Nybegynnerguide til Bitcoin Trading Bots

Den enorme økningen i populariteten til kryptovaluta det siste året har ført til en stor interesse for kryptovalutahandelsroboter eller “bots”..

Noen av disse robotene tilbys som gratis programvare, mens andre tar en månedlig avgift til registrerte kunder.

Mens kryptohandelsroboter blir stadig mer sofistikerte og viser forbedret funksjonalitet, er ikke alle roboter opprettet etter de samme standardene.

Derfor må handelsmenn se etter anerkjente programvare for automatisk handel, som inneholder en rekke forskjellige signaler og indikatorer.

Man må være forsiktig når man håndterer slik programvare.

I vår erfaring er mange av kryptovaluta-tradingbotene rettet mot å lure brukere til å registrere seg og sette inn penger på noen svindelmeglerkontoer..

For eksempel bør du være svært mistenksom overfor enhver Bitcoin auto trading bot som lover garantert rikdom, noe som vil tjene penger uten forstyrrelser.

Det er også en risiko for at programvaren blir feil på grunn av dårlig koding, noe som fører til at handelsmenn mister pengene sine. Ikke la dette avskrekke deg, siden det er mange gode bitcoin-handelsroboter der ute med verifiserbare historiske avkastninger.

Anerkjent crypto auto trading-programvare gjør det mulig for handelsmenn å velge fra et bredt spekter av handelsstrategier. Videre tillater den mest populære programvaren for handel med kryptotjenester nybegynnere å teste automatiserte handelsstrategier med en gratis demo-konto.

Disse demo-kontoene er veldig nyttige for nybegynnere, da de vil tillate brukeren å få en bedre følelse av signalindikatorene, så vel som de innstillingene som fungerer og de som ikke fungerer.

Hvorfor bruke en Bitcoin Auto Trading Bot?

Bitcoin Auto Trading Bot

Bitcoin Auto Trading Bot

Krypto programvare for automatisk handel ble utviklet som svaret på utfordringer manuell handel ga. I hovedsak leter handelsmenn alltid etter de enkleste måtene å spore prisbevegelser på handelsplattformer for kryptovaluta.

I motsetning til andre etablerte markeder er kryptomarkeder notorisk ustabile og reagerer feilaktig på nyheter og økonomiske rapporter som er utsatt av nyhetsbyråer. Derfor kan sporing av markedsbevegelser, så vel som å holde øye med nyhetsrapporter om krypto, være kjedelig og utmattende.

Vi er alle klar over situasjonen der noen våkner om morgenen bare for å bli møtt av enorme tap på deres kryptovalutaportefølje.

Alle disse utfordringene som kryptohandlere står overfor gjør auto trading-roboter ganske ønskelige som et effektivt handelsverktøy. De fleste av disse tradingbots for kryptovaluta er i stand til å handle med en rekke forskjellige kryptovalutamarkeder.

Selvfølgelig vil den automatiserte programvaren for det meste være effektiv på de krypto eiendelene som har en tendens til å ha mer volum.

Det er viktig å merke seg at mange av disse robotene vil bruke CFD-er som en måte å handle kryptokurver på, noe som betyr at utvalget av støttede mynter er smalere enn ved vanlige børser..

Fordelene med CFD-er er imidlertid at de kan utnyttes, og de vil tillate at den næringsdrivende også kortere det aktuelle kryptovaluta-aktivet.

Hvordan fungerer Crypto Auto Trading Software?

Crypto trading-programvare er i hovedsak dataprogrammer bygget med matematiske algoritmer.

Programvaren kan være grunnleggende eller sofistikert, men den er bare like god som den underliggende koden som er programmert i den av utviklerne. Ved å samhandle med APIene til økonomiske børser tolker programvaren informasjonen og handler på vegne av programvarebrukeren.

Boten er forhåndsprogrammert til å samle inn data om markedshandlinger, inkludert prisendringer, volumet som handles over en spesifisert tid og hvilke typer handelsordrer som er gjort på de forskjellige børsene..

Selvfølgelig er den viktigste egenskapen til boten at den vil handle 24/7 og vil overvåke markedene til tider når den næringsdrivende er borte fra sine kontoer.

På samme måte kan den ikke tenke selv og er ikke emosjonell. Følelser pleier å være en av de største manglene hos menneskelige handelsmenn. Handelsmenn kan være i en posisjon der de vil gi opp en lukrativ posisjon fordi de lar frykten for grådighet sparke inn.

Måten en auto trading bot er satt opp på er at den næringsdrivende velger parametrene de vil at boten skal handle med. Disse parametrene er vanligvis innenfor tekniske indikatorer og trendanalyser.

Handleren vil da instruere boten om å handle på disse reglene basert på en rekke betingede parametere. For eksempel, hvis det er positiv fart bak mynten, vil boten gå inn i en lang posisjon. Hvis det ser ut til å være en reversering, vil bot stenge handelen.

Handelslogikk kan være enkel, men å utføre handelslogikk og håndtere de forskjellige permutasjonene av hvordan hendelser kan spille ut kan være komplisert. La oss se på et eksempel på en handelsplattform som gjør det enkelt å utvikle bot.

Cryzen algoritmisk handel

De Cryzen handelsplattform er egentlig et online bot-utviklingsmiljø. Alt fra data til maskinlæringsmodeller er tilgjengelig for brukerne.

Cryzen vil hente prisdata fra en rekke forskjellige børser, inkludert men ikke begrenset til: Binance, Okex, Gemini og Coinbase Pro. De vil også hente data fra en rekke sosiale mediekilder og til og med fra selve blockchain. Brukere kan deretter bruke disse dataene på Cryzen-plattformen for å teste bestemte indikatorer og handelsstrategier.

Basert på resultatene av de baktestede strategiene, kan en bruker bestemme om de vil implementere algoritmen i et levende miljø. Dette vil i hovedsak være deres egen bot som de har kodet som de kan tilpasse basert på den pågående avkastningen.

Konklusjon

Mens kryptohandelsroboter er ganske komplisert programvare, er de uten tvil ganske nyttige for å jage avkastning på en automatisk måte.

De er nyttige når de fjerner det emosjonelle aspektet ved handel og gir en med en rent statistisk og beregnet strategi. Eliminering av menneskelige følelser kan vise seg å være lønnsomt på lang sikt.

Det er også viktig at du sørger for at du ikke får kryptovaluta-svindel. Det er mange “handelssystemer” som hevder at de bare er maskiner for å tjene penger som er i stand til å engasjere seg med en bryter.

Så lenge du forstår mekanikken som er involvert i en cryptocurrency trading bot, og du er i stand til å implementere de mest lønnsomme signalindikatorene, kan robothandel være verdt det.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me