Maskinlæring for Crypto Portfolio Management Casestudie: Uke 7

>

Det er déjà vu.

Nomics ML-porteføljestrategi har fortsatt å rive ut konkurransen med nok en fantastisk uke. Det føles nesten som om vi må legge til flere strategier for å få bedre konkurranse.

I løpet av den siste måneden har teamet sporet ytelsen til 4 forskjellige porteføljestrategier. Disse inkluderer porteføljer valgt med Nomics Machine Learning, CoinGecko, markedsverdiindeksering og en enkel Bitcoin HODL.

Fram til dette punktet har vi blitt grundig imponert over resultatene av Nomics Machine Learning-strategien. Den har skilt seg fra pakken med jevne ytelsesresultater de siste 6 ukene.

Det er nok med Nomics for nå, la oss begynne å grave i resultatene fra den siste uken og se hva vi har stilt opp for vår 7. uke i studien!

Påminnelse: Metodikken for denne studien ble først beskrevet i vår forrige artikkel.

Følg fremdriften i denne studien om Shrimpy.

Uke 6 Resultater

Studien har bare pågått i seks uker så langt, men hver uke så langt har vært en sjokkerende! Mens den første uken viste en sterk preferanse for Bitcoin, har Nomics ML-strategien tatt regjeringstidene og kronet seg til konge. Spørsmålet gjenstår: vil det vare?

# 1 Bitcoin


Bitcoin slet med å prestere den siste uken. Det begynte bare å se noen prisbevegelser mot slutten av uken, så vi kan kanskje se litt morsom prisaksjon neste uke.

Etter den sjette uken av studien vår, har Bitcoin den nest laveste ytelsen til enhver strategi vi tester.

Endelig Bitcoin-porteføljeverdi: $ 1 126,87.

# 2 Topp 10 indeks

På grunn av den middelmådige ytelsen til Bitcoin, var det forventet at en portefølje basert på en markedsvektet indeks også ville oppleve lignende resultater i løpet av den siste uken siden Bitcoin hadde omtrent 77% av verdien i porteføljen.

Ettersom porteføljen fortsetter å balansere seg, vil vi kunne bedre forstå hvordan porteføljen vil avvike fra den enkle Bitcoin HODL-porteføljen.

Endelig topp 10 indeks porteføljeverdi: 1135,34 dollar.

# 3 Myntgecko

Coin Gecko-porteføljen opplevde kjedelige resultatresultater i løpet av uken.

De største vinnerne valgt av Coin Gecko-strategien inkluderer:

 • Ethereum (ETH): +6,11% Siste 7 dager

 • NEO (NEO): +4,02% Siste 7 dager

 • Bitcoin (BTC): +3,14% Siste 7 dager

Det var ingen major tapere valgt av Coin Gecko-strategien. Imidlertid klarer Coin Gecko det verste av de 4 porteføljene vi studerer.

Endelig porteføljeverdi for Coin Gecko: $ 1112,29.

# 4 Nomics ML

Nomics Machine Learning-strategien har opprettholdt et sunt forsprang mot konkurransen. Det anslåtte overskuddet fra forrige uke var +27,69% på tvers av alle de valgte eiendelene. Med en endelig porteføljeprestasjon på +13,91%, porteføljen underpresterte anslagene, men fremdeles bedre enn alle andre porteføljer.

De største vinnerne valgt av Nomics ML-strategien inkluderer:

 • Aave (LÅNG): +77,68% Siste 7 dager

 • IOST (IOST): +27,82% Siste 7 dager

 • Ren (REN): +28,12% Siste 7 dager

 • Augur (REP): +18,92% Siste 7 dager

De største taperne valgt av Nomics ML-strategien inkluderer:

 • Kant (XVG): -17,61% Siste 7 dager

 • Horizen (ZEN): -7,76% Siste 7 dager

 • Siacoin (SC): -5,12% Siste 7 dager

Samlet sett så denne uken et sunt utvalg av eiendeler som alle presterte rimelig bra.

Final Nomics ML porteføljeverdi: $ 1 673,02.

Konklusjoner

Nomics ML-strategien har opprettholdt en jevn ledelse i forhold til de andre strategiene siden den andre uken i denne studien. Vi kan ikke bruke dette til å forutsi fremtidige resultater, men resultatene er lovende.

Merk: Hensikten med denne studien er å evaluere hver av disse strategiene på lang sikt. Vi kan ennå ikke trekke noen konklusjoner for det langsiktige potensialet i disse strategiene etter bare noen få uker. Som et resultat, bør vi ta disse resultatene med et saltkorn. Ikke-det-mindre, det har vært interessante få uker!

Uke 7 Strategiendringer

Nå som vi har dekket resultatene fra forrige uke, er det på tide å dele opp hvordan vi vil endre hver av disse porteføljene for den kommende uken.

Nomics ML-strategi

Nomics ML-strategien utnytter 7-dagers prisforutsigelser generert av Nomics ML-motoren. Disse prisforutsigelsene brukes deretter til å bestemme hvilke eiendeler som skal plasseres i porteføljen vår for denne uken. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

Følgende eiendeler ble tildelt nøyaktig 10% av porteføljeverdien for den andre uken av denne studien.

