PrimeBit Review: Komplett Exchange-oversikt

PrimeBit er en helt ny handelsplattform for kryptovaluta som gir brukerne en ny og unik måte å handle krypto med innflytelse på.

PrimeBit slutter seg til en lang liste over kryptovalutautvekslinger som gir leveraged trading. På PrimeBit kan denne innflytelsen gå hele veien opptil 200 ganger. Dette er på en rekke forskjellige kryptoaktiva.

Men kan du virkelig stole på en slik ny utveksling?

I denne PrimeBit-gjennomgangen vil jeg prøve å svare på det. Jeg vil også gi deg noen av de beste tipsene du må vurdere før du handler.

Oversikt

PrimeBit ble lansert i april 2019, noe som gjør den mindre enn ett år gammel. PrimeBit drives av PrimeBit Ltd, som er et selskap med base i St. Vincent og Grenadinene.

Det er en megler som tilbyr handelsmenn sjansen til å handle med innflytelse på opptil 200 ganger med fiar prismerking. Det er to handelsplattformer som tilbys på PrimeBit. Den ene er deres webtrader og den andre er MetaTrader 5 (MT5).

Med PrimeBit handler du derivater med kryptovaluta som gir deg eksponering for prisbevegelsene. Foreløpig tilbyr de støtte for Bitcoin, Litecoin og Etheruem-kontrakter som er marginert i Tether.

Det er helt klart at de har et globalt publikum i tankene med plattformen sin. Dette er fordi de har oversatt nettstedet sitt til over 12 forskjellige språk.

Selv om PrimeBit har disse globale ambisiøse, har det begrensninger for visse land. På grunn av lokale lover og reguleringer godtar ikke PrimeBit handelsmenn fra USA og en rekke andre land. Du kan se hele listen her.

Er PrimeBit trygt?

Dette er kanskje et av de viktigste spørsmålene for enhver næringsdrivende når de vurderer en megler. Beskyttelse av midler og risikostyring er viktig.

Så hvordan kan PrimeBit samle seg?

Vel, vi har sett på antall faktorer som avgjør hvor “trygg” megler er. Så la oss starte med det brennende spørsmålet om regulering.

Regulering

Foreløpig virker det ikke som PrimeBit har noen form for regulering. Selv om det er basert i St. Vincent og Grenadinene, er det ikke regulert av finansmyndighetene der.

PrimeBit Ltd.

PrimeBit registreringsdetaljer

En av årsakene til dette er at PrimeBit er en no-KYC Exchange (mer om dette nedenfor). Dette er attraktivt for den næringsdrivende, da det betyr at de ikke trenger å overlevere omfattende dokumentasjon. Selvfølgelig ville ikke regulatorene tillate dette.

Det er også verdt å påpeke at andre store kryptokursutvekslinger som ByBit og Binance heller ikke er regulert. Inntil det er et robust regelverk, må handelsmenn bare stole på ærligheten til PrimeBit.

Mynt sikkerhet

Gitt at du setter inn penger med kryptovaluta på PrimeBit, er myntsikkerhet av største betydning. Derfor driver PrimeBit en sikker fryselagerprotokoll.

Hva betyr dette?

Det betyr at de vil beholde mesteparten av myntene i frakoblede lommebøker. Gitt at de er frakoblet, betyr det at hackere ikke er i stand til å få noen form for tilgang til midlene.

Risikostyring

Gitt at du handler med opptil 200 ganger giring, må PrimeBit ha prosedyrer for risikostyring for å sikre at tapende posisjoner blir stengt raskt.

For det første vil de automatisk stoppe vår posisjon når den faller under 50% av startmarginen. Stopp-aktivering utløses mot virkelig pris og utføres mot ordreboksprisen.

Imidlertid er det situasjoner der prisbevegelsen er så omfattende at de ikke vil kunne stoppe deg med 50% av marginen. Det er her Auto Deleveraging eller ADL kommer inn.

PrimeBit ADL

Automatisk avvikling på PrimeBit

Dette er i utgangspunktet en mekanisme som automatisk vil belaste posisjonene til de motsatte handelsmennene. Hvordan de motsatte handelsmennene blir valgt, er avhengig av hvor stor innflytelse de har og deres fortjeneste.

Hvorfor gjøre dette?

Vel, det er fordi PrimeBit ikke har et “forsikringsfond”. Dette er en mekanisme som eksisterer på en rekke andre gearede handelsbørser. De hevder at slike mekanismer øker tapene til handelsmenn med høyt utnyttelse.

