Paxful Review: Komplett utvekslingsoversikt

Paxful er en av de ledende online peer-to-peer-markedsplassene som forbinder Bitcoin-kjøpere og -selgere. Plattformen ble etablert helt tilbake i 2015, noe som gjør den til en av de mest veletablerte metodene for å kjøpe eller selge Bitcoin.

Det store spørsmålet er om Paxful er verdt å bruke.

I denne gjennomgangen vil vi prøve å svare på akkurat det. Jeg vil også gi deg noen tips og triks for hvordan du får mest mulig ut av Paxful.

Paxful Oversikt

Paxful har eksistert siden 2015 og har nå over 200 ansatte med kontorer i New York, Hong Kong, Tallinn (Estland) og Manila. I likhet med Ebay har plattformen to sider ved seg.

Man gir normale mennesker som deg og meg mulighet til å bli selgere ved å lage dine egne oppføringer og selge Bitcoin online. Den andre siden gjør det mulig for Bitcoin-kjøpere å velge tilbudet de er interessert i og å kjøpe Bitcoin med over 300 betalingsmåter.

Så hva er verdien av Paxful og hvorfor vil du bruke den over en tradisjonell børs som Coinbase? Vel, hvis du har vært i krypto en stund, vil du vite at mange børser har et stort antall blokkerte land og et svært begrenset antall betalingsalternativer..

P2P Bitcoin-handel

Peer to Peer Crypto-handel med Paxful

Faktisk er de fleste kryptobørser ofte begrenset til betalingsalternativer som debetkort, bankkonto eller bankoverføring. Det betyr at hvis du ikke har tilgang til disse betalingsmåtene, eller hvis du vil bruke andre betalingsalternativer, vil du ha vanskelig for å prøve å kjøpe Bitcoin.

Dette er hvor Paxful kommer inn ved å tilby noen virkelig gale alternativer som gavekort til World of Warcraft og Amazon, kontanter i posten eller til og med telefonoppfyllingskort! Over 100 e-lommebøker støttes også, inkludert slike som PayPal og WechatPay.


Ja, vanilje bankoverføringer støttes også. Imidlertid, der Paxful skiller seg fra mengden, er å tilby muligheten til å kjøpe Bitcoin med de mest eksotiske betalingsmåtene der ute.

Kjøp BTC med PayPal & 300+ andre metoder

300+ pluss metoder for å kjøpe Bitcoin høres utrolig ut. Så, hvordan kan du kjøpe Bitcoin på Paxful?

Paxful betalingsmetoder

Betalingsmåter på Paxful

 1. Bankoverføring: Det er fem forskjellige alternativer for bankoverføring.
 2. Online lommebøker: Kjøp Bitcoin ved hjelp av 137 forskjellige online lommebøker. Disse inkluderer slike som Alipay, PayPal, ApplePay, Skrill, Neteller og mer.
 3. Gavekort: Få din BTC ved hjelp av 117 forskjellige gavekort. Bytt inn de uønskede julegavekortene for den virkelige gaven til Bitcoin. Et stort utvalg av gavekort støttes som Starbucks, Amazon iTunes, til high street butikker som H & M til mobile påfyllingskort.
 4. Kontantbetalinger: 17 kontantbetalingsalternativer støttes av Paxful. Dette inkluderer Wesern Money Union, MoneyGram eller til og med kontantinnskudd i banker.
 5. Debet & Kredittkort: Ja, kortbetalinger kan virke standard. Imidlertid støttes tjue forskjellige kortbetalingsalternativer, og dette inkluderer American Express. Så hvis du vil tjene AmEx-poeng mens du kjøper Bitcin, kan du gjøre nettopp det.
 6. Krypto: Kjøp Bitcoin på Paxful ved å bruke noen av de 26 støttede kryptovalutaene.
 7. Eiendeler: Til slutt kan du handle eiendeler eller varer for Bitcoin. Dette kan være alt fra huset ditt til den gullstangen du har skjult på siden av sofaen din.

Du bør nå forstå poenget. Paxful tilbyr ganske enkelt det bredeste spekteret av metoder for å kjøpe Bitcoin der ute.

Er Paxful Safe?

Paxful er klarert av over tre millioner brukere over hele verden og har et utmerket rykte. En av tingene du må være oppmerksom på er at fordi Paxful er en markedsplass, bør ikke Bitcoin-selgers integritet forveksles med integriteten til Paxful.

Paxful tilbyr ganske enkelt markedet; det er mulig at det vil være noen dårlige skuespillere som bruker plattformen. Det er litt som hvordan det kan være noen dårlige mennesker som bruker plattformer som eBay. Det betyr ikke nødvendigvis at eBay er en svindel.

Med den fryktinngytingen ute av veien, her er noen tips og triks for å holde deg trygg mens du bruker Paxful:

Selger Anseelse

Vær oppmerksom på selgernes omdømme og sett det over valutakursen du blir tilbudt. Enkelt sagt, jo mer fornøyde kunder en selger har, jo flere tommelen opp.

