Maskinlæring for Crypto Portfolio Management Casestudie: Uke 3

>

Wow! Vi trodde den første uken av studien var gal, men ting har bare blitt mer interessante. Nomics ML-strategien hadde noen legendariske prisforutsigelser mens Bitcoin slet med å holde verdien i løpet av uken.

La oss ikke vente et øyeblikk. Her er resultatene fra den siste uken og hva vi kan forvente for den kommende uken!

Påminnelse: Metodikken for denne studien ble først beskrevet i vår forrige artikkel.

Følg fremdriften i denne studien om Shrimpy.

Uke 2 Resultater

Studien har bare pågått i to uker så langt, men hver uke så langt har vært en sjokkerende! Mens den første uken viste en sterk preferanse for Bitcoin, var det helt motsatte sant denne forrige uken.

# 1 Bitcoin

Bitcoin opplevde store tap i løpet av den siste uken. Dette var en brå endring fra forrige uke hvor Bitcoin dominerte markedene.

Etter den andre uken av studien vår, har Bitcoin nå den laveste ytelsen til enhver strategi vi tester.


Endelig Bitcoin-porteføljeverdi: $ 1 038,34

# 2 Topp 10 indeks

På grunn av de store tapene som Bitcoin opplevde, var det forventet at en portefølje basert på en markedsvektet indeks også ville oppleve store tap siden Bitcoin hadde omtrent 77% av verdien i porteføljen.

Ettersom porteføljen fortsetter å balansere seg, vil vi kunne bedre forstå hvordan porteføljen vil avvike fra den enkle Bitcoin HODL-porteføljen.

Endelig topp 10 indeks porteføljeverdi: $ 1.041,93

# 3 Myntgecko

Coin Gecko-porteføljen så et jevnt verditap i løpet av denne andre uken. Heldigvis, på grunn av mangfoldet av eiendeler, dempet strategien tapene som ble opplevd av de mer Bitcoin-tunge porteføljene.

Interessant nok hadde hver eiendel i Coin Gecko-porteføljen en negativ avkastning de siste 7 dagene.

Endelig porteføljeverdi for Coin Gecko: $ 1 040,87

# 4 Nomics ML

Nomics Machine Learning-strategien blåste konkurransen opp av vannet. Det anslåtte overskuddet fra forrige uke var +21,19% på tvers av alle de valgte eiendelene. Med en endelig porteføljeprestasjon på +26,08%, porteføljen knuste anslagene.

De største vinnerne valgt av Nomics ML-strategien inkluderer:

 • Theta Token (THETA): +83,18% Siste 7 dager

 • OmiseGo (OMG): +75,42% Siste 7 dager

Enkelt sagt, dette var en enestående uke for Nomics ML-utvalg av eiendeler.

Final Nomics ML porteføljeverdi: $ 1 254,98

Konklusjoner

Denne forrige uken klarte Nomics ML-porteføljen å overgå selv sine egne estimater med noen få clutch-spådommer. Det var spennende å se turn-around fra forrige uke som i stor grad var avhengig av ytelsen til Bitcoin.

Merk: Hensikten med denne studien er å evaluere hver av disse strategiene på lang sikt. Vi kan ennå ikke trekke noen konklusjoner for det langsiktige potensialet i disse strategiene etter bare to uker. Som et resultat, bør vi ta disse resultatene med et saltkorn. Ikke-det-mindre, det var en interessant første ukene!

Uke 3 Strategiendringer

Nå som vi har dekket resultatene fra forrige uke, er det på tide å dele opp hvordan vi vil endre hver av disse porteføljene for den kommende uken.

Nomics ML-strategi

Nomics ML-strategien utnytter 7-dagers prisforutsigelser generert av Nomics ML-motoren. Disse prisforutsigelsene brukes deretter til å bestemme hvilke eiendeler som skal plasseres i porteføljen vår for denne uken. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

Følgende eiendeler ble tildelt nøyaktig 10% av porteføljeverdien for den andre uken av denne studien.

1. Theta Token (THETA)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +95,09%

2. OmiseGo (OMG)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +72,85%

3. HyperCash (HC)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +38,98%

4. Nano (NANO)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +36,24%

5. Ren (REN)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +24,77%

6. VeChain (VET)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +21,61%

7. IKON (ICX)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +21,52%

8. Verge (XVG)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +21,22%

9. Golem (GNT)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +21,12%

10. IOST (IOST)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +19,35%

Påminnelse: Vi inkluderer bare eiendelene som er tilgjengelige på Binance i denne porteføljen.

Gjennomsnittlig ytelsesestimat er 37,28% for de neste 7 dagene for denne porteføljen.

