Python-skript for Crypto Trading Bots [API Trading Tutorial]

>

Hvis du har vært i kryptovalutamarkedet i mer enn noen dager, kjenner du sannsynligvis følelsen av at markedet faller, og du føler deg håpløs i å tjene ut porteføljen din til en stablecoin eller Bitcoin.

I stedet for å få panikk, kan du ta kontroll over porteføljen din ved å lære å skrive kraftige skript som umiddelbart kan utføre handler du trenger for å flytte inn og ut av posisjoner.

Ved slutten av denne opplæringen vil du være utstyrt med verktøy som lar deg automatisere og kontrollere porteføljen din fullstendig uten å logge inn på vekslingskontoene dine..

Før du begynner, ta noen minutter å bla gjennom noen av våre tidligere opplæringsprogrammer. Hver artikkel diskuterer et unikt aspekt av tradingbots som er viktig når du bygger en robust strategi.

  • Python-skript for kryptovalutaprisdiagrammer

  • Skript for Bitcoin Price Live Ticker (ved hjelp av nettsteder)

  • Python Script for å sjekke kryptoporteføljens verdi

Handel gjennom utvekslings-API-er Det tar bare noen få minutter å bli satt opp med et skript som kan konsolidere porteføljen din, så la oss komme i gang!

Installer handelsbiblioteket

Hver børs har unike APIer for handel. Integrering og administrering av flere utvekslings-APIer er en marerittaktig opplevelse, så vi vil bruke Rekerhandelsbibliotek å administrere alle disse børsene for oss. Dette reduserer utviklingstiden vår med noen år, slik at vi kan bruke mer tid på å bygge våre handelsroboter.

pip installere reker-python

Installering av biblioteket vil ta et øyeblikk, men når det er gjort, kan vi fortsette og åpne Python-miljøet vårt slik at vi kan begynne å skripte!

Importhandelsbibliotek

Før du skriver kjøttet fra manuset, begynner du med å importere Shrimpy-biblioteket.

importer reker

Dette vil være det eneste biblioteket vi trenger for nå.

API-nøkler

Koble til sentraler krever et engangsoppsett av APIer. Det er to forskjellige sett med API-nøkler vi trenger å lage: Bytt API-nøkler og Reker hovednøkler.

Exchange API-nøkler

Exchange API-nøkler kan nås ved å logge inn på din foretrukne kryptovalutakurs. Når du har logget inn, naviger til delen av nettstedet som lar deg generere API-nøkler.

Hver sentral lar deg kontrollere forskjellige tillatelser du gir for den enkelte nøkkelen. For å fullføre denne opplæringen, må du gi API-nøkkelen muligheten til å lese aktivasaldoer samt handel. Du ikke trenger å gi nøkkelen tilgang til uttak.

Etter at nøklene er generert, lagrer du dem i tillegg til å bruke dem i trinnene nedenfor for å handle med disse nøklene. Vi må også lage variabler for navnet på sentralen vi bruker, sammen med våre offentlige og hemmelige nøkler.

exchange_name = ‘bittrex’

exchange_public_key = ‘fbnnn1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8’

exchange_secret_key = ‘09672v4n09xn0morekeyboardmashing947’

Du finner veiledninger om hvordan du oppretter API-nøkler og hvilke innstillinger som kreves her. Ignorer trinnene for lenking til Shrimpy, bare skriv inn den offentlige og private nøkkelen her i stedet.

Merk: Shrimpy støtter følgende 16 forskjellige sentraler, som du kan spesifisere ved å erstatte navnet for “exchange_name”: binance, bittrex, bittrexinternational, kucoin, poloniex, bibox, huobi, hitbtc, bitstamp, bitfinex, coinbasepro, kraken, gemini, huobiglobal , bitmart og okex.

Reker Hovednøkler

I tillegg til utvekslingen av API-nøkler, må vi generere hovednøklene for Shrimpy. Disse tastene er tilgjengelige via registrerer deg for Shrimpy-utviklerens APIer.

Når du registrerer deg, vil du se en side der du kan opprette nye hovednøkler ved å velge “Create Api Master Key” -knappen.

Før du forlater Shrimpy-utviklerprogrammet etter at du har generert nøklene, må du forsikre deg om at du har aktivert “Bruker”,“Regnskap”, Og“HandelTillatelser på hovednøklene dine. Uten alle disse tre tillatelsene vil du ikke kunne fullføre denne opplæringen.

Når du er oppdatert med disse tillatelsene, lagrer du nøklene på et trygt sted. I skriptet vårt vil vi tildele dem til en offentlig og hemmelig nøkkelvariabel som skal brukes senere i denne opplæringen.

shrimpy_public_key = ‘8x7138n1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8jv5098’

shrimpy_secret_key = ‘771dc5n72v4n09xn0morekeyboardmashing9475c0294n50’

Opprett klient

Vi har ikke flere nøkler å generere, så fortsett skriptet ved å opprette Shrimpy-klienten. Dette vil tillate oss å kommunisere med Shrimpy-serverne gjennom API-ene.

