QuadrigaCX gjennomgang: Komplett nybegynnerveiledning

Oppdater 30. mars 2019: QuadrigaCX er nå avviklet på grunn av grov feiladministrasjon av børsen. Bruk Coinsquare, den største kanadiske Crypto Exchange.

QuadrigaCX er en kryptokursutveksling basert i Canada som gir kanadiere tilgang til en rekke digitale eiendeler, inkludert Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

Besøkende på nettstedet kan også handle med fiat ved å bruke enten amerikanske dollar eller kanadiske dollar, og plattformen fortsetter å tromme opp etterspørselen i hjemlandet. Til tross for sin økende popularitet er juryen fortsatt ute om hvor pålitelig en utveksling QuadrigaCX er.

Følgende anmeldelse gir deg alt du trenger å vite om børsen.

Oversikt

QuadrigaCX er et kanadisk selskap som er registrert og ligger i Vancouver, British Columbia, Canada. Nettstedet hevder å være den største kanadiske kryptovaluta-børsen, og selv om det ikke genererer handelsvolum som kan sammenlignes med bransjens ledende børser, er det en betydelig aktør i det kanadiske markedet..

QuadrigaCX er imidlertid ikke regulert, og mens Canadian Securities Administration (CSA) har lagt merke til at ICO, kryptovaluta og all relatert handel og markedsoperasjoner kan være underlagt lokale verdipapirlover, er det ennå ikke tatt noen håndhevingstiltak. Børsen fungerer lovlig, selv om nettstedet ikke inneholder noen informasjon om grunnleggerne, teamet eller når plattformen ble lansert.

Som et resultat er det vanskelig å vite nøyaktig hvor lenge sentralen har vært i drift eller hvem individene bak QuadrigaCX er. Børsen er ikke gjennomsiktig, og den eksakte bakgrunnen til selskapet er fortsatt noe av et mysterium.

Til tross for dette genererer børsen for øyeblikket i underkant av $ 9 millioner daglig handel, med BTC / CAD-sammenkoblingen som samler rundt $ 3 millioner daglig handel. Det foregår også en sunn mengde Ethereum-handel på nettstedet, ettersom BTC / ETH- og ETH / CAD-parene genererer mer enn $ 4 millioner i daglige handler.

Er QuadrigaCX trygt?

Teamet bak plattformen hevder å prioritere sikkerhet og QuadrigaCX benytter en rekke avanserte sikkerhetstiltak som for tiden brukes av mange av de ledende kryptovaluta-børsene. Disse inkluderer bruk av fryselager for størstedelen av Bitcoin som holdes i systemet, og beskyttelse av handelsplattformen via et partnerskap med Cloudflare, som sikrer at nettstedet og API er beskyttet mot ondsinnede angrep.

Handelsbetingelser for QuadrigaCX

Bedriftsservere bruker bruk av tilpassede operativsystemer og programvare, mens brukerkontoer er sikret med kryptering og Two-Factor Authentication (2FA) er tilgjengelig på alle kontoer. Dette fungerer som et ekstra sikkerhetslag og kan aktiveres ved å velge enten Google Two-Factor Authentication eller Email 2FA i kontoprofilinnstillingene.

Begge alternativene kan velges for enda mer sikkerhet. Brukere er også pålagt å sende inn navn, fødselsdato, bostedsland og en e-postadresse når de registrerer seg og fiat-transaksjoner krever at brukerne bekrefter kontoene sine ved å sende inn nødvendig identifikasjon.

For kanadiske brukere tilbyr QuadrigaCX to metoder for verifisering:

  • ID & Adressebekreftelse der du trygt laster opp kopier av ID-en din og bevis på adressen.
  • Øyeblikkelig bekreftelse i samarbeid med Equifax der du fullfører flervalgs spørsmål basert på informasjon i kredittfilen din.

QuadrigaCX Registrering

Alternativet for øyeblikkelig bekreftelse hadde oss opprinnelig litt bekymret fordi de brukte Equifax-systemer. Hvis du ikke er klar over det, fikk Equifax et enormt hack i fjor der mange mennesker, inkludert noen i Canada, ble stjålet opplysningene sine.

Når du bruker bekreftelsen på Quadriga, gir du imidlertid ingen informasjon til Equifax. De bruker bare Equifax-plugin for å bekrefte informasjon som Equifax allerede har.

