Nicehash anmeldelse: Mining Power Marketplace

For alle som har vært involvert i kryptovaluta-gruvedrift en stund, vil du uten tvil ha vurdert å bruke NiceHash.

Dette er den fremste markedet for krypto-gruvedrift i verden, og det er her gruvearbeidere og blockchain-prosjekter skaffer seg overflødig hashing og datakraft. Gjennom en kombinasjon av brukervennlig gruveprogramvare og en sterk infrastruktur, har NiceHash bygget en formidabel tilstedeværelse.

Imidlertid er NiceHash alt det kutter ut å være?

I denne omfattende NiceHash-gjennomgangen vil vi gi deg alt du trenger å vite om markedet. Vi tar en titt på kostnadene, returene og konkurransen. Vi vil også vise deg hvordan du bruker NiceHash, samt de viktigste hensynene.

La oss hoppe inn.

Hva er NiceHash?

NiceHash er en online markedsplass for kjøp og salg av datamaskinens prosessorkraft. Denne prosessorkraften er kjent som hashkraft i kryptovaluta-terminologi. Det er som en byttetjeneste der du bytter ut datakraft for Bitcoin.

Hvem som helst kan selge hashkraften sin, selv om du bare har en liten spillmaskin. Og hvem som helst kan kjøpe hashkraft hvis de vil dra nytte av gruvedrift uten å bruke en overdreven mengde penger på gruvedrift.

NiceHash har vært i virksomhet siden april 2014, så de vet ganske mye om kryptokurvedrift og utveksling. Siden åpningen av de virtuelle dørene har NiceHash blitt den største markedet for hashpower i verden, med over 170.000 gruvearbeidere, mer enn 3,3 millioner ordrer servert, og over 181.000 BTC utbetalt.

Unødvendig å si har NiceHash fått tillit fra kryptovalutaentusiaster over hele verden. En annen grunn til suksessen til NiceHash er de lave avgiftene og brukervennligheten, noe som gjør det til et godt valg for gruvearbeidere som først blir våte.

NiceHash har servere lokalisert over hele verden og bruker banebrytende teknologi i sin infrastruktur og levering. Hver registrerte bruker mottar også en sikker og forsikret BitGo-lommebok for BTC-innskudd.

Hvordan fungerer NiceHash

NiceHash kan brukes av både selgere av hasjkraft og kjøpere av hasjkraft. Dette øker den potensielle brukerbasen betydelig, og noen selgere blir også kjøpere og omvendt. Kjøpere kan begynne å bestille hashpower umiddelbart etter den første registreringen, og selgere trenger ikke registrere seg i det hele tatt hvis de foretrekker å være anonyme.

Som kjøper kan du velge hvilken kryptovaluta du vil gruve, med tjenesten som støtter 34 forskjellige algoritmer, inkludert SHA-256, Blake, Equihash, Scrypt, X11, X13, X15. Du kan bryte ut hvilken algoritme som er mest lønnsom på det tidspunktet, og betaling skjer i Bitcoin. For å bestemme hvilken mynt som er mest lønnsom, prøv å bruke Whattomine.com.

NiceHash Mining Algorithms

20 av de 34 forskjellige hashingalgoritmene på NiceHash

Du kan også velge hvilket gruvebasseng du vil bruke. Etter å ha tatt beslutningen om hvilken mynt du vil gruve, setter du bare inn litt Bitcoin (minimum 0,01 BTC) og går deretter til NiceHash-markedet for å legge inn bestillingen. Du kan velge enten det amerikanske markedet eller EU-markedet og spesifisere maksimumsprisen du er villig til å betale. Merk at alle prisene vises i Bitcoin, uavhengig av hvilken kryptovaluta du gruver.

Hvis du ønsker å selge hashkraft, gjør NiceHash det veldig enkelt å gjøre det, uansett hva slags rigg du har. Du kan selge hashkraft fra en GPU og ASIC-rigg eller en hel riggfarm hvis du vil. Du kan også velge algoritmen din og plasseringen til serverne du driver med.

NiceHash driver for tiden servere i Amsterdam, Chennai, Hong Kong, San Jose, Sao Paulo og Tokyo. Du bør bruke stedet som er nærmest ditt eget sted for best ytelse.

Nicehash Profit Calculator

Selvfølgelig er hovedmålet ditt når gruvedrift er lønnsomhet, og NiceHash vil at du også skal være lønnsom. Så de har laget dette nyttig Mining lønnsomhet kalkulator som lar deg koble til den typen maskinvare du har og strømkostnadene dine, og forteller deg hvor mye du kan forvente å tjene med tjenesten over 1 dag, 1 uke og 1 måned.

