Prisplanoppdatering – Shrimpy Developer API

>

Shrimpy-teamet er glade for å kunngjøre at store endringer kommer til utviklerens APIer!

Innledende oppdateringer inkluderer et nytt kredittbasert betalingssystem, rebranding av utviklerens nettsted og et nytt sluttpunkt for å fjerne brukere.

Eksisterende utviklere med abonnement oppfordres til å migrere til det nye kredittbaserte betalingssystemet så snart som mulig. Imidlertid vil det være en frist for overgangen, så eksisterende abonnementer vil fortsette å fungere i mellomtiden.

Overgang til det nye betalingssystemet er så enkelt som å kansellere ditt eksisterende abonnement gjennom utviklergrensesnittet, koble til en ny betalingsmåte og velge et kredittalternativ.

I tillegg til oppgraderingen av betalingssystemet, aksepterer vi nå kredittkortbetalinger via Stripe. Denne ekstra kredittkortbetalingsleverandøren vil hjelpe oss med å få en mer strømlinjeformet opplevelse til utviklerens API-er.

Brukskreditter

Det nye kredittbaserte systemet vil tillate utviklere å ha større fleksibilitet med hvordan de får tilgang til alt Shrimpy har å tilby.

Utviklere kan kjøpe studiepoeng med en hastighet på 100 studiepoeng for hver 1 amerikanske dollar. Disse studiepoengene kan brukes til å få tilgang til alle funksjoner i utviklerens API. Det betyr at det ikke er spesialiserte studiepoeng for forskjellige datatyper, sluttpunkter eller bruk. Alt bruker ett kreditsystem.

Automatisert kredittpåfylling

Vi anbefaler sterkt å utnytte det automatiserte kredittpåfyllingssystemet. Denne funksjonen lar utviklere ikke bekymre seg for å gå tom for studiepoeng, spesielt for utviklere som krever 100% oppetid for tjenesten. Den automatiske kredittpåfyllingsfunksjonen vil kjøpe ekstra kreditter når kontosaldoen blir lav.

Hvis du for eksempel foretar et første kjøp på $ 50 (5000 kreditter), kan du angi en automatisk påfylling til $ 10 (1000 kreditter). Så snart kredittene dine faller under 1000, vil Shrimpy automatisk belaste 5.000 mer kreditter for kontoen din.

Det er den enkleste måten å holde deg oppdatert på kredittbalansen din.

Prisfordeling

Det er en rekke hovedkategorier som bør undersøkes når vi ser på den nye prisoversikten. De viktigste prisendringene du bør forstå før du bruker det nye prissystemet, inkluderer historiske markedsdata, live markedsdata og brukeradministrasjon.

Dette er de tre mest sannsynlige områdene du må betale, så vi anbefaler å forstå hver av disse kategoriene før du tar dykket inn i det nye prissystemet.

Historiske markedsdata (REST API)

Disse endepunktene brukes til å få tilgang til historiske kryss-for-kryss-handelsdata, øyeblikksbilder av ordrebøker og lysestaker. Hvert av disse endepunktene er priset forskjellig, så vi anbefaler å lese denne delen nøye for å sikre at du forstår hvordan de forskjellige datapunktene er priset før du sender forespørsler..

Historiske handler (3 studiepoeng / 1000 handler)

Du kan få tilgang til handelsdata for kryss-for-kryss ved hjelp av “få historiske handler” -endepunktet. Rekkeavgift for hver enkelt handel som returneres i et svar. Det betyr at hvis Shrimpy returnerer 100 handler i ett enkelt svar, vil det koste 0,3 studiepoeng.

Historiske ordrebøker (20 studiepoeng / 1000 øyeblikksbilder)

Øyeblikksbilder av ordrebok kan hentes fra Shrimpy gjennom endepunktet “få historiske ordrebøker”. Reke blir belastet for hvert øyeblikksbilde som returneres i svaret. For eksempel, hvis Shrimpy returnerer 100 ordreboksbilder i ett svar, koster det 2 studiepoeng.

Historiske lysestaker (50 studiepoeng / 1000 øyeblikksbilder)

Lysestaker kan hentes fra reker gjennom endepunktet “få historiske lys”. Reker vil belaste for hver lysestake som returneres i svaret. For eksempel, hvis Shrimpy returnerer 100 lysestaker i ett enkelt svar, vil det koste 5 studiepoeng.

Merk: Vær oppmerksom på at når vi refererer til en “lysestake”, refererer vi til en enkelt lysestake, ikke en gruppe lysestaker. En enkelt lysestake har 1 åpen pris, 1 høy pris, 1 lav pris, 1 sluttpris og 1 volumbeløp.

Tilleggsinformasjon: Shrimpy støtter både et historisk lysestakeendepunkt og et levende lysestakeendepunkt. Live lysestakeendepunktet er betydelig billigere, men gir bare tilgang til de siste 1000 lysene.

Live Market Data (REST API)

Live REST API-endepunktene gir utviklere en billig måte å få tilgang til markedsdata i sanntid for enhver utveksling som støttes av Shrimpy. På dette tidspunktet er alle disse endepunktene priset likt.

Ticker (1 kreditt / 1000 API-anrop)

Du kan få tilgang til en direkteprisoverføring via “få ticker” -endepunktet. Reker lader en leilighet 1 kreditt / 1000 API-samtaler uansett hvor mye data som returneres for denne forespørselen.

Ordrebok (1 kreditt / 1000 API-samtaler)

Du kan få tilgang til en ordrebok direkte via “få ordrebøker” sluttpunktet. Reker lader en leilighet 1 kreditt / 1000 API-samtaler uansett hvor mye data som returneres for denne forespørselen.

