Personvernregler

Takk for at du besøkte coinbureau.com (“Tjenesten”, “vi” eller “oss”). Ditt personvern er viktig for oss. Denne personvernerklæringen dekker bare dette nettstedet. Nettsteder som er lenket til fra dette nettstedet, dekkes ikke av denne policyen. Vær oppmerksom når du forlater nettstedet vårt og les personvernerklæringene for hvert nettsted som samler personlig identifiserbar informasjon. Denne personvernerklæringen, som endret eller på annen måte endret fra tid til annen (“Personvernregler”), forklarer måten vi samler inn, bruker, vedlikeholder og avslører brukerinformasjon innhentet gjennom tjenesten. Ved å bruke tjenesten, samtykker du (“bruker”) til datapraksisene som er foreskrevet i denne personvernpolicyen. Noen ganger kan vi revidere denne personvernerklæringen for å gjenspeile lovendringer, vår praksis for innsamling og bruk av personopplysninger, funksjonene på tjenesten eller fremskritt innen teknologi. Hvis det gjøres vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, vil endringene bli lagt ut på tjenesten. Betegnelser med store bokstaver som ikke er definert her, skal ha betydningen som er tilskrevet dem i bruksvilkårene.

1. Hvilken informasjon samler vi inn?

Hvis du åpner en konto for å bruke forumene eller trollboksen på tjenesten, samler vi e-postadressen din. Å legge inn kommentarer på tjenesten krever registrering hos en tredjepart. Vi har ikke tilgang til den personlige informasjonen du gir til tredjeparten, bortsett fra brukernavnet ditt, som vil bli vist offentlig på nettstedet vårt. Hvis du velger å registrere deg slik at du kan legge inn kommentarer, kan du lese personvernreglene til tredjeparten du gir personlig informasjon til i forbindelse med registreringsprosessen. Vi samler også inn passiv informasjon som inkluderer, men ikke er begrenset til, IP-adresser, henvisnings-URL-er, din plassering og andre sesjonsdata.

2. Hvordan bruker vi informasjonen vi samler inn?

Personopplysningene vi samler inn vil ikke bli gitt eller solgt til noen tredjepart. Vi kan bruke personopplysningene og informasjonen vi samler inn: a) for å håndheve de juridiske vilkårene (inkludert uten begrensning våre retningslinjer og vilkår for bruk) som styrer din bruk av tjenesten vår, og / eller for de formålene du ga personopplysningene for. ; b) å gi teknisk støtte til tjenesten; c) for å forhindre svindel eller potensielt ulovlige aktiviteter (inkludert, uten begrensning, brudd på copyright) på eller gjennom tjenesten; eller d) for å beskytte brukernes sikkerhet.

3. Når vil vi avsløre informasjonen vi samler inn?

Vi kan avsløre informasjonen vi samler inn: a) som svar på rettslig prosess, for eksempel som svar på en rettskjennelse eller stevning, en rettshåndhevelse eller en myndighets forespørsel eller lignende anmodning; eller b) til tredjeparter for å undersøke, forhindre eller iverksette tiltak (etter eget skjønn) angående potensielt ulovlige aktiviteter, mistanke om svindel, situasjoner som involverer potensielle trusler mot noen person, oss eller tjenesten, eller brudd på retningslinjene våre, loven eller vilkårene for bruk, for å verifisere eller håndheve samsvar med retningslinjene som gjelder våre tjenester. Annet enn det som er angitt i denne personvernerklæringen, avslører vi ikke din personlige informasjon til tredjeparter med mindre det kreves av lovhåndhevelse, rettskjennelse eller i samsvar med juridiske rapporteringsforpliktelser..

4. Oppbevaring av personlig informasjon

Du kan oppdatere informasjonen din ved å kontakte oss på info (at) coinbureau.com. Vi vil beholde informasjonen din så lenge kontoen din ikke er stengt eller etter behov for å gi deg tilgang til kontoen din. Hvis du ønsker å lukke kontoen din, kan du kontakte oss på info (at) coinbureau.com. Vi vil beholde og bruke informasjonen din etter behov for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve vilkårene for bruk..

5. Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Vi samler inn nettleserinformasjon for å forbedre opplevelsen din på nettstedet og spore hvordan tjenesten blir brukt. Informasjonskapsler er små datafiler som er lagret på datamaskinens harddisk, og i tillegg til å bruke informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse, bruker vi informasjonskapsler for å identifisere og forhindre falske aktiviteter. Disse informasjonskapslene inneholder ingen informasjon som er ment å identifisere deg personlig. Informasjonen som samles inn kan omfatte, men er ikke begrenset til, IP-adressen din, henvisnings-URL-er, typen enhet du bruker, operativsystemet ditt, nettlesertypen du bruker, geografisk plassering og andre sesjonsdata. Informasjonskapsler er ikke permanente og vil utløpe etter en kort periode med inaktivitet. Du kan velge å deaktivere informasjonskapslene dine, men det er viktig å merke seg at du kanskje ikke får tilgang til eller bruker noen av funksjonene på nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlige, og vi kan ikke holdes ansvarlige for tap som følge av din beslutning eller manglende evne til å bruke slike funksjoner.

6. Hvordan beskytter vi din personlige informasjon?


Vi tar beskyttelsen av din personlige informasjon på alvor. Vi bruker industristandard datakrypteringsteknologi og har implementert begrensninger knyttet til lagring av og muligheten til å få tilgang til din personlige informasjon. Coinbureau.com-servere og forretningsdrift ligger helt i USA. Vær oppmerksom på at ingen overføring via Internett eller elektronisk lagringsmetode garantert er 100% sikker.

7. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om ovennevnte personvernregler som beskrevet ovenfor, kan du kontakte oss på info (at) coinbureau.com

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 5. oktober 2017.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me