OKEX Derivatives Review: Komplett børsoversikt

OKEX er en stor kryptokursutveksling etablert i 2016. De har nylig flyttet til markedet for kryptoderivater på en stor måte.

Ved hjelp av sin ekspertise i spotmarkedet tilbyr OKEX brukerne muligheten til å handle Futures, evigvarende bytter og opsjonsmarkeder. Hver av dem gir handelsmenn en unik måte å handle og sikre kryptomarkedene på.

Så er det verdt å vurdere?

I denne OKEX-avledede gjennomgangen vil vi prøve å svare på det. Jeg vil også gi deg noen topp tips som du trenger å vite når du bruker plattformen.

OKEX Oversikt

OKEX ble opprinnelig grunnlagt i Hong Kong i 2016, men i 2018 flyttet de til Valletta på Malta. Dette var uten tvil som svar på de gunstige kryptoreglene i landet.

Den opprinnelige børsen var en spotkryptohandelsbørs som har utvidet seg raskt siden lanseringen. Den er tilgjengelig i over 100 land, og BTC-futureshandelen på OKEX overgikk nylig $ 1,5 milliarder dollar per dag i daglig handelsvolum.

Disse derivatinstrumentene på OKEX er de vi skal gjennomgå. Disse inkluderer deres vanlige futures, deres evige bytter og deres alternativer. Dette betyr at de er godt posisjonert til å konkurrere med en rekke globale børser.

For å imøtekomme deres store samfunn av handelsmenn over hele verden har de oversatt nettstedet til 11 forskjellige språk og inkluderer engelsk, russisk, kinesisk osv..

Selv om OKEX-derivater er tilgjengelige i over 100 land, er det en rekke regioner der de ikke tilbyr sine tjenester. Disse inkluderer slike som USA, Hong Kong og en liste over andre regioner. Du kan se hele listen i deres Vilkår for bruk.

Er OKEX trygt?

For enhver kryptohandler er dette en av de viktigste hensynene. Vi kjenner alt for godt risikoen som kan komme fra sentraliserte børser.

Okex Oversikt

OkEX Oversikt. Bilde via OKEX

Når vi ser på børser, er det en rekke faktorer vi ser på for å avgjøre hvor trygge de er for handelsmennene sine.

La oss ta en titt på disse skal vi?

Utvekslingssikkerhet

OKEX utfører en sikker sikkerhetsprosedyre for varm og kald lommebok. Dette betyr at mesteparten av midlene deres lagres offline i et kaldt miljø. Dette betyr at den er beskyttet mot hackere.

Deretter oppbevarer de en begrenset andel av myntene sine på serverne sine i et “varmt” miljø for å møte etterspørselen etter uttak / innskudd.

Når det gjelder utvekslingsinfrastruktur, driver de GSLB (Global Server Load Balancing). Dette betyr at de har en rekke servere over hele verden for å sikre server oppetid og håndtere etterspørsel etter handel.

Risikostyring

Gitt at OKEX-derivater driver en leveraged handelsplattform, må de ha tiltak for å redusere risikoen ved markedsbevegelser i handelspuljen..

Okex Forsikring

Saldoer i OKEX Insurance Fund

OKEX forsikringsfond drives for å være en backstop for alle de handler som ikke kan avvikles over konkursprisen. Fondet fylles på med den opprinnelige marginen som avviklede handelsmenn har i begynnelsen av handelen.

Kommunikasjonssikkerhet

OKEX har fullkryptert kommunikasjon, noe som betyr at når du sender dem informasjon, blir den sendt på en sikker måte. Dette inkluderer all personlig dokumentasjon og passord.

Dette er også nyttig, da det vil hjelpe deg med å identifisere om du er på et phishing-nettsted. Hvis du ikke kan se hengelåsen i nettleseren eller SSL-sertifikatet, vil det bety at du ikke er på riktig nettsted, og du bør dra med en gang.