Kommunikasjonssikkerhet

Noe annet du vil legge merke til om PrimeBit er at det er full 256 bit kryptering på nettstedet. Dette betyr at all kommunikasjonen din med dem er kryptert.

Dette er spesielt viktig når det gjelder å sende personlig dokumentasjon og passord til plattformen. Dette forhindrer mann-i-midten-angrep.

SSL Security Primebit

SSL-sertifikat hos PrimeBit

Når du besøker PrimeBit vil du se nettleserens hengelås i hjørnet som viser at du er på det legitime nettstedet. Dette betyr også at hvis du ikke ser dette, bør du umiddelbart navigere bort fra nettstedet.

Tofaktorautentisering

Ofte er brukeren den svakeste lenken når det gjelder deres egen sikkerhet. Derfor har PrimeBit også levert verktøy som er best i stand til å sikre kontoen din. En av disse er tofaktorautentisering.

Merk ✍️: Dette er ikke aktivert som standard. I det øyeblikket du oppretter kontoen din, bør du gjøre dette for å være fullstendig beskyttet fra første øyeblikk.

Med dette kreves det at brukeren binder telefonen sin til PrimeBit. Gjennom bruk av Google Authenticator-app, hver påloggingsøkt vil be om bekreftelse. Dette hjelper da det kan forhindre at en hacker får tilgang, selv om de har passordet ditt.

Eiendomsdekning & Kontrakter

Som nevnt tilbyr PrimeBit for tiden bare kryptovaluta. De har for øyeblikket dekning for Litecoin, Bitcoin og Ethereum.

Dette er futures evige futures kontrakter. De skiller seg fra tradisjonelle fremtidige kontrakter ved at det ikke er noen utløpsdato for oppgjør av kontraktene.

Det er også viktig å påpeke at Bitcoin-kontraktene er dine tradisjonelle forenklede futureskontrakter. Dette er de samme instrumentene som du finner på slike som BitMEX & PrimeXBT.

PrimeBit-kontrakter

Oversikt over kontrakter på PrimeBit

Når det gjelder Ethereum & Litecoin futures, disse er Quanto Evige kontrakter. Så, hva i helvete er det??

Vel, ganske enkelt, dette er futureskontrakter som vil avregnes i en annen valuta enn den fremtiden er skrevet på.

Så med andre ord, når det gjelder LTCUSD- og ETHUSD-kontraktene her, blir ikke kontraktene avgjort i disse valutaene. De vil bli avgjort i Bitcoin, som er standardvalutaen på plattformen.

Merk ✍️: Spotprisen for kontraktene er basert på et gjennomsnitt på 4 forskjellige børser. Bitstamp, Coinbase, Kraken & Tvillingene.

Du bør også merke deg minimumskontraktsstørrelsen for hver av disse. For BTCUSD er det 0,0001 BTC, for ETHUSD er det 0,005 BTC og for LTCUSD er det 0,01 BTC.

Pressmiddel

Gitt at du handler futuresinstrumenter, handler du kryptomargin. Dette betyr i utgangspunktet at du bare legger ned en brøkdel av det som kreves for en nominell handelsstørrelse.

Dette betyr at for et bestemt trekk i prisen på eiendelen, vil avkastningen / tapet være større enn det. På PrimeBit er marginbehovet 0,5%, noe som innebærer en gearing på opptil 200 ganger.

Utnytt Prime Bit

Innvirkning av løftestang på handler

Selv om maksimal gearing er 200 ganger, vil vi anbefale at du starter med lavere gearingsgrenser. Dette er mer enn det som er tilgjengelig på andre børser, og det kan være utrolig risikabelt med en eiendel så volatil som Bitcoin.

Den største fordelen med å kunne handle futures på PrimeBit er at du også kan korte disse eiendelene. Dette betyr at du kan ta stilling til at prisen på en av disse kryptokurvene kan falle.

PrimeBit-avgifter

Et annet veldig viktig hensyn for enhver næringsdrivende må være gebyrene de betaler når de handler. Disse vil direkte påvirke lønnsomheten på lang sikt.

Så hvordan ser de på PrimeBit?

PrimeBit har en avgiftsmodell for produsenter. Dette betyr at det er to gebyrsatser, avhengig av om du lager et marked eller om du tar av likviditet.

