Machine Learning for Crypto Portfolio Management Casestudie: Uke 13

>

I løpet av de siste tre månedene har teamet sporet ytelsen til 4 forskjellige porteføljestrategier. Disse inkluderer porteføljer valgt med Nomics Machine Learning, CoinGecko, indeksering av markedsverdi og en enkel Bitcoin HODL.

Mens Bitcoin stoppet opp denne uken, kom Nomics seg med hevn da den så et imponerende rally gjennom hele uken.

Bitcoin er nå den dårligst porteføljen, mens Nomics forblir på topp. Fortsett å lese resten av diskusjonen!

Påminnelse: Metodikken for denne studien ble først beskrevet i vår forrige artikkel.

Følg fremdriften i denne studien om Shrimpy.

Uke 12 Resultater

Studien så langt har vært en jevn blanding av sjokk og ærefrykt. Tidligere uker har vært dominert av Nomics ML-strategien, men alt falt sammen denne uken da Bitcoin brøt ut.

Spørsmålet gjenstår: vil Bitcoin-ytelse ta igjen Nomics ML-studien?

# 1 Bitcoin

Bitcoin så middelmådige ytelser denne forrige uken da den brøt ut midt i uken, men krasjet deretter ned nær startverdiene for uken. Volatiliteten de siste to ukene er spennende siden vi hadde en ganske lang periode med uheldig prisbevegelser for Bitcoin de siste månedene.

Bitcoin er fortsatt den best utførte porteføljen i denne studien.

Endelig Bitcoin-porteføljeverdi: $ 1 309,16.

# 2 Topp 10 indeks

På grunn av den fantastiske ytelsen til Bitcoin, var det forventet at en portefølje basert på en markedsvektet indeks også ville oppleve lignende resultater i løpet av den siste uken siden Bitcoin hadde omtrent 75% av verdien i porteføljen.

Vi så en liten ytelsesøkning over Bitcoin HODL-porteføljen fordi Ethereum og XRP også hadde en eksepsjonell uke. Siden disse to eiendelene utgjør en stor portefølje av den gjenværende porteføljen, kan vi se hvordan disse hadde stor innflytelse på porteføljen denne uken.

Ettersom porteføljen fortsetter å balansere seg, vil vi kunne bedre forstå hvordan porteføljen vil avvike fra den enkle Bitcoin HODL-porteføljen.

Endelig topp 10 indeks porteføljeverdi: $ 1 410,14.

# 3 Myntgecko

Coin Gecko-porteføljen opplevde relativt gode resultatresultater den siste uken. Dette kan tilskrives de to stjernene i showet – Bitcoin og Ethereum.

De største vinnerne valgt av Coin Gecko-strategien:

 • XRP (XRP): +37,19% Siste 7 dager

 • Chainlink (LINK): +24,54% Siste 7 dager

 • Ethereum (ETH): +19,20% Siste 7 dager

Det var ingen tapere denne uken for Coin Gecko-strategien:

Det var ingen tapere denne uken for Coin Gecko-strategien. Alle eiendelene var positive denne forrige uken. Coin Gecko er nå den nest best porteføljen siden begynnelsen av denne studien.

Endelig porteføljeverdi for Coin Gecko: $ 1 457,64.

# 4 Nomics ML

Nomics Machine Learning-strategien har kommet hevnlig tilbake denne uken. Med et anslått overskudd på 15,05% for forrige uke og et faktisk overskudd på 15,66%, kan vi bare si at Nomics spikret det denne uken.

De største vinnerne valgt av Nomics ML-strategien inkluderer:

 • XRP (XRP): +37,19% Siste 7 dager

 • Ethereum (ETH): +19,20% Siste 7 dager

 • Zcash (ZEC): +15,95% Siste 7 dager

Den største taperen valgt av Nomics ML-strategien var:

 • Elrond (ERD): -18,79% Siste 7 dager

Samlet sett så denne uken stort sett gode aktivavalg. De eneste to eiendelene som presterte negativt var Elrond og Cardano. Imidlertid hadde Cardano bare -1,75% endring i løpet av uken, så det var ikke nødvendigvis en stor taper.

Final Nomics ML porteføljeverdi: $ 2 210,69.

Konklusjoner

Nomics ML-strategien har opprettholdt en jevn ledelse over de andre strategiene siden den andre uken i denne studien. Denne forrige uken var en stor bedring fra den dårlige ytelsen vi opplevde for to uker siden. Vi gleder oss til å se hva de neste ukene bringer. Vi kan ikke bruke dette til å forutsi fremtidige resultater, men resultatene er spennende.

Merk: Hensikten med denne studien er å evaluere hver av disse strategiene på lang sikt. Vi kan ennå ikke trekke noen konklusjoner for det langsiktige potensialet i disse strategiene etter bare noen få måneder. Som et resultat, bør vi ta disse resultatene med et saltkorn.

Uke 13 Strategiendringer

Nå som vi har dekket resultatene fra forrige uke, er det på tide å dele opp hvordan vi vil endre hver av disse porteføljene for den kommende uken.

Nomics ML-strategi

Nomics ML-strategien utnytter 7-dagers prisforutsigelser generert av Nomics ML-motoren. Disse prisforutsigelsene brukes deretter til å bestemme hvilke eiendeler som skal plasseres i porteføljen vår for denne uken. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

Følgende eiendeler ble tildelt nøyaktig 10% av porteføljeverdien for den andre uken av denne studien.