Brukersikkerhet

Generelt sett begynner den beste sikkerheten hos den næringsdrivende. Det er derfor OKEX har levert en rekke verktøy for å hjelpe brukere med å sikre kontoene sine.

Kanskje en av de viktigste av disse er tofaktorautentisering via bruk av telefon. Det er to alternativer for å gjøre dette. Den første er å bruke en SMS-autentisering, og den andre er å bruke Google-autentisering.

2FA Autentisering OkEX

Aktivering av 2FA-autentisering på OKEX

Jeg vil fraråde SMS-godkjenning, da dette åpner deg for sim-bytteangrep. Derfor kan du konfigurere Google-autentisering ved å laste den ned i appbutikken og binde den til OKEX-serveren.

Et annet ganske pent verktøy som de har på OKEX, er deres anti-phishing-verktøy. Dette er i utgangspunktet en kode som sendes i hver e-post som de sender deg. Hvis du ikke gjenkjenner koden, vet du at e-posten kom fra en uekte avsender.

Derivater & Pressmiddel

Så, hva er derivater? Vel, de er et instrument som du kan handle som “utleder” verdien av prisen på noe underliggende instrument. I dette tilfellet er de kryptovalutaer.

Derivater er utnyttet, noe som betyr at du kan forstørre gevinster / tap med en faktor mange ganger. På OKEX kan dette være opptil 100 ganger avhengig av instrumentet du handler.

Så hvis du for eksempel har en handel som har en innflytelse på 50X, betyr det at for en $ 1-bevegelse i prisen på den underliggende eiendelen, vil posisjonen din bevege seg med $ 50.

La oss nå se nærmere på derivatinstrumentene de tilbyr på OKEX.

Fremtid

Futures er instrumenter der du godtar å kjøpe eller selge en eiendel i fremtiden på et forutbestemt tidspunkt. Disse futureskontraktene er en forpliktelse til å kjøpe / selge, noe som gjør at de skiller seg fra opsjoner.

2FA Autentisering OkEX

Utbetalingsdiagram for et langt og kort fremtidig instrument

På OKEX-derivater har de futuresinstrumenter på 9 eiendeler, og disse er følgende: Bitcoin, Litecoin, Etheruem, Ethereum Classic, Ripple, EOS, Bitcoin Cash, BSV og TRX. Så, en ganske rimelig liste.

Disse futuresinstrumentene har en innflytelse på opptil 100 ganger, og de har utløp som er ukentlig, hver uke, kvartalsvis og to kvartalsvis. Disse avtalene blir avgjort hver dag klokka 8 UTC.

Du kan også velge å få posisjonene dine marginerte med enten mynter (krypto) eller Tether (USDT). Dette vil avgjøre hvor margen kommer fra.

Til slutt, når det gjelder futures, kan du velge å krysse marginen din futures-konto. Dette betyr at marginen kan komme fra noen av kontoene dine på OKEX.

Evig bytte

OKEX betegner disse instrumentene på Perpetual Swaps, men de blir noen ganger kalt evig fremtid på andre børser. Du kan i utgangspunktet tenke på dem som en tradisjonell fremtid, bortsett fra at det ikke er noen utløpstid.

Med en evig fremtid kan du inneha en stilling uten tidsbegrensning og trekke tilbake din realiserte fortjeneste når som helst. For de av dere som handler CFD-er eller sprer spillinstrumenter, har en evig bytte den samme utbetalingsprofilen.

Årsaken til at det kalles en “bytte” er fordi du bytter avkastning for en eiendel mot en annen. I dette tilfellet er det en kryptovaluta mot den amerikanske dollaren. Gitt at du gjør dette, må du betale en finansieringssats.

Hva er en finansieringssats?

Den brukes til å sikre at den evige bytteprisen er forankret i spotmarkedet. Når finansieringsgraden er positiv, betaler shorts for lang, når det er negativ, betaler lang for lang. Det blir ikke belastet av sentralen, men avgiften mellom langbukser og shorts.