Når det gjelder disse gebyrene, vil produsentene få en rabatt på 0,025% på handlerne de legger. Takerne må betale et gebyr på 0,075% når de handler. Dette er omtrent i tråd med den andre gearing futures exchange.

Forvirret ❓: Hvis du legger inn en ordre og den blir utført automatisk, tar dette likviditet, og du vil bli belastet for det. Hvis du legger inn en som en begrensningsordre som ikke utføres umiddelbart, vil du bli belønnet

Noe annet du kanskje må vurdere, kalles “finansieringssatser”. Dette er i utgangspunktet en markedsrente som blir belastet kontoen din for å holde posisjonen åpen.

På PrimeBit brukes denne satsen hver 8. time på kontoen din. Den nøyaktige hastigheten vil bli bestemt i henhold til de gjeldende finansieringsrentene på kryptovalutaen og USD-finansieringsrenten.

Du vil gjerne vite at det ikke er noen innskudds- eller uttaksgebyrer på siden av PrimeBit. Imidlertid kan du kreve en liten gruvearbeider eller nettverksavgift når du gjør et uttak. Dette er imidlertid standard.

Registrering

Hvis du har bestemt deg for at du vil gi PrimeBit en sjanse, må du først opprette en konto der. Du kan gå videre til hjemmesiden og trykke “Registrer”.

PrimeBit-registrering

Påmeldingsskjema på PrimeBit

Alt som kreves er en e-postadresse. Når du har sendt inn, sender de deg en e-post til adressen ovenfor, og du må følge lenken for å bekrefte e-posten. Dette vil tillate deg å angi passordet ditt.

Når det er gjort, er du klar til å begynne å bruke plattformen. Noe annet du kan merke er at PrimeBit ikke krever at du bekrefter kontoen din. Det er en “no-KYC” -børs, og de krever ingen form for ID for å begynne å handle.

Demokonto

Du vil være glad for å se at PrimeBit også tilbyr en helt gratis demo-konto. Dette betyr at du kan teste ut MT5-plattformen samt handelsforholdene før du finansierer.

Dette er også en fin måte for deg å øve på ferdighetene dine før du går over til livehandel med alle risikoene. Det replikerer også handelsforholdene fullt ut (bortsett fra glidning)

PrimeBit Demo-konto

Demo Account Selection på PrimeBit

Du får 1 BTC demo-penger å handle på som kan fylles på når som helst. Så hvis du akkurat har begynt å handle, vil vi anbefale demokontoen.

Innskudd / uttak

Hvis du vil begynne å handle med ekte penger, må du finansiere kontoen din. Gitt at PrimeBit er en fullstendig kryptovalutautveksling, må du finansiere kontoen din med Bitcoin.

Merk ✍️: Hvis du ikke har Bitcoin, kan du kjøpe på en børs som Bitstamp eller Kraken som godtar fiat-valuta.

Hvis du vil finansiere kontoen din, må du logge på og sjekke dashbordet. Her blir du vist din live- og demo-konto. Du vil trykke på “Innskudd”, og dette vil ta deg til PrimeBit-betalingssiden.

På denne siden genereres en Bitcoin-adresse. Dette er både adresser i lang form så vel som i QR-kodeform. Når du har sendt midlene, må de først behandle på nettverket. Du kan observere en Bitcion Block Explorer for å se hvor mye lenger tid det er å gå.

Finansiering av Bitcoin PrimeBit

Finansiering av kontoen din med Bitcoin

Når det gjelder uttak, er prosessen like enkel. Du vil gå videre til dashbordet ditt og deretter trykke “uttak”. Her vil du bli spurt om beløpet så vel som for din 2FA-kode.

Du kan da oppgi Bitcoin-adressen til den frakoblede lommeboken din, og de vil behandle transaksjonen.

PrimeBit-handelsplattformer

Når det gjelder handel, er noe som kan gjøre eller ødelegge opplevelsen din teknologien du har til din disposisjon. Det er to handelsplattformer på PrimeBit for tiden, og den nyeste av disse er deres proprietære webhandelsplattform.

Webtrader

Webtrader er kanskje best egnet for de som først handler på børsen. Det er ganske godt lagt ut og intuitivt med en anstendig mengde funksjonalitet. Det er også ganske likt plattformer som du har sett på mer populære kryptobørser.

