KuMEX Review: KuCoin Futures Platform Oversikt

Det er ingen tvil ganske mange krypto futures børser på markedet. En av de siste er KuMEX.

KuMEX er futuresbørsen som eies og drives av KuCoin-kryptokursutvekslingen. Den tilbyr handel med Bitcoin-futures på opptil 100 ganger. Dette er en av de mange produktene og tjenestene som KuMEX tilbyr.

Men med så mange alternativer, er det virkelig verdt det?

I denne KuMEX-gjennomgangen vil jeg prøve å svare på det. Jeg vil gi deg det du trenger å vite om plattformen deres, samt noen gode råd om handel.

KuMEX Oversikt

“KuMEX” er en forkortelse for Kucoin Mercentile-børsen, og den ble lansert i midten av 2019. Det er en Bitcoin futures exchange som tilbyr standard og evigvarende futuresinstrumenter.

Dette betyr at handelsmenn kan ta levererte posisjoner på prisen på Bitcoin på opptil 100 ganger sin opprinnelige posisjon. Det forsøker å forstyrre det nåværende landskapet med slike som ByBit, BitMEX et al.

For de som ikke vet, er KuCoin en stor kryptokursutveksling som er basert i Singapore. Siden den gang har de imidlertid utvidet seg sterkt til en rekke forskjellige regioner og produktlinjer.

KuMEX har økt handelsvolumet siden oppstarten, og har også nettopp lansert en mer forenklet handelsplattform kalt KuMEX “lite” (dekket nedenfor).

KuMEX er åpen for en rekke tradere over hele verden, og plattformen / nettstedet er oversatt til over 13 forskjellige språk. Når det er sagt, er det noen land som er begrenset, så du oppfordres til å lese listen over begrenset tilgang.

Er KuMEX trygt?

Dette er kanskje et av de viktigste spørsmålene du kan stille når du bestemmer deg for om du skal bruke en ny sentral. Disse risikoene er ikke bare fra utsiden, men også fra leveraged trading.

Heldigvis, gitt at KuMEX drives av KuCoin, bruker den mange av de samme sikkerhetsprotokollene både på sentralen og på brukersiden.

La oss ta en titt på noen av disse.

Myntlagring

KuMEX bruker det samme varmt & prosedyre for lagring av kald mynt som brukes på KuCoin. I hovedsak oppbevarer de over 95% av myntene sine i et fryselagermiljø som er koblet fra internett.

Dette betyr at det ikke er noen måte at noen hackere kan få tilgang til de private nøklene som lagrer mesteparten av børsens eiendeler. Dette vil forhindre enhver situasjon med insolvens på grunn av brudd.

KuMEX fryselager

KuMEX myntlagringsprotokoll

For de myntene som holdes “varme” på serverne sine, har de en multisignatur nøkkelsigneringsprosedyre. Dette betyr at mer enn ett individ på KuMEX må godkjenne uttakene.

Handelsmotor

Noe som er unikt for KuMEX og ikke nødvendigvis for KuCoin, er deres handelsmotor. Svært effektive handelsmotorer er avgjørende for en børs som må behandle tusenvis av transaksjoner per sekund.

KuMEX-motoren er i stand til å behandle opptil 1 million transaksjoner hvert minutt og er i stand til å matche ordrer med mindre enn 1 millisekund forsinkelse. Det er også en multilevel katastrofetolerant infrastruktur.

Hva betyr dette?

Vel, nedetid er begrenset til null. Dette er viktig for en høy gearing-utveksling som opererer i et marked åpent 24/7/365. Videre, for de handelsmennene som bruker BitMEX, vil du uten tvil være klar over deres vanlige “overpris” der de går ned for vedlikehold..

Forsikringsfond

For de som har brukt andre futures børser, vil du være klar over forestillingen om et forsikringsfond. Dette er i utgangspunktet et reservefond som KuMEX driver, som vil dekke eventuelle tap og forhindre “sosialiserte tap”.

Balanse i KuMEX forsikringsfond

Nåværende saldo i forsikringsfondet

Dette forsikringsfondet etterfylles under avvikling av handelsmenn. I hovedsak, hvis avviklingsprisen for en handel er over konkursprisen, vil forskjellen mellom de to bli sendt til forsikringsfondet.

Hvis det noen gang er en situasjon der avvikling ikke finner sted over konkursprisen, dekkes tapene av forsikringsfondet og trenger ikke deles mellom de andre handelsmennene..

