Pundi X anmeldelse: Kraftig salgssted Crypto Adoption

Pundi X var en av de mest etterlengtede ICO-ene i 2018. Dette betydde at den var i stand til å slå hardt på $ 35 millioner innen 90 minutter.

Prosjektet prøver å bygge et stort desentralisert kryptonettverk. De prøver å oppnå dette gjennom Merchant-enheter, kort og crypto-lommebøker. Hvis de lykkes, håper de å gjøre kjøp av kryptovaluta like enkelt som å “kjøpe flaskevann”.

Imidlertid er disse ambisjonene for store?

I denne Pundi X-gjennomgangen vil jeg prøve å svare på det. Jeg vil også se nærmere på brukssakene til NPXS-token, så vel som dets langsiktige adopsjonspotensial.

Pundi X Teknologi og brukstilfeller

Drivkraften bak etableringen av Pundi X er den bratte læringskurven for de som bare kommer inn i kryptovalutaøkosystemet. Med svært få unntak (Robinhood og Coinbase kommer til å tenke), er nåværende kryptovalutautveksling forvirrende og vanskelig å lære for nye brukere.

Og det berører ikke engang vanskeligheter og forvirring forbundet med å sjonglere med flere lommebøker, private nøkler, passordfraser og autentisatorer.

Ærlig talt, selv erfarne kryptokurrencybrukere kan bli litt frustrerte. Pundi X tilbyr å endre alt dette gjennom tre sammenkoblede teknologier: Pundi X-plattformen, mobile lommebøker og kortbetalinger.

En interessant og unik funksjon i Pundi X-nettverket er at enhetene er integrert i to blokkjeder – Ethereum og NEM. Nem (XEM) ble valgt fordi det er populært blant asiatiske finansinstitusjoner, og fordi det har teknologien til å muliggjøre nesten øyeblikkelige betalinger.

Plattformen

De Pundi X POS-enhet har startet produksjonen i februar 2018 etter ICO og har sendt til selgere siden juli 2018. Listen over selgere har utvidet seg i et stadig økende tempo. Du kan se en liste over alle de globale selgerne her

Det lar kundene betale for varer med kryptokurrency lagret i mobil lommeboken, og kan også brukes til å kjøpe kryptovalutaer (BTC, ETH, XEM, QTUM eller ACT) for å fylle opp lommeboken..

I løpet av ICO har Pundi sagt at de vil levere 100.000-700.000 POS-enheter til minst 12 forskjellige land i løpet av de neste tre årene. I tillegg til basismodellen designer Pundi også en mindre enhet og en stasjonær versjon som vil kunne akseptere store kredittkort, Apple Pay og Samsung Pay.

Pundi X POS-system forklart

Pundi X POS-system forklart

Teamet gjør det faktisk mye bedre med XPOS-enheter som sendes til mer enn 25 land per november 2019, og forventningene om at over 100.000 XPOS-enheter skal distribueres innen 2021.

POS-systemet betjener også selgere da det inkluderer funksjoner for lager, medlemskap og identitetsadministrasjon. Pundi X sier POS-systemet vil være langt bedre enn Bitcoin-minibanker takket være det økte utvalget av tjenester tilgjengelig og lavere kostnader.

I tillegg er enhetene langt mindre, slik at de kan installeres mange steder der en Bitcoin-minibank ikke er mulig. Pundi X-token (NPXS) vil bli brukt som gass for nettverket, driver transaksjoner og reklame, samt identifiserer kunder for kvalifiserte rabatter.

De første 500 enhetene ble levert til utvalgte steder i slutten av juni, og 10. juli 2018 kunngjorde teamet den første av disse, som ligger i Hong Kong i fire deltakende FAMA-restauranter som en del av RISE 2018-konvensjonen. Teamet distribuerte også XPASS-kort til RISE 2018-deltakere for å demonstrere hvor enkelt det er å bruke kryptovalutaer til å kjøpe med teknologi..

Pundi X-enheter

Nåværende og planlagte Pundi X PoS-enheter. Bilde via Pundi X

Teamet har også sagt at de vil fokusere på Indonesia, som er det største sørøstasiatiske landet, med en befolkning på rundt 250 millioner. Åpenbart har Hong Kong også blitt et mål for tidlig adopsjon, og Pundi X-teamet har også sagt at det har utvidet seg til Kina.

Det er veldig spennende å se teamet sende og beta teste den faktiske maskinvaren, og selv om det kan virke uvirkelig å kunne kjøpe varer med kryptovaluta, og å kjøpe kryptovaluta mens du venter på at lunsj eller middag skal serveres, kunne denne plattformen ikke bare gjøre det til en realitet, men gjør det allment akseptert de neste tre årene.