Eiendomsdekning

QuadrigaCX støtter Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash og Bitcoin Gold. På toppen av dette tillater børsen også handel i både kanadiske og amerikanske dollar, og følgende handelspar er tilgjengelige på nettstedet: BTC / CAD, BTC / ETH, ETH / CAD, LTC / CAD, BTC / USD, BCH / CAD og BTG / CAD.

Alle midlene i QuadrigaCX-systemet er svært likvide, og kan trekkes ut når som helst, ettersom børsen initierer alle uttak innen 24 timer.

QuadrigaCX-avgifter

Det er mulig å overføre penger til og fra kontogebyret ditt gratis ved å velge å overføre kryptovalutaer og bankoverføringer som er gjort for å finansiere kontoen din, er underlagt en avgift på 1%.

QuadrigaCX belaster også 0,5% avgift på alle fullførte handler på følgende ordrebøker BTC / CAD, BTC / USD, ETH / CAD, LTC / CAD, BCH / CAD & BTG / CAD. Gebyret på bestillingsbøkene ETH / BTC, LTC / BTC, BCH / BTC og BTG / BTC er 0,2%.

Merk at gebyret ikke gjelder for åpne ordrer, og blir kun belastet etter at en handel er utført. Generelt er fiat-til-kryptotransaksjoner underlagt gebyrer i området 0,00% til 1,00%, mens krypto-til-kryptotransaksjoner påløper avgifter i området 0,20% til 0,50%.

Når du tar ut pengene dine, betaler du ikke noen avgifter hvis uttaket behandles i krypto (bortsett fra nettverksgebyrer). Hvis det imidlertid er et Fiat-uttak, vil gebyrene nedenfor gjelde:

Uttaksgebyrer for Quadriga Fiat

Uttaksgebyrer for Quadriga Fiat

Å bruke ekspressoverføring er helt klart ganske dyrt med 3%. Hvis du imidlertid er villig til å vente i opptil 14 virkedager før innskuddet ditt kommer inn, kan du benytte deg av EFT eller bankoverføring.

Kundeservice

Plattformen opererer et billettsystem som lar brukerne kontakte supportteamet etter at de har sendt inn spørsmål. Det er også en støtteseksjon som inneholder en rekke vanlige spørsmål som søker å svare på de vanligste spørsmålene.

Imidlertid har nettstedet ingen live kundestøttekanaler, og brukere bør forvente lengre behandlingstid og oppløsningstid. Dette systemet kan enkelt oppgraderes ved å oppgi et telefonnummer å ringe, eller en direkte chatboks som gir live tilgang til et medlem av supportteamet.

Vi ønsket å teste ut kundeservicen for å få en følelse av tiden det vanligvis tok for å få svar. Vi hadde i utgangspunktet et lite problem med et ETH-innskudd og sendte en supportbillett på dashbordet.

Vi fikk svar fra teamet innen en time. Dette var relativt imponerende da det er over en gjennomsnittlig responstid. Ved å lese noen av de elektroniske ressursene, konstaterte vi at dette var den generelle følelsen blant de andre brukerne.

Finansiering og uttak

QuadrigaCX tilbyr mange alternativer for finansiering og uttak, og visse finansieringsalternativer kan kreve at kontoer må bekreftes. De tilgjengelige finansierings- / uttaksmulighetene inkluderer:

  • Kanadiske dollar – Bankkabel, Flexepin-kupong, INTERAC, QCX-kupong og Crypto Capital. Bankkabler må falle innenfor grensen på minimum $ 50.000CAD og maksimalt $ 500.000CAD for finansiering. Uttak via bankkabler må være innenfor grensen på minimum $ 100CAD og maksimalt $ 500.000CAD.
  • Amerikanske dollar – Bankkabel, QCX-kupong og Crypto Capital. Bankkabler må falle innenfor grensen på minimum $ 25.000USD og maksimalt $ 500.000USD for finansiering. Uttak via bankkabler må falle innenfor grensen på minimum $ 500 USD og maksimalt $ 500 000 USD.
  • Kryptovaluta – Brukere kan overføre Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash og Bitcoin Gold til kontoene sine. Både overføringer og uttak som gjennomføres via kryptovalutaene som støttes, er gebyrfrie.

Vi testet en rekke finansierings- / uttaksalternativer på Quadriga. Kryptovaluta vises vanligvis i dashbordet ditt etter at de har bekreftet på nettverket. Når det gjelder Bitcoin, er det etter 3 bekreftelser (30 minutter).

