Mannen vil ha sin egen kryptovaluta for $ 5 på Upwork – ICO Laziness

Når det gjelder snarveier i å lage kryptovalutaer og Whitepapers, har vi sett alt. Fra å kopiere koder til omformulering av papirer, blir kryptostarter i disse dager stadig latere.

Det er imidlertid en spesiell stillingsoppføring som er crème de la crème av høye forventninger. I følge en jobb oppføring for noen i Canada, vil de at en utvikler skal lage en kryptovaluta for ham som er basert på Ethereum blockchain.

Hvilken pris spør du? Kanskje $ 1m? Ikke mindre enn $ 500k?

Faktisk har stillingsoppføringen en startpris for å by på bare $ 5. Ifølge personen som oppførte jobben, ble det ekstremt lave balltilbudet opprettet fordi “Jeg vil samle forslag”. Det er kanskje ingen overraskelse at forslagene er ekstremt korte.

Kjerne på oppføringer

Man kan bli tilgitt når man tenker at dette var en ren anomali. Dessverre ser det ut til at det er ganske mange mennesker på Upwork som tror at en kryptovaluta kan opprettes for bare peanøtter..

For eksempel var det noen i USA som lette etter en utvikler som var villig til å produsere et ERC20-token for ham. I det minste er vi glade for at han visste at utvikleren burde vite Solidity. Dessverre stoppet hans kunnskap der da han beskrev prosjekttypen som “Jeg er ikke sikker”.

Det som kanskje er enda mer overraskende enn oppføringen er det faktum at det er en rekke utviklere som ser ut til å ha uttrykt interesse for prosjektet og nå intervjuer for stillingen.

Vi var også i stand til å finne en oppføring som eminerte fra Storbritannia, som var enda mer sparsom med detaljene. Budsjettet for prosjektet ble bare oppført som “$$$” og beskrivelsen av prosjektet var bare “Støtte med en innovativ ICO”.

Outsourcing av papirer

Det ser faktisk ut til å være en trend som lat grunnleggere er mer interessert i å skaffe midler enn å fullføre arbeidet som kreves for å utvikle et flott prosjekt. Selv om de kan ha en ide som er god på papiret, kan de ikke bry seg om å utvikle papiret selv.

Et eksempel på dette vil være det store antallet frilansere på Fiverr.com som er mer enn villige til å tilby sine tjenester ved å skrive opp en papiroppgave for “kupppriser”.

Det er mange eksempler, og bare et søk på Fiverr etter “ICO-papir” vil gi resultater. For eksempel er det dette selger som tilbyr sin grunnleggende whitepaper-konsert for bare $ 80. Hun ser ut til å ha gått over fra å skrive folks CV til ICOs papirbokfelt.

Du kan også se antall anmeldelser hun har fått fra fornøyde kunder. Her er et utdrag fra en av kundene.

Denne selgeren var fantastisk !! Vi ga henne den informasjonen vi hadde, og hun ga oss et fantastisk hvitt papir. Hun var veldig rask i svarene sine og svarte på alle spørsmålene våre. Jeg anbefaler absolutt tjenestene hennes!

Selv om vi ikke er en som skal bedømme frilanseren som lever av å skrive hvitbøker, er det noe veldig urolig ved et team som prøver å samle inn millioner av dollar på baksiden av et papir som er outsourcet for en $ 80 gig.

Nedbrytning av ICO

Det er uten tvil en stor avvik i ICO-papiret fra de ekstremt tekniske og omfattende eksemplene fra noen av de mer etablerte kryptovalutaene. Den opprinnelige Hvitbok for Bitcoin, var for eksempel en flott redegjørelse i sann vitenskapelig skriving.

Etter hvert som ICO har utviklet seg og mindre tekniske folk har investert i kryptokurver, har det blitt dempet betydelig. Selv om det ikke er noe galt med å gjøre et hvitt papir lettere å forstå, er latskap ikke et alternativ.

Dette blir enda mer foruroligende når folk prøver å utvikle en hel kryptovaluta for noen hundre dollar. Dette kan uten tvil vise seg å være ICO-svindel som Coinfido som bare blir utviklet for å lure intetanende investorer..

Leksjoner i due diligence

Det som tydelig fremgår av disse oppføringene er at det pågår en rekke ICO-er som er mindre enn ønskelige prosjekter.

Når du vurderer en investering, må du sørge for at du gjør riktig ICO-due diligence. Hvis papirboken ser ut til å være generisk eller dårlig skrevet, er den mer enn sannsynlig outsourcet.

Det er hundrevis av ICOer av god kvalitet som vil samle inn midler i år. Ikke la følelsene dine og FOMO (Fear of Missing Out) skymmer dommen din. Fokuser på de små detaljene, og det større bildet vil dukke opp.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me