Kyber Network Review: On-Chain Liquidity Protocol

Kyber Network er et ganske etablert prosjekt som prøver å endre måten vi tenker på desentralisert kryptokursutveksling.

De utvikler en desentralisert utvekslingsprotokoll som lar utviklere bygge betalingsflyter og økonomiske apper. Dette er faktisk et ganske konkurransedyktig marked ettersom en rekke andre slike protokoller er lansert.

Så, med den økte konkurransen, er Kyber fortsatt verdt det?

I denne Kyber Network-gjennomgangen vil jeg prøve å svare på det. Jeg vil også analysere det langsiktige adopsjonspotensialet og bruke saker om KNC-tokens.

Hva er Kyber Network?

De Kyber Network er prosjekt basert på Ethereum-protokollen som søker å fullstendig desentralisere utveksling av kryptovalutaer og gjøre utveksling pålitelig ved å holde alt på blockchain.

Gjennom Kyber-nettverket skal brukere kunne konvertere eller bytte ut hvilken som helst kryptovaluta umiddelbart – eller så de hevder. Vi må se nærmere på om de vil være i stand til å leve opp til disse påstandene, hvilke fremskritt som er gjort hittil, og hvordan de skiller seg fra konkurrenter som 0x Project eller Bancor.

Hva er Kyber Network

Bilde via Kyber Network-nettstedet

Kyber Network har hatt en veldig rask utvikling. Etter å ha blitt kunngjort i mai 2017, startet testnettet for Kyber Network i august 2017. En ICO fulgte i september 2017, og selskapet økte 200.000 ETH til en verdi av 60 millioner dollar på bare en dag..

Det direkte hovednettet ble utgitt i februar 2018 til deltakerne på godkjent liste, og 19. mars 2018 åpnet Kyber Network hovednettet som en offentlig beta. Siden den gang har nettverket hatt økende vekst, med nettverksvolumer som vokste mer enn 500% i første halvdel av 2019.

Selv om det var en beskjeden nedgang i august 2019, som kan tilskrives at ETH-prisen falt med 50%, noe som påvirker de totale totale volumene som handles og behandles globalt..

Hvorfor bygge Kyber-nettverket?

Mens kryptokurver ble bygget for å være desentraliserte, har mange av børsene for handel med kryptokurver blitt sentraliserte saker. Dette har ført til sikkerhetsproblemer, med mange børser blitt ofre for hacking og tyveri.

Det har også ført til økte gebyrer og kostnader, og de sentraliserte børsene kommer ofte også med langsomme overføringstider. I noen tilfeller har lommebøker blitt låst, og brukere kan ikke ta ut myntene sine.

Desentraliserte børser har dukket opp nylig for å løse feilene i de sentraliserte børsene, men de har sine egne feil, spesielt mangel på likviditet, og ofte høye kostnader for å endre handler i sine ordrebøker..

Kyber Integrations

Noen av integrasjonene med Kyber-protokollen

Kyber Network ble dannet for å gi brukerne en desentralisert børs som holder alt riktig på blockchain, og bruker et reservesystem i stedet for en ordrebok for å gi høy likviditet til enhver tid. Dette vil tillate utveksling og overføring av hvilken som helst kryptovaluta, til og med kryssutveksling, og kostnadene vil også bli holdt på et minimum.

Kyber Network har tre ledende designfilosofier siden starten:

 1. For å være mest nyttig må nettverket være plattform-agnostisk, noe som gir enhver protokoll eller applikasjon muligheten til å dra nytte av likviditeten som tilbys av Kyber Network uten at det påvirker innovasjonen.
 2. Nettverket var designet for å gjøre den virkelige handel og desentraliserte finansielle produkter ikke bare mulig, men også gjennomførbar. Det gjør dette ved å tillate øyeblikkelig utveksling av token over et bredt spekter av tokens, og uten noen oppgjørsrisiko.
 3. Kyber-nettverket ble opprettet med enkel integrering som en prioritet, og det er derfor alt går helt i kjeden og er helt gjennomsiktig. Kyber er ikke bare utviklervennlig, men er også kompatibel med et bredt utvalg av systemer.

Hvordan Kyber Network fungerer

I tillegg til å være en børs, blir Kyber Network også bygget som en overføringsmekanisme for kryptovalutaer. Det som er bra med Kyber-nettverkets overføringsmuligheter, og noe som skiller det fra eksisterende sentraler, er at de sendte tokens ikke trenger å matche de mottatte tokens..

