PIVX Staking: Nybegynnerveiledning for å tjene PIVX

Hvis du er interessert i å tjene passiv inntekt, er dette innlegget for deg.

I det skal jeg dekke hvordan jeg kan skape en strøm av passiv inntekt ved å sette PIVX, den stadig mer populære personvern-sentriske mynten. Vi vil også se på noen av de viktigste faktorene du må vurdere når du satser.

Før vi viser deg hvordan du skal spille PIVX, vil vi raskt se på en generell oversikt over PIVX, samt hva Proof-of-Stake (PoS) er. Hvis disse er kjent for deg, kan du hoppe rett til innsatsguiden og begynne å tjene PIVX!

Hva er PIVX

PIVX er et akronym som står for Private Instant Verified Transaction. PIVX-blockchain og cryptocurrency ble opprettet av en gaffel fra DASH blockchain, men med en viktig forskjell. Der DASH bruker Proof-of-Work som sin konsensusmekanisme, bruker PIVX Proof-of-Stake som en konsensusmekanisme.

PIVX-oversikt Staking

Bilde via Fotolia

For de som ønsker å tjene passivt på kryptovalutaer, er dette et stort skille. Nye PIVX-mynter utvinnes ikke, og det betyr at det ikke er behov for kostbar gruvedrift eller å rote med gruveprogramvare og gruvebassenger. I stedet blir innehavere av PIVX-mynter belønnet når de holder myntene i den offisielle kjernen PIVX-lommeboken, og holder lommeboken åpen og kjører med en internettforbindelse..

Proof-of-Stake er langt mer miljøbevisst kontra Proof-of-Work, da det ikke bruker ekstra energi.

Noe PIVX-historie

PIVX ble lansert 1. februar 2016 med navnet Darknet (DNET), men ble senere omdøpt til PIVX basert på tilbakemeldinger fra samfunnet. Rebranding var ment å gjenspeile PIVX-samfunnets ideer og hensikter mer nøyaktig.

PIVX er fokusert på å oppnå nesten øyeblikkelige private transaksjoner, samt å jobbe med et styresett som opprettholder nettverket, samtidig som det er til fordel for alle PIVX-brukere.

I tillegg har PIVX et kjernefokus på personvern. For å forbedre eksisterende personvern migrerte PIVX til den personvernforbedrende Zerocoin-protokollen i november 2017. Det gjorde PIVX til den aller første Proof-of-Stake-mynten som flyttet til Zerocoin-protokollen.

Overgangen til Zerocoin har gjort det mulig for PIVX-brukere å sende og motta helt anonyme økonomiske transaksjoner.

PIVX har også en ambisiøs veikart, og fremtidige endringer inkluderer en desentralisert sentral, en iOS-lommebok, stemmegivning i lommeboken, elastiske blokkstørrelser, I2P-nettverksintegrasjon og mye mer.

Hva er bevis på stav?

Nå som du vet om PIVX, la oss se nærmere på Proof-of-Stake som en konsensusprotokoll.

Proof-of-Stake er en av mange forskjellige konsensusmekanismer som brukes til å sikre et blockchain-nettverk. Proof-of-Stake har blitt en foretrukket metode fordi den er miljøvennlig. Dette er i direkte kontrast til den mest populære konsensusmekanismen, som er Proof-of-Work. Med Proof-of-Work, som brukes av Bitcoin og mange andre blokkjeder, bidrar brukerne med prosessorkraften til datamaskiner for å løse kryptografiske problemer og finne blokker..

Bevis for innsats kontra bevis for arbeid på PIVX

Proof-of-Work sammenlignet med Proof-of-Stake. Kilde: Blockgeeks

Dette sikrer nettverket og holder det i orden, og som belønning får de som gjør behandlingen og verifiseringen, kjent som gruvearbeidere, en belønning for hver oppdagede blokk. Etter hvert som blokkeringen har blitt vanskeligere, har mengden energi som trengs for å drive denne prosessen økt dramatisk. Dette har ført til et søk etter en overlegen konsensusmekanisme, og noen har avgjort Proof-of-Stake som den løsningen.

Proof-of-Stake-kryptokurver krever ikke enorme mengder prosessorkraft eller strøm. I stedet er blockchain-nettverket sikret av de som allerede har kryptovalutaen. Det gjøres ved en prosess som kalles staking. For å sette mynter og holde nettverket sikkert blir disse brukerne belønnet med nye mynter når de blir myntet. De med de største innsatsene får de største belønningene, noe som også gir dem størst insentiv til å opprettholde en jevnt kjørende blockchain.

Hvorfor bevis på innsats er bra

Det åpenbare svaret er at Proof-of-Stake er bra for brukere fordi de får betalt bare for å ha kryptovaluta. Dette er som å motta rente- eller utbyttebetalinger for å ha digitale eiendeler. Bevis for innsats er også bra for miljøet vårt, siden det ikke krever overdreven bruk av ressurser (elektrisitet) for å fungere.

Og til slutt er Proof-of-Stake bra for blockchain-nettverket fordi det hjelper til med desentralisering. Fordi det ikke er en enorm pengeinvestering for gruvedrift, vil mange flere brukere operere noder, og holde nettverket for mer desentralisert. Brukere er også mindre sannsynlige til å bare flytte til en annen mynt for gruvedrift hvis den nåværende mynten blir mindre lønnsom, fordi de har et insentiv til å fortsette å satse.