OKEX-finansieringsgrad

Hvordan beregnes finansieringsgraden

Som det er tilfelle med futuresinstrumentene, har du en maksimal innflytelse på 100 ganger, og du kan velge å marginere posisjonen din enten med mynter eller med Tether. Også oppgjør på den evige bytte skjer hver 24. time.

Når det gjelder aktivadekning, kan du handle opptil 12 forskjellige eiendeler. Disse inkluderer alle de som du kan handle med futures ovenfor, samt tillegg av NEO, LINK og DASH.

Alternativer

Opsjoner er derivater som gir innehaveren rett, men ikke forpliktelse til å kjøpe eller selge en eiendel i fremtiden på et forutbestemt tidspunkt. De er asymetriske utbetalingsinstrumenter.

Vi har en omfattende guide om alternativer for kryptovaluta som du kan lese hvis du vil ha mer informasjon. Men det viktigste å merke seg er at når du kjøper et opsjon, har du en begrenset risiko for nedsiden og et ubegrenset opp-potensial. Dette kan være motsatt hvis du selger et alternativ.

RING & amp; Salgsopsjon

Utbetaling av et CALL-alternativ og et PUT-alternativ

Det er CALL-alternativer som gir deg rett til å kjøpe, og så er det PUT-opsjoner som gir deg rett til å selge noe aktivum. Når du kjøper en opsjon betaler du en premie til motparten, samt noen handelsgebyrer til OKEX-derivater. Det kreves ingen margin.

Men hvis du ønsker å selge et alternativ, kan dette gjøres, men du må be om det spesielt. De vil kreve en minimumsbalanse på kontoen din for å dekke for hendelsen stillingen beveger seg betydelig fra deg.

På OKEX er det for øyeblikket bare en ressurs som du kan bytte opsjoner på, og det er Bitcoin. Da vi sjekket inn på plattformen var det fire alternativ utløpstider.

OKEX-derivatgebyrer

Når det gjelder lønnsomheten din for handel, er handelsavgiftene på børsen en av de viktigste faktorene.

Så hvordan står OKEX her?

Vel, de ser ut til å være ganske rimelige over hele linja. Handelsgebyrer vil variere avhengig av hvilket handelsnivå du er, hva instrumentet er og hvor mye OKB-tokens du har på kontoen din.

OKEX-derivater driver også en Maker / Taker Fee-modell. For de som ikke har begynt begrepet, er det når du har forskjellige handelsavgifter, avhengig av om du lager eller tar likviditet fra bøkene..

La oss ta en titt på avgiftene per instrument skal vi gjøre?

Fremtid

Det er to typer brukere som har forskjellige gebyrplaner. Dette er din vanlige bruker og din VIP-bruker. Normale brukere er de som har et 30-dagers handelsvolum som er under 10.000 BTC.

Innenfor de vanlige brukernivåene har du 5 forskjellige nivåer. Disse bestemmes i henhold til antall OKB-tokens du har. Deretter har du innen VIP-nivå forskjellige nivåer som bestemmes i henhold til 30 dagers handelsvolum.

OKEX Futures Fee Schedule

Avgiftsplan fra OKEX Futures

Så fra ovenstående kan du se at disse markedsprodusentene får rabatt hvis de er i stand til å generere over 100 000 i BTC-handelsvolum på en 30-dagers rullende basis. Disse gebyrene er omtrent på linje med de andre levererte handelsplattformene som ByBit osv.

Evige bytter

Evigvarende bytter har omtrent de samme gebyrene som normale futures. For å nå VIP-nivået må du imidlertid kun handle minst 5.000 BTC.

Den eneste forskjellen i handelsavgift for de evige byttene kommer inn når du er VIP, og du har litt høyere avgifter og litt høyere rabatter for produsentene. Jeg oppfordrer deg til å sjekke ut nivåene her borte.

Noe annet du må vurdere når du handler en evigvarende bytte, er at du vil ha en finansieringsrente. Dette er ikke et gebyr, men gjenspeiler i stedet differansen mellom finansieringsrenten på kryptovalutaen og USD.