Hvis du sender penger i kanadiske dollar til Quadriga via Interac, reflekteres denne betalingen umiddelbart når de har godtatt e-posten din. Når du trekker ut CAD-en din, er Express Bankoverføring kanskje ditt raskeste alternativ.

Vi prøvde dette uttaksalternativet til en bank i Canada, og det tok omtrent 3 virkedager før den ankom.

Nylig CIBC-banktvist

Mot midten av 2018 har brukere kanskje lagt merke til at uttak fra QuadrigaCX tok mye lenger tid enn vanlig. For eksempel ventet handelsmenn for noen av de større uttakene opptil tre uker på at midlene endelig skulle treffe kontoen sin.

Alt dette stammer fra en tvist QuadrigaCX hadde med CIBC-banken. Banken bestemte seg for å fryse $ 28 millioner i midler som var knyttet til børsens betalingsbehandler. Dette betydde at de måtte finne andre måter å betale forhandlerne på som forårsaket forsinkelsene.

De Globe and Mail dekket tvisten nærmere hvis den skulle være av interesse. Til slutt tok QuadrigaCX CIBC for retten og vant til slutt. Selv om dette kan være frustrerende for de handelsmennene som ble fanget i forsinkelsene, var det mange som stod ved Quadriga mens de kjempet for det som var deres.

Quadriga handelsplattform

Vårt umiddelbare inntrykk av QuadrigaCX-handelsplattformen er ekstrem enkelhet som grenser til ganske grunnleggende. Målet vil mest sannsynlig være investorer som leter etter en kanadisk “fiat gateway”..

I stedet for å ha all informasjon som ordrebøker og kartlegging på en side, er de delt over noen få. Hvis du ønsket å utføre en enkel kjøps- eller salgsordre, går du over til “handel” -fanen under overskriften.

Quadriga Order Books

Quadriga Simple Order Books

Som du ser er dette den enkle ordreboken på børsen. Du kan se en liste over de 10 beste salgs- / kjøpsordrene, samt en løpende samling av de siste 10 handler. Du kan bare plassere en enkel ordre uten muligheter for begrense / stoppordre i det hele tatt.

Hvis du ønsket et øyeblikksbilde av hvordan markedet ser ut, kan du gå videre til “markedsoversikt” -fanen. Her vil du ha et enkelt diagram som viser prisutviklingen de siste 60 dagene, samt den samme ordreinformasjonen på “handel” -siden..

Denne fanen tjente virkelig ikke så mye formål i våre øyne, ettersom man enkelt kan hente denne informasjonen i de andre fanene. Videre kan du ikke endre tidsskalaen på diagrammet, noe som gjør det lite relevant.

Det er en fane til på Quadriga, og det er “live trades”. I denne kategorien har du et lysestakediagram over prisen på eiendelen, samt en lang periode med alle handler som har gått gjennom ordrebøkene.

Quadriga kartleggingspakke

Grunnleggende kartleggingspakke på Quadriga

For de handelsmennene som er vant til avansert kartlegging med mange funksjoner eller analyser osv., Vil du bli ganske skuffet. QuadrigaCX-kartpakken er substandard til det punktet at den er ubrukelig.

Den eneste funksjonaliteten den har, er muligheten til å justere tidsrammen de siste 24 timene. Videre kan du ikke plassere handler på denne kategorien, noe som betyr at du må bytte tilbake til “Live Trades” -fanen igjen. Derfor ser denne fanen virkelig ut som om den ikke tjener noe formål.

Så i virkeligheten er den eneste fanen du vil bruke til å handle på Quadriga, den enkle fanen “Live Trades”.

Mobilhandel

For de handelsmennene som liker å handle på farten, er det dessverre ingen mobilapplikasjon. Hvis du virkelig var bekymret for posisjonen din, kan du alltid logge på QuadrigaCX-nettstedet i nettleseren din, da det ser ut til å være mobiloptimalisert..

API

For de handelsmennene som ønsker å kode sine egne handelsroboter, har Quadriga en API-funksjonalitet. Hvis du vil ha tilgang til API-nøkkelen din, må du først bekrefte at du har kontroll over kontoen. De vil sende deg en kode via e-post.

