Monaco Coin (MCO) anmeldelse: Alt du trenger å vite

Oppdatering: Monaco har fått merke til crypto.com. Les hele crypto.com-gjennomgangen. 

Monaco Card er et kryptovaluta-finansiert visum debetkort som lar deg bruke kryptovalutaene dine på dagligdagse kjøp.

Brukere kjøper først Monaco-mynter for å få levert et Monaco-kort. De laster deretter ned appen for å åpne en bankkonto der de kan sette inn sine kryptovalutaer. En gang der konverterer brukerne myntene sine manuelt til fiat-penger før du kan kjøpe ved å sveipe kortet i en hvilken som helst butikk.

Under deres blå ‘gratis’ kort er det en grense på $ 200 på gratis minibankuttak, og en grense på $ 2.000 på interbankbørs.

Monaco-kort gir en inngangsport for selgere å begynne å akseptere kryptovalutaer som betalinger, samtidig som kostnadene ved kryptering til fiat-konvertering for kunder reduseres..

Monaco-kortbruk

Mona.co mobil lommebok

Bilde via Mona.co

Monaco-kort vil tillate kryptovalutaholdere å bruke krypten sin enkelt på dagligdagse kjøp uten å måtte konvertere dem til fiat. Kortet vil også brukes til de vanlige reisende. Dette er fordi de kan bruke med Monaco-kortet uten å måtte konvertere til lokal valuta.

Det vil også være funksjonaliteten for innehaveren av kortet for å kjøpe og selge kryptovaluta på en automatisk måte. For eksempel kan de kjøpe og selge krypto basert på markedsbevegelser og utbetale på kortet i sanntid.

De håper også å kunne tilby kredittlinjer til de kryptoholderne som har minst $ 10.000 i Monaco-mynter på appen.

Disse brukssakene har resultert i en rekke fordeler for brukeren av Monaco-kortet.

Fordeler

 • Monaco Card er gratis for innehavere av Monaco-mynter (MCO).
 • Brukere kan kjøpe hverdagsvarer i en butikk ved hjelp av kryptovaluta-midler.
 • Internasjonale reisende kan gjøre kjøp med Monaco-kortet hvor som helst i verden ved å konvertere kryptovaluta til den lokale fiat-valutaen.
 • Monaco bytter ut kryptovalutaene dine til fiat-penger til en veldig lav kostnad og belaster ikke brukeren for utvekslingen. Avgiften går i stedet mot 1,5-2% av behandlingsgebyret på 4% som selgere vanligvis betaler hver gang en bruker foretar et kjøp på sine Visa-kort..
 • Brukere med det mer eksklusive svarte kortet kan motta 2% tilbakebetalingsalternativer når de bruker Monaco-kort. Disse avkastningene kommer tilbake til kontoen sin i form av Monaco-mynter.
 • Ingen minimumssaldo eller månedlige avgifter for Monaco-bankkontoen din.
 • Investering i Monaco-mynt gir deg tilgang til et begrenset opplagskort som inneholder tilleggsfunksjoner som gratis minibankuttak og overføring mellom Monaco-bankkontoer.
 • Koblet til 8 av de ti beste internasjonale valutabankene for valutakonvertering.

Ulemper

 • Monaco har flere regulatoriske hindringer å gå gjennom før produktet blir tilgjengelig for brukere. På grunn av disse regulatoriske hindringene er det venteliste i Asia og Europa, og den er ennå ikke tilgjengelig i USA.
 • Prosjektet fungerer i samarbeid med Visa, noe som betyr at det er avhengig av tradisjonelle sentraliserte finansinstitusjoner som Blockchain-selskaper skal forstyrre.

Andre bekymringer

Det er ganske mange andre bekymringer som folk har reist om prosjekter som Monaco Coin.

For eksempel kan et kjøp med Monaco-kort ikke betraktes som en ren kryptokurrency-transaksjon fordi selgeren fortsatt selger i fiat, og du som kjøper betaler teknisk også fiat-penger. Dette skaper mindre insentiv for butikker å akseptere kryptovaluta.

Videre tillater Visa foreløpig ikke Monaco å konvertere brukere kryptovalutaer automatisk til fiat-penger, slik at prosessen må gjøres manuelt, noe som skaper friksjon for brukeropplevelsen..