Nedenfor er et skjermbilde av plattformen. I midten har du diagrammet som er et tradingview-diagram. For de av dere som ikke vet, er dette kanskje den beste kartpakken på markedet, og er spesielt nyttig for de handelsmennene som bruker tekniske analysestrategier..

Prime Bit Web Trader

Brukergrensesnitt for PrimeBit Web Trader

Du vil også legge merke til at du kan utvide diagrammet slik at det tar opp hele skjermen. Dette gjør det lettere for deg å gjennomføre kartanalysen. Til høyre for diagrammene har du dybdekartet ditt som gir deg en ide om kjøp / salg som for øyeblikket er åpent på markedet.

Ved siden av har du bestillingsskjemaene dine. Disse er ganske funksjonelle, og du kan velge hvilken type ordre (Limit, Market, Stop osv.). For de som ikke vet, er en Limit-ordre en plassert til en bestemt pris, en markedsordre er plassert til den gjeldende markedsrenten, og et stopp er utformet for å plasseres for å begrense tap..

Nederst i bestillingsskjemaet har du muligheten til å justere gearingsnivået. Dette vil avgjøre hvor mye margin du må legge ned for handelen, samt eksponeringen for prisbevegelsen i den underliggende eiendelen.

PrimeBit Order Calculator

Bestill kalkulator

Et annet veldig praktisk verktøy du har, er handelskalkulatoren. Dette vil tillate deg å beregne fortjeneste / tap og margin- eller avviklingsnivå før du går inn i handelen. Derfor vet du hvilke nivåer du må se etter når du har en åpen ordre og de beste stedene å plassere stoppene dine.

MT5 handelsplattform

For de handelsmennene som er litt mer avanserte, tilbyr PrimeBit også sine handelsmenn MetaTrader 5-applikasjonen. For de som ikke vet, er MetaTrader-programvaren en av de mest populære handelspakker på nettet.

MetaTrader er også utviklerne av MT4-handelsplattformen som brukes av nesten halvparten av alle verdens meglere. MT5 er en oppgradert versjon av denne plattformen.

Så hvorfor oppstyret over MT5?

Vel, for det første har du funksjonaliteten til MT5-plattformen. Du har en rekke forskjellige tekniske verktøy til din disposisjon som folk har kommet til å forvente fra MT4-plattformene.

Prime Bit MT5

Brukergrensesnitt på PrimeBit MT5-plattformen

For eksempel har du omfattende kartfunksjoner som lar deg finpusse din tekniske analyse. Dette inkluderer mange tekniske studier og indikatorer som Fibonacci, trendlinjer, RSIer, oscillatorer, du heter det.

Du har også mye ordrefunksjonalitet med MetaTrader-plattformene. Du har et ganske bredt utvalg av tilpasningsalternativer for disse ordrene. Å plassere stopptap, betingede ordrer og andre parametere er så mye enklere.

MT5 har også en rekke andre funksjoner som ikke er inkludert på MT4-plattformen. Disse inkluderer slike som markedsdybdekart samt økonomiske kalendere der på plattformen din.

Prime Bit Expert Advisor

Expert Advisor Development hos PrimeBit

Noe annet du vil elske med MetaTrader-plattformene, er at PrimeBit lar deg kode dine egne ekspertrådgivere eller “EAs”. Dette er handelsskripter som kjører automatisk og er kodet i MQL5, det proprietære språket på MetaTrader 5.

Topptips &# 128175; ️: Du kan bruke MQL5-fellesskap og få en hel rekke ressurser for å forbedre handelsskriptene dine. Dette forumet er et møteområde for andre handelsmenn.

En annen virkelig stor fordel med å bruke MT5-plattformen på PrimeBit er at kunnskapen og ferdighetene dine kan overføres. Hvis du vil prøve en ny megler, så lenge de har en MT5, er det veldig enkelt å bytte.

Mens PrimeBit tilbyr MT5-plattformen via en nettleser, kan du også laste ned applikasjonen og kjøre den på din PC. Dette er faktisk mye raskere og er vår foretrukne metode for å kjøre MT5-applikasjonen.

MT5 er tilgjengelig på Windows, MacOS så vel som på Linux. Du kan også handle på en mobil enhet som bringer oss til vårt neste emne.

PrimeBit Mobile Apps

Hvis du alltid er på farten og vil overvåke handlerne dine, må du laste ned PrimeBit MT5-mobilapplikasjonen..

