KuCoin Review 2020 – Er det trygt for amerikanske kunder som handler krypto?

>

Oppdatering: KuCoin ble hacket 25. september 2020. Innledende rapporter antyder at $ 150 millioner i kryptovaluta ble stjålet.

Denne anmeldelsen er en del av en krypto-utvekslingsserie. Våre siste fem evalueringer ble evaluert Kraken, Bittrex, Binance, Huobi, og Coinbase Pro. Vi publiserer anmeldelser for hver av de beste børsene, så ikke gå glipp av noen av disse oppdateringene innen bli med i Telegram-gruppen.

De leserne som allerede har KuCoin-kontoer, kan registrere seg for en Rekekonto for å begynne å automatisere handelsstrategien. Det tar bare 5 minutter å sette opp og kan øke avkastningen over en enkel kjøp og hold-strategi med over 305%!

KuCoin har lenge vært i skyggen av Binance, dens bedre kjente konkurrent. Hvis tokenpris er en indikator, derimot, KuCoin ($ KCS) har økt i både øynene til investorer og handelsmenn.

KuCoin-historien er en nysgjerrig. Spør rundt og du vil finne at KuCoin bare dukket opp for mange. Ingen splashy markedsinngang, ingen glitrende pressekampanje – den åpnet ganske enkelt dørene for handelsmenn, og det var det. Til tross for at han ikke kom inn i markedet med mye fanfare, gjorde KuCoin en ting helt fra begynnelsen – den tilbød tokens og handelspar som ikke ble funnet andre steder.

Da KuCoin kom online i september 2017 – bare en måned etter Binances debut – traff den bakken i et veldig spesielt øyeblikk. Kryptovalutamarkedet var fortsatt midt i en avkjølingsperiode etter en parabolsk vårkampanje. ICO-er fanget for alvor og hjalp til med å samle verdi i både BTC og ETH. Børsene var fortsatt i begynnelsen – Coinbase, Bittrex, Poloniex, Kraken og Bitfinex var de mest kjente, men hadde dårlige altcoin-tilbud.

Det som skjedde neste virket kanskje som det åpenbare spillet, men ingen før KuCoin hadde bestemt seg for å gjøre det – KuCoin-teamet satte alle ingrediensene sammen og skapte det de kalte “The People’s Exchange.” KuCoin visste at folk var lei av å måtte gamble på skyggefulle børser som Liqui.io, EtherDelta og andre for å kjøpe obskure altcoins. De visste at hvis folk hadde et alternativ for å kjøpe de samme altcoins på en legitim børs, ville de ikke nøle med å forlate steder som EtherDelta for alltid.

Det var akkurat hva som skjedde – bortsett fra at utvandringen fra lav likviditetsutveksling med dårlig kundeservice ikke skjedde over natten, og det var ikke bare på grunn av KuCoin. Flere andre børser dannet rundt det samme konseptet. Coss og Bibox debuterte ikke lenge etter KuCoin og gikk etter det samme markedet. Huobi utvidet sine tilbud for å prøve å få større markedsandeler. Til tross for markedspolitikk og turbulens kom KuCoin sterkt ut og skåret et sted for seg selv i kraft av å tilby en no-nonsense brukeropplevelse støttet av et imponerende utvalg av tokens.

Michael Gan, KuCoins grunnlegger, mener børsens suksess skyldes dens preferanse for notering av “skjulte perler” -kryptovalutaer. Selv om det uten tvil er en stor del av KuCoin-suksesshistorien, var det andre uforglemmelige trekket laget tidlig var å tilby brukerne et henvisningsprogram. Henvisningsprogrammet var i hovedsak et overskuddsdelingsprogram i motsetning til noe annet som hadde kommet før det. På grunn av de uselviske insentivene som børsen tilbyr, ble folk døde hard KuCoin-evangelister, og hjalp utvekslingen med å samle nye brukere i et blåsende tempo.

KuCoin samlet raskt så mange nye brukere at de ble oversvømmet av trafikk på nettet og måtte ta tiltak for å bremse sin egen vekst. Tenk deg det nå – å være så vellykket at du bevisst bestemmer deg for å slå bremsene for din egen suksess.

