Metronome: Innovativ kryptovaluta, eller tvilsomme grunnleggere?

Tidligere skrev vi om et interessant blockchain-prosjekt kalt Metronome tilbake i oktober. Denne gangen ønsket vi imidlertid å grave litt dypere inn i hva Metronome virkelig tilbyr, og spesielt hvem som hevder å tilby det.

Du kan bli overrasket når du finner ut hvem som står bak dette prosjektet …

Metronome – det grunnleggende

Metronome, som en kryptovaluta, er ganske uvanlig, eller kanskje unik. Det tar sikte på å være en løsning for nesten alle de vanskeligheter som nåværende sittende blokkeringer står overfor, spesielt bitcoin. Spesielt tar det sikte på å ta opp problemer som forsyningsbegrensninger, selvstyring og andre.

Tilførselen av token er ubegrenset, og i stedet tilbyr den en lineær vekstmodell på ca 2% per år. Dette ligner på andre lineære vekstmerker som PIVX. Etter at en opprinnelig forsyning på 10 millioner enheter er opprettet, med 20% av det som holdes for utviklerne, vil tilbudet fortsette å vokse sakte og på ubestemt tid.

Prosjektet har som mål å holde et salg som starter 5. februar (selv om dette bare er oppført som et mål og ikke som en vanskelig og rask dato). Salget vil bli holdt i det som egentlig er en omvendt auksjon. Budgivning begynner på $ 500 per lodd, men hvor mange enheter som finnes i hvert parti er uklart.

Det kan bare være en metronomenhet per lot. Uansett vil salget gå til den som har høyest bud. Angivelig vil denne salgsmetoden forhindre at hval kjøper opp store deler av symbolet.

Den offisielle nettstedet sier at all Ether (den eneste aksepterte valutaen for salget) som samles inn fra salget, vil gå direkte inn i Metronome smarte kontrakter og ikke til utviklerne.

En kryss-kryptovaluta

Det som også er interessant med metronom er at det ikke er en uavhengig kryptovaluta. I stedet er det avhengig av andre blokkeringer for å fungere skikkelig. Det offisielle nettstedet skisserer målene for hvor metronom vil fungere.

Den sier at den først vil kjøre på Ethereum, og senere vil tillegg bli gjort slik at den kan kjøre på Ethereum Classic, grunnstamme (RSK) over bitcoin og Quantum (QTUM) for å nevne noen. Prosjektet hevder at hvis en av disse blokkjedene blir vanskelig å bruke eller for dyr, kan Metronome stole på andre nettverk i stedet.

Interesse for ETC Metronome


Interesse for ETC – Bilde via Fotolia

Det som er spesielt interessant er bruken av Ethereum Classic. Mens Ethereum Classic har vokst i oppmerksomhet og pris siden Ethereum Classic-toppmøtet i Hong Kong, har ikke mange virkelige brukssaker dukket opp for det ennå.

Så det er mulig at hardcore Ethereum Classic-fans kan komme ut i hopetall for å støtte Metronome som en brukssak for den begynnende kjeden. Det vil si hvis de er villige til å se utover hvem som står bak.

Et mindre enn anerkjent team

Hvem står bak metronomen? Mens man kan hevde at menneskene bak er “erfarne eksperter”, vil andre si at noen av dem er beryktede skurkene i blockchain-verdenen. Den mest bemerkelsesverdige av dem er Peter Vessenes.

Hvis du ikke vet hvem Peter Vessenes er, kan vi gi deg en kort historieleksjon. Vessenes er noen som prøver å gjøre det ekstrakt 158 millioner + dollar fra Mt Gox-formuen. Peter Vessenes var administrerende direktør i Coin Lab, som var en Mt Gox-partner.

Vessenes hevdet senere at Mt Gox brøt kontrakten og derfor har forsøkt å hente ut så mye penger som mulig fra de gjenværende Mt Gox-midlene. Å gjøre det gjør vondt for dem som håper å til slutt gjenvinne noen av de tapte pengene som ble lagret i Mt Gox.

Advokat Daniel Kelman har vært i saken mot Peter Vessenes og prøver å hindre ham i å komme med dette opprørende kravet som Kelman hevder er bedragersk.

Vessenes ‘påståtte involvering i andre skyggefulle taktikker

I følge innlegg til r / bitcoin-sub Reddit, Vessenes løy også om å være lisensiert, mener regjeringen burde engasjere seg mer i bitcoin, at han gjorde et maktgrep gjennom bitcoin-fundamentet, og at han “ødelegger alt og alt han berører ”.

Selv om Reddit kanskje ikke er den mest nøyaktige informasjonskilden, er det ganske klart at Peter Vessenes har engasjert seg i noen tvilsomme virksomheter, og at han handler utelukkende i egeninteresse når han prøver å hente ut penger fra Mt Gox-formuen..

Så hvordan er han involvert i Metronome? I følge det offisielle metronomnettstedet er Vessenes den ledende kryptografen.

Bortsett fra Peter Vessenes, har Matthew Roszak, som er styreleder og medstifter av metronom, også falt under ild for sin skyggefulle taktikk. Spesielt arkiverte den amerikanske verdipapir- og børskommisjonen eller SEC et påbud mot ham tilbake i 2006.

Sammen med fire andre individer ble gruppen pålagt å betale et forlik på over $ 432 000 basert på en klage som ble inngitt i 2004. Alt dette vedrører Blue Rhino-aksjer og en fusjon som var planlagt å skje. Selv om det ikke var noen strafferettslige straffer, innleverte SEC sivile sak mot ham.

Hva betyr dette for Metronome?

Ulike medlemmer av kryptovaluta-samfunnet på nettet oppdaget raskt Peter Vessenes-navnet, noe som førte til senere etterforskning av andre teammedlemmer som førte til oppdagelsen av SEC-anklagene mot medstifteren.

Mens Metronome-siden ikke gjør noe forsøk på å skjule hvem som er på laget, vil en liten mengde forskning raskt gi bølger av informasjon, spesielt om Peter Vessenes og hans påståtte ugjerninger..

Gitt hans relativt negative PR-forhold, er det veldig overraskende at Metronome ville bestemme seg for å involvere Peter Vessenes i deres prosjekt. Med dette i bakhodet vil de som er interessert i å investere i Metronome, i det minste vurdere dette før de blir involvert.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er skribentmeninger og bør ikke betraktes som investeringsråd

Utvalgt bilde via Medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map