Når Kyber Network er fullt funksjonelt, vil brukere kunne sende hvilket som helst token og konvertere det on-chain til et annet token før det havner i mottakerens lommebok.

Selv om dette er bra for enkeltpersoner, har det også stort potensial for bedrifter, fordi det betyr at en kjøpmann kan akseptere ALLE kryptovalutaer og ved å bruke Kyber Network vil de bare motta den valgte valutaen, enten det er Bitcoin, Ethereum eller noen annen mynt.

Kyber Network inkluderer tre komponenter som bidrar til funksjonaliteten:

Hvordan Kyber fungerer

Oversikt over Token Swap i Kyber Network. Bilde via Hvitt papir

Den første av disse er Kyber Swap, som gir mulighet for øyeblikkelig utveksling av mange forskjellige tokens uten innpakning, eller noen ordrebøker eller innskudd. Dette øyeblikkelige overføringsnettverket er ideelt for selgere som trenger å vite at transaksjonene er fullførte før varene kan leveres.

Deretter er Kyber Reserve, som fungerer for å gi likviditet til nettverket når tredjeparter bidrar med tokens til bassenget som kan brukes på alle plattformer. Sikkerheten i reservefondet opprettholdes ved bruk av en gjennomsiktig fondforvaltningsmodell, der alle handler fullført av reserveforvaltere registreres.

Kyber Developer har bidratt til å bringe nye dApps, børser, lommebøker og andre prosjekter til Kyber, da det gir utviklere all dokumentasjon og verktøy de trenger for å integrere ethvert desentralisert prosjekt i Kybers likviditetsbasseng.

Kyber Network-roller

Der fungerer Kyber Network gjennom koordinering mellom flere forskjellige roller og funksjoner som forklart nedenfor:

 • Brukere – Denne enheten bruker Kyber Network for å sende og motta tokens. En bruker kan være en person, en selger og til og med en smart kontokonto.
 • Reserve enheter – Denne rollen brukes til å tilføre likviditet til plattformen gjennom den dynamiske reserven. Noen reserveenheter er interne i Kyber-nettverket, men andre kan være registrerte tredjeparter. Reserveenheter kan være offentlige hvis publikum bidrar til reservene de har, ellers blir de ansett som private. Ved å tillate tredjeparter som reserveenheter, gir nettverket mangfold, som forhindrer monopolisering og holder valutakursene konkurransedyktige. Å tillate tredjeparts reserveenheter tillater også oppføring av mindre populære mynter med lavere volumer.
 • Reserve bidragsytere – Hvor reserveenheter er klassifisert som offentlige, er reservebidrageren den enheten som gir reservefond. Deres insentiv til å gjøre det er en overskuddsandel fra reserven.
 • Reservesjefen – Vedlikeholder reserven, beregner valutakurser og legger dem inn i nettverket. Reservesjefen tjener på valutaspread som er satt av dem på reservene. De kan også dra nytte av å øke volumet ved å få tilgang til hele Kyber Network.
 • Kyber Network Operator – For øyeblikket fyller Kyber Network-teamet rollen som nettverksoperatøren, som har en funksjon for å legge til / fjerne reserveenheter, samt kontrollere oppføringen av tokens. Til slutt vil denne rollen gå tilbake til en skikkelig desentralisert styring.

Kyber Network Team

Kyber-teamet ble grunnlagt av Loi Luu, Yaron Velner, og Victor Tran og har hovedkontor i Singapore. Luu var tidligere medstifter av det desentraliserte gruvebassengprosjektet SmartPool, samt skaperen av Oyente, den første sikkerhetsanalysatoren med åpen kildekode for Ethereum-kontrakter..

I tillegg har teamet tiltrukket Ethereum-grunnlegger Vitalik Buterin som en av deres rådgivere, i tillegg til å ha et rådgiverteam som er både erfaren og kunnskapsrik..

Kyber Network Team

Kyber Network teammedlemmer

Loi Luu er fortsatt administrerende direktør i Kyber Networks, og overvåker den raske veksten som plattformen ser i 2019. Mye av veksten kommer nå fra Decentralized Finance-apper, eller DeFi, som er interessant siden begrepet ikke en gang eksisterte for et år siden. I følge Luu:

“Vi finner sterk vekst for desentraliserte finansielle produkter, og implikasjonene av dette på finans, bank og handel er enormt undervurdert. Med monolitiske selskaper som Facebook som investerer i bransjen, er Kyber-teamet fortsatt forpliktet til å tilby et desentralisert rammeverk for alle blockchain-interessenter for å bryte opp monopolet på data, rikdom og autoritet som ligger foran oss. “

Yaron Velner har gått bort fra rollen som CTO i Kyber Networks, og Victor Tran har påtatt seg rollen. Han har erfaring med å bygge høytytende applikasjoner med flere plattformer. Victor har vært involvert i blockchain- og kryptovalutautvikling siden tidlig i 2016 og er ledende ingeniør i SmartPool-prosjektet.