Som tilfellet er med den viktigste skrivebordsappen, er MetaTrader-appene noen av de mest populære i verden. Du trenger bare å ta en titt på anmeldelser og totalt antall nedlastinger for å få en følelse av hvor mye brukt det er.

MT5-rangeringer PrimeBit

Rangeringer for MT5 App i iTunes og Google Play

Du kan laste ned applikasjonen fra både Google Play Store og iTunes Store. Når den er på telefonen din, kan du sette inn påloggingsinformasjonen din samt gjeldende PrimeBit-server.

Mobilappen har mye av den samme funksjonaliteten som Desktop-appen. Du har en rimelig mengde kartlegging så vel som valgfrihet for ordre. Du kan også administrere ekspertrådgiverne dine på mobilappen din.

MT5 App UI Prime bit

Brukergrensesnitt for MT5 Mobile App

Det er også relativt enkelt å navigere i appen, og du kan bytte grensesnitt fra kartene til de enkle bestillingsskjemaene med ett trykk. Eller du kan hoppe over til de generelle markedskartene der du kan se alle viktige nivåer av parene på overvåkningslisten din.

Verdt det? ❓: Mobilhandel har fordelene, men du kan aldri replikere de samme forholdene som du har på skrivebordsprogrammet. Derfor bør dette bare være et tilbakeslag når du ikke kan være ved skrivebordet ditt.

Og, som det er tilfellet med MT5 desktop og webhandlere, når du først har lært deg hvordan du bruker MT5-mobilappen, kan du enkelt hoppe til en annen megler som har det samme. Den kan enkelt overføres overalt.

Du kan også handle på WebTrader-plattformen via mobiltelefonen din, selv om dette ikke er en mobilapp. Du må bruke telefonens nettleser, som er mindre enn optimal. Det kan imidlertid være en fin måte å overvåke bestillingene dine mens du er borte fra skrivebordet.

Kundeservice

Kundestøtte er det ofte oversett kravet som kan gjøre eller ødelegge opplevelsen din med en børs eller megler. Derfor er det et veldig viktig kriterium for oss.

Vi bestemte oss for å teste ut kundestøtten på PrimeBit for å se hvor lydhør det var på spørsmålene våre.

Når du når ut til PrimeBit, ser det ut til å være et live chat-alternativ nederst til høyre. Vel, dette er litt mer av en enkel FAQ-seksjon og e-postskjema. Du får egentlig ikke kontakt med noen på en live chat.

For ikke å bli avskrekket, ønsket vi fortsatt å teste responsen. Vi ba om informasjon om å sette opp MT5-kontoen vår på en stasjonær app. Så det var relativt teknisk.

Teamet var i stand til å komme tilbake til oss på under 2 timer. Dette er faktisk ganske imponerende da vi prøvde andre meglere som OctaFX og IC Markets som tok så mye lenger tid å svare på spørsmålene våre..

Primebit Chat

“Chat” -funksjon på PrimeBit

Selvfølgelig er en annen måte du kan sende en forespørsel til teamet gjennom en billett. Dette kan være mer effektivt, ettersom det betyr at billetten din kan sendes til den mest hensiktsmessige brukerstøtten.

Topptips ✅: Hvis billetten din tar litt lengre tid enn du ønsker, hvorfor ikke slå dem opp på deres sosiale medier? Husk å oppgi billettnummeret ditt

Selvfølgelig, hvis spørsmålet ditt er mer rutinemessig, kan du alltid ta en titt gjennom dem ofte stilte spørsmål. Dette var ganske omfattende og har også praktiske brukerhåndbøker.

API

Noen utviklere der ute? PrimeBit har sin egen API som lar deg kode handelsroboter i javascript (NodeJS). Dette er i motsetning til MQL5 EA-ene som må kjøres innenfor metatrader-plattformen.

Med PrimeBit API kan handelsboten din samhandle direkte med PrimeBit-serverne, noe som reduserer ventetiden. Det finnes både en REST API og en websocket-versjon. Du kan se nærmere på dokumentene for å få en bedre følelse av det.

Vi så på det, og det ser ut til å være ganske mye funksjonalitet med API-ene. Du har alle dine standard sluttpunkter for å lese diagrammer og overvåke bestillingene dine.

Primebit API

Genererer en API-nøkkel til handel

Hvis du vil bruke API-en, må du generere en API-nøkkel. Dette gjør at boten din kan samhandle med kontoen din. Dette kan gjøres i dashbordet ditt ved å gå til innstillingene og trykke på “API-nøkler” -delen. Her kan du velge “Ny API-nøkkel”.