Pundi X lommebok

Den mobile lommeboken (Pundi XWallet) vil forenkle nøkkeladministrasjon for brukere, lagre de offentlige og private nøklene og bruke et passordsystem som ligner på ethvert online system.

Det forventes at denne funksjonen alene vil øke adopsjonen av kryptokurver massivt av nye brukere, men det er bekymringer for at det kan avskrekke eksisterende kryptokurrencybrukere som bekymrer seg for sikkerhets- og personvernproblemer.

Lommeboken er i stand til å holde BTC, ETH, BNB og NSPX, samt fiat-valutaer. Det er planer om å legge til støtte for flere valutaer over tid. XWallet inkluderer også et virtuelt XPASS-kort, eller det kan synkroniseres med et fysisk XPASS-kort.

XWallet Google Play

Skjermbilder av XWallet i Google Play Store

XWallet er tilgjengelig på både iOS- og Android-enheter og er gratis å laste ned. Når det gjelder tilbakemeldinger på appene, har den omtrent 4,3 stjerner i Google Play-butikk. Imidlertid ser det ut til at det nylig har vært en rekke klager på funksjonaliteten til appen.

Noen av disse er knyttet til KYC-kravet til Pundi X, som ikke er noe de virkelig kan kontrollere. For de som er av teknisk karakter synes teamet imidlertid å være ganske responsivt og – viktigst av alt – mottakelig.

Pundi X-kortbetalingssystemet

Selskapet har gitt ut et kort, som de kaller XPASS-kortet, som fungerer sammen med mobilappen og lommeboken, slik at betaling og innskudd med kort (et kjent medium for de fleste) som trekkes fra mobillommeboken..

I tillegg er brukerne i stand til å se den nåværende markedsprisen på hver kryptovaluta før de betaler for varer og tjenester, slik at de kan betale med kryptovalutaen som gir den beste verdien på det tidspunktet. Foreløpig har XPASS-kortet støtte for BTC, BNB, ETH og NPXS.

Denne muligheten til å betale for ting enkelt med kryptokurver er det som til slutt vil gi dem reell verdi i en bred forstand. De Pundi X-papir stater som

de fleste kryptovalutaer kan bare brukes til å kjøpe andre kryptovalutaer, og reduserer relevansen av dem til nesten null for de fleste

Pundi X-kortbetalinger

Pundi X-kortbetalinger

Faktisk er et av de viktigste argumentene til ikke-kryptotroende at kryptovalutaer ikke har noen reell verdi. Det er håpet at det å gjøre det enkelt å betale vil endre den oppfatningen.

Det virker som om Pundi X-teamet har laget et teknologisystem som har potensial til å gjøre kryptovaluta allment akseptert og brukt på global skala. Mens brukstilfellene er sterke i teorien, vil mye av adopsjonen avhenge av hvor raskt POS-enhetene kan rulles ut, hvor godt de faktisk fungerer, og hvor vellykket de neste årene med markedsføring for teknologien er.

Det er også bemerkelsesverdig at Pundi har inngått et samarbeid med iBank for utgivelse og distribusjon av XPASS-kortene. De tilbyr både standard XPASS-kort samt et spesialutgave fra Cao Jun-designet kort.

Pundi har også gitt ut et Manga-tema XPASS-kort som også støtter NEM og Qtum. Til slutt vil disse spesialutgavekortene bli omgjort til digitale eiendeler på IOST-blockchain.

Pundi Funksjon X – f (x)

Funksjon X eller f (x) er Pundis visjon om blockchain-internett og inkluderer ikke bare en desentralisert internettmodell, men også maskinvareenhetene som er nødvendige for å dra nytte av dette nye blockchain-baserte operativsystemet.

Den første enheten som ble lansert er Pundi X blockchain-telefonen, som blir kalt “BIR” for “Blok on Blok”. I tillegg til den blockchain-baserte telefonen planlegger Pundi X-teamet også å redesigne XPOS-terminalene for å dra nytte av f (x) -teknologi. Endelig er det en Funksjon X fysisk node i utvikling.

Funksjon X Pundi X

FXTP-protokoll med BOB-smarttelefonen

Dette er bare tre eksempler på maskinvare som kan opprettes for å dra nytte av operativsystemet f (x). Som alt annet Pundi X-teamet tar på seg, er konseptet med Funksjon X-operativsystemet ambisiøst, imponerende og vidtrekkende.

