Oversikt over Trinity Protocol, The Off-chain Scaling Solution for NEO

Skalering utenfor kjeden er alt raseri i kryptovaluta-samfunn i disse dager. Fra Bitcoin Lightning-nettverket til Ethereums plasma prøver utviklere å finne måter å skalere en kryptovaluta ut av blockchain.

Nå har NEOs smarte økonomimynt sin egen off-chain-løsning: Trinity Protocol

Dette prosjektet er utviklet spesielt for NEO, og har samlet damp de siste månedene med det mål å skape sanntidsbetalinger med lave transaksjonsgebyrer, skalerbarhet og brukernes privatliv..

Protokollen har også sitt eget token kalt Trinity Network Converter (TNC). Dette er verktøyet som kan hjelpe deg med å gjøre opp betalinger som foregår i det bredere nettverket.

Mer nylig har det vært noen interessante kunngjøringer fra Trinity-teamet. For eksempel har de gitt ut nyheter om deres Cross-Chain NEO- og ETH-bytter.

La oss se nærmere på Trinity Protocol.

Hva er Trinity Protocol?

Trinity Protocol-logo

Bilde via trinity.tech

Trinity-protokollen bruker et off-chain tilstandskanalnettverk for NEO. Denne statlige kanalen vil tillate utallige private transaksjoner og betalinger å finne sted utenfor den viktigste NEO-blockchain. To deltakere i NEO-økosystemet kan sette opp sine private kanaler og gjøre transaksjoner uten å kringkaste til blockchain.

Disse transaksjonene vil finne sted over en periode, og bare den endelige saldoen vil til slutt bli kringkastet og spredt gjennom NEO-blockchain. Teknologien bak protokollen er åpen kildekode og kan lastes ned av hvem som helst.

Dette kan også tillate andre apputviklere å bygge på Trinity-protokollteknologien og gjøre mer brukervennlige desentraliserte applikasjoner (dApps). For eksempel kan en betalingsprosessor bygge et brukervennlig program på toppen av Trinity-protokollen for øyeblikkelig avregning.

IQ Option Trade NEO

Dette er noe Trinity-nettverket jobber med selv med Rai Stone-mobilappen. Dette vil bidra til å lette kjedebetalinger, og en utgivelse er planlagt i midten av 2018.

Hvorfor er det nødvendig??

Mange kan være nysgjerrige på behovet for en off-chain skaleringsløsning for NEO for tiden. Det har ikke vært store transaksjonsflaskehalser, og NEO-blockchain er i stand til å behandle disse transaksjonene med en hastighet på nærmere 1000 tx per sekund.

Likevel, hvis det er noe vi har lært av Ethereum-transaksjonsetterslepet, er det at skaleringsbegrensninger kan presentere seg raskt. I så fall var det den enorme populariteten til Cryptokitties som forårsaket etterslepet i nettverket.

Etter hvert som flere utviklere lager dApps, og etter hvert som flere brukere begynner å bruke den til å utføre betalinger, vil NEO-blockchain sannsynligvis møte lignende problemer. Derfor, ved å introdusere Trinity-protokollen, planlegger Trinity-fundamentet og faktisk det større NEO-økosystemet fremover.

TNC-token

Som nevnt har Trinity-nettverket sitt eget verktøy-token som brukes som drivstoff i nettverket. Dette har også den ekstra fordelen av å innføre insentiver for de innehaverne som deltar i selve nettverket.

TNC-token er et NEP-5-token som er NEO-tokenstandarden. Dette er i sammenligning med andre smarte kontrakt-kryptovalutaer som Ethereum som følger ERC-20-tokenstandarden. Disse tokens ble utgitt en privat donasjonsrunde i fjor. Du kan lese mer om TNC-donasjonsplanen på treenighetsprotokollen nettsted.

Foreløpig er det bare 3 børser som har TCN-handel. Dette er KUCoin, BiBox og Gate.io. Håpet er at ettersom flere mynter frigjøres gjennom de offentlige donasjonene, kan kravet om mer utvekslingsdekning følge.

TNC-ETH Cross Chain Conversion

Trinity Protocol Cross Chain Conversion

Konvertering av NEO for ETH.

Det var nylig kunngjort på NEO-treenighetsmøtet i Berlin om at de vil gi ut kjedekonverteren.

Denne omformeren vil tillate at NEO-tokens (NEP-5-standard) byttes ut mot ETH-tokens (ERC20). I motsetning til atomkoblinger i krysskjede som utvikles for andre kryptokurrencykjeder, bruker kjedekonvertering TNC som konverteringstoken.

Konverteringen fungerer som følger:

  • TNC-tokens blir sendt til en konverteringsadresse som er en Trinity-smart kontrakt. Denne transaksjonen vil også ha informasjon om mottakerens ETH-adresse.
  • Disse TNC-tokens blir deretter frosset av NEO-konverteringsadressen, og den tilsvarende ETH blir ikke frossen.
  • Samme mengde ERC-20 TNC vil bli sendt tilbake til brukeren via en Ethereum-konvertering smart kontrakt

Ved å bruke en lignende prosess i motsatt retning kan ERC-20-tokens byttes ut mot NEP-5 TNC-tokens. Konverteringene gjøres også med tokens som for tiden er i omløp uten at noen nye blir opprettet.

Tverrkjedekonvertering er fortsatt i de tidlige stadiene av utviklingen, men Trinity Network-grunnleggeren, David Li, twitret at MainNet vil være live om to uker.

Det har også vært noen spekulasjoner at implementeringen av cross chain-konverteringen kan være i NEX-utvekslingen som snart blir utgitt. Dette vil gi brukerne muligheten til å handle NEP-5-tokens for ERC-20 på den desentraliserte handelsplattformen.

NEX-sentralen er planlagt å bli utgitt senere på året, og tverrkjedebørsen vil tillate at disse handler gjøres gjennom smart kontraktsteknologi.

Videre treenighetsutviklinger

Det er andre viktige tiltak som treenighetsnettverket jobber med. Disse inkluderer Trinity Loyalty Reward som lanseres innen utgangen av mars. Dette vil gjøre det mulig for TNC-tokenholdere å låse tokens i en smart kontrakt som vil utbetale en bonus på et senere tidspunkt når den kan låses opp.

Det er også flere partnerskapsdiskusjoner i arbeidene, og teamet har antydet en “stor hemmelighet” som de planlegger å avsløre i april. Dette har etterlatt spekulasjoner i NEO-samfunnet.

Likevel er mulighetene som tilbys med off-chain skaleringsløsninger uten sidestykke. Hvis NEO til slutt når et nivå av parabolsk adopsjon, vil de virkelige fordelene med Trinity-protokollen bli fullstendig realisert.

Utvalgt bilde via trinity.tech

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me