1. Ark (ARK)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +53,4%

2. MCO (MCO)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +36,73%

3. Ren (REN)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +36,64%

4. Bancor (BNT)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +36,39%

5. XRP (XRP)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +35,7%

6. Aave (LÅN)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +27,74%

7. Chainlink (LINK)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +27,06%

8. Bandprotokoll (BAND)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +24,47%

9. Sveip (SXP)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +23,77%

10. NEM (XEM)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +22,65%

Påminnelse: Vi inkluderer bare eiendelene som er tilgjengelige på Binance i denne porteføljen.

Gjennomsnittlig ytelsesestimat er 32,46% for de neste 7 dagene for denne porteføljen.

Coin Gecko Score Strategy

Coin Gecko Score-strategien bruker “Gecko” -poengsummen som beregnes av det populære datasiden “CoinGecko”. Disse eiendelspoengene brukes til å bestemme de mest lovende langsiktige eiendelene som skal inkluderes i en portefølje. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Oppdatering: Dessverre har Coin Gecko en gang i løpet av de siste ukene besluttet å slutte å publisere en “Gecko” -poengsum. Vi er usikre på hvorfor dette er tilfelle, men dette vil tvinge oss til å bruke den siste “Gecko” -poengsummen vi klarte å samle inn fra nettstedet deres.

Porteføljetildelinger

Følgende eiendeler ble tildelt nøyaktig 10% av porteføljeverdien for den første uken i denne studien.

1. Bitcoin (BTC) – Sist tilgjengelige poengsum: 82%

2. Ethereum (ETH) – Sist tilgjengelige poengsum: 74%

3. EOS (EOS) – Sist tilgjengelige poengsum: 68%

4. XRP (XRP) – Sist tilgjengelige poengsum: 67%

5. Stellar (XLM) – Sist tilgjengelige poengsum: 65%

6. Bitcoin Cash (BCH) – Sist tilgjengelige poengsum: 65%

7. TRON (TRX) – Sist tilgjengelige poengsum: 64%

8. Chainlink (LINK) – Sist tilgjengelige poengsum: 64%

9. NEO (NEO) – Sist tilgjengelige poengsum: 63%

10. Monero (XMR) – Sist tilgjengelige poengsum: 63%

Merk: Fra nå til slutten av studien vil Coin Gecko-eiendelene forbli de samme. Alle eiendeler vil opprettholde en 10% tildeling og ombalanse for å justere nåværende tildelinger med målbevilgningene.

Coin Market Cap Index Strategi

Coin Market Cap Index Strategy bruker kapitalmarkedsverdi som beregnes av “CoinMarketCap” for å bestemme hvilke eiendeler som skal inkluderes i porteføljen. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

Tildelingene for Topp 10 indeks porteføljestrategi vil være følgende denne uken.

1. Bitcoin (BTC): 72,74% tildeling

2. Ethereum (ETH): 15,34% allokering

3. XRP (XRP): 3,4% allokering

4. Bitcoin Cash (BCH): 1,91% allokering

5. Litecoin (LTC): 1,33% tildeling

6. Cardano (ADA): 1,24% tildeling

7. Chainlink (LINK): 1,13% allokering

8. Binance Coin (BNB): 1,11% allokering

9. EOS (EOS): 1,00% allokering

10. Tezos (XTZ): 0,80% allokering

Merk: Ingen nye eiendeler ble lagt til eller fjernet fra forrige ukes indeks. Vi vil bare justere tildelingene for å matche de nye prosentene og utføre en enkelt ombalanseringsoperasjon.

Bitcoin Hold Strategi

Den mest enkle av strategiene vi skal utforske er en enkel Bitcoin HODL. Bitcoin HODL-strategien vil tillate oss å måle disse andre strategiene mot prisytelsen til Bitcoin. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

100% Bitcoin

Merk: Det vil ikke være noen endringer eller ombalanser for Bitcoin HODL-porteføljen.

Følg sammen med reker

Alle kan følge med på denne studien ved å spore porteføljens endringer og ytelse i Shrimpy-applikasjonen. Vi har opprettet en leder på Binance-børsen som heter MLCaseStudy. Denne lederen vil bli oppdatert på en ukentlig basis for å inkludere de siste porteføljetildelingene.

Følg MLCaseStudy på Shrimpy.

Ansvarsfraskrivelse

Innholdet er kun for informasjonsformål, du bør ikke tolke slik informasjon eller annet materiale som juridisk, skatt, investering, økonomisk eller annen rådgivning. Ingenting på nettstedet vårt utgjør en oppfordring, anbefaling, godkjenning eller tilbud fra Shrimpy eller tredjeparts tjenesteleverandør om å kjøpe eller selge verdipapirer eller andre finansielle instrumenter i denne eller i noen annen jurisdiksjon der slik oppfordring eller tilbud vil være ulovlig i henhold til verdipapirlovene i en slik jurisdiksjon.

Alt innhold på dette nettstedet er informasjon av generell art og tar ikke for seg forholdene til en bestemt person eller enhet. Ingenting på nettstedet utgjør profesjonell og / eller økonomisk rådgivning, og heller ingen informasjon på nettstedet utgjør en omfattende eller fullstendig redegjørelse for forholdene som er diskutert eller loven knyttet til dette. Du alene påtar deg det eneste ansvaret for å vurdere fordelene og risikoen forbundet med bruk av informasjon eller annet innhold på nettstedet før du tar noen beslutninger basert på slik informasjon eller annet innhold. I bytte for bruk av nettstedet godtar du ikke å holde Shrimpy, dets tilknyttede selskaper eller noen tredjeparts tjenesteleverandør ansvarlig for ethvert mulig krav om skader som oppstår som følge av enhver beslutning du tar basert på informasjon eller annet innhold som er gjort tilgjengelig for deg gjennom nettstedet..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me