Noen vil også hevde at Monacos initiativ ikke fremmer Blockchain-fellesskapets kollektive oppdrag for å gjøre kryptovalutabruk (av selger og kjøper) mer vanlig. På den annen side kan andre si at det er et positivt første skritt fordi det i det minste oppfordrer forbrukerne til å ha flere kryptovalutaer av andre årsaker enn spekulativ investering..

Dette vil gi kryptovalutamiljøet en sjanse til å bevise for SEC hvordan poletter faktisk kan bli et verktøy.

På sikt ser det ut til at selgere kan velge å godta kryptovalutaer direkte for å unngå behandlingsgebyrene som reduserer inntektene hver gang en kunde betaler dem med et Monaco-kort..

Historie & Team

Monaco ble grunnlagt i juni 2016 i Sveits. Deres første prototype ble utviklet i oktober samme år. I februar 2017 ble de akseptert i et Cyberport-inkubasjonsprogram som støttes av regjeringen i Hong Kong, der de utviklet plattformen til de var klare til å starte token-salget i 2017. Salget ble avsluttet i juni med 26,7 millioner dollar i finansiering.

Appen deres ble tilgjengelig for forhåndsregistrerte brukere i august 2017, etterfulgt av det offisielle partnerskapet med Visa i oktober. Senest har de blitt notert på forskjellige børser, inkludert Bithumb i Sør-Korea.

Teamet består av erfarne veteraner i det finteknologiske området, hvorav de fleste har erfaring i Asia, hvor Monaco Cards først ble gjort tilgjengelig:

Monaco Coin Team-medlemmer

Bilde via mona.co

Kris er en serieentreprenør i Sørøst-Asia internettindustri. Han har utviklet to selskaper fra $ 0 til $ 100 millioner i omsetning og oppnådd to utganger. Hans tidligere roller inkluderer administrerende direktør i Ensogo, grunnlegger i BEECRAZY (solgt for USD 21 millioner til iBuy Group i 2013).

Rafael har 15 års erfaring innen økonomi, en dyp forståelse av risiko, compliance og Mobile Payments-økosystemet i Asia.

Han har ledet innsamlingsinnsats som finansdirektør i ASX-børsnoterte Ensogo, sikret strategiske investeringer fra VIPSHOP (NYSE: VIPS) og skaffet over $ 50 millioner fra blue chip-institusjoner som Fidelity, Goldman Sachs og BlackRock.

Gary Or er CTO og er en hacker, produktdesigner, entreprenør, 9 år med full stack engineering-erfaring (RoR, Elixir, Golang). Han har stor interesse for maskinlæring og AI.

Monacos fremtidige planer inkluderer levering av Visa-kort til europeiske og amerikanske kunder, lansering av den automatiserte kryptoinvesteringsfunksjonen og utgivelse av appen globalt.

Det er ingen spesifikke tidslinjer for disse planene, men det er trygt å si at teamet jobber for å oppnå dem innen utgangen av 2018/2019.

ICO & Token ytelse

MCO-tokens ble verdsatt til $ 7,40 per 30. juli 2018. Dette er nøyaktig 1 år siden noteringen av tokenet i fjor..

Monaco Myntprisytelse

Kilde: Coinmarketcap.com

MCO lanserte ERC20-token i juni 2017 og samlet inn $ 26 millioner under deres Initial Coin Offering (ICO). MCOs opprinnelige noteringspris i juli 2017 var $ 2,25.

Den nådde en topp 28. august på $ 24,22, omtrent da appen deres først kom på markedet, og minst 4 måneder før de bredere kryptovalutamarkedene nådde pristoppen..

I løpet av desember og januar (mens Bitcoin var på $ 19.000), falt MCOs pris ned til $ 14.

Denne avviket fra kryptomarkedets generelle prisstigning kan ha å gjøre med Monacos posisjon som en mindre konvensjonell, mer ‘sentralisert’ Blockchain-løsning. Monaco er avhengig av Visa, en sentralisert institusjon som mange kryptopurister mener at Blockchain-teknologi skal forstyrre. Lignende klager blir gjort om Ripple (XRP).

