet i løpet av sekunder. Du kan lese mer om deres uttaksgebyrstruktur her.

Det vi virkelig likte med KUCoin-avgiftsstrukturen, er hvordan disse brukes. Bare en relativt liten del (10%) beholdes faktisk av KuCoin. Resten vil havne tilbake i hendene på brukerne. For eksempel vil 50% gå til brukerne ved hjelp av KUCoin-bonusen vi nevnte ovenfor, og de andre 40% gjennom invitasjonsbonusen.

Selv om dette uten tvil er en annen forretningsmodell enn de fleste børser, oppmuntrer det brukere til å bruke børsen oftere. Det oppfordrer dem også til å henvise vennene sine til plattformen for å benytte seg av bonustilbud.

I tillegg til denne generelt lavere gebyrstrukturen, ser det ut til at Kucoin er banebrytende for en unik forretningsmodell der investorer kan kjøpe Kucoin-tokens, som deretter gir innehaveren rett til periodisk utbytte som består av 50% av avgiftene som Kucoin-plattformen krever. Andre børser har fulgt etter, for eksempel Flyp.Me som tilbyr sitt eget token som gir et tilsvarende 50% utbytte som det gir ut kvartalsvis.

KUCoin tilknyttede programlag

KUCoin Investment Layers – Kilde: KUcoin.com

Det som er litt bekymringsfullt er at Kucoin tilbyr et tilknyttet program som tillater 20% av gebyrene som betales til noen som brukte en tilknyttet lenke til opphavsmannen til lenken..

Så hvis de som registrerte seg med lenken, har flere brukere til å bli med, får den opprinnelige lenkeandelen en ekstra del av avgiftene, opptil 3 grader separasjon.

Mens noen har mistenkt at dette er mistenkelig pyramideformet, ser det ikke ut til å være en svindel. I stedet ser det i det minste ut til å være en ekte profittdeling, tilknyttet stilmekanisme for å spre popularitet i programmet.

Kundeservice & Uttak

Som mange en kryptovalutahandler kan bevitne, er kundeservice en av de viktigste faktorene når det gjelder valg av børs. Det virker som om Kucoin uten tvil tar hensyn til det og driver en effektiv 24/7 support desk.

Du kan kontakte supportteamet direkte fra børsen på dashbordet. Selvfølgelig har de også muligheten for deg å sende e-post til dem. Dette kan gjøres på [email protected] Utenfor nettstedet deres driver de også en telegram chat-kanal og ser ut til å være ganske lydhøre på deres twitter.

Når det gjelder uttak, tar de sikte på å fullføre disse på omtrent 10 minutter fra forespørselen. Dette vil selvfølgelig avhenge av at det etterspurte beløpet er under en viss terskel.

KuCoin-bekreftelser

I motsetning til noen børser, er det ingen obligatoriske KYC-krav på KuCoin. Du kan trygt handle på en anonym konto så mye du vil. KuCoin vil imidlertid innføre uttaksgrenser for ikke-bekreftede kontoer senere i år.

Hvis du ikke har bekreftet kontoen din fra 1. november 2018, vil du være begrenset til å bare trekke ut 2 BTC innen en 24-timers periode. Selvfølgelig anbefaler KuCoin bekreftelse slik at du kan få tilbake kontoen din i tilfelle overtakelse.

For å få bekreftet kontoen din, må du svare på noen av deres personlige identitet og kilde til fondsspørsmål, samt laste opp ditt personlige identitetsdokument..

Bekreftelser på KuCoin

Bekreftelser på KuCoin-plattformen

Når du har fullført disse trinnene, må KuCoin bekrefte kontoen din manuelt. De har uttalt at dette kan ta alt fra 1-2 uker.

KuCoin handelsplattform

La oss nå gå videre til uten tvil en av de viktigste aspektene ved børsen: Handelsplattformen

Handelsplattformen har noe av den mest avanserte teknologien som driver den. For eksempel har handelsmotoren en gjennomstrømning på millionnivå. Dette betyr at motoren er i stand til å plassere 2 millioner bestillinger per sekund. Når den er plassert, er det maksimale behandlingsnivået 1 million ordrer per sekund. Dette er mange ganger høyere enn gjeldende industristandard.

La oss ta en titt på hvordan du vil gjøre for å få mest mulig ut av utvekslingen. Når du først går inn på siden, får du et registreringsskjermbilde som vist nedenfor.

Kucoin registreringsskjerm

Som det er ganske vanlig blant kryptokursutvekslinger, må du opprette en konto og bekrefte e-posten din. Når du logger deg på kontoen din igjen, får du muligheten til å sette opp tofaktorautentisering. Dette er selvfølgelig sterkt anbefalt, da det kan sikre deg mot phishing-angrepvektorer.

