Løsning på kryptovolatilitet – Platinum DAO Engineering

Slava Zhelt aksjer om USDQ og KRWQ, unike desentraliserte stablecoins som gjør det enkelt å stille sikkerhet i Bitcoin. Slava fungerer som Senior Security Specialist i Platinum Q DAO Engineering. Innenfor teamet sitt er Slava kjent for upåklagelig erfaring med sikkerhet og pålitelighet i prosjekter, som han har bidratt til. Les denne artikkelen og begynn å lære om en desentraliseringsbølge, for øyeblikket forstyrrer stallmynter.

I løpet av de siste tre årene har Platinum Company blitt den største børsnoteringsmegleren i verden: vi har listet opp 300+ prosjekter på toppbørser og støttet Market Making for 70+ prosjekter.

Platinum STO / ICO fundraising dashboard og tokenization platform er nå installert til 30+ prosjekter, og det har hjulpet dem med å skaffe mer $ 350.000.000

I Platinum Q DAO Engineering skaper vi mange kule ting:

  • BTCNEXT – mest sikker, overholdelse og regulert bytte, bygget av handelsmenn for handelsmenn
  • Desentraliserte stablecoins KRWQ, USDQ, JPYQ, CNYW (vi er andre Stablecoins DAO etter Maker DAO)

Les dette korte intervjuet og begynn å lære om en desentraliseringsbølge, for øyeblikket forstyrrer stallmynter.

Blockchain har mange potensialer når det gjelder økonomi. På dette stadiet av teknologiutvikling kan det tilby oss mange løsninger som kan brukes i stor skala, for eksempel stallmynter. Stablecoins er designet for å være en bro mellom tradisjonell økonomi og kryptokurver – de fungerer som blockchain-tokens, men verdien deres er vanligvis knyttet til virkelige valutaer, og det er ekstremt nyttig på et ustabilt kryptomarked.

Her på Platinum Q DAO Engineering har vi utviklet Q DAO-stallmynter, inkludert USDQ og KRWQ, knyttet til amerikanske dollar og koreanske vant. de er fullt funksjonelle og kan brukes til alle oppgaver, fra handel til sparing, som et alternativ til en bankkonto. Men hvordan skal de brukes? Hvordan er de forskjellige fra andre stablecoins? Vi ba vår eldre sikkerhetsspesialist Slava Zhelt om å svare på dette og noen andre spørsmål.

– Hvorfor har vi så volatilitet på kryptomarkeder og hvordan stablecoins hjelper med å unngå det?

Slava: Hver dag svinger alle handlede markeder i pris. Kryptomarkeder er ikke veldig unike i denne betydningen. Denne galne volatiliteten er forårsaket av mangel på likviditet på kryptomarkeder – det er rett og slett ikke nok kjøpere og selgere til å sette ordrer, så prisen går begge veier og tørker ut tynne ordrebøker uten motstand. Når du ikke forstår hva som skjer, er den mest rimelige beslutningen å gå ut av alle stillinger og vente. Det er det stabile myntene USDQ og KRWQ tjener for – det er den pålitelige eiendelen der du kan spare verdien av porteføljen din. Tilbake i dagene da begrepet stablecoins ikke eksisterte, kunne du ikke unnslippe volatiliteten, du kunne bare hoppe mellom Bitcoin og forskjellige altcoins, som vanligvis beveger seg i samme retning. Nå kan du ganske enkelt selge kryptoen din og holde stablecoins, som USDQ og KRWQ, til du bestemmer at det er på tide for kjøpet igjen.

– Og hva er forskjellen mellom USDQ, Tether og, la oss si, TrueUSD?

Noen kan like og bruke TrueUSD og Tether, til tross for de siste skandalenyhetene. Men personlig liker jeg ikke modellen deres – de støttes av fond i banker, disse midlene kan fryses når som helst hvis noen i regjeringen bestemmer at utstedelse av stablecoins er ulovlig. Eller trukket dem ut av bankkontiene og skjulte dem, og disse stablemyntene er tross alt ikke verdt noe. Hos Platinum Q DAO Engineering støtter vi den desentraliserte modellen – vi har ingen kontroll over sikkerheten, og alle tokens blir opprettet ved å sende Bitcoin til Q DAO-økosystemet. Nevrale nettverk opprettholder den stabile prisen og vil selge sikkerhet, hvis det oppstår en svart svanehendelse, for å returnere opprinnelige midler til Q DAO-stallmyntholdere. Bruken av nevrale nettverk gjør USDQ til en av de smarteste myntene på markedet nå. Det er virkelig “en algoritmisk stablecoin”, og det er mye tryggere å bruke enn mynten som er utstedt manuelt. Vet du hvor mye Tether er støttet av? Jeg gjør ikke. For øyeblikket er våre stablecoins sikkerhetsbelagt med 166% av BTC, det er mer enn nok.

– Hvorfor ble du med på laget og bestemte deg for å jobbe med Q DAO?

Jeg ønsket å utfordre ferdighetene mine. Som sikkerhetsekspert kan du utnytte ferdighetene dine godt, gjennomgå koden for smarte kontrakter og sørge for at de er sikre nok. Vårt Platinum Q DAO Engineering-team har også utviklet BTCNEXT, japansk og koreansk vennlig og sikker utveksling. Og selvfølgelig la vi til USDQ og KRWQ der også. BTCNEXT-kunder kan kjøpe og bruke dem i handel. På denne jobben har du alltid noen nye oppgaver som ingen noen gang har møtt, og det er det jeg liker aller best.

BTCNEXT er en neste generasjons spot- og marginhandelsplattform. Børsen er designet for nybegynnere og levert av eksperter. For å beskytte investorenes midler har BTCNEXT-utviklere implementert mer enn 300 sikkerhetstiltak. I nær fremtid vil brukere kunne handle over hundre typer tokens, inkludert Bitcoin, Ethereum, Litecoin og USDQ stablecoin. Dessuten kan handelsmenn koble seg til en API-tjeneste, og automatisere mange av sine rutinemessige operasjoner. For mer informasjon om BTCNEXT, besøk deres hjemmeside og følg dem videre Twitter, Instagram, Telegram, Facebook, Medium, og LinkedIn.

USDQ er en desentralisert stablecoin, som bruker algoritmer for å gi høyere stabilitet og pålitelighet. Helt kjedet og overvåket av høyhastighets AI-roboter, tilbyr økosystemet pålitelig forsvar mot ondsinnede handlinger og angrep. Først, kjør i linjen med fiat-pegs, er USDQ hentet av PLATINUM Q DAO ENGINEERING Team, som ønsker å kombinere innovative løsninger innen sikkerhet, ved hjelp av stabiliserende mekanismer og orakler for stabile stablemynter.

Snart vil det være enda mer støttede stabile mynter: JPYQ, KRWQ, SGDQ, HKDQ, CNYQ under Q DAO-merke. Fullt anonym, USDQ bryter grenser ut av denne arvverdenen.

Besøk https://usdq.platinum.fund for siste oppdateringer om USDQ (og KRWQ – snart)

Besøk nå Official Telegram chat for å lære om de siste utviklingshackene.

Publiseringen av en betalt pressemelding på denne siden skal ikke sees på som en anbefaling av Coin Bureau. Lesere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer penger i et selskap eller en tjeneste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me