Det ble også spekulert i media om at selskapet ennå ikke hadde sikret sitt Visa-partnerskap, til tross for kunngjøringer og reklame for Visa-logoen på kortene deres før ICO. Informasjonen ble senere avklart da Visa-partnerskapet ble offisielt bekreftet i oktober, men forvirringen hadde sannsynligvis en negativ innvirkning på deres token-pris i løpet av siste halvdel av 2017.

MCOs pris fortsatte å synke til $ 5 4. april, før den klatret opp til den nåværende prisen på $ 11,60

Konkurranse

Monaco-kortet har hard konkurranse fra a utvalg av debetkort som tilbyr lignende verdiforslag, men ikke alle er samarbeidet med store institusjoner som Visa.

Noen bemerkelsesverdige konkurrenter inkluderer:

 • Skiftkort (av Coinbase) – Shift Card trekker saldoer direkte fra LTC, BCH, ETH og BTC lommebøker. Det koster $ 10,00 å kjøpe og har et 0% BTC til USD konverteringsgebyr. Innenlandske minibankuttak koster $ 2,50 og internasjonale minibankuttak koster $ 3,50. Du kan koble Shift-kort direkte til Coinbase.
 • TI X – Et forhåndsbetalt kort og digital lommebok som du kan bruke til å bruke kryptovalutaer på dagligdagse kjøp på lagret

Er Monaco mynter verdt det?

Monaco ser ut til å takle et grunnleggende problem med å få folk til å bruke kryptovalutaer, og deres partnerskap med Visa lar dem skalere på et mye raskere nivå enn andre konkurrenter..

Selv om Monaco-kort fremdeles kan stole på Visa for sin forretningsmodell, hjelper de med massevis av kryptovalutaer. Jo flere som bruker krypto i hverdagen, jo bedre.

Binanace MCO

Registrer deg på Binance og kjøp MCO-tokens

For tiden er det ikke mange fysiske utsalgssteder som godtar krypto, så det har vært vanskelig for brukere som holder på mynter og kanskje vil bruke dem på vanlige dagligdagskjøp.

Jeg liker også at MCO målrettet har valgt å gjøre myntforsyningen mindre enn andre, med bare 15 millioner av totalt 31 millioner MCO-mynter i omløp. Dette kombinert med potensialet for å skalere, som en partner i Visa, bør øke prisen høyt når de regulatoriske hindringene er fjernet.

Til slutt kan vi ikke ignorere størrelsen på markedet Monaco går etter.

I følge deres whitepaper:

IPK International rapporterte at verdens utgående reisemarkedsomsetning for hele 2016 toppet $ 2 billioner for første gang, noe som var en økning på rundt 7 til 8% sammenlignet med 2015

Monacos mobilapp kan også brukes til overføring (sende penger hjem). Over hele verden sender 230 millioner mennesker 500 milliarder dollar i pengeoverføringer hvert år, hovedsakelig ved bruk av firmaer som Western Union, MoneyGram og RIA..

For grenseoverskridende netthandel i utenlandsk valuta – Det globale B2C-grenseoverskridende e-handelsmarkedet vil ballong i størrelse til 1 billion dollar i 2020 fra 230 milliarder dollar i 2014, ifølge en rapport fra det globale konsulentselskapet Accenture og AliResearch, Alibaba Groups forskning væpne.

Hvis du ønsket å kjøpe Monaco-mynter, er de tilgjengelige på kryptovaluta som Binance, Bit-Z, Huobi, Bittrex og Liqui.

Konklusjon

Monaco er et veldig ambisiøst prosjekt som søker å skape en sunn mellomgrunn mellom Crypto- og fiat-betalingsverdenen. Overholdelse av regelverk vil være selskapets største utfordring, men de ser ut til å ha gjort alt riktig så langt som de samarbeider med:

 • For å produsere kortene jobber Monaco med Gemalto, det samme selskapet som produserer Visa-kort
 • Thomson Reuters World-Check er med på å yte KYC / AML-samsvar
 • Jumio får deres ID-bekreftelsestjenester
 • En PCI-DSS-kompatibel Visa / MasterCard-prosessor på nivå 1 håndterer endelig transaksjonsbehandling

Basert på denne listen vil Monaco mest sannsynlig bli sett bedre på av lovgivere når de navigerer gjennom det komplekse og stadig utviklende regelverket for kryptovalutaer og kortbetalinger..

Utvalgt bilde via Mona.co

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me