1. Aave (LÅN)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +91,4%

2. Chiliz (CHZ)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +44,91%

3. Augur (REP)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +17,6%

4. Siacoin (SC)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +16,77%

5. Ren (REN)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +14,14%

6. Kyber Network (KNC)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +13,27%

7. Golem (GNT)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +12,41%

8. Basic Attention Token (BAT)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +9,37%

9. BitShares (BTS)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +8,45%

10. Ontologi (ONT)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +7,25%

Påminnelse: Vi inkluderer bare eiendelene som er tilgjengelige på Binance i denne porteføljen.

Gjennomsnittlig ytelsesestimat er 23,56% for de neste 7 dagene for denne porteføljen.

Coin Gecko Score Strategy

Coin Gecko Score-strategien bruker “Gecko” -poengsummen som beregnes av det populære datasiden “CoinGecko”. Disse eiendelspoengene brukes til å bestemme de mest lovende langsiktige eiendelene som skal inkluderes i en portefølje. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

Følgende eiendeler ble tildelt nøyaktig 10% av porteføljeverdien for den første uken i denne studien.

1. Bitcoin (BTC) – Poeng: 87%

2. Ethereum (ETH) – Poeng: 79%

3. EOS (EOS) – Poeng: 72%

4. XRP (XRP) – Poeng: 71%

5. TRON (TRX) – Poeng: 70%

6. Bitcoin Cash (BCH) – Poeng: 70%

7. Stellar (XLM) – Poeng: 69%

8. NEO (NEO) – Poeng: 68%

9. Litecoin (LTC) – Poeng: 68%

10. Monero (XMR) – Poeng: 68%

Merk: Det var ingen endringer i porteføljen fra forrige uke. Det betyr at vi vil la tildelingen være 10% for hver av de ovennevnte eiendelene og bare balansere porteføljen en gang.

Coin Market Cap Index Strategi

Indeksstrategien for myntmarkedet bruker kapitalmarkedsverdiene som beregnes av “CoinMarketCap” for å bestemme hvilke eiendeler som skal inkluderes i porteføljen. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

Allokeringene for Topp 10 indeks porteføljestrategien vil være følgende denne uken.

1. Bitcoin (BTC): 76,43% tildeling

2. Ethereum (ETH): 11,66% allokering

3. XRP (XRP): 4,2% tildeling

4. Bitcoin Cash (BCH): 1,91% allokering

5. Litecoin (LTC): 1,24% tildeling

6. Binance Coin (BNB): 1,1% tildeling

7. EOS (EOS): 1,03% allokering

8. Cardano (ADA): 0,92% tildeling

9. Tezos (XTZ): 0,85% allokering

10. Chainlink (LINK): 0,66% allokering (NY AKTIV)

Merk: Den eneste nye eiendelen i listen er “Chainlink”, som erstatter “Stellar” fra forrige ukes indeks. Vi vil også justere tildelingene for å matche de nye prosentsatsene og utføre en enkelt ombalanseringsoperasjon.

Bitcoin Hold Strategi

Den mest enkle av strategiene vi skal utforske er en enkel Bitcoin HODL. Bitcoin HODL-strategien vil tillate oss å måle disse andre strategiene mot prisytelsen til Bitcoin. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

100% Bitcoin

Merk: Det vil ikke være noen endringer eller ombalanser for Bitcoin HODL-porteføljen.

Følg sammen med reker

Alle kan følge med på denne studien ved å spore porteføljens endringer og ytelse i Shrimpy-applikasjonen. Vi har opprettet en leder på Binance-børsen som heter MLCaseStudy. Denne lederen vil bli oppdatert hver uke for å inkludere de siste porteføljetildelingene.

Følg MLCaseStudy på Shrimpy.

Ansvarsfraskrivelse

Innholdet er kun for informasjonsformål, du bør ikke tolke slik informasjon eller annet materiale som juridisk, skatt, investering, økonomisk eller annen rådgivning. Ingenting på nettstedet vårt utgjør en anmodning, anbefaling, godkjenning eller tilbud fra Shrimpy eller tredjeparts tjenesteleverandør om å kjøpe eller selge verdipapirer eller andre finansielle instrumenter i denne eller i annen jurisdiksjon der slik oppfordring eller tilbud vil være ulovlig i henhold til verdipapirlovene i slik jurisdiksjon.

Alt innholdet på dette nettstedet er informasjon av generell art og tar ikke for seg forholdene til en bestemt person eller enhet. Ingenting på nettstedet utgjør profesjonell og / eller økonomisk rådgivning, og heller ingen informasjon på nettstedet utgjør en omfattende eller fullstendig redegjørelse for forholdene som er diskutert eller loven knyttet til dette. Du alene påtar deg det eneste ansvaret for å vurdere fordelene og risikoen forbundet med bruk av informasjon eller annet innhold på nettstedet før du tar noen beslutninger basert på slik informasjon eller annet innhold. I bytte for bruk av nettstedet godtar du ikke å holde Shrimpy, dets tilknyttede selskaper eller noen tredjeparts tjenesteleverandør ansvarlig for eventuelle krav på skader som oppstår som følge av enhver beslutning du tar basert på informasjon eller annet innhold som er gjort tilgjengelig for deg gjennom nettstedet..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me