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

Opprett bruker

Før vi kan koble til valutakontoer og begynne å handle, må vi opprette en bruker. Hensikten med brukere i Shrimpy er å gi en direkte kartlegging fra utvekslingskontoer til brukere. Siden byttekontoer alltid eies av en ekte person, gjør dette oss i stand til å lage en enkel struktur der Shrimpy automatisk knytter brukere til sine byttekontoer.

create_user_response = client.create_user (‘Satoshi Nakamoto’)

user_id = create_user_response [‘id’]

Koble Exchange-konto

Nå som vi har en bruker, kan vi koble en byttekonto til den brukeren.

link_account_response = client.link_account (

bruker-ID,

exchange_name,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

)

account_id = link_account_response [‘id’]

Merk: I API-ene for Shrimpy-utviklere er det mulig å opprette et ubegrenset antall brukere og koble opptil 20 vekslingskontoer til hver bruker. I denne opplæringen oppretter vi bare en bruker og kobler en byttekonto. Det ville imidlertid være enkelt å justere koden for å tillate flere utvekslingskontoer eller brukere.

Få kontosaldoer

En av de første bekymringene med handel er å vite hvor mye av hver eiendel du har tilgjengelig på børsen for å handle. Shrimpy gjør prosessen med å samle inn disse dataene enkel. Bare be om balansedata gjennom følgende samtale.

saldo = klient.get_balanse (bruker-ID, konto-ID)

beholdninger = saldo [‘balanserer’]

Velg vår konsolideringskapital

For denne opplæringen vil vi velge en enkelt eiendel som vi vil bruke alt for. Det betyr at skriptet vårt vil selge alle andre eiendeler i porteføljen vår og bare kjøpe denne eiendelen.

Tilordne eiendelen du vil kjøpe til en variabel. Dette vil bli brukt i følgende trinn når du handler.

consolidation_symbol = ‘BTC’

Lag handler

Selg alt i porteføljen vår for å kjøpe eiendelen “konsolideringssymbol”.

Advarsel: Hvis du kjører dette skriptet til slutt, utføres handler på byttekontoen din. Det er ikke en vits, du vil bokstavelig talt selge alt i porteføljen din for å kjøpe Bitcoin. Vi er ikke ansvarlige for misbruk av dette skriptet, handelsavgiftene du vil bli belastet eller midlene du kan tape på grunn av bruk av dette skriptet. Vær forsiktig når du lager en handelsstrategi.

Hensikten med dette skriptet er å gi et morsomt undervisningseksempel på hvordan du kan handle på børser ved hjelp av API-er.

for eiendel i beholdninger:

asset_symbol = ressurs [‘symbol’]

asset_amount = asset [‘nativeValue’]

hvis symbol! = konsolidering_symbol:

skriv ut (‘Selling’ + str (asset_amount) + ‘of’ + asset_symbol)

create_trade_response = client.create_trade (

bruker-ID,

konto_id,

asset_symbol,

konsolidering_symbol,

eiendelsbeløp

)

Ferdig!

Det var ikke så ille nå var det.

Uten for mye anstrengelse, var vi i stand til å bygge et skript som ble koblet til en kryptovaluta-utveksling, samlet inn data om saldoen på gjeldende konto, og handlet alt til Bitcoin.

Merk: Du trenger ikke å koble API-nøklene dine på nytt og opprette en ny bruker hver gang du vil handle. Når de er opprettet, lagres disse tingene sikkert på Shrimpy-serverne, slik at du enkelt kan få tilgang til dem når som helst.

Sette alt sammen

Følgende skript beskriver alt vi dekket over. For enkelhets skyld er det gitt to skript. Det første skriptet er det komplette skriptet som skal kjøres første gang. Hver gang etter den opprinnelige kjøringen, kan du bruke det andre skriptet.

Advarsel: Igjen vil disse skriptene bokstavelig talt handle på din virkelige kryptovalutakurs. Å kjøre disse skriptene betyr at du forstår at handler blir utført. Vi gir ikke refusjon for verdi som går tapt på grunn av handel.

# importer nødvendige biblioteker

importer reker

importtid

# tilordne Shrimpy Master API-nøkler for senere bruk

shrimpy_public_key = ‘8x7138n1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8jv5098’

shrimpy_secret_key = ‘771dc5n72v4n09xn0morekeyboardmashing9475c0294n50’

# tilordne vekslingsnøklene du vil ha tilgang til balansedataene for

exchange_name = "bittrex"exchange_public_key = ‘fbnnn1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8’

exchange_secret_key = ‘09672v4n09xn0morekeyboardmashing947’

# opprett Shrimpy-klienten

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# opprett en bruker som vil bli koblet til sentralen vår

create_user_response = client.create_user (‘The Shrimp Master’)

user_id = create_user_response [‘id’]