Kyber Network Community

Selv om det ikke har lang historie, har Kyber Network vært i stand til å bygge et sterkt og støttende samfunn, noe som fremgår av deres store sosiale medier..

På Twitter, Kyber Network har nå over 105 000 følgere, mens Facebook-siden deres har over 7500 følgere. De er langt mer aktive på Twitter, og det er kjent som en større plattform når det gjelder kryptokurrencyprosjekter, så avviket er ikke overraskende.

På Reddit, som også er kjent som et hotbed for blockchain-entusiaster, Kyber Network underreddit har fått litt over 7.300 følgere. Selv om dette ikke er den største sub-Reddit langt, er det fortsatt en ganske aktiv gruppe, med flere innlegg hver dag og et stort antall svar og svar.

Endelig er det Kyber Telegram-gruppen, som bare er sjenert av 7600 medlemmer. Det er ganske bra, og da jeg sjekket var det nesten 600 online, som også er en ganske aktiv gruppe sammenlignet med andre blockchain-prosjekter..

Telegram-gruppen har faktisk falt noe i antall nylig da Kyber har flyttet sine offisielle kunngjøringer og diskusjoner til Uenighet. Den kanalen har for tiden over 1600 medlemmer.

Alt sammen samfunnet bak Kyber Network er ganske støttende og aktivt, noe som er et godt tegn for ethvert blockchain-prosjekt.

Kyber Network Crystal (KNC) -token

KyberNetwork Crystal (KNC) er ryggraden i Kyber Network. Det fungerer for å koble likviditetsleverandører og de som trenger likviditet og tjener tre forskjellige formål. Den første av disse er å samle inn transaksjonsgebyrer, og en del av hvert innkrevd gebyr blir brent, noe som holder KNC deflatorisk.

KNC sikrer også en jevn drift av reservesystemet i Kyber-likviditeten, siden enheter må bruke tredjeparts-tokens for å kjøpe KNC som betaler for sin virksomhet i nettverket..

Endelig er KNC-token forbindelsen mellom Kyber Network og børsene, lommebøkene og dAppene som utnytter likviditetsnettverket. Dette er et dydig system siden enheter blir belønnet med henvisningsgebyrer for å lede flere brukere til Kyber Network, noe som bidrar til å øke adopsjonen for Kyber og for enhetene som bruker Network.

Og selvfølgelig vil det snart være en fjerde og femte bruk for KNC, som vil være som et staking token som brukes til å generere passiv inntekt, samt et styringstoken som brukes til å stemme på viktige parametere i nettverket.

Kyber Network Crystal

Hvordan Kyber Network Crystal Tokens fungerer

Kyber Network Crystal (KNC) ble utgitt i en ICO i september 2017 til en pris rundt $ 1. Det ble 226 000 000 KNC myntet for ICO, med 61% solgt til publikum. De resterende 39% kontrolleres 50/50 av selskapet og grunnleggerne / rådgiverne, med 1 års låseperiode og 2 års opptjeningsperiode.

For øyeblikket er i overkant av 180 millioner mynter i omløp, og den totale forsyningen er redusert til 210,94 millioner etter at selskapet brente 1 millionte KNC-token i mai 2019 og deretter det andre millionte KNC-token bare tre måneder senere..

Det betyr at mens det tok 15 måneder å brenne den første millionen KNC, tok det bare 10 uker å brenne den andre millionen KNC. Det viser hvor raskt adopsjonen har vokst nylig for Kyber, med handelsvolumene i USD på Kyber Network i juli 2019 nesten nådde $ 60 millioner. Dette volumet har fortsatt å vokse, og 13. mars 2020 opplevde nettverket sin høyeste daglige handelsaktivitet på $ 33,7 millioner i løpet av en 24-timers periode.

For øyeblikket kreves det av KNC at Reserve Managers skal operere på nettverket, noe som sikrer et minimum av etterspørsel etter tokenet. Kombinert med fremtidige planer for å brenne mynter, forventes prisen å opprettholde en skjevhet, selv om den har lidd sammen med det bredere markedet i 2018 og nylig sommeren 2019..