Brukersikkerhet

Noen ganger starter også sikkerhet med brukeren. Dette er fordi vi ofte er den svakeste lenken når det gjelder phishing-svindel og andre personlige hack.

Heldigvis benytter KuMEX de samme anti-phishing-prosedyrene som brukes på den viktigste Kucoin-sentralen. Kanskje det beste alternativet for å sikre kontoen din er å bruke tofaktorautentisering med telefonen din.

Det er to måter å sette opp 2FA på KuMEX. Du kan enten bruke SMS-bekreftelse eller gjennom Google Authenticator. Vi vil foreslå sistnevnte da det forhindrer risikoen for sim swap-angrep.

Google Authenticator KuMEX

Sette opp Google Authenticator

Når du har konfigurert Google Authenticator-app og koblet den til kontoen din, vil den generere en sikker pin hver gang du vil logge på. Fordelen med dette er selv om en hacker har passordet ditt, kan de ikke logge på kontoen din..

KuMEX Utnyttelse

Når du handler på KuMEX handler du med margin. Dette betyr at du bare legger ned en liten mengde kapital for å dekke stillingen.

Fordelen med dette er at du kan utnytte posisjonen din. I tilfelle KuMEX kan denne innflytelsen gå helt opp til 100 ganger. Dette betyr at for en $ 1-bevegelse i prisen på Bitcoin, vil posisjonen din bevege seg med $ 100.

Advarsel ⚠️: Selv om KuMEX lar deg handle opptil 100 ganger gearing, er det ingen grunn til å bruke et så høyt beløp. Dette gjelder spesielt for de som akkurat har begynt.

På KuMEX gjøres dette ved bruk av Futures-instrumenter. Dette er i utgangspunktet derivater som er en avtale om å kjøpe eller selge Bitcoin en gang i fremtiden.

KuMEX har to typer futuresinstrumenter. De har den tradisjonelle typen som har en fast utløp, og så har de de evige futures som har en rullende utløpstid. Dette er de samme instrumentene som er tilgjengelige på de fleste andre futuresbørser.

Noe annet som vi syntes var ganske interessant med futuresinstrumentene på KuMEX, er at kontraktene er “mini” -kontrakter. Dette betyr at den underliggende for kontrakten ikke er 1 Bitcoin, men 1 USD.

KuMEX evig fremtid

KuMEX evig fremtidig oversikt

Når det gjelder deres vanlige futuresinstrumenter, er dette kvartalsvis utløp. På tidspunktet for denne gjennomgangen var det to kontrakter. Den ene som gikk ut på slutten av første kvartal og den andre som var slutten av andre kvartal.

En annen veldig viktig ting å merke seg er spotprisen som disse futuresinstrumentene refererer til. Dette er Bitcoin spotindeks, og det er en volumveid gjennomsnittlig dollarpris på Bitcoin på 6 børser inkludert Coinbase Pro, Bitstamp, Kraken, Gemini, Liquid og Bittrex

Dessverre har KuMEX foreløpig bare muligheten til å handle Bitcoin-futures. Man håper at når de begynner å utvide tjenesten, vil det være større mulighet for ytterligere eiendeler.

KuMEX-avgifter

Avgifter er et annet veldig viktig aspekt for den næringsdrivende. Gebyrene de belastes vil direkte påvirke lønnsomheten på lang sikt.

Derfor bestemte vi oss for å dykke ned i avgiftene på KuMEX-børsen. Noen av disse er gebyrer som blir belastet ved sentralen, mens andre er systematiske.

Handelsgebyrer

Når det gjelder handelsavgifter på KuMEX, driver de en standard gebyrmodell for produsent-taker. Med denne modellen har du to forskjellige gebyrsatser, avhengig av om du lager likviditet eller tar det opp fra bøkene.

Hos KuMEX, hvis du gir likviditet til bøkene, er du produsent, og du får rabatt på handelen din. Dette er satt 0,025%. Imidlertid, hvis du tar likviditet, er du en taker og vil bli belastet 0,060%.

KuMEX-handelsavgifter

Handelsgebyrstruktur

Hvis vi skulle sammenligne dette med andre handelsplattformer, er rabatten på produsenten den samme som ByBit og BitMEX, men du har et lavere gebyr. Dette betyr derfor at alt annet som tilsvarer handelsavgiftene dine blir redusert på KuMEX.