Quadriga API-funksjonalitet

API-funksjonalitet på Quadriga

Når du har bekreftet det, får du API-nøkkelen din, samt en rekke alternativer. Du kan velge API-tillatelser i dashbordet. Hvis du først prøver botkodingen din, er det kanskje mer forsiktig å slå av noen av funksjonene.

QuadrigaCX vs Coinsquare

For kanadiske kryptovalutahandlere som leter etter en CAD fiat-gateway, er de to beste spillene enten Quadriga eller Coinsquare. Coinsquare er en større kryptocurency exchange som er basert i Toronto, Ontario.

De er betydelig større enn Quadriga og har startet med en rekke andre Altcoins. Det er også blitt avslørt at Coinsquare søker en børsnotering på Toronto Stock Exchange og ønsker å utvide virksomheten globalt.

Så, hva er bedre mellom Quadriga og Coinsquare? La oss ta en titt.

  Quadriga CX Mynt kvadrat
plassering Vancouver, BC Toronto, ON
Sikkerhet Cold Storage, 2FA, Load Balanced, Collaberation with Cloudflare Kjølelager, 2FA, DDoS-beskyttelse, Advanced Ledger Management
CAD innskuddsmetoder Bankoverføring, Interac, Flexepin, QCX-kupong, Crypto Capital Interac Online, Interac E-overføring, Kredittkort, Flexepin, Bankutkast, Postanvisning, Bankoverføring
CAD-uttaksmetoder Express bankoverføring, kredittkort, EFT, bankkabel, kryptokapital, QCX-kupong, gavekort Direkte bankinnskudd, bankoverføring, formuetråd, rushed wire
Tilgjengelige kryptopar BTC, ETH, LTC, BCH, BTG BTC, BCH, LTC, DOGE, DASH, ETH
Fiat-valutaer akseptert CAD, USD CAD
Språk Engelsk Engelsk, fransk
Kundeservice Billettsystem Live chat og billettstøtte
Handelsgebyr 0,5% (Fiat til Crypto), 0,2% (Crypto til Crypto) 0,1% / 0,2% (produsent / taker) 0,2% / 0,4% (enkelt / dobbelt)
CAD-finansieringsgebyrer 0% – 2,5% 0,5% – 10%
CAD-uttaksgebyrer 0% -3% 1% -2%
Mobilapp NA iOS og Android

Så som du kan se, har Coinsquare flere alternativer når det gjelder kryptovalutaer du kan kjøpe. De vurderer også å legge til Ripple XRP de neste månedene. Det er også gunstig for de franske kanadiere som ønsker en utveksling som også henvender seg til dem.

Coinsquare er også den eneste kanadiske børsen som tilbyr brukerne fordelene med en mobilapplikasjon. Dessverre har ikke QuadrigaCX dette selv om nettstedet deres er mobiloptimalisert.

Quadgriga har imidlertid lavere finansierings- og uttaksgebyrer for sine kanadiske kunder (selv om Coinsquare-handelsavgiftene er litt lavere). Quadriga har også opsjoner for USD-innskudd.

Coinsquare Banner

Så hvis du skal velge mellom Coinsquare og Quadriga, må det komme ned til dine egne personlige preferanser. Du kan lese mer om dem i vår Coinsquare-utvekslingsanmeldelse.

Konklusjon

QuadrigaCX er ganske forvirrende. Organisasjonen har en rekke åpenbare mangler og opererer ikke på et nivå av gjennomsiktighet som begynner å bli standard blant kryptovaluta-børser.

Det er ingen fysisk adresse oppført hvor som helst på nettstedet, og teamet bak utvekslingen er også et mysterium. På toppen av dette har plattformen lav score på Stol på Pilot og har tiltrukket seg et betydelig antall negative anmeldelser på anmeldelsessiden.

Til tross for alt dette, er det folk som hevder å være i stand til å bruke sentralen uten problemer, og de finnes på internett. QuadrigaCX fortsetter også med å generere ganske sunne handelsvolumer ettersom et betydelig antall handelsmenn fortsetter å bruke plattformen.

For folk basert i Canada, kan QuadrigaCX vise seg å være et levedyktig alternativ, men alle som tenker på å registrere seg for denne utvekslingen, bør gjennomføre en stor mengde forskning på forhånd og holde seg til å håndtere små mengder, da det fremdeles er uklart hva fremtiden har for dette Utveksling.

Bilder via quadrigacx.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me