Mulighetene for Fiat – Crypto-interoperabilitet i fullservice bank

Krypto & Fintech markedsutfordringer

De krypto fintech-markedet, selv om en lovende har sin rimelige andel av trass som ironisk nok er relatert til selve funksjonen som gjorde kryptovalutaene så populære i utgangspunktet – anonymitet.

Anonymiteten til kryptovalutaer har gjort det vanskelig for brukerne og investorene å håndtere kryptobaserte transaksjoner på grunn av forskrifter fra flere nasjoner. Siden de kryptobaserte transaksjonene er anonyme, har mange nasjoner den iboende frykten for at teknologien blir misbrukt til verken terrorisme eller ulovlige aktiviteter..

Mangel på en robust teknologisk plattform har også gjort handel i kryptotransaksjoner til en tungvint prosess. Blockchain er en stadig utviklende teknologi, og fremtiden avhenger av det tekniske grunnlaget og hvor enkelt brukerne kan dra nytte av det. Mangel på et solid fundament hindrer ofte brukere og investorer fra å handle på kryptobaserte fintech-plattformer.

Kryptovaluta-tjenestene mangler en full banktjeneste, derfor mangler mange funksjoner som er knyttet til et konvensjonelt banksystem i de utbredte kryptobaserte fintech-systemene. ‘Mynter’ som kryptoaktiva skal ennå ikke gi regelmessig bankavkastning, for eksempel faste innskudd eller termininnskudd på grunn av mangel på en sunn infrastruktur for å støtte.

Transaksjonshastighet og en ikke-smidig kundeservice har bidratt til den ulykken som sammen med de andre utfordringene truer med å spore den forventede betydelige veksten i bransjen.

Victorieum som en løsning

Victorieum er en offshore kryptobankplattform som støtter et bredt spekter av kryptovalutaer, og lar brukerne handle og håndtere dem og dermed hjelpe dem med å diversifisere kryptoaktiva sammen med opprettelsen av en forretningsportefølje.

Tilbyr alle tjenestene til et tradisjonelt banksystem, Victorieum gir internasjonalt bankkontonummer (IBAN) og Bank Identifier Code (BIC) i et internasjonalt gjenkjennelig format. SWIFT MT103 overføringsteknologi tillater øyeblikkelig SWAP mellom kryptovalutaer og fiat sammen med støtte for ulike kryptovalutaer som USD, GBP, EURO, etc.

Utvekslingsfunksjonene

Victorieum økosystem er fullt utstyrt med en børs med tittelen Victorieumex som er koblet til Victorieum banken og sørger for jevne og raskere uttak & innskudd av fiat. Sentralen er integrert med smarte teknologier som TrezorTM og CivicTM, som alle er designet for å gi sluttbrukere høyest mulig sikkerhet.

Børsen er designet for å starte med USD og EUR, men vil omfatte et bredt utvalg av valutaer etter hvert som utviklingen skrider frem. Øyeblikkelig bytte mellom fiat og crypto blir også implementert for sømløse og problemfrie transaksjoner. Børsen bruker også andre banebrytende teknologier som brukes av ingen andre børser.

Økosystemets funksjoner

  • Offshore banktjenester fra hvor som helst i verden
  • Obligatorisk KYC sikrer identitetssporing av alle registrerte brukere. Registreringen er fullført bare ved å oppgi gyldig e-post og mobilnummer. Dette sikrer pusterom fra andre overregulerte desentraliserte plattformer
  • 24 X 7 kundesupport på 12 språk
  • Gjenbrukbar KYC gjennom den sikre ID-plattformen
  • Alle tradisjonelle banktjenester som kredittkort, lån, produkter som ligner aksjefond, etc. tilbys gjennom økosystemet
  • Flere kontoalternativer som sparing, nåværende og daglig likviditet er tilgjengelige
  • Forsikring av lån og kryptostøtte
  • Gratis Victorieum kreditt- og debetkort for ICO-investorer
  • For innskudd på $ 100.000 eller mer tildeles dedikerte ledere
  • Blockchain-basert plattform tilbyr det høyeste nivået av sikkerhet, sikkerhet og robusthet

Victorieum-fordelen

Plattformen er integrert med CivicTM blockchain-teknologien som gir kundeautorisasjoner i sanntid. Dette unike identifikasjonssystemet skaper digitale identiteter for alle blockchain-brukere, slik at all kommunikasjon og transaksjoner er sikre og krypterte. De øyeblikkelige kundeautorisasjonene hjelper også til med å skape et robust KYC-kompatibelt system. Sikker ID-plattform, Gjenbrukbar KYC og ID-tyveribeskyttelse er noen av de andre funksjonene på Civic-plattformen.

En av de mest pålitelige maskinvarepungene TrezorTM tilbyr gjenopprettingsfrø for offline lagring. I et tilfelle der brukerens enhet blir stjålet eller mistet, kan all kritisk og sensitiv data hentes ved hjelp av gjenopprettingsfrøet.

Victorieum tilbyr et unikt passivt inntektsprogram der i Victorieum-tokens kan låses i en periode på 3,6,9 og 12 måneder for å motta renter på henholdsvis 15%, 20%, 25% og 30%. Dette systemet sørger for at det genereres en jevn inntekt, selv når tokens er lagret.

Victorieum tilbyr de mest omfattende off-shore banktjenester ved hjelp av den revolusjonerende blockchain-teknologien. Den robuste plattformen baner vei for å integrere kryptoøkonomien med den vanlige. Victorieum er godt på vei til å bli leder for neste generasjons offshore banksystem.

Utvalgt bilde via Victorieum

Publiseringen av en pressemelding på denne siden skal ikke sees på som en godkjennelse av Coin Bureau. Kunder bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer midler i et selskap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me