Når du har fullført registreringen, kan du finansiere kontoen din med kryptovaluta. I motsetning til noen andre børser er ikke KUCoin en “Fiat gateway”. Dette betyr at du ikke kan finansiere kontoen din med noen form for Fiat-valuta.

Likevel, når det gjelder kryptovaluta, har hver mynt du kan handle de en mulighet til å finansiere. Du går bare over til dollartegnet øverst til høyre på skjermen. Du vil se mengden mynter du har i saldoen og mulighetene for å enten ta ut eller finansiere.

Kucoin Balance

Når du har finansiert kontoen din med en kryptovaluta etter eget valg, kan du gå videre til noen handler. Hvis du er ivrig etter å få tak i noen mynter, kan du bruke alternativet for rask handel. Dette vil tillate deg å umiddelbart kjøpe eller selge myntene.

Hvis du har satt opp tofaktorautentisering, blir du bedt om å sette inn koden din før du handler. Dette gjøres for å sikre at ingen uautoriserte handler finner sted. Likevel kan du enkelt deaktivere dette i sikkerhetsinnstillingene.

Kucoin Quick Trade

Avhengig av om du vil kjøpe eller selge mynten i spørsmålet, må du oppgi prisen på Ask / Bid som for øyeblikket er i markedet. For å gjøre dette, trenger du bare å klikke på det blå Bud / spør, og det vil plassere bestillingen på dette nivået. Du kan også angi ønsket nivå, men det er ingen garanti for at det blir fylt raskt, ettersom det vil flytte til bestillingsbøkene deres.

For de av dere som foretrekker fordelene med avansert kartlegging, kan du alltid gå over til live-plattformen. Her kan du se all viktig informasjon i markedet, inkludert ordrebøker og kjøp / salg vegger.

Når det gjelder kartprogramvare, leveres den gjennom bruk av Tradingview. Dette er den samme programvaren som brukes av en rekke andre sentraler og er industristandarden. Du har indikatorer, tekniske studier og sentimentanalyse.

Kucoin Trading Exchange

Bestillingsprosessen er omtrent den samme som med hurtigbestillingen. Den eneste forskjellen her er at du har kjøp / selg bestillingsskjemaer side om side, og du kan se at bestillingen blir lagt til bøkene.

Hvis du er en utvikler som bygger din egen handelsprogramvare, kan du bruke API-tilkoblingen deres. Den høye ytelsen til handelsmotoren vil uten tvil være til nytte for en handelsbot som får mest mulig ut av rask gjennomføring.

Er det noen ulemper?

Vel, for de handelsmennene som liker å handle på margen, kan du være litt skuffet. Det er ingen marginhandelopsjoner på Kucoin da de tar sikte på å være en mer tradisjonell børs. Hvis du var interessert i å gjøre dette, kan du bruke en børs som Poloniex eller en CFD-megler som IQ Option.

KuCoin mobilapp

For de handelsmennene som er på farten og ønsker å overvåke posisjonene sine fra telefonen, har KuCoin en mobilapplikasjon.

Dette er foreløpig bare tilgjengelig på Android, selv om de kjører tester på iPhone-versjonen. Vi bestemte oss for å laste ned android-versjonen og se hvordan den stablet seg opp mot andre mobilapper som brukes av andre sentraler.

KuCoin Android-mobilapp

KuCoin Android-app i Google Play. Kilde: Playstore

Selv om du har noen grunnleggende funksjoner med appen som lar deg overvåke posisjonene dine og plassere noen handler, er det en rekke ting som gjør det mindre tiltalende enn å bruke en PC-versjon. Faktisk mangler mye av kartverktøyene i applikasjonen.

For eksempel, da vi fyrte opp appen og gikk til Bitcoin-diagrammet, kunne vi se at diagrammene ikke viser prisaksen (y-aksen). Dette er en ganske grunnleggende feil som vi mener må utbedres før handelsmenn kan bli komfortable med appen.

Det er også en rekke feil som andre brukere har plukket opp og lagt igjen kommentarer i KuCoin-gjennomgangsseksjonen i Google play store. For eksempel tar noen problemer med at de blir bedt om tillatelse fra telefonen til å installere eksterne applikasjoner. Appen er oppført i Play-butikken, så den bør være en “klarert app”.

Noen brukere rapporterte også om å få varsler på kinesisk om den engelske versjonen av appen. Noen klager også over at appen vil glemme påloggingsinformasjonen når de lukker den, noe som betyr at de må logge på flere ganger.

Så selv om en mobilapplikasjon uten tvil er praktisk, vil vi foreslå at du bare bruker KuCoin-mobilappen til å overvåke porteføljen din. Når de har løst en rekke problemer og feil med appen, kan du begynne å bruke den til å handle igjen.