Coin Gecko Score Strategy

Coin Gecko Score-strategien bruker “Gecko” -poengsummen som beregnes av det populære datasiden “CoinGecko”. Disse eiendelspoengene brukes til å bestemme de mest lovende langsiktige eiendelene som skal inkluderes i en portefølje. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

Følgende eiendeler ble tildelt nøyaktig 10% av porteføljeverdien for den første uken i denne studien.

1. Bitcoin (BTC) – Poeng: 88%

2. Ethereum (ETH) – Poeng: 79%

3. XRP (XRP) – Poeng: 71%

4. Bitcoin Cash (BCH) – Poeng: 70%

5. TRON (TRX) – Poeng: 69%

6. Stellar (XLM) – Poeng: 68%

7. Litecoin (LTC) – Poeng: 68%

8. NEO (NEO) – Poeng: 67%

9. Monero (XMR) – Poeng: 67%

10. EOS (EOS) – Poeng: 67%

Merk: Det var ingen endringer i porteføljen fra forrige uke, selv om Gecko-poengene endret seg fra forrige uke. Det betyr at vi vil la tildelingen være 10% for hver av de ovennevnte eiendelene og bare balansere porteføljen en gang.

Coin Market Cap Index Strategi

Coin Market Cap Index Strategy bruker kapitalmarkedsverdi som beregnes av “CoinMarketCap” for å bestemme hvilke eiendeler som skal inkluderes i porteføljen. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

Allokeringene for Topp 10 indeks porteføljestrategi vil være følgende i andre uke.

1. Bitcoin (BTC): 76,86% tildeling

2. Ethereum (ETH): 10,73% allokering

3. XRP (XRP): 4,58% allokering

4. Bitcoin Cash (BCH): 1,99% allokering

5. Litecoin (LTC): 1,31% tildeling

6. Binance Coin (BNB): 1,20% tildeling

7. EOS (EOS): 1,11% allokering

8. Tezos (XTZ): 0,92% allokering

9. Cardano (ADA): 0,66% allokering

10. Chainlink (LINK): 0,64% allokering (* Ny i indeksen)

Merk: Chainlink var den eneste eiendelen som ble lagt til indeksen denne uken. Stellar (XML) ble støtt ut av topp ti og erstattet av Chainlink. Vi vil også justere tildelingene for å matche de nye prosentsatsene og utføre en enkelt ombalanseringsoperasjon.

Bitcoin Hold Strategi

Den mest enkle av strategiene vi skal utforske er en enkel Bitcoin HODL. Bitcoin HODL-strategien vil tillate oss å måle disse andre strategiene mot prisytelsen til Bitcoin. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

100% Bitcoin

Merk: Det vil ikke være noen endringer eller ombalanser for Bitcoin HODL-porteføljen.

Følg sammen med reker

Alle kan følge med på denne studien ved å spore porteføljens endringer og ytelse i Shrimpy-applikasjonen. Vi har opprettet en leder på Binance-børsen som heter MLCaseStudy. Denne lederen vil bli oppdatert på en ukentlig basis for å inkludere de siste porteføljetildelingene.

Følg MLCaseStudy på Shrimpy.

Ansvarsfraskrivelse

Innholdet er kun for informasjonsformål, du bør ikke tolke slik informasjon eller annet materiale som juridisk, skatt, investering, økonomisk eller annen rådgivning. Ingenting på nettstedet vårt utgjør en oppfordring, anbefaling, godkjenning eller tilbud fra Shrimpy eller tredjeparts tjenesteleverandør om å kjøpe eller selge verdipapirer eller andre finansielle instrumenter i denne eller i noen annen jurisdiksjon der slik oppfordring eller tilbud vil være ulovlig i henhold til verdipapirlovene i en slik jurisdiksjon.

Alt innhold på dette nettstedet er informasjon av generell art og tar ikke for seg forholdene til en bestemt person eller enhet. Ingenting på nettstedet utgjør profesjonell og / eller økonomisk rådgivning, og heller ingen informasjon på nettstedet utgjør en omfattende eller fullstendig redegjørelse for forholdene som er diskutert eller loven knyttet til dette. Du alene påtar deg det eneste ansvaret for å vurdere fordelene og risikoen forbundet med bruk av informasjon eller annet innhold på nettstedet før du tar noen beslutninger basert på slik informasjon eller annet innhold. I bytte for bruk av nettstedet godtar du ikke å holde Shrimpy, dets tilknyttede selskaper eller noen tredjeparts tjenesteleverandør ansvarlig for ethvert mulig krav om skader som oppstår som følge av enhver beslutning du tar basert på informasjon eller annet innhold som er gjort tilgjengelig for deg gjennom nettstedet..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me