Ravencoin Pools: 7 av de beste stedene å utvinne RVN

Så du ser på gruvedrift av Ravencoin og vil øke lønnsomheten din? Det kan være fornuftig å bli med i Ravencoin gruvebasseng.

Ravencoin er fortsatt populært og lønnsomt, og ASIC-bestandig takket være bruken av X16R-bevis for arbeid gruvedrift algoritme. Dette er faktisk 16 forskjellige algoritmer som brukes tilfeldig under gruveprosessen. Det er denne tilfeldige bruken av så mange algoritmer som gjør Ravencoin ASIC-resistent.

Selv om det er ASIC-motstandsdyktig, er det imidlertid også vanskelig nok at de fleste hjemrigger ikke lykkes med solo gruvedrift. En av de få gjenværende måtene du kan øke gruveavkastningen din er hvis du blir med i et Ravencoin-gruvedrift. I dette stykket vil jeg gi deg noen av de beste bassengene å vurdere.

Topp 7 Ravencoin-bassenger

Det er bokstavelig talt dusinvis av bassenger tilgjengelig for Ravencoin, men nesten all hashfrekvensen er konsentrert i de tre beste bassengene. Konsentrasjon av hashkraft blir ofte sett på som en bekymring, spesielt for mynter med lavere markedsverdi.

Når det er sagt, forblir nettverket fortsatt ganske desentralisert, og det største bassenget, Suprnova.cc, har mindre enn 20% av den totale hashhastigheten. Husk at det er best hvis du velger et lite til middels basseng for å holde nettverket så sikkert og desentralisert som mulig.

La oss nå ta en titt på noen av de beste Ravencoin gruvebassengene:

Suprnova

Suprnova.cc er det største Ravencoin gruvebassenget, og kontrollerer 19,65% av nettverkets hashkraft. Da jeg så var det 17 962 arbeidere ved bassenget, og det har funnet 224 blokker det siste døgnet. De har en gjennomsnittlig gruveavgift på 1% og servere lokalisert over hele verden.

Suprnova Ravencoin bassengstatistikk

Suprnova Ravencoin Mining Pool Statistikk


Suprnova er kjent og respektert i kryptovaluta-samfunnet, og det er derfor det er så populært for Ravencoin-gruvedrift. Suprnova krever at du registrerer deg, men bare med e-postadressen din. Når du er ferdig, har du imidlertid en enhetlig pålogging som kan brukes i nesten alle de andre bassengene de driver (som er ganske mange).

BeePool

BeePool er et gruvebasseng basert i Kina, noe som gjør det best for gruvearbeidere basert i Asia. Det er det tredje største Ravencoin-gruvebassenget, og da jeg så det, hadde det 593 arbeidere og fant 106 blokker det siste døgnet.

Beepool RVN Network Stats

Beepool Network stats og Hashrate

De kontrollerer 9,5% av nettverkets hashkraft og har en større avgift enn vanlig på 2% for PPS-gruvedrift, selv om PPLNS-gruvedrift bare er 1% -avgift. Minimumsutbetalingen er veldig liten 0,1 RVN, og det er ingen registrering som kreves for å bruke BeePool.

Ravenminer.com

Ravenminer er det fjerde største Ravencoin gruvebassenget, og kontrollerer 5,4% av nettverkets hashkraft. De er et globalt gruvebasseng, så du kan bruke dem hvor som helst i verden. De har også et lite gebyr på 0,5% og bruker utbetalingssystemet PROP.

Ravenminer-statistikk

Ravenminer-statistikk over forskjellige tidsperioder

Da jeg sjekket hadde de 7115 arbeidere og 58 blokker funnet det siste døgnet. De har også en minimumsutbetaling på 5 RVN (0,5 RVN på søndager), noe som kan bety at du må vente litt på en utbetaling. Ingen registrering er nødvendig for å bruke bassenget Ravenminer.com.

Nanopool.org

Tett bak Ravenminer er Nanopool, med 4,7% av nettverkets hashkraft. De har 6154 arbeidere i bassenget og fant 60 blokker det siste døgnet. Foreløpig har bassenget totalt 473,1 Gh / s total hash-rate gruvedrift RVN.

Avgiften er i gjennomsnitt 1%, og de har servere lokalisert over hele verden, noe som gjør dette til et passende gruvebasseng for alle, uansett hvor de befinner seg. Det er en minimumsutbetaling på RVN 100, bassenget støtter CPU-gruvedrift, og det er ingen registrering nødvendig.

Minermore

De Minermore bassenget har 2,8% av nettverkets hashkraft, og setter den i den nedre enden av de mellomstore Ravencoin-bassengene, eller muligens i den øvre enden av de små bassengene. I alle fall har den 6960 arbeidere i nettverket og funnet 30 blokker det siste døgnet.

