På Crypto Regulation Vanguard ser Russland ut til å ta Crypto i bruk på egne vilkår

For bare litt over to uker siden holdt kryptorommet pusten da rykter virvlet rundt om Russland ville følge Kinas ledelse i å avlisensiere kryptobørs, forby ICO og så videre..

I løpet av de påfølgende dagene har det imidlertid brutt ut en mengde pro-crypto-nyheter fra Russland, som viser at mens den internasjonale skurken kanskje er bakerst i pakken når det gjelder global politikk, er den nå i forkant av linjen når det kommer til nasjoner som seriøst ser på krypto for å revolusjonere fintech.

Resten av verden ville være lurt å ta igjen. I mellomtiden, la oss imidlertid få deg på farta på alle viktige regulatoriske utviklingstrekk som kommer ut fra Moder Russland.

Regulatory Framework er kunngjort

Krypto-entusiaster ga et lettelsens sukk i midten av oktober da det først ble kunngjort at den russiske regjeringen offisielt ville begynn å regulere kryptovalutaer.

Før dette var det betydelig tvil i samfunnet om at russisk toppledelse ville bevege seg mot å regulere, ikke forby, krypto.

Etter at den russiske presidenten Vladimir Putin møtte en kabal av innenlandske sentralbankansatte, ble det bestemt at regulering skulle få grønt lys.

Russlands finansminister Anton Siluanov beskrev resultatene av møtet:

Vi er enige om følgende: Staten bør regulere prosessen med å utstede kryptovaluta, gruvedrift, sirkulasjonsprosessen … Staten bør lede denne situasjonen og regulere den lovlig.

Opprettelsen av Cryptoruble vil fortsette

Cryptoruble Regulations RusslandNår Russlands regelverk ble kunngjort, sippet ytterligere nyheter raskt ut. En av de mest bemerkelsesverdige åpenbaringene var den forestående etableringen av den “kryptoruble”, en digitalisert kryptovalutaversjon av Russlands fiat-valuta, rubelen.

Under en forretningskonferanse med lukket dør i Moskva innrømmet Nikolay Nikiforov – russisk kommunikasjonsminister og massemedier – at Putin hadde begynt å organisere etableringen av kryptoroblen:


Jeg erklærer så trygt at vi vil lansere en kryptovaluta av en enkel grunn: Hvis vi ikke gjør det, vil våre naboer i det Eurasiske økonomiske samfunnet gjøre det om 2 måneder

Nikiforov sa spesielt at den nye kryptoruble ville være designet for å “effektivisere betalingen av personlig inntektsskatt.”

Regulatorer finpusser på krypto-gruvearbeidere

Russiske tilsynsmyndigheter har heller ikke glemt kryptominnearbeidere, ettersom de ønsker å bringe praksisen inn i det regulatoriske dagslyset, for å si det sånn, slik at praksisen kan skattlegges fullstendig.

Planen, per komité for finansmarkedsdirektør Anatoly Aksakov, er å beskatte russiske kryptominnearbeidere basert på elektrisk forbruk:

Hvis vi snakker om gruvedrift, så er dette et stort strømforbruk, det er åpenbart at det ikke er vanskelig å spore. Jeg ser ingen problemer her.

Krypto-detektivbyrå

Et topprussisk lovgivende organ har foreslått å opprette et “kryptodetektivbyrå.”

I følge State Duma Financial Market Committee, ville byrået få i oppgave å undersøke ICO-er og andre bedrifter i rommet som et middel til å beskytte russiske investorer mot ondsinnede, falske aktiviteter.

Denne glorifiserte forskningsgruppen vil utvilsomt materialisere seg i løpet av de neste månedene.

Big Business i Russland krever bare nasjonale kryptovalutaer

En stor russisk næringsgruppe — The Association of Entrepreneurs for the Development of Business Patriotism — driver nå lobbyvirksomhet til den russiske føderale regjeringen for å bare tillate innenlandske kryptovalutaer i Russland.

Denne gruppen ser utenlandske kryptovalutaer som destabiliserende krefter i Russland. De foreslår at bare russiskproduserte kryptovirksomheter skal få lov til å operere fritt i nasjonen.

Tjenestemenn i Statsdumaen bemerket sin skepsis med hensyn til om det å skille utenlandsk fra innenlandske kryptokurver til og med ville være teknisk mulig.

Flere nyheter kommer

Utrolig nok har alle disse overskriftene skjedd i løpet av bare to uker.

Fremtiden for krypto er spennende i Russland, men det er klart at den russiske regjeringen kommer til å engasjere seg i blockchain-teknologien og rommet rundt det på sine egne vilkår.

Se etter andre nasjoner å spille innhenting mens Russland fortsetter å være en regulatorisk trendsetter innen kryptokurver.

Bilder via Fotolia og NBC-nyheter

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me