# koble vår første utveksling slik at vi får tilgang til balansedata

link_account_response = client.link_account (

bruker-ID,

exchange_name,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

)

account_id = link_account_response [‘id’]

# vent mens Shrimpy samler inn data for byttekontoen

# kreves bare første gang lenking

time.sleep (5)

# samle aktivasaldoer på børsen

saldo = klient.get_balanse (bruker-ID, konto-ID)

beholdninger = saldo [‘balanserer’]

# velg eiendelen du vil konsolidere for

consolidation_symbol = ‘BTC’

# selg alle eiendeler i tillegg til konsolideringselementet

for eiendel i beholdninger:

asset_symbol = ressurs [‘symbol’]

asset_amount = asset [‘nativeValue’]

if asset_symbol! = consolidation_symbol:

skriv ut (‘Selling’ + str (asset_amount) + ‘of’ + asset_symbol)

create_trade_response = client.create_trade (

bruker-ID,

konto_id,

asset_symbol,

konsolidering_symbol,

eiendelsbeløp

)

Nå som du har kjørt det første skriptet, trenger du ikke å koble API-nøklene dine eller opprette en annen bruker for å handle på den samme byttekontoen. Selvfølgelig, hvis du vil koble flere utvekslingskontoer eller opprette flere brukere for folk som også vil bruke tjenesten din, så kan du enkelt endre koden for å opprette flere brukere eller koble til flere utvekslingskontoer basert på dine krav.

Ekstra løp

Etter den første kjøringen kan du nå kjøre følgende kode for å konsolidere midlene på samme valutakonto.

# importer nødvendige biblioteker

importer reker

# legg inn bruker- og konto-ID-ene dine

user_id = ‘dc12349b-1234-12k4-123n12n12nnf’

konto_id = 12345

# tilordne Shrimpy Master API-nøkler for senere bruk

shrimpy_public_key = ‘8x7138n1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8jv5098’

shrimpy_secret_key = ‘771dc5n72v4n09xn0morekeyboardmashing9475c0294n50’

# opprett Shrimpy-klienten

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# samle aktivasaldoer på børsen

saldo = klient.get_balanse (bruker-ID, konto-ID)

beholdninger = saldo [‘balanserer’]

# velg eiendelen du vil konsolidere for

consolidation_symbol = ‘BTC’

# selg alle eiendeler i tillegg til konsolideringselementet

for eiendel i beholdninger:

asset_symbol = ressurs [‘symbol’]

asset_amount = asset [‘nativeValue’]

if asset_symbol! = consolidation_symbol:

skriv ut (‘Selling’ + str (asset_amount) + ‘of’ + asset_symbol)

create_trade_response = client.create_trade (

bruker-ID,

konto_id,

asset_symbol,

konsolidering_symbol,

eiendelsbeløp

)

Akkurat slik har du nå et enkelt skript som kan konsolidere porteføljen din til en enkelt eiendel. Enten markedet går opp eller ned, kan dette være et nyttig verktøy for deg å raskt flytte mellom posisjoner.

Merk: For å forstå hvordan handlene blir utført, må du gå gjennom Shrimpy Developer API Docs før du kjører noen skript.

Crypto Trading Bots

Disse skriptene kan gi den mentale rammen for å utvikle mer avanserte handelsroboter. Enten du vil bygge et komplekst handelsverktøy som tilbyr utallige strategier eller bare ønsker en personlig måte å raskt flytte midler i porteføljen din, kan disse skriptene være et sterkt fundament for reisen din.

Shrimpy er designet for å hjelpe deg med å skalere. Det er ingen begrensninger på antall brukere eller handler du kan utføre med utvikler-API-ene våre.

For å holde tritt med bloggen vår og YouTube-serien som lærer deg hvordan du bygger komplette handelsboter, ikke glem å bli med på vårt utvikler-telegram.

For å få tilgang til de komplette Python- og Node-bibliotekene, følg disse linkene:

Node

Python

Gi oss beskjed hvis du bygger noe med Shrimpy API-ene. Vi vil gjerne høre hvordan vi kan fortsette å støtte deg i alle ledd i utviklingen din.

Om reker

Reker leder markedet som den fremste applikasjonen for porteføljestyring. Brukere er i stand til å konfigurere en tilpasset kryptoportefølje og implementere en passiv ombalanseringsstrategi, og fjerner bryet med å måtte handle krypto aktivt.

Reker webapplikasjon: Reker – Cryptocurrency Portfolio Management

Shrimpy’s API for utviklerhandel er en enhetlig måte å integrere handelsfunksjonalitet på tvers av alle større børser. Samle inn historiske markedsdata, få tilgang til sanntidsnettsteder, utfør avanserte handelsstrategier og administrer et ubegrenset antall brukere.

Shrimpy Crypto Trading API: Reker | API-er for Crypto Trading for utviklere

Ikke glem å følge oss videre Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til vårt fantastiske, aktive samfunn på Telegram.

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me