Det er også verdt å påpeke at du bør sørge for at du laster ned den offisielle KuCoin-appen og ikke en klon som stjeler legitimasjonen din.

Oppføring av et token på KuCoin

Hvis du var utvikler eller medlem av et kryptokurrency-team og du ønsket å ta med mynten din på børsen, vil du først ha fullført en søknadsskjema på Kucoin.

Dette vil kreve at du svarer på en rekke spørsmål om prosjektet ditt, samt at du blir enige om alle vilkårene og betingelsene som KuCoin kan ha for mynteoppføringer..

Når du har fullført søknaden, vil KuCoin jobbe gjennom den og forhåpentligvis komme tilbake til deg hvis de hadde spørsmål. Det er en siste etappe som mynten din må passere for å bli oppført, og det er å passere en populær stemme.

Myntstemmen

For at KuCoin skal få en ide om etterspørselen etter en bestemt mynt, må de nå ut til sin nåværende brukerbase. Dette er hva de gjør i KuCoin-myntstemmen. Nedenfor er et eksempel på myntene som for øyeblikket er tilgjengelige for avstemning på børsen.

KuCoin Token Stem

Stem på en myntfunksjon på KuCoin

Stemmereglene er også litt rare fordi du kan stemme opptil 50 ganger, men hver stemme koster deg 0,5 KCS. Dette vil i det minste forhindre sjansen for spamming av et stort antall kontoer, samtidig som det fortsatt gjør det demokratisk med stemmegrenser.

For at en hvilken som helst mynt skal vurderes for inkludering på plattformen, kreves minimum 100.000 stemmer. Selvfølgelig har KuCoin rett til å suspendere mynter fra avstemningsprosessen hvis det mistenkes noe galt.

Kucoin-aksjer (KCS)

Kucoin Aksjer Logo

Bilde via Fotolia

Kucoin-aksjer er det opprinnelige token til Kucoin-børsen. Det er et 200m totalt volum av disse myntene i omløp. Håpet er å bringe denne forsyningen ned til 100 millioner gjennom en serie tilbakekjøp av Kucoin selv.

Disse tilbakekjøpene av tokens vil skje kvartalsvis. Beløpet som tilbakekjøpes av børsen er lik 10% av det totale overskuddet som børsen gir for det kvartalet. Når KCS er kjøpt av børsen, blir de ødelagt.

KCS er også et ERC20-token som betyr at du kan lagre dem i hvilken som helst lommebok som den er kompatibel med mynter basert på Ethereums blockchain. Kucoin solgte disse tokens til investorer i en ICO i fjor gjennom en rekke forskjellige stadier som distribuerte de 100 millioner tokens.

Grunnleggerne mottok omtrent 35% av den opprinnelige fordelingen med andre investorer og venturekapitalfond som mottok omtrent 15%. Resten av tokens ble solgt i mengdesalget. Det var låseperioder for både grunnleggerne og VC-investorene. De var fire år for sistnevnte og 2 år for førstnevnte.

Så er Kucoins verdt å “hodle” på?

Vel, det avhenger av ditt syn på utførelsen av selve børsen. Dette er på grunn av faktorer som vil påvirke både etterspørselen og tilbudssiden av ligningen. Når børsen forbedrer ytelsen, vil de kjøpe tilbake flere mynter og redusere tilbudet.

Når det kommer flere brukere til Kucoin-børsen på etterspørselssiden, vil de også ha tokens for å tjene potensielle bonusbelønninger vi nevnte ovenfor. Det er opp til deg å bestemme hvor sannsynlig disse skal finne sted.

Sammendrag

Kucoin er en relativt ny børs som nettopp har landet på kryptoscenen. Derfor har det fortsatt en vei å gå før det kan betraktes som en realistisk utfordrer av de større børsene.

Ifølge deres veikart er dette imidlertid et aktivt mål for dem. De vil at Kucoin skal være en av de 10 beste kryptovaluta-børsene innen juni 2019. Dette er ikke altfor lite sannsynlig gitt at andre børser som Binance har gått fra null til helt på under ett år..

Den teknologisk avanserte handelsplattformen, så vel som det omfattende utvalget av kryptovalutaer som de dekker, var positivt. Vi liker også det faktum at de var relativt raske på uttakene, så vel som deres kundesupport.

Videre er det en rekke fordeler som en sannsynlig vil få ved å handle med Kucoin. For eksempel er Kucoin-belønningene og bonusene en flott måte for utvekslingen å gi noen av belønningene tilbake. De tilpasser interessene sine til brukernes.

Så er Kucoin en bytte for deg?

De krysser faktisk av for en rekke bokser som kryptovalutahandlere vanligvis har. Selvfølgelig slår ingenting personlig erfaring, så du må opprette en konto med begrensede midler og se hvor bra det fungerer for deg.

Utvalgt bilde via KUcoin.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me