Finansieringsgraden kan enten være positiv eller negativ, og den ordnes hver 8. time. Hvis du avslutter stillingen din før finansieringen, vil du ikke betale eller motta finansiering. Finansieringsgraden er et dynamisk tall som vil endres for å gjenspeile markedsforholdene.

Alternativer

Akkurat som med de evigvarende byttene, vil de normale brukerne ha lignende avgifter når de handler opsjoner. Imidlertid er nivået for å nå VIP-nivået mye lavere på bare 1000 BTC.

Men når det gjelder disse VIP-brukerne, vil du ha nøyaktig de samme handelsavgiftene for de forskjellige nivåene. Du kan se mer om opsjonsgebyrene her.

OKEX Registrering

OK, så du er klar til å prøve OKEX? Da må du opprette en konto. Når du er på nettstedet kan du trykke “Registrer deg”, og du kan enten gå over e-postadressen din eller registrere deg med et telefonnummer.

OKEX Registrering

OKEX registreringsprosess

Når du har registrert deg, vil de sende deg en kode som du må bruke for å bekrefte registreringen. Når du har overlevert dette, kan du begynne. De vil spørre deg om du vil kjøpe krypto eller om du skal sende inn.

Advarsel ⚠️: Når du endelig har opprettet kontoen din, vil jeg foreslå at det første du gjør er å bekrefte 2FA.

Bekreftelse & KYC

Selv om OKEX-derivater tillater deg å holde kontoen ubekreftet, har du ganske strenge grenser for den. I motsetning til andre børser som Binance som tillater ubekreftede kontouttak, trenger OKEX grunnleggende bekreftelse for det første nivået.

OKEX-bekreftelse

Bekreftelsesnivåer på OKEX

For å fullføre det første verifiseringsnivået, trenger du bare ID-nummer, navn, etternavn og bosted. Når du har gitt denne informasjonen, vil du bli bekreftet nesten umiddelbart.

Hvis du ønsker å gå videre til nivå 2-bekreftelse for å øke handels- og uttaksgrensene, må du laste opp kopier av ID-dokumentet. Du må også ta noen selfies for å bekrefte.

Dette gjøres alt ved bruk av Net Verify, som er en tredjeparts KYC-tjeneste.

Innskudd / uttak

Når kontoen din er konfigurert, må du finansiere kontoen din. Det er flere måter å gjøre dette på. Disse inkluderer både fiat-valuta og krypto.

Hvis du kjøper med Fiat, bruker OKEX en rekke tredjeparts tjenester. Disse inkluderer slike som Koinal, Simplex & Andre. Hvis du bruker en bankoverføring, kan du bruke Banxa som tilbyr SEPA- og SWIFT-banktjenester.

Betalingsmåter OKEX

Noen betalingsmåter hos OKEX

Hvis du allerede har krypto og du vil sette inn penger, må du generere en adresse. Dette kan gjøres i delen “Eiendeler” i kontoadministratoren. Du velger det aktuelle tokenet som genererer en innskuddsadresse.

Når du har sendt pengene dine, må du bare vente på en bekreftelse før den blir kreditert. Hvis du vil spore innskuddet ditt, kan du bruke en blockchain-utforsker.

Merk &# 128221 ;: Når du har finansiert kontoen din, må du flytte den til futures-kontoen din

Uttak

Hvis du ønsket å ta ut pengene dine, må du dobbeltsjekke uttaksgrensene dine. Disse vil avhenge av ikke bare nivået ditt, men også hvor mye bekreftelse du har fullført.

Uttak skjer i samme panel som innskuddene dine. Før du trekker deg ut, må du sette opp en pengeoverføring. Dette er i utgangspunktet passord som lar deg bekrefte eventuelle uttak av kontoen din.

Advarsel ⚠️: Når du setter opp uttakspassordet, må du huske å bruke et annet passord enn påloggingen

Når du har konfigurert uttakspassordet ditt, kan du fortsette og plassere uttaksbeløpet så vel som din offline-adresse. Når du har kommet med forespørselen, vil de behandle den, og du kan overvåke den på blockchain.