Det var uheldig i 2020 at et begynnelsesmøte ble avbrutt av koronaviruspandemien, selv om symbolet har stabilisert seg fra april 2020, og det er håp om at rallyet kan gjenopptas sommeren 2020.

KNC-prisytelse

Etter ICO i september 2017 mer enn doblet prisen på KNC-tokens i løpet av en uke. Det falt imidlertid raskt tilbake og var tilbake på $ 1 innen utgangen av oktober. Og mens det tredoblet seg i desember 2017, var gevinsten ikke så imponerende som mange andre kryptovalutaer.

KNC-prisytelse

KNC-prisytelse. Bilde via CMC

9. januar 2018 nådde den sin heltidshøyde på $ 6,00. Derfra falt det jevnt og trutt gjennom hele 2018 og inn i 2019, og nådde et heltidsnivå på $ 0,113650 den 6. februar 2019. Mens det har vokst mer enn 300% fra det lave og handler til $ 0,474562 per 22. april 2020, er det fortsatt nede mer enn 50% fra ICO-prissettingen.

På et mer positivt notat, før det krasjet sammen med resten av markedet i mars 2020 på grunn av coronavirus, handlet KNC-token over $ 0,85, og det er håp om at rallyet vil gjenopptas når coronaviruspandemien trekker seg tilbake.

Kjøpe & Lagring av KNC

De som er interessert i å kjøpe KNC-tokens, kan gjøre det på en rekke børser. Kanskje det beste alternativet mellom hele listen er slike som Coinbase Pro og Binance. Førstnevnte er basert i USA, mens sistnevnte er en offshore-børs.

Handelsvolumet er godt spredt på disse børsene, noe som betyr at likviditeten ikke er konsentrert og avhengig av en børs. Du har også anstendig likviditet på hver av børsene. For eksempel er Binance BTC / KNC-bøkene brede og det er anstendig omsetning. Dette betyr enklere ordreutførelse.

Binance KNC

Registrer deg på Binance og kjøp KNC-tokens

KNC er et ERC20-token og kan lagres i hvilken som helst lommebok med ERC20-støtte, for eksempel MyEtherWallet eller MetaMask. Et interessant alternativ er KyberSwap Android-mobilappen som ble utgitt i august 2019.

Det gir mulighet for øyeblikkelig bytte av tokens og har støtte for over 70 forskjellige altcoins. Det lar brukerne også angi prisvarsler og begrense bestillinger og fungerer som en fullverdig Ethereum-lommebok.

Det er usikkert om teamet planlegger å gi ut sin egen innfødte lommebok for å støtte innsats og delegering når Katalyst-protokollen er utgitt.

Kyber Katalyst-oppgradering

Kyber har kunngjort at de har til hensikt å bli de facto likviditetslag for det desentraliserte finansområdet, med sikte på å ha Kyber som det eneste endepunktet på kjeden som brukes av de fleste likviditetsleverandører og dApp-utviklere..

For å oppnå dette målet ønsker Kyber Network-teamet å skape et åpent økosystem som gir tillit fra det desentraliserte finansområdet. De mener dette er veien som vil føre til at flertallet av prosjekter, utviklere og brukere velger Kyber for likviditetsbehov. Med det i tankene har de nylig kunngjort lanseringen av en protokolloppgradering til Kyber som er i ferd med å bli kalt Katalyst.

Kyber Katalyst-oppgradering

Kommende Kyber Katalyst-oppgradering

Katalyst-oppgraderingen vil skape et sterkere økosystem ved å skape sterke tilpasninger mot et felles mål, samtidig som det styrker insentivene for interessenter til å delta i økosystemet..

De primære mottagerne av Katalyst-oppgraderingen vil være de tre store Kyber-interessentene:

 1. Reserveforvaltere som gir nettverkslikviditet;
 2. dApps som kobler brukere til Kyber;
 3. KNC-holdere.

Disse interessentene kan forvente å se fordeler som fremhevet nedenfor:

Reserve Managers vil se to nye fordeler ved å tilby likviditet til nettverket. Den første av disse fordelene vil være insentiver for å skaffe reserver. Når Katalyst er implementert, vil en del av de innkrevde gebyrene gå til reserveforvalterne som et insentiv for å skaffe likviditet.

Denne mekanismen ligner på rabatter i tradisjonell finans, og forventes å drive opprettelsen av ekstra reserver og markedsskaping, noe som igjen vil føre til større likviditet og plattformrekkevidde.