Det er en gjennomsnittlig 1% PPLNS-gruvedriftavgift og servere lokalisert (USA, Canada, Europa, Hong Kong). Det er ingen registreringskrav på Minermore.

Myntblokkere

Myntblokkere er en av de mer populære små Ravencoin gruvedriftene, som kontrollerer 1,1% av nettverkets hashkraft og har funnet 10 blokker de siste 24 timene med bare 415 arbeidere. Gruveavgiften er gjennomsnittlig 1% med en PPLNT-utbetalingsordning.

Coinblockers Ravencoin Pool

Nettstatistikk på Coinblockers Ravencoin Pool

Minimumsutbetalingen her er bare 0,05 RVN, noe som gjør det enkelt å få din første utbetaling. Det er ikke noe registreringskrav, og serverne er globalt lokalisert.

BSOD.pw

Til slutt vil jeg nevne BSOD.pw basseng. Den har 0,8% av hashhastigheten, og med 1606 gruvearbeidere fant den 19 blokker det siste døgnet.

De har servere lokalisert over hele verden, noe som gjør det til et godt valg for ethvert sted, og 0,1 RVN (0,01 RVN på søndagens) minimumsutbetaling er liten nok til at alle skal få betalt raskt. Det kreves heller ingen registrering på BSOD.pw, og gruvedriften er litt under gjennomsnittet på 0,9% PROP.

Så selv om dette er det minste bassenget du kan bli med på på nettverket, vil du ha en større andel av blokkbelønningen når det utvinnes blokker. Selvfølgelig vil det ta mye lenger tid for dette bassenget å finne blokker enn noen av de større.

Hvilket basseng er riktig for deg?

Når det gjelder å velge det beste Ravencoin-bassenget, må du vurdere en rekke faktorer som kan ha direkte innvirkning på lønnsomheten din. Disse inkluderer følgende:

  • Basseng oppetid: Ganske grunnleggende krav. Du kan bare tjene RVN-hashing med et basseng når bassenget er i gang. Gruvedrift er også hovedmål for DDoS-angrep og blir derfor utsatt for lange perioder med nedetid. Det er derfor fornuftig å bruke et gruvebasseng som har god rekord når det gjelder historisk oppetid (helst nær 100%). Suprnova er en av de få Ravencoin-bassengene som avslører oppetid, så det er virkelig et ganske positivt tegn.
  • Avgifter: En annen veldig grunnleggende faktor som vil påvirke lønnsomheten din, er gebyret som bassenget tar. Fra de ovennevnte bassengene ser det ut til at Ravenminer har de laveste avgiftene for å utvinne RVN.
  • Hashpower: Basseng hash-kraft er litt av en vanskelig en. Selv om det er mer sannsynlig at et basseng med høyere hashkraft finner blokker, betyr det også at du sannsynligvis må dele blokkbelønningene med et større utvalg av gruvearbeidere. Men hvis bassenget har mindre hashkraft, kan du beholde mer av belønningen, men det er mindre sannsynlig at du finner blokker som et Ravencoin-basseng med høyere hashkraft.
  • Serverplassering: Avstand er viktig når det gjelder å velge et basseng, da dette vil påvirke ventetiden mellom riggen og selve serveren. Derfor vil du generelt være med i et basseng som har servere nærmere deg.
  • Utbetalingsbetingelser: Som vi har sett ovenfor, er det mange forskjellige alternativer når det gjelder utbetalingsstruktur ved bassenget. Noen RVN-bassenger vil også ha minimum utbetalingskrav, så dette er en viktig faktor å tenke på før du begynner å hashe der.

Så fra ovenstående ser det ut til at Ravenminer og Suprnova kan være sterke utfordrere (avhengig av hvor du befinner deg). Selvfølgelig må du også vurdere at mange av disse kravene er en kompromiss med hverandre. De billigere bassengene har kanskje ikke alltid den beste oppetid og serverplassering.

Konklusjon

Etter hvert som konkurransen blir varmere i gruvedrift av RVN, vil også vanskeligheter med gruvedrift det være. Ettersom mer hashpower blir med i nettverket, skjer justeringer for å gjøre rede for det. Dette kan bare bety at solo-husdrift vil bli mindre praktisk og dermed mer grunn til å bruke et av Ravencoin-bassengene ovenfor.

Det er andre mindre bassenger du kan delta i, men de fleste finner mindre enn 1 blokk per dag. Du kan bli med i en av disse mindre bassengene for å fremme desentralisering. Og kanskje med din hashkraft vil det mindre bassenget begynne å finne en blokk om dagen.

Hvis du velger å gå med et av bassengene jeg har oppført ovenfor, er det vanligvis best å velge et mindre basseng, men det er nok desentralisering i Ravencoin til at det ikke ville skade hvis du bestemte deg for å bruke Suprnova.cc så lenge deres hash strøm forblir under 25%.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me