OKEX Futures-plattform

Det er på tide å bevege seg på dyrets mage og undersøke deres handelsteknologi og plattformer. Mens de alle bruker det samme brukergrensesnittet, er de forskjellige når det gjelder funksjonaliteten på plattformen.

Hvis du vil handle futures, må du først aktivere futures-kontoen din. For å gjøre dette må du fylle ut noen spørsmål for å være sikker på at du er kjent med futures trading.

Dette er faktisk første gang vi ser dette bli inkludert på en Futures-handelsplattform, og det er uten tvil en klok beslutning fra OKEX. Spørsmålene er ikke så komplekse og kan lett besvares hvis du har en grunnleggende forståelse av futures trading.

Når du er ferdig med å konfigurere futures trading-kontoen din, kan du begynne å handle. Dette forutsetter selvfølgelig at du allerede har flyttet midler som nevnt ovenfor.

Brukergrensesnittet til handelsplattformen er ganske intuitivt. Til venstre har du alle markedene du kan handle. På toppen kan du velge tidspunkt for utløp, samt hvilken valuta du vil at midlene skal margineres i.

OKEX brukergrensesnitt

OKEX Futures brukergrensesnitt

Rett under det har du alternativene når det gjelder utnyttelse og hvordan du vil at kontoen din skal margineres. Rett under det har du bestillingsskjemaer, diagrammer og historisk ordrebok.

Pro Tips &# 128175 ;: Du kan utvide diagrammet til fullskjerm og bruke det til å utføre all teknisk analyse.

Hvis du utvider diagrammet, vil du merke at du har to alternativer for å handle med. Den ene er standarddiagrammet som tilbys av OKEX, og den andre er Tradingview-diagrammet. For de som kjenner handelsvisning, er det en av de mest kjente kartpakker fra tredjeparter på markedet som er godt likt av tekniske analytikere..

Så rett under diagrammene har du historikken & direkteseksjon. Dette vil liste opp alle ordrene du kjører på OKEX, samt din Urealiserte PnL.

Så til venstre for dette har du veldig nyttig tilleggsinformasjon. For eksempel kan du sjekke ut indeksprisene og merke prisene. Husk at merkeprisen er den som brukes til å gjøre opp derivater, mens indeksprisen er den som det refereres til for å formulere merkeprisen..

For nattuglene &# 129417 ;: Du kan bytte handelsgrensesnitt og gjøre det til et mørkt tema

Noe som jeg virkelig syntes var nyttig, var fanen deres Trading Data. Dette gir deg alt du trenger å vite om hva som skjer i OKEX futuresmarked. Dette inkluderer:

  • Lang kort forhold: Forholdet mellom langbukser og shorts i markedet
  • BTC-grunnlag: Dette er forskjellen mellom fremtidig eller byttepris og spotpris.
  • Bytt finansieringsgrad: Anslått avgiftssats på den evige bytte.
  • Topp indeks for handelsmannssentiment: Prosent av Longs / Shorts som holdes av de 100 største handelsmennene

Margin

Det første du bør være oppmerksom på er at den maksimale margen på 100 ganger i stor grad vil avhenge av størrelsen på stillingen du for øyeblikket har.

Hvis du går over til posisjonsnivåveiledningen, vil du se at 100x gearing (eller 1% margin) bare gjelder de posisjonene som er mindre enn 3000 kontrakter. Når du påtar deg flere kontrakter, vil gearingsfaktoren din begynne å reduseres. Dette er på grunn av en økning i startmarginene og vedlikeholdsmarginene.

Posisjonsnivåer OKEX

Plasser Tier Guidance på OKEX

Når det kommer til hvordan dette margineres fra kontoen din, kan du enten velge å ha den marginert i krypto (Coin margin) eller margined i Tether.

Til slutt har du muligheten til å krysse marginen. Dette betyr i utgangspunktet at marginen vil bli trukket fra ikke bare din futures-konto der fondene er, men også fra de andre kontoene der du har midler. Vi vil imidlertid fraråde dette.

