Maskinlæring for Crypto Portfolio Management Casestudie: Uke 10

>

I løpet av de siste to månedene har teamet sporet ytelsen til 4 forskjellige porteføljestrategier. Disse inkluderer porteføljer valgt med Nomics Machine Learning, CoinGecko, indeksering av markedsverdi og en enkel Bitcoin HODL.

Fram til dette punktet har vi blitt grundig imponert over resultatene av Nomics Machine Learning-strategien. Den har skilt seg fra pakken med jevne ytelsesresultater de siste 9 ukene.

Det er nok med Nomics for nå, la oss begynne å grave i resultatene fra forrige uke og se hva vi har stilt opp for vår 10. uke av studien!

Påminnelse: Metodikken for denne studien ble først beskrevet i vår forrige artikkel.

Følg fremdriften i denne studien om Shrimpy.

Uke 9 Resultater

Studien har bare pågått i 9 uker så langt, men hver uke så langt har vært en sjokkerende! Mens den første uken viste en sterk preferanse for Bitcoin, har Nomics ML-strategien tatt regjeringene og kronet seg til konge. Spørsmålet gjenstår: vil det vare?

# 1 Bitcoin

Bitcoin så dårlig ytelse den siste uken sammenlignet med de andre porteføljestrategiene. Vi har ikke sett signifikante bevegelser i begge retninger de siste ukene, så Bitcoin har ikke vært den mest spennende porteføljen nylig.


Bitcoin er nå den dårligst porteføljen av noen vi tester.

Endelig Bitcoin-porteføljeverdi: $ 1.076,47.

# 2 Topp 10 indeks

På grunn av den middelmådige ytelsen til Bitcoin, var det forventet at en portefølje basert på en markedsvektet indeks også ville oppleve lignende resultater i løpet av den siste uken siden Bitcoin hadde omtrent 75% av verdien i porteføljen.

Ettersom porteføljen fortsetter å balansere seg, vil vi kunne bedre forstå hvordan porteføljen vil avvike fra den enkle Bitcoin HODL-porteføljen.

Endelig topp 10 indeks porteføljeverdi: $ 1 105,26.

# 3 Myntgecko

Coin Gecko-porteføljen opplevde moderate resultatresultater i løpet av uken.

De største vinnerne valgt av Coin Gecko-strategien inkluderte:

 • Stellar (XLM): +26,51% Siste 7 dager

 • XRP (XRP): +6,02% Siste 7 dager

 • Cardano (ADA): +20,02% Siste 7 dager

Det var ingen major tapere valgt av Coin Gecko-strategien. Den eiendelen som hadde størst utbytte i denne porteføljen, var Bitcoin Cash med en ytelse på -3,61% i løpet av uken. Coin Gecko er nå den andre porteføljen som har den beste plassen, noe som er et positivt tegn for denne porteføljeopsjonen.

Endelig porteføljeverdi for Coin Gecko: $ 11144,10.

# 4 Nomics ML

Nomics Machine Learning-strategien har opprettholdt en sunn ledelse mot konkurransen. Det anslåtte overskuddet fra forrige uke var +34,48% på tvers av alle de valgte eiendelene. Med en endelig porteføljeprestasjon på +14,08%, porteføljen var i stand til å spore anslagene relativt godt (selv om de ikke spredte spådommene), og var også den best porteføljen denne forrige uken.

De største vinnerne valgt av Nomics ML-strategien inkluderer:

 • Elrond (ERD): +109,23% Siste 7 dager

 • Loopring (LRC): +28,04% Siste 7 dager

 • VeChain (VET): +28,51% Siste 7 dager

De største taperne valgt av Nomics ML-strategien var:

 • IOST (IOST): -4,70% Siste 7 dager

 • Kyber Network (KNC): -8,60% Siste 7 dager

Samlet sett så denne uken stort sett gode aktivavalg. De eneste to eiendelene som presterte negativt fra de valgte eiendelene, var IOST og Kyber Network.

Final Nomics ML porteføljeverdi: $ 1 899,48.

Konklusjoner

Nomics ML-strategien har opprettholdt en jevn ledelse i forhold til de andre strategiene siden den andre uken i denne studien. Vi kan ikke bruke dette til å forutsi fremtidige resultater, men resultatene er lovende.

Merk: Hensikten med denne studien er å evaluere hver av disse strategiene på lang sikt. Vi kan foreløpig ikke trekke noen konklusjoner for det langsiktige potensialet i disse strategiene etter bare noen få uker. Som et resultat, bør vi ta disse resultatene med et saltkorn.

Uke 10 Strategiendringer

Nå som vi har dekket resultatene fra forrige uke, er det på tide å dele opp hvordan vi vil endre hver av disse porteføljene for den kommende uken.

Nomics ML-strategi

Nomics ML-strategien utnytter 7-dagers prisforutsigelser generert av Nomics ML-motoren. Disse prisforutsigelsene brukes deretter til å bestemme hvilke eiendeler som skal plasseres i porteføljen vår for denne uken. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

Følgende eiendeler ble tildelt nøyaktig 10% av porteføljeverdien for den andre uken av denne studien.

