Ontology Network: Gratis ICO du ikke visste om

Hvis du i utgangspunktet var ganske overrasket over forestillingen om en gratis ICO, er du ikke alene. Det ser ut til at det er mange mennesker i kryptovaluta-samfunnet som ikke er klar over Ontology Network.

Når det gjelder blockchain-teknologi, er det en av de viktigste aspektene at den er privat og anonym. Imidlertid begrenser denne mangelen på identitet på blockchain rekkevidden av potensielle applikasjoner.

IQ Option Trade NEO

Ontologi regner seg som et “desentralisert tillitsøkosystem” og har som mål å utnytte den andre hovedfordelen med blokkjeder, tillit.

La oss se nærmere på denne ICO.

Problemet

Et av de mest bemerkelsesverdige problemene som mennesker i USA står overfor er deres evne til å skaffe seg pantelån. Bortsett fra at det generelt er vanskelig å få kreditt, er administrasjonen som kreves for et boliglån enorm.

For eksempel vil du ikke bare trenge reams av personlige identitetsdokumenter, men du må også bruke hundrevis av dollar for å skaffe mange økonomiske dokumenter.

Videre må du få en vurdering som koster rundt $ 400. Dette er ikke noe mer enn en gummistempel der noen vil se over huset ditt for å sikre at det virkelig eksisterer.

Så når de har bekreftet at eiendommen eksisterer, må de sørge for at den faktisk er i ditt navn. Det er her et tittelsøk kommer inn. Dette kan koste over $ 200 for bare å sjekke noen få poster.

Du vil imidlertid ikke bare fullføre noe tittelsøk. Disse kan noen ganger ha misvisende resultater som kan ha negative konsekvenser for deg fremover. Derfor må du forsikre deg på tittelsøket.

Til slutt er det enorme mengder penger du må bruke bare for å komme på scenen med å søke riktig. Selv om denne kostnaden noen ganger er latterlig, gjøres den for å etablere et tillitsnivå mellom deg og banken.

Ontology Network ønsker å bygge en løsning der den tilliten kan etableres fra starten.

Hva er Ontology Network?

Ontology Data Exchange

Ontology Data Exchange – Bilde via Ont.io

Ontology Network ble lansert av OnChain 27. november i 2017. Mange kjenner kanskje OnChain som selskapet som ble grunnlagt av DaHongFei og Erik Zhang, grunnleggerne av NEO.

OnChain ble utviklet som et samarbeid mellom kinesiske bedrifter og myndigheter. Dette var et lurt grep, da det ville tillate utviklerne å jobbe med et produkt mens de aktivt mottok råd fra de som laget lovene. Derfor er det ingen sjanse for reguleringsmotstand mot produktene som er gitt ut av OnChain.

Ideen bak Ontology Network ville være å administrere og koble til ressurser som hjelper til med å identifisere enkeltpersoner så vel som økonomiske poster. Det kan være en kombinasjon av et tradisjonelt sentralisert system med nyere blockchain-teknologi. De vil være i stand til å koble sammen de to systemene ved hjelp av blockchain-orakler.

Håpet er at med denne pålitelige informasjonen som er tilgjengelig innen fingertuppene, vil finansinstitusjonene føle seg mer komfortable med søkeren fra begynnelsen. På samme måte trenger ikke søkeren bekymre seg for en falsk rapport, da den er fullstendig verifiserbar.

Lanseringen av Ontology i New York ble feiret av en rekke mennesker i økosystemet. Ontolgy-veikartet og andre viktige opplysninger vil bli utgitt innen slutten av første kvartal i 2018, etterfulgt av en utgivelse av testnettet med et bug-bounty-program..

Airdrops on The Way

I motsetning til de fleste tradisjonelle blockchain-baserte nystartede selskaper, vil Ontolgy frigjøre tokens sine gjennom en rekke belønningshendelser. Dette er “airdrops”, som faktisk er gratis tokens gitt til de som har registrert seg med en e-postadresse. Disse vil bli utgitt når de lanserer Mainnet senere på året.

I likhet med NEO-økosystemet med GAS og belønninger, vil det være en stemmemodell på plass for Ontology Network der innehavere av ONT-tokens vil si om avgjørelser i økosystemet..

Når det gjelder den totale tilgangen på ONT-tokens, vil det være en milliard som vil bli opprettet på genese-blokken. Tokene vil heller ikke være delbare, noe som er et interessant konsept som har blitt brukt av slike som electroneum.

Deretter vil det være symbolet som brukes til å betale for beregning og transaksjoner er Ontology Gas (ONG). Dette vil være delbart med opptil en milliard deler og vil bli opptjent over en periode på 22 år. ONG vil bli gitt som “interesse” til ONT-eierne i løpet av de 22 årene.

Dette kan også være en flott mulighet for en form for passiv inntekt på lang sikt. For eksempel er det velkjent at noen av de tidligste bakmennene i NEO-prosjektet tjener en stabil inntekt i form av NEO-gass fra deres omfattende eierandeler i NEO-token..

Hvordan bli involvert?

Gitt at det ikke blir noe forhåndssalg, offentlig salg eller privat salg, må du være veldig forsiktig med svindel som kan dukke opp. Dette er en airdrop-belønning som vil gå til de som er registrert på listen over e-postabonnementer. Derfor må du bli med i samfunnet deres.

Teamet vil holde dem oppdatert med sin utvikling og vil kunngjøre airdrops når mainnet går live. Du kan også bli med på de mange sosiale mediekanalene deres for å få siste nytt og informasjon om prosjektet.

Vi har alle sett den enorme suksessen som NEO har hatt, og det ser ut til at Ontology Network har alle de samme oppskriftene for suksess. Dette prosjektet ble grunnlagt av det samme teamet som NEO og bygget i en samarbeidende tilnærming, og er et å holde øye med.

Utvalgt bilde via ontologi & Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me