Pundi X Team

Pundi X-teamet er en talentfull gruppe teknologer og gründere, som ser ut til å være nøyaktig hva dette prosjektet trenger for å lykkes. Generelt består ledelsesteamet av datateknikere som ble seriell gründer.

Det skarpe unntaket fra dette er administrerende direktør og grunnlegger Zac Cheah, som tidligere var en HTML-spillutvikler, men kanskje det var derfor han omringet seg med et så sterkt team.

Presidenten for Pundi X, Constantin Papadimitrou, har en lang historie med å stifte vellykkede fintech-selskaper, og skalere dem, noe som gjør ham ideell for et prosjekt som trenger rask vekst og adopsjon.

Pundi X-teammedlemmer

Fra venstre: Zac Cheah (administrerende direktør), Pitt Huang (CTO), Constantin Papadimitriou (president), Danny Lim (CFO)

CTO / COO og medstifter Pitt Huang opprettet og solgte sin første virksomhet innen 25 år og fortsatte med å opprette og selge flere virksomheter, inkludert en som hadde over 200 ansatte.

Finansdirektøren og den tredje medstifter av prosjektet er Danny Lim. Danny er en APAC-finansieringsekspert som har produktdesignerfaring med Baidu og Lenovo. Danny er doktorgradsstudent fra Tsinghua University og har ACMA og CGMA regnskapskvalifikasjoner.

Lederteamet opererer ut av Jakarta, som forskerteamet i stor grad driver fra Shenzhen. Totalt sett har teamet fysiske kontorer i Jakarta, London, São Paulo, Seoul, Tokyo, Shenzhen og Singapore. Per august 2018 består teamet av mer enn 150 ansatte, med over halvparten av forsknings- og utviklingsroller.

Partnerskap

Pundi X-teamet har jobbet flittig, ikke bare med produktet og plattformen, men også med partnerskap for å spre plattformen og sikre både kortsiktig vekst og langsiktig stabilitet.

Det viktigste partnerskapet for Pundi X har vært det med NEM. Det er dette partnerskapet som vil tillate Pundi X å bekrefte transaksjoner umiddelbart. Uten dette ville teamet nesten helt sikkert kunne få trekkraft med forbrukerne, som ikke vil være villige til å bruke et transaksjonsbetalingssystem som i det minste tar flere minutter å bekrefte transaksjoner. De raske og rimelige transaksjonene som NEM tilbyr, gjør det mulig for Pundi X å få vanlig adopsjon.

Pundi X-partnerskap

Pundi X-partnerskap

Pundi-teamet har også brukt tid på å posisjonere seg innenfor kryptovalutaøkosystemet, etablere partnerskap med Indonesian Blockchain Association, Singapore Fintech Association, XPOS Consortium, ACCESS, Fintech Association of Hong Kong og Swiss Swiss and Fintech Association.

Dette førte til et ytterligere partnerskap med det sveitsiske selskapet UTRUST, som har forpliktet seg til å distribuere 1000 av Pundi X POS-enheter.

Pundi X har vært proaktiv i å opprette partnerskap som et viktig verktøy for forretningsutvikling. De har også brukt dem til å maksimere deres verdiproposisjon, øke tillit, engasjement og adopsjon for både forbrukere og selgere. Dette skal hjelpe dem enormt i markedsføringsarbeidet når de ruller ut Pundi X-enhetene og -systemene over hele Asia og utover.

Samfunnsanalyse

Selv om NXPS-mynten har forsvunnet sammen med resten av kryptovalutamarkedene, fortsetter prosjektet å tiltrekke medlemmer til sine forskjellige nettsamfunn. Faktisk har den det klart største på Facebook jeg noensinne har sett for et blockchain-prosjekt med over 110.000 følgere av siden.

Det dverger sine andre sosiale mediekontoer, selv om det har en sterk Telegram kanal, med over 40.000 følgere der.

Prosjektet følger videre Twitter er ganske solid, med 66 600 følgere. Teamet er også aktivt der, ikke bare twitrer sine egne ting, men tweeter også nyttig informasjon fra andre Twitter-brukere og blockchain-prosjekter..

Underreddit for Pundi X er noe skuffende, med bare 5534 følgere. Innlegg her er sjeldne også. Faktisk vil du ha det bedre å følge prosjektets YouTube-kanal, som har et stort antall videoer og litt veldig god informasjon om Pundi X og NXPS tokens.

Den har også over 4000 abonnenter, noe som er ganske bra på Youtube for et blockchain-prosjekt.