Evig bytte

Hvis du vil handle evigvarende bytter, har den mye av det samme brukergrensesnittet som Futures-instrumentene. Den eneste forskjellen er selvfølgelig at du ikke kan endre utløpstiden.

En annen ting du bør observere er finansieringsgraden. Dette er dynamisk og endrer seg kontinuerlig, så sørg for å overvåke det før du handler.

Du vil også se nærmere på posisjonslinjelinjene og hvordan det vil påvirke marginkravet. De er litt forskjellige for de høyere nivågrensene enn for Futures.

Valgplattform

Når det gjelder alternativplattformen, er oppsettet lik, selv om funksjonaliteten er ganske annerledes.

Det er flere måter du kan kjøpe et alternativ på. Den kanskje mest brukervennlige måten er å bruke alternativene Discovery-verktøyet. Dette lar deg finpusse på det ideelle alternativet for dine handelsforhold.

Ved å bruke Options Discovery-verktøyet vil du også trekke ut et pent utbetalingsdiagram der du kan se fortjeneste / tap som vil påløpe for nevnte opsjon. Når du er OK med de angitte parametrene, vil det ta deg til markedet for det nevnte alternativet.

Opsjonshandel OKEX

Opsjoner Handelsfunksjonalitet hos OKEX

Men hvis du vil se på det bredere markedet, kan du gå til “Alle alternativer”. Dette brukergrensesnittet ligner på det som Deribit for de av dere som har brukt den utvekslingen. Du vil se en oversikt over alle PUT-er og samtaler, samt de forskjellige utløpene.

Merk &# 128221 ;: De alternativene som er ute av pengene er mye mindre likvide enn de som er nærmere pengene.

Når du har valgt alternativet du vil handle, enten gjennom opsjon av opsjoner eller Alle opsjoner, vil du ha et lignende handelsgrensesnitt som Futures og Swaps.

Noe du bør være oppmerksom på, er imidlertid at du bare har en ordretype som du kan ta ut på alternativet. Dette er en begrensningsordre. Du trenger imidlertid ikke å stoppe, siden du vet at ulempen din er begrenset.

Til slutt, på toppen av diagrammene, er det en rullegardin hvor du kan observere “grekerne” av alternativene. Dette er i utgangspunktet faktorene som bestemmer følsomheten for opsjonsprisen. Vi vil ikke gå inn på detaljene til grekerne her, men Guy gjorde en komplett video om det.

Bestill skjemaer

Jeg ønsket å gå gjennom bestillingsskjemaene hver for seg, da disse er ganske omfattende og du har mye funksjonalitet her.

Dette er mer tilfelle med futures og swaps enn det er med alternativene. Nedenfor er det typiske bestillingsskjemaet for byttet / fremtiden. Som du vil se, kan du enten åpne eller lukke bestillingene dine med motsatte typer.

Bestill skjemaer & amp; Typer

Bestill skjemaer & Bestillingstyper

For disse ordrene har du 6 forskjellige ordretyper. Dette er mye mer enn vi har sett på andre børser, og gir handelsmannen mange flere verktøy å jobbe med. Bestillingstyper er:

  • Begrens rekkefølge: Disse ordrene er gode til de blir kansellert. De er ganske enkelt ordrer som er plassert på et forhåndsdefinert nivå
  • Avansert grense: Dette er en standard begrensningsordre hvor du har mer funksjonalitet rundt hvordan du vil at ordren skal utføres. Det kan for eksempel være Bare post, Fyll-eller-drep eller Øyeblikkelig eller Avbryt. “Bare post” er en standard bestilling. Fill or Kill vil utføre hele ordren eller drepe den. Øyeblikkelig eller Avbryt vil utføre den nå til den beste prisen eller avbryte
  • Stoppgrense: Dette er en ordre som bare vil bli plassert når en viss utløserpris er oppfylt. Når utløserprisen er oppfylt, plasseres en standard grenseordre.
  • Løypebestilling: Med denne bestillingen vil en begrensningsordre bli plassert når prisen er trukket tilbake etter å ha brutt et bestemt utløsernivå. Dette kalles “Callback Rate”
  • IceBerg-ordre: Dette er en ordre som gjør det mulig for en næringsdrivende å plassere en stor ordre uten å pådra seg for mye glidning. Denne bestillingen deler automatisk opp en brukers store ordre i flere mindre ordrer
  • Tidsvektet gjennomsnittspris (TWAP): TWAP er gjennomsnittsprisen for ordren over en spesifisert tidsperiode. Det er i utgangspunktet en strategi som vil forsøke å utføre en ordre som handler i skiver av ordremengde med jevne mellomrom, slik at fyllprisen tilsvarer TWAP-prisen.

Hvis du sliter med noen av disse ordretypene, kan du alltid sjekke ut OKEX-derivatdokumentene. De går over dem i ganske mye detaljer.

OKEX mobilapp & PC-klient

For de av dere som er på farten, må du kanskje overvåke posisjonene dine fra en mobil enhet. Derfor har OKEX utviklet sin egen handelsapplikasjon.

Denne appen tillater handel på alle markeder på OKEX, inkludert ikke bare futuresmarkedene, men også spotmarkedene og marginhandelen. Det er trygt, gjennomsiktig og omfattende.

Du har også interaktive diagrammer, noe som betyr at du fortsatt kan fullføre noen av de mer grundige analysene dine mens du er ved skrivebordet. Du har også bestilling med ett trykk, noe som kan gjøre det mye enklere å utføre handler.

Appen er tilgjengelig på både iOS og Android og er oppført i de respektive butikkene. Hvis du vil få en følelse av hva folk synes om det, kan du sjekke ut anmeldelsene. De ser ut til å være ganske positive for alle. For de få klagene som var der, var OKEX-teamet raskt ute med å følge opp, noe som er en god ting.

OKEX App-rangeringer

OKEX Mobile App-rangeringer. Kilde: iTunes & Google Play

Så hvis du bruker mobilappen deres?

Jeg må innrømme at jeg personlig ikke er en av de største fansen av mobilhandel generelt. Dette er bare fordi du ikke kan kartlegge trendlinjene riktig eller sette opp flere handelsparametere. Jeg vil alltid velge den nettbaserte eller PC-baserte versjonen.

Og når det gjelder PC-klienter, har OKEX utviklet et program som er tilgjengelig på begge Mac-ene & PC-klienter. Dette er like funksjonelt som den nettbaserte handelsplattformen, selv om det sannsynligvis vil være litt raskere.

OKEX API

For de av dere som liker å kode handelsalgoritmer, vil du være glad for å vite at OKEX har en ganske robust API med en rekke sluttpunkter. De har både en REST og en WebSocket-versjon.

Hvis du vil kjøre en bot som er koblet til API-en deres, bør du sørge for at IP-adressen din er utenfor Kina. Det anbefales også at du bruker Ali Cloud-serveren som er i et datasenter i Hong Kong.

Det er også en omfattende liste over SDK-er som lar deg utvikle roboter og handelsalgoritmer på et programmeringsspråk du kjenner. Disse inkluderer slike som Java, node, Python, C ++, Go, C #. Det er omfattende dokumenter som du kan sjekke der ute.

Hvis du vil bruke API-et, trenger du en API-nøkkel. Du kan få dette i kontoområdet ditt ved å gå over til brukernavnet ditt og deretter trykke “API”. Her vil du velge “Min API” der du vil kunne lage din egen nøkkel med følgende parametere.

OKEX Nøkkelgenerering

API-genereringsparametere på OKEX

Merk at “Link API” er hvis du vil binde API-nøkkelen til en bestemt IP-adresse. Dette vil bety at bare denne IP-en kan sende kommandoer til API. Når du har opprettet nøkkelen din, kan du plassere den i koden for å begynne å handle.