Underveis har KuCoin gjort endringer i henvisningsprogrammet og på et tidspunkt avviklet det helt. Politiske endringer til side, har børsen operert uten avbrudd i tjenesten eller hack siden debuteringen. Det siste punktet – at KuCoin ikke har blitt hacket – er et viktig bevis på teamets dedikasjon til å holde brukerne trygge og sunne.

Så er KuCoin stedet å være hvis du vil samle på noen vanskelig å finne tokens? La oss komme til bunns i dette spørsmålet ved å se nærmere på børsens virksomhet.

Åpne en konto

Registrer deg for en KuCoin-konto er lett – kanskje til og med for lett. Etter å ha gått over til KuCoin.com (alltid tredobbelt sjekk at adressen er riktig før du oppgir noe av informasjonen din), se etter ‘Registrer deg’ -knappen som du finner øverst til høyre på siden. Gå videre og klikk deg igjennom før du blir møtt med en melding om å angi en e-postadresse som vil bli forhåndsscreenet med en bekreftelseskode.

Etter at du har fjernet hindringen for e-postkoden, kan du fullføre kontoopprettingen ved å skrive inn et sterkt passord.

Når du er på innsiden, blir du ført til oversikten for kontooversikten, som har blitt mye bedre gjennom årene. Da KuCoin først åpnet butikk, manglet brukergrensesnittet sammenlignet med tunge hitters som Coinbase og Binance. I dag har KuCoins brukervennlighet imidlertid nådd nye nivåer. Hvis du tidligere har brukt en kryptovalutautveksling, bør KuCoins dashbord ikke utgjøre noen utfordringer.

Som alltid foreslår vi at du maksimerer sikkerhetsalternativene på kontoen din ved å starte med å aktivere 2FA-sikkerhet. For å bli satt opp, klikk på profilavataren din øverst til høyre. Når du er der ser du flere alternativer knyttet til sikkerhetsinnstillinger, KYC og handelspassord. Maks ut sikkerhetsinnstillingene dine og angi et handelspassord. Når du er ferdig, vil du gå gjennom KYC slik at du kan gjenopprette kontoen din hvis du blir låst ute en dag.

Til slutt må du finansiere kontoen din. KuCoin gjør ting litt annerledes enn andre børser du har brukt. Mens Binance, Coinbase, Bittrex og andre alle bruker en hovedkonto som tar innskudd, sender uttak og handler direkte, skiller KuCoin kontoen din inn i en “hovedkonto” og en “handelskonto.” For å handle, må du :

  1. Finansier hovedkontoen din ved å kjøpe krypto med kredittkort eller sende krypto fra en annen kilde til KuCoin-lommeboken.

  2. Send midler fra hovedkontoen til handelskontoen.

  3. Handel – når du er klar til å trekke deg, gjør du prosessen i omvendt retning.

Selv om skillet mellom kontoer kan virke overflødig, synes vi det er en strålende sikker design. API-er har bare tilgang til handelskontoen din – så hvis du vil gjøre en feil på sikkerhetssiden og bruker API-er fra tredjeparter, kan du holde hovedparten av formuen din trygg i hovedkontoen din.

Funksjoner og tjenester

Å bruke KuCoin for første gang er litt som å reise fra USA til Australia. Alt virker nesten likt – men når du ser nærmere på, begynner du å legge merke til alle de små forskjellene. Kommer fra en børs som Coinbase, kan KuCoin virke litt skremmende i begynnelsen, men det skyldes for det meste sitt utvalg av funksjoner som passer forhandlere av forskjellige striper.

  • Tonnevis av handelspar – KuCoins hovedtrekk er den store mengden handelspar som tilbys for tokens du ikke finner på noen annen større børs. I de fleste tilfeller åpner KuCoin en token vei til de store ligaene ved å debutere prosjektet på børsen før andre børser, som Huobi og Binance, plukker også opp token. Det fine med KuCoins utvalg er at du ikke trenger å fiske rundt på svindelbørser for å få tak i typisk illikvide tokens som J8T eller nyere prosjekter som MTV.