Selger Anseelse Sterk

Forsikre deg om at selgeromdømmet er sterkt

Du kan også klikke på selgerens profil for å se hva tidligere kjøpere hadde å si om dem. Hvis du ser noen få mennesker som klager over Bitcoin-selgeren, er det best å unngå dem. Men hvis du ser sider med glade Bitcoin-kjøpere og lite, om noen, negativ tilbakemelding, er sjansen stor for at du ser på en Bitcoin-selger på topp..

Selger tilbakemelding Paxful

Kontrollere tilbakemeldinger fra selgere

Fortsett på Paxful

Sørg for at du holder all kommunikasjon på Paxful og under ingen omstendigheter flytter diskusjonen fra plattformen. Årsaken til det er at hvis det er tvist, vil Paxful-moderatorene hjelpe deg. Hvis du flytter ting til Telegram eller Whatsapp, vil du gå glipp av denne beskyttelsen.

Sjekk Online Status

Unngå skuffelse ved å sørge for at personen du ønsker å handle med er online. Bestillinger kanselleres automatisk om 15 minutter, og hvis brukeren er frakoblet, er sjansen stor for at du kaster bort tiden din.

Sjekk online status

Unngå skuffelse ved å sørge for at personen du ønsker å handle med er online. Bestillinger kanselleres automatisk om 15 minutter, og hvis brukeren er frakoblet, er sjansen stor for at du kaster bort tiden din.

Forsikre deg om at betaling er mottatt

Bare frigjør betalinger fra sperret når du har fått betalingen fullstendig bekreftet. Forsikre deg om at du ikke frigjør Bitcoin fra sperring hvis betalingen venter.

Hvordan sette opp en paxful konto?

For å komme i gang med Paxful ganske enkelt:

&# 128074; Gå til Paxful ved å bruke lenken her. Du blir deretter ført til Paxful og ser deretter knappen ‘Opprett konto’. Klikk den lille fyren.

Opprette konto hos Paxful

Opprett konto hos Paxful

Skriv inn e-postadressen din og velg et passord.

Registrering Paxful

Registrering på Paxful

Du vil da få tilsendt en bekreftelses-e-post med en lenke. Bare knus den “bekreft e-post” -knappen.

Bekreft registrering

Bekrefte registrering på Paxful

Deretter blir du ført til siden for kontoinnstillinger der du kan fylle ut kontoopplysningene dine. Merk at du må bekrefte telefonnummeret ditt og identiteten din for å handle på Paxful.

Kontoinformasjon Paxful

Fyll ut kontoinformasjon

Deretter klikker du på «Bekreftelse» -fanen og skriver inn detaljene for den offentlige utstedte ID-en.

Paxful ID-bekreftelse

ID-bekreftelse hos Paxful

Det handler om det. Du bør nå være god for å hente Bitcoin på Paxful.

Hvordan kjøpe Bitcoin på Paxful?

Å kjøpe BTC på Paxful er ganske rett frem. Først må du sørge for at på Paxful-hjemmesiden, velg betalingsmåten du vil bruke, og tast inn beløpet du vil bruke, og sørg for å velge valutaen du velger. Bare trykk deretter på knappen “søk etter tilbud”.

Søk tilbyr Paxful

Søker etter tilbud på Paxful

Deretter ser du alle tilbudene som er tilgjengelige på Paxful Marketplace som samsvarer med søket ditt. Velg selgeren du vil kjøpe fra, ved å klikke på “Kjøp” -knappen.

Finne paxful brukere

Finne brukere på Paxful Marketplace

Tast inn hvor mye penger du vil bruke.

Kjøpsbeløp Paxful

Velge kjøpesummen på Paxful

Du blir deretter ført til en chatside der betalingsinstruksjonene blir gitt.

Escrow med Paxful

Paxful tilbyr en sikker sperretjeneste for Bitcoin-transaksjoner. Når du har valgt en selger du vil bruke, og tilbudet blir akseptert av Bitcoin-selgeren, blir Bitcoin automatisk flyttet til sperret.

Dette betyr at selgeren ikke lenger kan avbryte handelen, og at kjøperen har en bestemt tid til å utføre betalingen. Hvis betalingen skjer innen tidsbegrensningen, overføres Bitcoin til kjøperen.

Noen ganger utfører kjøpere ikke handelen innen tidsrammen. Hvis dette er tilfelle, er alt som skjer at selgeren får Bitcoijn tilbake i lommeboken.

I tilfelle transaksjonen bekreftes av både kjøper og selger, er byttet fullført. Du bør også vite at du kan åpne for en tvist hvis du føler at det er noe galt, og dette vil bli sett på av Paxful, som vil fungere som moderator og tildele bitcoin til den som har rett..

Paxful avgifter

Det første du må vite her er at Bitcoin-kjøpere på Paxful ikke betaler noen avgifter i det hele tatt. I stedet blir gebyrer belastet Bitcoin-selgere.

Paxful avgifter

Avgifter på Paxful. Bilde via Shutterstock

 • Bankoverføringer: 0,5%
 • Kreditt- / debetkort: 1%
 • Krypto: 1%
 • Online lommebøker: 1%
 • Kontanter: 1%
 • Gavekort: 3% eller 5% for iTune og Google Play.

