Nimiq samarbeider med Binance-DEX Trust Wallet

Det har vært ganske mye interesse for Nimiq nylig, og denne uken var en interessant interesse for hele Nimiq-samfunnet.

NIM-tokens ble offisielt integrert i Trust Wallet, en krypteringslommebok med flere mynter som brukes av Binance DEX. Ikke bare gir dette Nimiq-brukere den første mobile NIM-lommeboken, men det åpner også en rekke andre muligheter for samarbeid.

I dette innlegget vil vi gi deg en oversikt over integrasjonen, samt hva det kan bety for Nimiq og det bredere forholdet mellom de to prosjektene..

Hva er Nimiq?

Nimiq er et desentralisert betalingssystem der NIM-mynten blir behandlet som en overføring og lagring av verdi. En av tingene som skiller Nimiq fra andre kryptovalutaer, er deres innovative nettleserbaserte blockchain, som gjør det mulig for brukere å koble direkte uten tungvint installasjoner..

Denne tilnærmingen uten installasjon gir Nimiq-brukere den ‘det bare fungerer’ opplevelsen, og dette er kombinert med vekt på brukervennlighet og å holde ting enkelt. Med andre ord er Nimiq en kryptokurrency bygget for massene og ikke bare den teknologikyndige.

Nimiq & Stol på lommeboken

NIM-token ble integrert i Trust Wallet, en av de ledende multi-coin lommebøkene for Android og iOS, på 27. mars 2019. Trust Wallet ble kjøpt opp av Binance i slutten av juli 2018 og har nylig blitt integrert i Binance DEX.

Binance Trust Wallet-avtale

Trust Wallet-grunnlegger Viktor Radchenko Med Binance CEO CZ After Trust Wallet Acquisition.

NIMs integrasjon kan sees på som en av mange integrasjoner i Trust Wallet eller som det første trinnet til noe mye større. Årsaken til at NIM-integrasjon er litt forskjellig fra andre kryptovalutaer, er at Nimiq for tiden jobber med teknologi som kan gi Trust Wallet stor verdi..

? Hva er denne teknologien?

I slutten av februar 2019 kunngjorde Nimiq at de hadde laget en blåkopi for en ny krypto-til-fiat-bro kalt Nimiq OASIS. Dette muliggjør verdioverføringer mellom krypto og tradisjonelle bankøkosystemer uten å bruke en mellommann som en kryptobetalingsprosessor.

Dette er en massiv avtale når du vurderer at selv desentraliserte børser som Changelly bare aksepterer fiat-innskudd gjennom betalingsbehandlere som Simplex, som tar opptil 5% av innskudd.

Det som gjør Nimiq OASIS-løsningen i stand til å bygge bro over de tradisjonelle bank- og kryptoøkosystemene, er at den gjør det mulig for faktisk fiat-valuta som EUR å være blockchain-kompatibel.

Nimiq OASIS er enda mer bemerkelsesverdig når du tenker på at hele prosessen gjør det mulig for brukere å kjøpe eller selge kryptovaluta uten at de private nøklene til kryptoaktiva noen gang forlater eierne eller en sentralisert formidler som kontrollerer de to eiendelene som blir byttet..

Dette gjør løsningen ideell for enhver kryptoplattform som ønsker å tilby sine brukere krypto-til-fiat-bytter.

Nimiq OASIS har en go-live måldato for 4. kvartal 2019; et mål med betydelig substans for det. Allerede har Nimiq kunngjort partnerskap med WEG Bank AG (som du kan se på offisielle WEG Banks nettsted) og Agora.Trade som er en ikke-forvaringsbørs ledet av ‘Forbes 30 under 30’ listmaker Reto Trinkler.

Det er ingen hemmelighet at WEG Bank er eksepsjonelt kryptovalutavennlig med både Litecoin og Tokenpay som allerede eier en andel i den tyske banken.

WEG Bank kunngjør Nimiq

Kunngjøring fra WEG Bank om Nimiq Partnership

Den første iterasjonen av Nimiq OASIS tar sikte på å koble det tradisjonelle bankenettverket via WEG Bank og kryptovalutaøkosystemet gjennom Agora.Trade. Team Nimiq har allerede uttalt at “visjonen er å muliggjøre løsningen å skalere gjennom strategiske partnerskap og bringe store mengder likviditet”. Det betyr at Team Nimiq er åpne for å integrere Nimiq OASIS i andre banker og kryptovaluta-plattformer.

Med alt dette i tankene er det ikke rart at Trust Wallet-grunnlegger, Viktor Radchenko, er “begeistret for dette nye samarbeidet og anerkjenner Nimiqs store potensial”. Nimiq OASIS bringer absolutt med seg mye potensial, og de strategiske partnerskapene er allerede på plass for å produsere et fungerende produkt.

Det gjenstår å se om Nimiq vil utdype samarbeidet med Trust Wallet, men det er absolutt et interessant alternativ som kan gi mye strategisk mening.