Maker / Taker ❓: Vanligvis, når du legger inn en begrensningsordre borte fra markedsrenten, er du en markedsprodusent. Hvis du legger inn en markedsordre, er du en taker.

Finansieringsgebyrer

Dette er ikke gebyrer du må betale til KuMEX, men er gebyrer som justerer for de relative finansieringssatsene. De gjenspeiler rentedifferansen mellom Bitcoin-finansieringsrenten og USD-finansieringsrenten.

Dette kan enten være positivt eller negativt, avhengig av om du er lang eller kort og den relative finansieringsgraden på det tidspunktet. Disse avgiftene betales til markedet for å holde posisjonen åpen.

På KuMEX skjer finansiering hver 8. time klokka 04:00 UTC, 12:00 UTC og 20:00 UTC. Du må bare betale finansiering eller motta finansiering hvis du har en åpen stilling på tidspunktet for finansieringen.

Innskudd / uttak

Heldigvis er det ingen gebyrer som blir belastet for betaling til KuMEX i krypto. Hvis du skal være med fiat på KuCoin, kan det hende du har noen innvendige avgifter å vurdere. Du kan se mer av det her.

Når det gjelder uttak i kryptovaluta fra KuMEX, blir du ikke belastet noen avgifter på børssiden. Imidlertid vil du bli belastet en nominell gruvearbeider eller nettverksavgift som dekker kostnadene.

KuMEX Registrering

Hvis du vil prøve KuMEX, må du først opprette en konto hos KuCoin. Dette er vanligvis en veldig enkel prosess og kan gjøres med enten en e-post eller en telefon.

Registrering av KuMEX

Registrering på en konto hos KuMEX

Før du kan fullføre registreringen, må du få tilsendt en bekreftelseskode til e-post / telefon du har brukt. Hvis du er enig i deres T&C er kontoen din er opprettet.

Nå er det en viktig ting å merke seg om KuMEX & KuCoin er at de krever en eller annen form for KYC for å løfte alle handelsgrenser.

Så hvis personvern er en av dine viktigste bekymringer, kan det være lurt å vurdere en annen børs som ikke har disse kravene.

KYC-prosess

Nå selv om de krever KYC på KuCoin, er det egentlig en enkel prosess. Dette kan gjøres enten som en person eller som en forretningsenhet.

Det første trinnet vil kreve at du oppgir informasjon som ditt land, fullt navn og fødselsdato, samt hvilken type identifikasjon du vil bruke. Det kan enten være pass, ID-kort eller førerkort.

Info obligatorisk KYC

Informasjon påkrevd for KYC

Når dette er gjort, må du laste opp en kopi av dette dokumentet til KuCoin. Du trenger ikke å bekymre deg for brudd på personvernet, siden all kommunikasjon med KuMEX skjer via en kryptert SSL-tilkobling.

Når du har lastet opp dokumentene, sendes den til KYC-teamet på KuCoin. Hvor lang tid det tar, avhenger av hvor tydelige dokumentene dine er og hvor opptatt utvekslingen er. Noen ganger kan den automatiseres, og andre må den sendes for manuell gjennomgang. I begge tilfeller må maksimal tid som kreves ikke være mer enn 2-3 dager.

Innskudd / uttak

Når du har fått kontoen din opp, vil du ønske å finansiere den med kryptovaluta. Dette kan enten gjøres direkte ved å generere en Bitcoin-adresse eller ved å overføre kryptovalutaen din fra KuCoin.

Dette er en klar fordel i forhold til andre børsnoterte handelsbørser, da det betyr at du har muligheten til å indirekte finansiere kontoen din med fiat. Ved å bruke en av innskuddsmetodene som tilbys på KuCoin (wire, kort osv.) Kan du kjøpe Bitcoin med USD og andre valutaer.

Når du har kjøpt Bitcoin, må du godkjenne overføring fra KuCoin-kontoen din til KuMEX-kontoen din. For å gjøre dette, vil du gå over til “Assets” -fanen som vil gi deg en fullstendig oversikt over alle midlene / PnL på plattformen.

Finansiering av KuMEX-konto

Finansiering av KuMEX-kontoen din

Her kan du enten velge “innskudd” som vil generere en bitcoin-adresse for deg, eller du kan velge å “overføre”. Sistnevnte vil tillate deg å overføre fra KuCoin. Alt du trenger å gjøre er å velge beløpet du vil overføre, og det gjøres umiddelbart.