NiceHash Mining lønnsomhet

Mining lønnsomhet kalkulator på NiceHash

Du vil se at ikke all maskinvare er lønnsom, men siden det er basert på gjeldende Bitcoin-priser, kan det være at den fremtidige prisen vil være høy nok til å gjøre salg av hashing-kraften din nå lønnsom i fremtiden.

NiceHash planer & Priser

Det er ingen faste abonnementsplaner på NiceHash, og du kan starte med så lite som 0,005 BTC. Mens prisene er oppgitt på BTC / dagbasis, kan du opprette en kontrakt for mindre enn en dag eller lenger enn en dag. Og prisene svinger basert på markedsprisene på mynter og den totale hashkraften rettet mot en gitt algoritme. NiceHash oppdaterer pris liste hvert 10. sekund basert på sanntidsinformasjonen de får fra forskjellige nettverk og sentraler.

Kjøpere har to muligheter for å kjøpe hashrates:

 • Standard budgivning – Med standardbud kan du legge inn en ordre til en lavere pris, men det er en sjanse for at du til slutt blir overbydd og trenger å øke budet. Likevel er dette den billigste metoden for å by på hasjkraft.
 • Fikset – Dette er et godt alternativ for de som ønsker å vite kostnadsgrunnlaget sitt, og ikke vil rote med å endre bud og bestillinger. Den opprinnelige prisen vil være høyere, men den er fast i løpet av kontraktens levetid, så hvis prisene for standardbud stiger senere, kan du ende opp med en god pris. Faste ordrer er begrenset til 24 timers varighet, og er også begrenset til 50% av den totale hashing-kraften som er tilgjengelig for å sikre at det fortsatt er hashing-kraft tilgjengelig for standardbud..

Merk at alle betalinger til NiceHash må gjøres i Bitcoins.

NiceHash-avgifter

Selvfølgelig er det gebyrer å vurdere når du bruker NiceHash. Noen av gebyrene du møter er som følger:

Kjøper hasjkraft

 • Ikke-refunderbart gebyr for ny ordre: 0,0001 BTC
 • Beløp på bestillinger for kjøp av hasjkraft: 3% (ubrukte beløp på kansellerte ordrer er ikke underlagt dette gebyret)

Selger hasjkraft

 • Utbetalinger for saldoer mindre enn 0,1 til ekstern lommebok: 5%
 • Utbetalinger for saldoer som er større enn eller lik 0,1 BTC til ekstern lommebok: 3%
 • Utbetalinger for saldoer som er større enn eller lik 0,001 BTC til NiceHash Wallet: 2%

Uttak og innskudd

 • Uttak fra NiceHash Wallet: Uttak til enhver BTC-lommebok på 0,002 til 0,05 BTC, avgiften er 0,0001 BTC. Uttak på mer enn 0,05 BTC til en ekstern BTC-lommebok koster 0,2%. Uttak på mer enn 0,001 BTC til Coinbase koster ikke noe.
 • Depositum til NiceHash Wallet: 0 BTC for beløp større enn 0,01 BTC.

Du kan se hele NiceHash-gebyrstrukturen her.

Hvordan kjøpe på NiceHash

Hvis du vil gruve kryptovalutaer, kan du kjøpe din egen gruvedrift (dyr), kjøpe en skygruvekontrakt (lang varighet) eller bare bestille den hashkraften du trenger fra NiceHash.

Kjøper Hashingpower NiceHash

NiceHash instruksjoner om å kjøpe Hashing Power

Hvis du velger å kjøpe hashkraften din fra NiceHash, kan du kjøpe den for hvilken som helst algoritme de støtter, og begynne å bryte mynter du liker nesten umiddelbart. Her er de enkle trinnene å følge:

 1. Registrer en konto på NiceHash.
 2. Sett inn minst 0,005 BTC i NiceHash-lommeboken. Ikke glem å gjøre rede for transaksjonsgebyret.
 3. Bestem hvilken mynt du vil bryte og hvilket basseng du skal bruke.
 4. Registrer deg ved bassenget du vil bruke om nødvendig, og opprett en ny arbeider.
 5. Lagre bassenget på listen over bassenger i NiceHash. Dette inkluderer algoritmen, Stratum-serveren, porten (noen bassenger har en spesiell NiceHash-port), arbeiderens brukernavn og arbeiderpassordet (vanligvis er arbeiderpassordet x).
 6. Bekreft bassenget med NiceHash Pool Verifier. Vær oppmerksom på at noen bassenger har muligheten til å tilpasse arbeidstakers vanskeligheter. Vanligvis er det arbeidstakerens passord. I så fall må du skrive inn d = 16383 i passordvinduet hvis bassengverifisereren viser at minimumsvanskeligheten i bassenget er 16383. Eksempel:"Bassengproblemer for lave (gitt = 2048, minimum = 16383)" Arbeider = nicehashminer Workers passord: d = 16383
 7. Plasser en ny ordre på markedet og sørg for å bruke riktig algoritme for mynten du vil bryte. Du vil kunne velge EU-markedet eller den amerikanske markedsplassen når du bestiller. Hver har sin egen pris for standard og faste bestillinger. Når du har bestemt deg for hvor mye du er villig til å betale, begynner bestillingen din, med at Bitcoins blir trukket når du bryter og ubrukte mynter igjen i lommeboken..
 8. Til slutt, gå til bassenget ditt og sjekk inntektene dine. Merk at NiceHash bare er ansvarlig for å levere hashkraft til gruvebassenget, de er ikke ansvarlige for beløpet du mottar fra bassenget eller utbetalingene.
 9. For en mer detaljert NiceHash kjøpsguide kan du se denne pdf-en opprettet av NiceHash-teamet.