Lysestaker (1 kreditt / 1000 API-samtaler)

Levende lysestaker er tilgjengelig via endepunktet “få lys”. Reker lader en leilighet 1 kreditt / 1000 API-samtaler uansett hvor mye data som returneres for denne forespørselen.

Listeutvekslinger (1 kreditt / 1000 API-anrop)

En liste over støttede sentraler kan nås via endepunktet “få støttede sentraler”. Reker lader en leilighet 1 kreditt / 1000 API-samtaler uansett hvor mye data som returneres for denne forespørselen.

Liste eiendeler (1 kreditt / 1000 API-anrop)

En liste over støttede eiendeler for hver sentral kan nås gjennom endepunktet “get exchange assets”. Reker lader en leilighet 1 kreditt / 1000 API-samtaler uansett hvor mye data som returneres for denne forespørselen.

Liste over handelspar (1 kreditt / 1000 API-samtaler)

En liste over støttede handelspar for hver børs er tilgjengelig via “få handelspar” -endepunktet. Reker lader en leilighet 1 kreditt / 1000 API-samtaler uansett hvor mye data som returneres for denne forespørselen.

Brukeradministrasjon (0,1 studiepoeng / bruker / time)

Brukeradministrasjonssystemet vil belastes basert på antall brukere du administrerer. Hver bruker koster 0,1 studiepoeng / time. Det betyr at hvis du har 10 brukere, vil Shrimpy belaste deg 1 kreditt per time.

Merknad: Utviklere kan når som helst slette en bruker ved hjelp av “Fjern bruker” -endepunktet. Når en bruker er fjernet, vil du ikke lenger kunne gjøre noe for den brukeren. Shrimpy tar ikke betalt for noen fjernede brukere.

Endepunkter for brukeradministrasjon (uten ekstra kostnad)

Siden brukere har en kostnad på 0,1 studiepoeng / time, har vi ingen tilleggskostnader for å koble til vekslingskontoer, hente saldodata, utføre handler, ombalansere, utføre smarte ordreruter, eller andre handlinger som kan utføres på en bruker. Alle disse handlingene er gratis.

Live Market Data (Websocket API)

I tillegg til REST API-ene som kan brukes til å få tilgang til live markedsdata, støtter Shrimpy også en rekke nettsteder. Disse websockets kan brukes til å få tilgang til handel i sanntid, ordrebok og BBO-kanaler.

Handelsdata nettsteder (0,01 studiepoeng / abonnement / time)

Sanntids handelsdata kan nås via “Trade Channel”. Abonnement på hvert handelspar koster 0,01 studiepoeng / time. Det betyr at hvis du abonnerer på 100 forskjellige handelspar, vil du bli belastet 1 kreditt / time.

Bestill boknettsteder (0,01 studiepoeng / abonnement / time)

Du kan få tilgang til ordreboksdata i sanntid via “Order Book Channel”. Abonnement på hvert handelspar koster 0,01 studiepoeng / time. Det betyr at hvis du abonnerer på 100 forskjellige handelspar, vil du bli belastet 1 kreditt / time.

BBO nettsteder (0,01 studiepoeng / abonnement / time)

Sanntids BBO-data kan nås via “BBO Channel”. Abonnement på hvert handelspar koster 0,01 studiepoeng / time. Det betyr at hvis du abonnerer på 100 forskjellige handelspar, vil du bli belastet 1 kreditt / time.

Nettstedsdesignoppdateringer

Etter å ha besøkt utviklerens API-er, vil du legge merke til et nytt nytt utseende. Det nye nettsteddesignet vil danne merkevarefundamentet for funksjonene vi vil tilby i fremtiden. Vi ønsket å gi en hyggelig opplevelse til alle aspekter av utviklerens API-er, så det begynner med første gang du besøker destinasjonssiden for utviklerens nettsted.

Fjern brukerendepunkt

Overgang til det nye kredittbaserte betalingssystemet vil være enkelt for de aller fleste utviklere. Faktisk trenger de fleste utviklere ikke å gjøre noen endringer i måten de samhandler med API-ene på.

Den primære forskjellen er for utviklere som er avhengige av Shrimpys automatiserte system for å merke API-brukere som “aktive” eller “inaktive”. Siden det nye kredittsystemet ikke fungerer med de samme prinsippene for API-brukere, må utviklere nå manuelt fjerne API-brukere som ikke lenger brukes.

Fjerning av API-brukere kan gjøres med det nye “Fjern bruker” -endepunktet. Når en bruker er fjernet, betaler ikke Shrimpy lenger for brukeren.

Fjern brukerdokumentasjon

Siden prosessen for manuell fjerning av brukere er litt mer involvert for utviklere, er vi glade for å kunne si at vi drastisk reduserte kostnaden for hver bruker fra $ 1,4 / bruker / måned til $ 0,72. Dette utgjør omtrent halvparten av kostnaden.

Merk: Kostnadsbesparelsene ved å fjerne en bruker brukes bare når du bruker det nye kredittbaserte betalingssystemet. Oppdatering til det nye betalingssystemet kan ha betydelige kostnadsfordeler hvis du administrerer brukere med Shrimpy.

Konklusjoner

Vi har en lang liste med spennende nye funksjoner planlagt for utviklerens APIer. Disse oppdateringene er bare begynnelsen på det vi har i vente. Som nevnt tidligere, anbefaler vi alle å bytte til det nye kredittbaserte betalingssystemet så raskt som mulig. Å bytte vil gi deg nye fleksible alternativer for betaling og potensielt redusere de månedlige utgiftene.

Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte teamet vårt på [email protected].

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me