Merk &# 128221 ;: Du kan også gjøre overføringen når du er logget på KuCoin. Det er et alternativ å “overføre til KuMEX” fra hovedkontoen din.

Når det gjelder uttak er dette også ganske greit. Du kan enten sende pengene tilbake til KuCoin med samme overføringsfunksjon, eller du kan ta ut til en ekstern adresse.

Hvis du skal trekke deg tilbake til en ekstern adresse, må du først merke adressen. Dette holder ting trygt, da det betyr at midler bare kan sendes til en bestemt adresse.

Handelsplattform

Det er på tide å dykke inn i dyrets mage. Når vi handler med leverede futureskontrakter, er effektiviteten til plattformen av største betydning for oss.

KuMEX har faktisk to forskjellige typer plattformer som tilbys. De har en “Lite” versjon i tillegg til en mer avansert versjon. Dette betyr at de er i stand til å tilby et handelsgrensesnitt som er i samsvar med kompetansenivået ditt.

“Lite” plattform

Dette er kanskje den beste plattformen for de som akkurat har begynt. Vi har heller ikke sett lignende tilbud på andre leveraged Bitcoin-børser. UI er forenklet, rent og intuitivt.

Øverst har du det enkle diagramgrensesnittet som bare gir deg den historiske prisen på Bitcoin. Til høyre for det har du ditt enkle bestillingsskjema. Her, i motsetning til den avanserte plattformen, skal du enten gå lenge (Ring) eller Kort (Put).

Lite Platform KuMEX

Brukergrensesnitt for “Lite” -plattformen

Du har også forenklede alternativer når det gjelder innflytelse du tar på deg, samt størrelsen på ordren. Til slutt, til venstre for bestillingsskjemaet, har du et praktisk rangeringsdiagram. Dette viser deg hvordan du har det i forhold til noen andre handelsmenn på plattformen.

Kul funksjon &# 128526 ;: Du kan få en ide om markedssentimentet basert på longs / shorts. Dette er bare markedssentiment, så behandle det med en klype salt.

Det kan også være lurt å merke seg at du på Lite-plattformen bare kan handle den evige futureskontrakten. Så hvis du vil handle kvartalsvis, må du bruke den avanserte plattformen.

Til slutt, for de av dere som foretrekker det lette brukergrensesnittet, kan du bytte til det hvite temaet øverst til høyre. Dette kan være gunstig for de handelsmennene som foretrekker å overvåke markedene om dagen.

Avansert plattform

Den avanserte handelsplattformen ligner på de fleste andre du har på markedet. Det finnes en rekke verktøy og funksjoner som du kan bruke til å avgrense din handel.

Den første og viktigste tingen å merke seg om denne plattformen er at du kan tilpasse oppsettet. Panelene kan tas av og flyttes rundt for å passe til din egen individuelle handelsstil.

KuMEX Advacned-plattform

Avansert plattform på KuMEX

Når det gjelder kartene til din disposisjon, bruker den avanserte plattformen Tradingview-programvare. For de handelsmennene som er kjent, er dette en av de beste kartpakningene og gir en omfattende serie med tekniske handelsindikatorer og studier.

Du har også et praktisk markedsdybdediagram. Med dette kan du se kjøp / salg vegger på børsen og hvordan resten av markedet er posisjonert. Dette kan bidra til å øke den tekniske analysen din i hovedkortene.

Nederst i diagrammet har du din ordrehistorikk. Dette viser ikke bare de siste bestillingene dine, men også alle de siste. Det gir deg også en oversikt over dine løpende PnL- og marginkrav.

Bestillingstyper

Kanskje en av de beste funksjonene på den avanserte plattformen er bred ordrefunksjonalitet du har. Dette er kanskje den beste måten for en næringsdrivende å styre risikoen og ta fortjeneste.