  • Sikkerhet – Det er mange måter for utveksling å imponere på, men den mest avgjørende kvaliteten å ha er robust sikkerhet. Selv om KuCoin har implementert en rekke sikkerhetskontrollpunkter i brukergrensesnittet, som gjør at utvekslingen virker sikker, har de vært gjenstand for den siste høyprofilerte hackingen. På et øyeblikk ble $ 150 millioner i kryptovaluta stjålet fra børsen 25. september 2020. Hackere kunne få tilgang til KuCoin-lommebøkene som hadde en betydelig del av deres totale eiendeler. Denne defekte sikkerhetsdesignen kan føre til børsens ultimate fall.

  • 24/7 støtte og kraftig handelsmotor – KuCoins supportpersonale er tilgjengelig 24/7 via børsens nettside og via e-post. Til tross for at det har et stort antall forespørsler som strømmer inn fra hele verden, gjør KuCoins støtteapparat en edel jobb med å umiddelbart svare på støttehenvendelser. En annen måte børsen støtter brukerne sine er ved å opprettholde en kraftig handelsmotor som kan håndtere opptil 2 millioner ordrer per sekund. Selv under ekstrem tvang og etterspørsel fortsetter børsens virksomhet å strømme uten en merkbar nedgang.

  • Spotlight IEO-plattform – Å gå glipp av IEO-mani er en feil det ikke er verdt å gjøre. Som sådan var KuCoin en av de første kryptovaluta-børsene som ikke bare hoppet på IEO-vognen, men også innoverte den med Spotlight-plattformen. Det har gitt KuCoin-brukere en start på en kjepphest som ikke ser ut til å falme bort snart. Både MultiVAC og Trias ble omtalt som tidlige Spotlight IEO-er, og til tross for deres så-så markedsytelse, har de oppsiktsvekkende overskriftene rundt IEO-er vært stor for KuCoins vekst og tokenverdi.

  • OTC Trading Desk – I likhet med IEO-plattformer har OTC-handelsdisker blitt normen for kryptokursutveksling. Institusjonell interesse for krypto har blitt varmere hele året, og med digital eiendelhandel som for tiden er i full gang, er KuCoins OTC-handelsdisk mer relevant enn noensinne. OTC-handel er vanligvis for høyverdi- og firmakontoer som trenger å gjøre opp handler utenfor ordreboken. KuCoins OTC-pult er for tiden i sin prøvefase og er tilgjengelig for USDT- og CNY-par.

  • Marginhandel – KuCoin lanserte sine marginhandelstjenester 31. oktober 2019. Denne plattformen støttet opprinnelig 12 forskjellige eiendeler, som ga en måte å handle med opptil 10 ganger giring. I tillegg til marginhandelfunksjonene, markerer dette også åpningen av en utlånsplattform for brukere som ønsker å låne ut tokens til andre for marginhandel.

  • KuCloud – Etter kunngjøringen om at Binance vil tillate utviklere å bygge sin egen sentral ved hjelp av Binance-infrastrukturen, KuCoin svarte raskt med sitt eget tilbud. KuCloud er en kryptovalutahandelsløsning som lar utviklere lansere sine egne plattformer for kryptospott og futures.

KuCoin-aksjer ($ KCS) og avgifter

Da kryptokurrency-bjørnemarkedet så ut til å bli av for noen måneder siden, ble de fleste tokenverdier stoppet i å holde mønstre. KuCoins innfødte KCS-token var imidlertid opptatt med å få en okse å kjøre helt alene. Når du analyserer KuCoin Shares-token, er det mye å like. I likhet med andre byttetokener som BNB, HT og BIX, brukes KCS til å rabattere handelsavgifter og andre byttetjenester – men det er ikke tokens største trekning.