Katalyst vil også fjerne behovet for reserveforvaltere for å opprettholde en KNC-saldo for bruk som nettverksavgift. I stedet blir gebyrer automatisk innkrevd og brukt som insentiver eller brent etter behov. Dette bør fjerne mye friksjon for reserver for å koble seg til Kyber uten å påvirke de konkurransedyktige valutakursene som tar i systemet.

dApp Integrators vil nå kunne sette sin egen spread, noe som vil gi dem full kontroll over sin egen forretningsmodell. Dette betyr at det nåværende gebyrdelingsprogrammet som deler 30% av 0,25% -avgiften med dApp-utviklere vil forsvinne og utviklere vil bestemme sin egen spredning. Det antas at dette vil øke dApp-utviklingen i Kyber ettersom utviklere nå vil ha kontroll over gebyrene.

Kyber Katalyst-oppgradering

Ekstra verdiskaping for KNC-holdere

KNC Holders, ofte betraktet som kjernen i Kyber Network, vil kunne dra nytte av en ny innsatsmekanisme som gjør at de kan motta en del av nettverksgebyrene ved å sette sin KNC og delta i KyberDAO.

Katalyst-protokolloppgraderingen forventes å bli distribuert før utgangen av andre kvartal 2020.

Kommer KyberDAO

Med implementeringen av Katalyst-protokollen vil KNC-holdere bli satt i hjertet av Kyber. Innehavere av KNC-tokens vil nå ha en kritisk rolle å spille for å bestemme den fremtidige økonomiske strømmen til nettverket, inkludert dets insentivsystemer..

Den primære måten dette vil oppnås på er gjennom KyberDAO, en måte som styring i kjeden og utenfor kjeden vil justere for å effektivisere samarbeidet mellom Kyber-teamet, KNC-holdere og markedsdeltakere.

Kyber Network-teamet har identifisert tre viktige områder for hensyn til KyberDAO:

 1. Bred representasjon, gjennomsiktig styring og nettverksstabilitet
 2. Sterke insentiver for KNC-holdere til å opprettholde sin eierandel og være sterkt involvert i styring
 3. Maksimering av deltakelse med et bredt spekter av muligheter for delegasjonsvalg

En beslutning ble tatt for å gi KNC-holdere makten til å bestemme viktige parametere for nettverket, gitt at de er hovedmottakerne når nettverket vokser.

Interaksjon med KyberDAO

Interaksjon mellom KNC-holdere & Kyber

Dette betyr at KNC-holdere har fått fullmakt til å bestemme nettverksavgiften og hvordan man skal fordele avgiftene for å sikre maksimal nettverksvekst. KNC-innehavere har nå tre muligheter for å avgi avgift:

 • Stemmegevinster: Umiddelbar verdiskaping. Innehavere som eier og deltar i KyberDAO får sin del av avgiftene som er bestemt for belønning.
 • Brenning: Langsiktig verdiinnsamling. Det reduserte tilbudet av KNC vil forbedre forståelsen av token over tid og være til fordel for de som ikke deltok.
 • Reserveinsentiver: Verdiskaping via nettverksvekst. Ved å belønne Kyber reserve-ledere basert på ytelsen deres, hjelper det å øke større volum-, verdi- og nettverksgebyrer.

Åpenhet og stabilitet

Utformingen av KyberDAO er ment for å gi størst mulig nettstabilitet, samt maksimal gjennomsiktighet og muligheten til raskt å komme seg i nødssituasjoner. Opprinnelig vil Kyber-teamet forbli som vedlikeholdere av KyberDAO. Systemet blir utviklet for å være så verifiserbart som mulig, samtidig som det opprettholder maksimal åpenhet om rollen som vedlikeholder i DAO.

En del av denne gjennomsiktigheten betyr at alle data og prosesser lagres i kjeden hvis det er mulig. Avstemming om nettverksgebyrer og tildelinger vil foregå i kjeden og vil være uforanderlig. I situasjoner der lagring eller kjøring i kjeden ikke er mulig, vil det være et sett med styringsprosesser utenfor kjeden som er utviklet for å sikre at alle beslutninger blir fulgt gjennom.

KNC-innsats og delegering

Staking vil være et nytt tillegg, og både staking og stemmegivning vil bli gjort i faste perioder kalt “epoker”. Disse periodene vil bli målt i Ethereum-blokkeringstider, og hver KyberDAO-periode vil vare i omtrent to uker.