Kjøpsgrenser på Paxful

Plattformen har fire forskjellige verifiseringsnivåer og hver åpner forskjellige kjøpsgrenser:

 • Nivå 1: Oppnås via e-post og telefonbekreftelse Begrens $ 1,5K.
 • Nivå 2: ID-verifisering + nivå 1-krav | Begrens $ 10K.
 • Nivå 3: Adresseverifisering + nivå 2-krav | Begrens $ 10K per handel.
 • Nivå 4: Forbedret due diligence + krav til nivå 3 | Ingen grenser.

Paxful & Adopsjon av krypto

Paxful kan bare synes å være en markedsplass med et svimlende antall betalingsmåter. Imidlertid, a Paxful pressemelding på slutten av 2019 avslørte at 45% av Paxful-brukere var basert i Afrika. Det kan overraske mange av dere som kanskje trodde de fleste brukere var basert i utviklede markeder.

Det er imidlertid fornuftig når du tenker på at de aller fleste mennesker i Afrika er uten bank. Det viktigste her er at mange av disse menneskene fortsatt kan delta i e-handel takket være billige smarttelefoner og økt tilgang til internett.

Det store problemet for mange er hvordan de får betalt for sitt arbeid hvis de ikke har en bankkonto? Som mange av oss vil vite, er svaret Bitcoin, og det utrolige med Paxful er at dette er akkurat det som ser ut til å skje på Paxful..

Ja, det kan virke kult at du kan kjøpe bitcoin med gavekort, mobile påfyllskort eller mer. Imidlertid, hvis du klør overflaten, betyr dette at en person uten bankkonto kan gå inn i en butikk og kjøpe et mobiloppfyllingskort, og deretter bruke dette til å kjøpe Bitcoin på Paxful. Med nesten hvilken som helst annen kryptobørs er denne typen mennesker ekskludert fra å kjøpe Bitcoin.

Paxful Adoption

Hyperinflasjon og Crypto’s Store of Value. Bilde via Shutterstock

Så, Paxful kan virkelig bli sett på som demokratiserende krypto og utvidet tilgangen til et stadig voksende antall mennesker. Ja, vi elsker ideen om å bruke uønskede gavekort for å få Bitcoin, men Paxful har langt mer potensiale enn det.

Vi forestiller oss at mange av dere er enige i at fordelene med bitcoin ikke skal være bevaring for de som har tilgang til bankkontoer. For å kjøre dette punktet hjem, vil Union Bank i Filippinene bare tillate lokalbefolkningen å åpne en konto hvis de setter inn minst 100.000 pesos, som er rundt $ 2000.

Imidlertid er den gjennomsnittlige månedlige inntekten mindre enn $ 500. Det betyr at tilgangen til bankvirksomhet på Filippinene er utrolig lav, samtidig som den er hjemmet til den største virtuelle assistenten i verden. Bare ta en titt på OnlineJobs.PH, så ser du nesten 30 000 filippinere som prøver å finne arbeid på nettet.

De fleste vil ende opp med å jobbe for gründere lokalisert over hele verden, og disse frilanserne må fortsatt få betalt selv om noen ikke har bankkonto. Det er der peer-to-peer-markedsplasser som Paxful kan bidra til å gjøre Bitcoin mer brukbart som en internasjonal overføring av verdi og hjelpe til med å drive online virksomhet.

En annen veldig kul ting med Paxful er at selskapet er klar over at mange mennesker i utviklingsland ikke har tilgang til konvensjonelle former for ID. Derfor aksepterer plattformen nå alternative former for identifikasjon som den nigerianske BVN-koden, som er en form for biometrisk ID.

Siste tanker

Oppsummert, vi liker virkelig Paxful peer-to-peer-markedet på grunn av det forbløffende utvalget av betalingsalternativer det støtter for å kjøpe Bitcoin. I den utviklede verden er kjerneverdiproposisjonen å kunne kjøpe BTC med slike som PayPal, Skrill eller konvertere gavekortene som sitter i en sokkeskuff til Bitcoin.

Vi synes også at markedet er superenkelt, enkelt å bruke, og vi elsker hvordan plattformen også tilbyr en intuitiv app for iOS og Android for å gjøre det enkelt å sende, motta og handle Bitcoin mens du er på farten..

En viktig ulempe med Paxful er at det er lite sannsynlig at de som ønsker å bruke en spesielt eksotisk betalingsmåte har mange selgere å velge mellom. Vi håper at ting forbedres på denne fronten ettersom stadig flere bruker markedet.

Alt som er sagt, hvis du leter etter en no-tull måte å kjøpe Bitcoin med praktisk talt hvilken som helst betalingsmåte, bør du definitivt sjekke ut Paxful og se om det er riktig alternativ for deg. Tross alt kan tre millioner brukere ta feil?

&# 128073; Opprett en Paxful-konto nå!

Utvalgt bilde via Paxful

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me