2 millioner NIM Giveaway

Nimiq holder en spesiell gave for å feire NIMs integrering i Trust Wallet, med 1000 NIM som blir gitt bort til de første 1000 nye brukerne som last ned Trust Wallet, legg til NIM som en støttet mynt og gjør krav på utdelingen. Etter dette vil 100 NIM gis bort til de neste 1000 nye brukerne.

Nimiq Trust Wallet Giveaway

Last ned Trust Wallet og gjør krav på NIM!

Så hvis du vil dra nytte av det, må du bedre handle raskt. Lanseringen av kampanjen og hvordan du kan kreve vil bli kunngjort den Nimiqs Twitter-konto. Så følg dem for å holde deg oppdatert med kampanjekunngjøringer, og ikke glem at det var CoinBureau som førte deg dette til deg først ?

Stol på lommeboken & Nimiq: The Shared Vision

Multi-coin lommebøker som Trust Wallet handler om å gjøre det enkelt for brukere å lagre kryptoen sin på ett sted. Tross alt, før denne typen lommebøker, var det mildt sagt en kjedelig prosess å holde en portefølje med mange forskjellige typer altcoins..

Normalt vil kryptoholdere bli tvunget til å sette opp flere lommebøker og sikre dem. Disse dagene er i stor grad borte med økningen av universelle lommebøker, og kryptoholdere kan nå ha over 100 kryptovalutaer i bare en lommebok. Naturligvis så Trust Wallet dette smertepunktet og bestemte seg for å lage en løsning for å gjøre ting enklere.

Den samme etikken går også i hele Nimiq, med prosjektet som fokuserer på brukervennlighet, enkle brukergrensesnitt og en installasjonsfri tilnærming. Ja, kryptovaluta hadde en meteorisk økning i popularitet i slutten av 2017, men kryptomarkedene er fortsatt fulle av kompliserte kryptoprosjekter og plattformer som en typisk internettbruker synes er vanskelig å forstå og bruke.

Både Nimiq og Trust Wallet har tatt en første tilnærming, og det kan være gode nyheter for bredere innføring av kryptovaluta.

Hva kommer ut av samarbeidet?

En delt visjon er en ting, utførelse og generering av verdi er en annen. Samarbeidet mellom Trust Wallet og Nimiq har allerede skapt følgende fordeler:

  • Nimiqs raskt voksende samfunn har fått et annet flott og enkelt alternativ til å lagre NIM. I tillegg er Trust-lommeboken den første mobilappen som støtter kryptovalutaen, og er satt til å bli alternativet for NIM-brukere å handle på farten.
  • Nimiq distribuerer deres Trust Wallet-gave gjennom en kran i appen. Denne kampanjen kan hjelpe lommeboken ytterligere å øke den betydelige brukerbasen.
  • Døren er åpen for fremtidig forskningssamarbeid mellom de to prosjektene og for å knytte dypere bånd mellom de to prosjektene. Faktisk tok Nimiq en lignende tilnærming med Agora.Trade, og det resulterte i at Nimiq muliggjorde den desentraliserte børsen å samarbeide med WEG Bank, delta i Nimiq OASIS og førte også til dypere forskning med Trinkler Software om Albatross konsensusalgoritme. Albatross gir en plan for en ny konsensusalgoritme med ytelse nær det teoretiske maksimum for en enkelt kjede.

I spissen for Nimiq-samfunnet

Hvis du har vært i kryptorommet, vil du vite at styrken og engasjementet til et kryptoprosjekt samfunn er nøkkelen til langsiktig suksess..

Det utrolige med Nimiqs nylige samarbeid med Trust Wallet var at Nimiq-medlemmene Terorie og Vasconcelos spilte en sentral rolle i å muliggjøre dette samarbeidet. De to medlemmene i samfunnet har faktisk vært ansvarlige for mye av utviklingsarbeidet for NIM-integrering med Trust Wallet, og dette illustrerer bare hvor høyt engasjert Nimiqs raskt voksende samfunn er.

Nimiq-prosjektet har en historie om å støtte samfunnets medlemmer, og dette kan sees i deres samfunnet finansieringsinitiativ, der medlemmene blir sponset og støttet av Nimiq for å forfølge prosjektideer for økosystemet. Dette er grunnen til at de har et av de mest engasjerte samfunnene innen kryptovaluta og gir prosjektet en fordel i forhold til andre kryptokurrencykonkurrenter.

Siste tanker

NIM-integrasjon til Trust Wallet har potensial til å føre til mye større ting. Nimiq OASIS kan absolutt tilføre verdi til Trust Wallet og har potensial til å utvide sin liste over integrasjoner med kryptoplattformer.

Nimiq flyr for tiden under radaren til mange kryptovalutaentusiaster, men prosjektene som nylig har inngått partnerskap, samarbeid og fremgang kan føre til at mange flere mennesker utforsker prosjektet og forstår potensialet. 2019 kan være et stort år for Nimiq og er absolutt verdt å plassere på overvåkningslisten din.

Utvalgt bilde via Nimiq

Ansvarsfraskrivelse: Forfatteren har noe NIM i porteføljen og blir kompensert i en langsiktig uavhengig konsulentkapasitet av Nimiq. Denne artikkelen må ikke tolkes som investeringsråd. Gjør alltid din egen undersøkelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me