Hvordan selge på NiceHash

De som selger hashkraften deres blir noen ganger kalt gruvearbeidere, selv om dette ikke er teknisk riktig. En selger hos NiceHash kan være alle som eier datamaskinvare som kan brukes til gruvedrift, og som ønsker å tjene litt Bitcoin ved å bruke den maskinvaren til å utvinne gjennom NiceHash. Å komme i gang som selger tar litt mer enn 15 minutter.

Selger Hashingpower NiceHash

Hvordan selge hasjkraft på NiceHash

Selv om du kan selge hashkraft på NiceHash fra ASIC-rigger og til og med gruvedrift, er jeg ganske sikker på at de fleste av dere som leser dette, bare vil selge hashkraften til skjermkortet eller GPU-en. Du kan gjøre dette med både AMD- og Nvidia-kort, og den enkleste måten å gjøre det på er å bruke gratis NiceHash Miner programvare.

Dette krever at du registrerer en konto hos NiceHash, slik at du kan bruke NiceHash-lommeboken til å sette inn fortjenesten for gruvedrift. NiceHash-gruvearbeideren gjør det veldig enkelt å koble programvaren til din NiceHash-konto ved å la deg bruke e-postadressen som brukes til din NiceHash-konto for å koble de to, i stedet for å trenge en lang, vanskelig å huske lommebokadresse.

NiceHash-gruvearbeideren vil også automatisk velge den mest lønnsomme algoritmen og min med den algoritmen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for den tidkrevende prosessen med å sjekke myntepriser eller algoritmevansker selv..

Hvis du allerede bruker annen programvare, for eksempel CCMiner, kan du koble direkte til NiceHash Stratum-serverne for å selge hashkraften din..

De få av dere som leser dette og eier ASIC-rigger, kan følge de spesielle instruksjonene laget av NiceHash for ASIC-er her.

Utbetalinger på NiceHash

NiceHash bruker et Pay Per Share (PPS) -system for å betale selgere, slik at du kan forvente automatiske daglige utbetalinger så lenge du oppfyller minimum som beskrevet nedenfor:

 • Daglige utbetalinger for ubetalte saldoer i NiceHash lommebøker større enn 0,001 BTC
 • Daglige utbetalinger for ubetalte saldoer i eksterne lommebøker større enn 0,1 BTC
 • Ukentlig utbetaling for ubetalte saldoer i eksterne lommebøker større enn 0,001 BTC

NiceHash Fordeler

 • Det er veldig enkelt, raskt og enkelt å installere;
 • Det setter gruvedriften din på autopilot;
 • Fortjenesten maksimeres ved automatisk å bytte til den mest lønnsomme algoritmen;
 • Betalinger gjøres i BTC daglig;
 • Kan bare konfigureres til gruvedrift når PCen er inaktiv.

NiceHash Cons

 • Du bryter etter noen andre;
 • Hvis du har veldig dyr strøm;
 • Du bekymrer deg for hackingen av NiceHash som skjedde i 2017;
 • Å bruke NiceHash vil være litt mindre lønnsomt enn direkte gruvedrift av mynter;
 • Gebyrene for overføring av opptjent Bitcoin kan være høyere enn for de fleste andre mynter.

Konklusjon

Det er raskt og enkelt å se hvordan du liker NiceHash, siden programvaren kan lastes ned og konfigureres innen 15 minutter. Og hvis du vurderer å bruke NiceHash som kjøper, kan det være enda raskere å sikre mye hasjkraft. Dette kan være veldig nyttig når du kommer over en situasjon der en bestemt algoritme eller mynt blir mer lønnsom enn vanlig.

Kjøp Nicehash nå

På slutten av dagen er det din beslutning. Jeg har gruvet direkte før, og jeg har prøvd NiceHash og ærlig talt var enkelheten til NiceHash forfriskende. Og jeg la ikke merke til en stor forskjell i inntekt.

Hvis du nettopp har begynt, eller er en uformell gruvearbeider, kan NiceHash være en perfekt løsning for deg.

Utvalgt bilde via Fotolia & NiceHash

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me