I samsvar med navnet brukes KuCoin-aksjer til å motta en del av selskapskaken. Hver dag tar KuCoin sine daglige handelsavgifter, holder halvparten for seg selv og sprer de andre 50% proporsjonalt til lommebøker som holder KCS. Jo større KCS-beholdningene dine er, jo mer av KuCoins inntekter har du rett til å motta. Trekkingen av børsens inntektsdelingsmodell er tydelig – så lenge børsen fortsetter å være lønnsom og vokse, kan du forvente, som KCS-eier, å dele i selskapets suksess.

For å blidgjøre avtalen har KuCoin kunngjort en ny bonusplan i horisonten. Men i mellomtiden har de bestemt seg for å øke ante. Normalt tar KuCoin 10% av kvartalsvis fortjeneste og bruker den til å markedsføre kjøp av KCS som den deretter brenner fra forsyningen. I løpet av det tredje regnskapskvartalet, derimot, KuCoin vil i tillegg kjøpe tilbake og brenne KCS – kaster ekstra drivstoff på flammen. Børsen forventer en betydelig økning i forbrenningshastigheten som kan anspore etterspørselen.

Det gode og det dårlige

KuCoin har bygget et velfortjent rykte som den fremste utvekslingen for altcoinjakt. I det nåværende kryptokursutvekslingslandskapet kommer ingen i nærheten av å tilby det store utvalget av mindre kjente digitale eiendeler som KuCoin gjør. Som sådan fyller børsen en nisje og har tilsynelatende ingen nær rival. Man kan hevde at Binance-aksjer overlapper KuCoins marked, men i sannhet utfyller de to børsene snarere enn å konkurrere med hverandre direkte.

Til tross for å finne suksess i sin nisje, har KuCoin bestemt seg for ikke å hvile på laurbærene. I stedet ønsker børsen å desentralisere seg selv med lanseringen av en blockchain og desentralisert børs i nær fremtid. Selv om slike bevegelser sikkert er verdsatt, fungerer den nåværende sentraliserte utvekslingen helt fint hvis du vet hva du leter etter.

Dessverre er KuCoins bransjeforsinkende sikkerhetspraksis, som inkluderer å holde en betydelig del av kryptovalutaen deres i varme lommebøker, en stor bekymring. Det er vanskelig å overse denne alvorlige feilen når folk setter sine egne personlige penger på banen. De neste ukene vil vi fortsette å overvåke hvordan KuCoin er i stand til å gjenopprette tapte midler. Kryptosamfunnet har samlet seg om innsatsen for å hente ut midlene, men det er kanskje ikke mulig å returnere alt som har gått tapt.

Når kryptokurrencybestemmelsene skjerpes over hele verden, betyr det at KuCoin tillater handelsmenn å hoppe inn uten å gå gjennom bekreftelsesprotokoller, at de sannsynligvis vil se en tilstrømning av brukere de neste månedene. Det kan ha noe å gjøre med at børsen har økt design, støtte og funksjonssett nylig, men til slutt drar alle disse forbedringene fordel av det som raskt blir en av kryptovalutaens søylebørser..

Vurdering

Totalvurdering – 4.3

KuCoin er en ledende kryptovalutautveksling med god grunn. Deres aktivtilbud, avgifter og UI-design gjør KuCoin til et flott alternativ for handel med krypto.

Ytterligere lesing

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange Review

Kraken gjennomgang – utvekslingsfunksjoner, handelsavgifter og sikkerhet

Den ultimate guiden for å bygge et kryptoindeksfond

Den komplette guiden til ordretyper for kryptovalutautveksling

Cryptocurrency Trading Bots – Den komplette guiden

Reker er en handelsbot som har samarbeidet med KuCoin for å forenkle kryptoporteføljestyring. Å koble KuCoin-kontoen din til Shrimpy låser opp praktiske handelsfunksjoner som kan hjelpe deg med å automatisere din kryptostrategi. Prøv det i dag!

Shrimpys Universal Crypto Exchange APIer er de eneste enhetlige API-ene for krypto-utvekslinger som er spesielt designet for applikasjonsutviklere. Samle data i sanntid om handel eller ordrebok, administrer brukerbyttekontoer, utfør handelsstrategier og forenkle måten du kobler deg til hver børs.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me