NPXS-token

Som nevnt tidligere holdt Pundi X en ICO tilbake i januar, og hevet harddekselet på 35 millioner dollar på bare 90 minutter. Som vi alle vet, var første kvartal 2018 dårlig for krypto generelt, og NPXS-token sank sakte fra $ 0,001 til mellom $ 0,0007-0,0008 innen april.

Det var der ting ble interessante etter at Bancor Network oppførte NPXS-token. Det tok prisen til $ 0,004 eller så, men i mai hoppet prisen igjen og nådde nesten $ 0,015 før den droppet tilbake. Prisen økte til en heltidshøyde på $ 0,015621 den 17. juni 2018 da forsendelsen av de første 500 XPOS-enhetene ble kunngjort.

NPXS-prisytelse

NPXS-prisytelse. Bilde via CMC

Selvfølgelig varte ikke pumpen, og prisen ble lavere nesten umiddelbart etter kunngjøringen om leveransen i juni. Det var et kort møte i mai 2019, men innen 23. oktober 2019 var prisen på et lavest nivå på $ 0,000159. Flere uker senere 8. november 2019 har prisen kommet seg noe til $ 0,00018, noe som gjør NPXS til den 94. største mynten etter markedsverdi.

Handel & Lagring av NPXS

Hvis du synes det er en god tid å kjøpe NPXS, eller hvis du bare vil støtte prosjektet, finner du token på dusinvis av forskjellige børser.

Det største handelsvolumet finner du på Binance, men Upbit og Hotbit har også gode volumer. Du kan også vurdere Bithumb, Exrates, BKEX eller Vebitcoin. Det er en håndfull andre børser med akseptable handelsvolumer, selv om du kan slite med større ordrer.

Ser vi på likviditeten på en børs som Binance, ser det ut til å være gjennomsnittlig. For eksempel på BTC / USDT ordreboken er dybden rimelig med et mindre budspørrespred, men daglig omsetning er på nedre side. Så større blokkordrer kan føre til noe glidning.

Binanace NPXS

Registrer deg på Binance og kjøp NPXS-tokens

Den anbefalte lommeboken er den mobile XWallet som er opprettet og gitt ut av Pundi X-teamet. Du kan få det her og det er perfekt for staking også. Det er andre alternativer som Atomic Wallet, og selvfølgelig kan du lagre NPXS i alle ERC-20 kompatible lommebøker..

NPXSXEM-token

I tillegg til NXPS ERC-20-token er det også et NXPSXEM-token opprettet fra NEM-blockchain. Det er et verktøy token som ble opprettet for bruk på NEMXPOS-enheter.

Pundi planlegger å produsere og distribuere 20.000 NEM XPOS-enheter over hele verden, som alle vil kjøre på NEM-blockchain. Selvfølgelig handles det også åpent på markeder og har i skrivende stund en verdi på $ 0,000171.

NXPSXEM nådde sin heltidshøyde på $ 0,004845 8. august 2018, bare en dag etter at den ble børsnotert. Hele tidenes lave var $ 0,000088 16. oktober 2019. I likhet med NXPS kan den også satses ved å holde den i XWallet til slutten av 2020.

Konklusjon

Pundi X har tatt på seg en imponerende og ambisiøs oppgave med å takle det som kan utgjøre en daglig adopsjon av kryptovaluta av massene, hvis deres visjon blir realisert. Teknologien virker passende for det de prøver, og levering av XPOS-enheter til mer enn 25 land viser allerede teamets forpliktelse og suksessen til prosjektet hittil.

Hele teamet har betydelig erfaring innen både teknologi og økonomi, noe som har vært nyttig for oppstarten. Med partnerskap på plass, og håp om at større partnerskap skal smides, er Pundi X som en sovende gigant.

Alt som er igjen er å se om de kan oppfylle løftet om 100 000 enheter de neste tre årene, og om de er i stand til å markedsføre disse enhetene riktig.

Med de to delene på plass, kan du se en Pundi X-enhet hos en forhandler i nærheten av deg i nær fremtid. Faktisk, hvis du bor i Brasil, Sørøst-Asia eller noen områder av Europa og Afrika, har du kanskje allerede kommet over Pundi X-enheter.

Og nå med utviklingen av Funksjon X ønsker Pundi ikke bare å overta kryptovaluta-selgere, men de vil også ta over internett. Tenk om de lykkes. Pundi X om tjue år kan være som en kombinasjon av Google, Apple og Amazon med en global rekkevidde og en markant tilstedeværelse på markedet.

Bilder via Shutterstock

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens meninger og bør ikke betraktes som investeringsråd. Leserne bør gjøre sine egne undersøkelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me