Advarsel ⚠️: Selv om det er visse bot-tjenester som tilbys online, vil vi fraråde å gi dem API-nøkkelen din. Mange av disse er uekte og bruker handelskontoen din til uekte midler.

Kundeservice

Dette er en av de veldig viktige tingene for meg. Vi er alle klar over frustrasjonene med å vente for alltid på å få svar fra en utveksling på spørsmålene våre.

Heldigvis har du med OKEX en ganske sterk støttefunksjon som de er i stand til å hjelpe derivathandlerne med. Det er mange ressurser og berøringspunkter du kan bruke på hovedbørsen.

Okex-støtte

Nå ut til Live Chat

Kanskje en av de raskeste måtene å få tak i en agent på er live chat-funksjonen deres. Enten vil de ha en agent som er tilgjengelig for å snakke med deg live, eller så sender de e-post tilbake som svar på spørsmålet ditt.

Selv om live chat er det mest praktiske alternativet, er det også et alternativ å sende en supportbillett. Dette er kanskje hvis du vil sørge for at spørringen blir dirigert til den mest hensiktsmessige avdelingen.

Pro Tips ✅: Hvis du ønsker å jage opp supportbilletten din, kan du slå dem opp på deres Telegram, Reddit eller WeChat.

Du vil også legge merke til at OKEX har et støttenummer du kan ringe. Dette er ikke noe som vanligvis tilbys på kryptobørs, så det er en flott ting å se.

Det er selvfølgelig ikke behov for at du tar kontakt hvis du finner den nødvendige informasjonen i deres støttesenter. De har de fleste svarene som andre brukere har stilt, og det er faktisk ganske omfattende.

OKEX Community & Akademi

Noe som vi virkelig likte med OKEX er at de har en pen sterkt samfunn rundt det med mange telegram & Facebook-grupper. Dette er en fin måte for deg å sprette noen handelsideer fra andre lokale handelsmenn.

OKEX har også levert en mengde utdanningsressurser som du kan dra nytte av. Dette har alt du trenger å vite fra enkle handelsguider til mer avanserte ressurser, for eksempel hvordan du kan handle opsjoner og futures, samt skreddersydde handelsstrategier..

Dette er både skriftlige ressurser og videoinnhold. De er godt produsert og programlederen er både kunnskapsrik og artikulert.

Til slutt er det også en ganske praktisk ordliste der du kan lære om en hel rekke vilkår og informasjon. Dette kan være ideelt hvis du ikke er kjent med visse vilkår på plattformen.

Konklusjon

Oppsummert så likte vi virkelig OKEX-derivatplattformene. Ikke bare har den fordelen av å bli støttet av en av de største handelsplattformene i verden, men den er også veldig godt designet.

Fremtiden og byttene gir deg mye nasjonalitet, ikke bare når det gjelder eiendeler for handel, men også for funksjonalitets- og dataanalyseverktøy. OKEX har designet plattformer som ikke bare er veldig funksjonelle, men også veldig enkle å bruke. Dette illustreres best med alternativinstrumentene.

Det er selvfølgelig forbedringsområder. For eksempel har du bare Bitcoin-muligheter for å handle for øyeblikket. Det er også relativt begrenset likviditet for opsjonsmarkedet, spesielt de som er ute av pengene.

Det er vårt håp at etter hvert som flere handelsmenn begynner å bruke børsen, bør likviditeten følge og dermed gjøre det lettere for deg å plassere store ordrer på alternativene dine..

Så er OKEX-derivatplattformen verdt å bruke?

Vel, hvis du vil ha et svært funksjonelt, men likevel forenklet handelsgrensesnitt utviklet av en respektert global børs, er det vel verdt et spinn. Kommer til å tade mye? Ta kontakt med Tom på Telegram for en skreddersydd OKEx VIP-avtale @TomCoinBureau

Advarsel ⚡️: Handel med leveraged futures-produkter er utrolig risikabelt. Forsikre deg om at du praktiserer tilstrekkelig risikostyring

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me