Dette er en relativt rask epoke, og den er gunstig ved at den gir raskere DAO-konklusjon og beslutningstaking, samtidig som den gir raskere belønningsfordeling. På baksiden betyr det at det må være en ny stemmekampanje annenhver uke, som krever hyppigere deltakelse fra KNC-interessenter, samt mer arbeid fra Kyber-teamet.

Kyber innsatsberegninger

Beregning av innsatsbelønninger hos Kyber

Det er viktig å merke seg at hver epoke er ment å ha flere kampanjer, og at velgerne må delta i hver kampanje for å motta maksimale belønninger. Dette er fordi belønning bare fordeles til de som stemte i hver kampanje.

Delegasjon vil være en del av protokollen, slik at stakers kan delegere stemmerett til tredjepartsbassenger eller andre enheter. Bassengene som mottar delegasjonsrettighetene, vil være fri til å bestemme sin egen gebyrstruktur og avgjørelser om avstemning. Fordi bassengene vil dele belønninger, og fordi deres beslutninger om avstemning vil være tydelig synlige i kjeden, forventes det at de vil fortsette å jobbe til fordel for nettverket.

Kyber Network mot 0x

Mens Kyber Network og 0x har blitt sammenlignet som konkurrenter, er de faktisk noe forskjellige nok til at de egentlig ikke konkurrerer direkte. For det første er Kyber Network en ren desentralisert børs som fungerer helt on-chain.

Derimot er 0x en plattform som lar andre bygge sine egne desentraliserte handelsapplikasjoner. Det er også en hybridløsning som bestiller matching off-chain, med ordren som deretter bringes i kjeden for å faktisk gjennomføre transaksjonen.

0x bruker den tradisjonelle ordreboksmetoden, men hvem som helst kan fungere som market maker ved å opprettholde en åpen ordrebok. I Kyber Network er det ingen ordrebok, og alle ordrene rutes og oppfylles gjennom smarte kontrakter.

0x vs. Kyber

0x vs. Kyber Network

Tidligere var 0x forskjellig fra Kyber Network, i den grad som tokenholdere også hadde noe å si om styring. Med katalysatoroppgraderingen vil KNC-holdere også si noe om styring. En annen forskjell mellom de to vil være innsatsmulighetene for KNC når Katalyst setter i gang.

Kyber forblir deflasjonær ved å brenne poletter på en jevnlig basis, men tilgangen på 0x poletter er inflasjonær og vil dobles i løpet av de neste fire årene. Det brenner ikke noe, og eventuelle avgifter resirkuleres ganske enkelt tilbake til økosystemet.

Av de to har 0x tatt ledelsen tidlig fordi det er et enkelt og funksjonelt system som var lett å ta i bruk. Til slutt bør Kyber overhale 0x som en børsapplikasjon takket være dens uendelige likviditet, øyeblikkelige transaksjoner og eventuelt tillegg av krysshandel og avanserte finansielle instrumenter som opsjoner og futures..

Konklusjon

Kyber-nettverket posisjonerer seg for å bli den ledende desentraliserte børsen med fokus på umiddelbar, pålitelig og billig utveksling av kryptovaluta rett på blockchain. Faktisk kan dette være nøyaktig det som trengs for selgere å akseptere aksept av kryptovalutaer i større antall.

Vurderinger av nettverket har vært gjennomgående positive, med henvisning til den enkle handelen og umiddelbare overføringer. Og bruken av nettverket har vokst raskt i 2019 og 2020 ettersom flere børser, dApps og lommebokprosjekter har vendt seg til Kyber for likviditet. Med introduksjonen av Katalyst og fokuset på KNC-holdere i styringen av KyberDAO, bør nettverket vokse enda raskere de neste månedene.

Integrasjonen av Kyber Network for token swaps i Samsung S10-lommeboken og HTC Exodus-lommeboken vil bidra til å presse Kyber, og kryptovalutaer generelt, nærmere den vanlige adopsjonen.

Mens det er skuffende å se det enorme fallet i prisen på KNC-token siden ICO, er veksten i bruken av nettverket oppmuntrende, og en fullstendig gjenoppretting av tokenprisen er en mulighet når prosjektet beveger seg fremover og fortsetter å vokse sin markedsandel.

Det så absolutt ut til å være retningen token tok etter at teamet kunngjorde den kommende Katalyst-protokollen, og vi håper at det oppadgående momentumet for token snart vil gjenoppta.

Bilder via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens meninger og bør ikke betraktes som investeringsråd. Leserne bør gjøre sine egne undersøkelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me