Passiv inntekt PIVX-innsats

Fordi PIVX bruker Proof-of-Stake-mekanismen, kan alle som har PIVX-mynter i den offisielle PIVX-kjerne-stasjonære lommeboken satse myntene sine og tjene nye mynter helt passivt. Hvis du vil vite hvor mye passiv inntekt du kan tjene, kan du bare ta en titt på tjenestemannen PIVX kalkulator for belønning.

Det første du trenger å satse PIVX er å laste ned den offisielle PIVX stasjonære lommeboken fra her. Last ned den riktige versjonen for operativsystemet og installer den. Ikke velg Light Desktop Wallet hvis du planlegger å satse.

Hvilke PIVX-klienter skal lastes ned

Last ned PIVX-klienter

Installasjonen vil bare kreve at du godtar installasjonskatalogen og klikker “Neste” et par ganger. Det tar mindre enn et minutt.

Deretter blir du presentert for et skjermbilde der du kan lagre datakatalogen. Dette er hvor blockchain-dataene lagres. Det trenger minimum 1 GB ledig plass. Standardkatalogen er bra, og du kan klikke “OK”. Hvis du får en popup-melding fra Windows Defender eller annen antivirus, klikker du bare for å gi tilgang.

PIVX-kjerne-stasjonære lommebok starter og begynner å laste ned blockchain. Nedlastingen vil trolig ta flere timer minst, så bare la den kjøre til den er fullført.

PIVX Desktop Client

Kjernens stasjonære lommebok for PIVX

Mens du venter på at blockchain skal lastes ned, kan du kjøpe litt PIVX fra Binance, Bittrex eller Trade by Trade. Når lommeboken er synkronisert, kan du overføre dem til den nye PIVX-lommeboken.

Deretter vil du kryptere lommeboken for å holde den sikker. Du gjør dette ved å gå til “Innstillinger” og klikke på “Krypter lommebok …” Dette vil generere et passord som du bruker til å låse opp lommeboken. Sørg for å lagre passordet et trygt sted.

Nå kan du låse opp lommeboken ved hjelp av passordet du nettopp har opprettet. Når du gjør det, merker du av i boksen som sier “For anonymisering og staking”. Lommeboken åpnes, og du bør se en liten grønn pil i nedre høyre hjørne av lommebokskjermen, noe som betyr at lommeboken din er vellykket.

Du må holde lommeboken åpen og koblet til internett 24/7 hvis du vil få full innsatsbelønning. Hvis lommeboken bare er åpen 30% av dagen, får du bare 30% av belønningen.

Ifølge PIVX belønningskalkulator, hvis du har 1000 PIVX (til en verdi av 30. august 2018 på omtrent 1240 dollar), vil du motta rundt 3,79 PIVX (verdt ~ $ 4,7) omtrent hver 30. dag.

PIVX Masternodes

En annen veldig god mulighet til å tjene mer avkastning er å betjene det som kalles en “masternode” på PIVX-nettverket. Masternodes er i det vesentlige autoritetsnoder i nettverket som vil utføre tjenester som ikke fullføres av de andre nodene i nettverket.

På PIVX-nettverket hjelper disse masternodene med anonyme og øyeblikkelige transaksjoner, så vel som å ta del i viktige styringsbeslutninger. For å være en masternode på PIVX-nettverket, må du satse 10.000 PIVX. Dette vil bli stilt som sikkerhet for å holde masternoden “ærlig”.

Til gjeldende priser betyr det at du trenger minst 12 400 dollar for å betjene en masternode. Selv om dette kan være utenfor budsjettet til de som nettopp har begynt, øker det innsatsbelønningene dine betydelig. Hvis du for eksempel satser minst 10.000 PIVX, vil du ikke bare tjene 37,88 PIVX for innsats, men de vil også tjene 53,92 PIVX for masternodes-belønningen.

Derfor, hvis du allerede satser mer enn 7500 PIVX, er det mer økonomisk fornuftig å legge til ytterligere 2500 PIVX og betjene en masternode og tjene den ekstra belønningen. Hvis du ønsket å betjene en masternode, kan du følge installasjonsveiledningen her.

Konklusjon

Mens PIVX er interessant som en privatlivsmynt, og for sitt fokus på nesten øyeblikkelige transaksjoner, er mange PIVX-innehavere mest interessert i innsatsfunksjonen. Og det er forståelig siden det i utgangspunktet representerer et utbytte for å bare holde mynten i en åpen lommebok.

Mangelen på en tung miljøpåvirkning fra konsensusmetoden Proof-of-Stake vil trolig se at flere mynter velger denne konsensusprotokollen. Det vil gi investorene enda flere innsatsmuligheter, men som en av de første og mest populære PIVX har en avgjort fordel på dette tidspunktet.

Hvis mynten kunne få trekkraft som et betalingssystem, noe som er fornuftig på grunn av personvernfunksjonene og lette raske transaksjoner, kan prisen øke kraftig. Og det betyr at alle som kommer inn nå, vil gi betydelig større utbytte i fremtiden.

Utvalgt bilde via Fotolia og PIVX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me