Det er tre hovedordretyper på KuMEX-plattformen:

  • Markedsordre: Dette er ordrer som er plassert til markedsrenten og vil bli utført til “budet” hvis det er et salg og “spør” om det er et kjøp.
  • Begrens rekkefølge: Dette er en ordre som er plassert til en bestemt pris og vil ikke bli utført før markedet skulle treffe denne prisen. Bestillingen vil være åpen i en viss tid, kalt “tiden i kraft”. Vi dekker dette nedenfor.
  • Stoppe: Dette er en ordre som vil plassere en ordre når prisen når en viss grense. Du vil sette en utløserpris som vil gjøre ordren live. Du kan da også velge om du vil gjøre bestillingen som er plassert til en markedsordre eller en begrensningsordre. Hvis du tenker på å plassere et stopptap, er en markedsordre på et stopp det beste alternativet. Stoppordrer kan også brukes til å tjene penger når et visst nivå er nådd.

Pro Tips &# 128175 ;: Du bør alltid velge visse gevinst / stopp-tap-nivåer som er i samsvar med dine tekniske nivåer. Det anbefales ikke å handle med høy gearing og ingen stopp!

Når du legger inn en begrensningsordre, kan du som nevnt også velge gjeldende tid. Dette er hvor lang tid du vil at ordren skal forbli live. Det er to typer på KuMEX:

  • God Till Avbryt: Denne bestillingen forblir live til du enten velger å kansellere den eller den til slutt blir utført
  • Umiddelbar eller Avbryt: Dette er bestillingen du vil plassere hvis du vil at den skal fylles umiddelbart og til den beste prisen. Hvis det er porsjoner som ikke er fylt, vil de bli kansellert. I hovedsak tillater denne bestillingen delvis ordreutføring

Den endelige bestillingsparameteren du har til rådighet er om du vil gjøre den til en skjult ordre, bare et innlegg eller bare redusere. I utgangspunktet vil innlegget bare sørge for at du får produsentprisen, det skjulte holdes utenfor ordrebøkene, og reduseringen vil bare ikke legge til din posisjon (bare reduser den).

Sandkasse

Noe annet du kanskje vil bruke før du oppretter en live-konto, er sandkassen. Dette ligner på testnets og demo-kontoer du har på andre børser og meglere.

Dette er egentlig et testmiljø som fullstendig replikerer handelsforholdene på livebørsen. Fordelen med dette er at du kan teste ut handelsstrategiene dine uten å risikere startkapital.

Sandkassen er også ideell for de handelsmennene som ønsker å teste ut KuMEX API (dekket nedenfor). Hvis du vil prøve sandkassen, må du gå videre til sandbox.kumex.com og du kan registrere en konto der. Dessverre kan du ikke portere over en live-konto.

KuMEX kundesupport

Et annet veldig viktig hensyn for enhver næringsdrivende i disse dager er kundesupport. Dette kan være spesielt frustrerende når en bytte er slapp og det tar dager å svare på billetter.

Derfor bestemte vi oss for å teste KuMEX / KuCoin kundesupportfunksjon. Heldigvis, fordi KuMEX drives av KuCoin, er det allerede en ganske stor støttekomponent som handelsmenn kan dra nytte av.

Kanskje den mest effektive måten å ta opp et problem med børsen er gjennom deres billettsupportsystem. Dette sørger for at billetten din blir dirigert til riktig avdeling og kan adresseres mest hensiktsmessig.

KuMEX-billettstøtte

Ticket Support System

Da vi testet med et spørsmål om finansiering av kontoen vår, ble vi hjulpet på under fire timer. Dette er en ganske effektiv snuoperasjon sammenlignet med noen av de andre børsene som Coinbase som har 1 dags snuoperasjon.

Pro Tips &# 128175 ;: Hvis utvekslingen tar litt tid å komme tilbake til billetten din, kan du alltid slå dem opp på deres sosiale medier. Du kan prøve deres Twitter, Telegram eller Reddit. Husk å oppgi billettnummeret ditt!

Hvis du har et spørsmål som er mer generelt, kan du alltid bare sjekke ut FAQ-delen. Dette er ganske omfattende og vil omfatte de fleste spørsmålene som andre handelsmenn har reist.

KuMEX API

For de handelsmennene som liker å utvikle sine egne algoritmer og roboter, vil du være glad for å vite at KuCoin har utvidet API-funksjonaliteten til å omfatte KuMEX-sentralen..

Dette er en ganske robust API med en rekke sluttpunkter samt SDKer i PHP og Java. Du kan enten bygge en handelsbot for å kjøre i live-kontoen, eller du kan utvikle en for testformål i sandkassen.