1. Elrond (ERD)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +120,4%

2. Dogecoin (DOGE)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +70,54%

3. Aave (LÅN)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +50,1%

4. Chainlink (LINK)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +48,76%

5. iExec RLC (RLC)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +41,05%

6. Stellar (XLM)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +34,56%

7. Kosmos (ATOM)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +34,79%

8. Bitcoin Diamond (BCD)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +32,6%

9. BitTorent Token (BTT)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +29,62%

10. Algorand (ALGO)

 • Anslått 7-dagers fortjeneste: +26,95%

Påminnelse: Vi inkluderer bare eiendelene som er tilgjengelige på Binance i denne porteføljen. Legg merke til at selv om Holo (HOT) var blant topp 10 spådommer denne uken, ble det fjernet på grunn av høy spredning.

Gjennomsnittlig ytelsesestimat er 48,74% for de neste 7 dagene for denne porteføljen.

Coin Gecko Score Strategy

Coin Gecko Score-strategien bruker “Gecko” -poengsummen som beregnes av det populære datasiden “CoinGecko”. Disse eiendelspoengene brukes til å bestemme de mest lovende langsiktige eiendelene som skal inkluderes i en portefølje. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

Følgende eiendeler ble tildelt nøyaktig 10% av porteføljeverdien for den første uken i denne studien.

1. Bitcoin (BTC) – Poengsum: 85%

2. Ethereum (ETH) – Poeng: 78%

3. XRP (XRP) – Poeng: 70%

4. Bitcoin Cash (BCH) – Poeng: 69%

5. TRON (TRX) – Poeng: 68%

6. EOS (EOS) – Score: 68%

7. Stellar (XLM) – Poeng: 67%

8. NEO (NEO) – Poeng: 66%

9. Litecoin (LTC) – Poeng: 66%

10. Cardano (ADA) – Poeng: 66%

Merk: Det var ingen oppdateringer til CoinGecko-indeksen denne uken. Alle eiendeler vil opprettholde en 10% tildeling og ombalanse for å justere nåværende tildelinger med målbevilgningene.

Coin Market Cap Index Strategi

Coin Market Cap Index Strategy bruker kapitalmarkedsverdi som beregnes av “CoinMarketCap” for å bestemme hvilke eiendeler som skal inkluderes i porteføljen. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

Tildelingene for Topp 10 indeks porteføljestrategi vil være følgende denne uken.

1. Bitcoin (BTC): 75,01% tildeling

2. Ethereum (ETH): 11,8% allokering

3. XRP (XRP): 4,29% tildeling

4. Bitcoin Cash (BCH): 1,89% allokering

5. Cardano (ADA): 1,42% tildeling

6. Litecoin (LTC): 1,26% tildeling

7. Binance Coin (BNB): 1,25% tildeling

8. Chainlink (LINK): 1,1% allokering

9. EOS (EOS): 1,05% allokering

10. Tezos (XTZ): 0,93% allokering

Merk: Ingen nye eiendeler ble lagt til eller fjernet fra forrige ukes indeks. Vi vil bare justere tildelingene for å matche de nye prosentene og utføre en enkelt ombalanseringsoperasjon.

Bitcoin Hold Strategi

Den mest enkle av strategiene vi skal utforske er en enkel Bitcoin HODL. Bitcoin HODL-strategien vil tillate oss å måle disse andre strategiene mot prisytelsen til Bitcoin. Ytterligere informasjon om metodikken finner du i vår forrige artikkel.

Porteføljetildelinger

100% Bitcoin

Merk: Det vil ikke være noen endringer eller ombalanser for Bitcoin HODL-porteføljen.

Følg sammen med reker

Alle kan følge med på denne studien ved å spore porteføljens endringer og ytelse i Shrimpy-applikasjonen. Vi har opprettet en leder på Binance-børsen som heter MLCaseStudy. Denne lederen vil bli oppdatert på en ukentlig basis for å inkludere de siste porteføljetildelingene.

Følg MLCaseStudy på Shrimpy.

Ansvarsfraskrivelse

Innholdet er kun for informasjonsformål, du bør ikke tolke slik informasjon eller annet materiale som juridisk, skatt, investering, økonomisk eller annen rådgivning. Ingenting på nettstedet vårt utgjør en oppfordring, anbefaling, godkjenning eller tilbud fra Shrimpy eller tredjeparts tjenesteleverandør om å kjøpe eller selge verdipapirer eller andre finansielle instrumenter i denne eller i noen annen jurisdiksjon der slik oppfordring eller tilbud vil være ulovlig i henhold til verdipapirlovene i en slik jurisdiksjon.

Alt innhold på dette nettstedet er informasjon av generell art og tar ikke for seg forholdene til en bestemt person eller enhet. Ingenting på nettstedet utgjør profesjonell og / eller økonomisk rådgivning, og heller ingen informasjon på nettstedet utgjør en omfattende eller fullstendig redegjørelse for forholdene som er diskutert eller loven knyttet til dette. Du påtar deg alene ansvaret for å evaluere fordelene og risikoen forbundet med bruk av informasjon eller annet innhold på nettstedet før du tar noen beslutninger basert på slik informasjon eller annet innhold. I bytte for bruk av nettstedet godtar du ikke å holde Shrimpy, dets tilknyttede selskaper eller noen tredjeparts tjenesteleverandør ansvarlig for ethvert mulig krav om skader som oppstår som følge av enhver beslutning du tar basert på informasjon eller annet innhold som er gjort tilgjengelig for deg gjennom nettstedet..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me