Du må navngi API-nøkkelen, og deretter blir den automatisk generert. Du vil ha både nøkkelen og en hemmelig nøkkel. Den hemmelige nøkkelen er bare generert en gang så husk å lagre den når den trekkes.

Advarsel ⚠️: Ikke del denne API-nøkkelen med noen. Det er tjenester på nettet som tilbyr handelsroboter, men vi anbefaler å unngå disse. De brukes ofte som phishing-taktikk.

Det ser også ut til at du, i motsetning til andre sentraler, ikke kan velge tillatelsene som API-nøkkelen gir deg. Dette betyr at nøkkelen som genereres vil gi deg full tillatelse for handler så vel som uttak.

Henvisningprogram

Hvis du har brukt PrimeBit og du fant ut at opplevelsen din var relativt hyggelig, kan du også tjene penger ved å henvise det til vennene dine. Dette er gjennom deres tilknyttede program.

Hvis dette er noe du vil gjøre, må du generere tilknyttede lenker. Du går videre til PrimeBit-dashbordet der du kan klikke på “Tilknyttet program”.

Dette tar deg til PrimeBit tilknyttede styringssystem. Dette er tredjeparts tilknyttet programvare som ble utviklet av Unilink. Det er en rekke funksjoner som vil hjelpe deg med å markedsføre merkevaren.

Primebit tilknyttet

PrimeBit Affiliate Dashboard

Når du er her, kan du klikke på ”Henvisningslink”, og dette vil trekke opp tilknytningskoblingen din for deg. Det er også så mye mer du kan gjøre på dette dashbordet. For eksempel kan du strukturere unike kampanjer og hente opp generelt markedsføringsmateriell.

Når det gjelder tilknyttede kommisjoner, blir de lagdelt basert på det totale antallet handelsmenn du har brakt til plattformen. Du starter med 5% når du bare registrerer deg som kan gå helt opp til 20% for de som gir betydelig mer handelsinntekter.

Forbedringsområder

Det var mange ting vi virkelig likte med PrimeBit, men vi må også fremheve noen av de tingene som berettiger forbedring.

For det første er det bare 3 kryptovaluta-eiendeler du kan handle. Selv om dette kan være bra for nybegynnere, har kryptohandlere blitt vant til et stort utvalg av eiendeler å handle. De bør introdusere flere alternativer for handelsmennene.

Da ville det også være flott å se mer i veien for finansieringsalternativer. For øyeblikket kan du bare finansiere i Bitcoin & Tether som betyr at brukerne først må bytte krypto for å få enten BTC eller USDT til å begynne å handle. Dette er tilfelle selv om du handler Litecoin eller Ethereum-futures.

Det hadde også vært flott å se litt ekstra materiale som ville hjelpe handelsmenn å lære om kryptovalutahandel og MT5-plattformen. Disse tilbys som standard på mange børser og meglere. Dette materialet bidrar til å forbedre handelsopplevelsen.

Og kanskje den siste tingen å ta hensyn til med denne utvekslingen, er at den er helt ny. Som sådan har den ikke etablerte lister, så man kan ikke danne seg en mening fra andre handelsmenn. Selvfølgelig er dette litt av en kylling og egg ting, og de fleste børser må starte et sted.

Konklusjon

For å pakke inn ting, må vi si at vi ble positivt overrasket over PrimeBit. For en slik ny bytte har de allerede ganske mye å gå for.

For eksempel har de attraktiv innflytelse som hittil ikke er sett i kryptoindustrien. De er også i stand til å håndtere denne risikoen med en velutviklet delingsprosess.

De gir også handelsmennene de beste verktøyene de kan jobbe med, ved å tilby MT5-plattformen som uten tvil er en favoritt i bransjen. Legg til dette den mobile handelsappen og API-en, og du har en ganske søt teknologipakke.

Ja, det er ting som kan forbedres, men dette er fortsatt en helt ny børs. De vil sannsynligvis gjennomføre en rekke endringer i løpet av de kommende månedene.

Så bør du vurdere PrimeBit?

Vel, hvis du leter etter en handelsplattform med høy leverage uten KYC og avansert handelsteknologi, kan det være for deg.

Advarsel ⚡️: Handel med leveraged futures-produkter er utrolig risikabelt. Forsikre deg om at du praktiserer tilstrekkelig risikostyring

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me