KuMEX API-nøkler

Genererer API-nøkler på KuMEX

For å kunne bruke API-en må du først generere API-nøkler. Det er tre typer nøkler på sentralen. Du har lest, skrevet og trukket deg tilbake. Les lar deg observere markedet, skrive lar deg utføre handler og ta ut betyr at du kan sende ut penger.

Advarsel ⚠️: Ikke gi API-nøklene dine til noen. Det er tjenester på nettet som tilbyr handelsroboter. Disse bør sees med mistenksomhet da de kan brukes på en ondsinnet måte

Når du har generert API-nøkkelen din, vil du bli kjent med API-endepunktene og funksjonaliteten. Du kan lese mer om dette i API-dokumentene. Det kan også være lurt å ta tak i hastighetsgrensene for å forsikre deg om at boten din fungerer innenfor den.

Henvisningsbonus

Hvis du har brukt KuMEX-børsen og har blitt positivt overrasket over opplevelsen din, kan du tjene noen bonuser ved å henvise til vennene dine osv..

KuCoin har en spesiell henvisningsbonus som de har satt opp spesielt for KuMEX-børsen. Hvis noen registrerer deg på KuCoin med henvisningskoblingen din, får du 0,005% av det totale transaksjonsvolumet til den næringsdrivende.

Dette er en annen henvisningsstruktur fra børser som BitMEX et al., Som gir deg en andel av provisjonen. Hvis vi skulle beregne provisjonen du ville tjene på en av disse børsene, er KuMEX henvisningsgebyr omtrent i tråd med det.

Merk &# 128221 ;: Dette er ikke en livstidshenvisningsbonus. Den er bare gyldig i ett år. Etter den perioden tjener du ikke lenger provisjon.

Hvis dette er noe du vil gjøre, må du generere en henvisningskobling. Dette kan gjøres i KuCoin-dashbordet ditt ved å klikke på “henvisning” i kontoprofilen din.

KuMEX Henvisning

Hvordan henvise folk til KuMEX

Det er viktig å merke seg at denne henvisningsbonusen betales i KuCoins aksjer (KCS). Dette er det proprietære byttetokenet på børsen, som ligner på Binances BNB. KuMEX vil beregne denne henvisningsbonusen og publisere bonusbeløpet hver dag.

Forbedringsområder

Det er mye vi virkelig liker med den nye KuMEX-sentralen. Vi vil imidlertid være avvisende hvis vi ikke tar en titt på noen av de tingene vi mener er berettiget til forbedring.

For det første, og kanskje viktigst av alt, tilbyr de bare Bitcoin-futures. For de handelsmennene som ønsker å handle andre eiendeler med gearing, kan det være lurt å vurdere en annen leveraged handelsplattform.

Utvekslingen kan også gjøre med noen flere pedagogiske guider og ressurser. Futures trading er på ingen måte en enkel oppgave, og mange handelsmenn er fremdeles nye på arenaen. Disse guidene kan bidra til å glatte disse handelsmennene over.

Til slutt er KuMEX fremdeles en ny futuresbørs, noe som betyr at den ikke har banerekorden til noen mer etablerte spillere. Ja, dette er litt av et kylling- og eggscenario, ettersom nye børser må starte et sted.

Imidlertid, hvis de er i stand til å holde samme nivå av profesjonalitet som KuCoin-børsen bruker, vil omdømmet følge etter.

Konklusjon

Oppsummert så liker vi virkelig KuMEX-børsen. Det ser ut til å være relativt trygt. Ikke bare har det støtte fra KuCoin hovedbørs, men det ser ut til å ha noen ganske effektive risikostyringsfunksjoner som et forsikringsfond osv..

Du har også den sterkt forenklede “lite” plattformen som er godt egnet for de nye til leveraged futures trading. Selvfølgelig har de den avanserte handelsplattformen som har akkurat samme mengde funksjonalitet som du kan forvente på enhver konkurrerende børs.

Vi liker også det faktum at avgiftsgebyrene deres er mindre enn konkurrentene. Videre har du en robust API med mye funksjonalitet og handelsparametere. Til slutt var kundestøtten over pari og må berømmes.

Selvfølgelig var det noen ting som berettiget forbedring, men dette er fortsatt en ny utveksling. Forhåpentligvis når de vokser over tid vil de introdusere nye eiendeler og handelsteknologi.

Så hvis du bruker KuMEX?

Vel, hvis du leter etter en funksjonell og sikker leverage-handelsplattform støttet av en kjent børs, er det absolutt verdt å vurdere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me