Red Pulse Phoenix Review: Desentralisert forskningsplattform

Red Pulse har vært i nyhetene de siste ukene. I løpet av juli avslørte Red Pulse-teamet sin nye Phoenix-oppgradering på et møte i Seoul, Sør-Korea.

Det Hong Kong-baserte teamet opprettet en åpen forskningsplattform med Red Pulse Phoenix, inkludert en oppgradering til den token smarte kontrakten som tok NEP-5 RPX-token ut av sirkulasjon og introduserte et nytt innfødt PHX-token. Det nye tokenet har allerede fått stor interesse den siste tiden, og prisen er en refleksjon av det.

Kan oppgraderingen imidlertid virkelig flytte nålen for Red Pulse?

I dette stykket vil vi gi deg alt du trenger å vite om den nye plattformen og hva det betyr for det røde pulsøkosystemet. Vi vil også analysere ta en titt på det langsiktige utsiktene til PHX-token og om den har det den trenger for å lykkes.

Hva er Red Pulse?

Red Pulse ser på seg selv som en blockchain-forskningssamling og -analysetjeneste som er fokusert på kinesiske kryptovaluta-investorer. Red Pulse samler informasjon fra tusenvis av kilder for å gi et mer helhetlig syn på de kinesiske kryptomarkedene. Håpet er at deltakernes kollektive innsats kan bidra til å sile gjennom all feilinformasjon og skumle data.

Hva er Red Pulse

Oversikt over Red Pulse Platform

Du kan tenke på dem som en desentralisert versjon av markedsundersøkelser.

Rød puls er også merkbar av en annen grunn, og det er fordi de var det første prosjektet som holdt sin ICO på NEO-blockchain. De fullførte ICO i oktober 2017 i toppen av bull run. De var i stand til å skaffe $ 15 millioner i bytte mot 40% av den totale tilgangen på RPX-tokens.

Disse RPX-tokens ble utstedt for å være verktøy-tokens i Red Pulse-økosystemet. Den ville blitt brukt for å belønne kuratorene og forskerne som ga innsikt og analyse. På tilbudssiden var RPX også ment som et slags tilgangstoken for de brukerne som ønsket å kjøpe tilgang til forskningen.

Siden lanseringen av Red Pulse og utgivelsen av RPX-tokens, har kryptomarkedet imidlertid gjennomgått mye forandring. Kina har utestengt og utestengt kryptokurver, markeder har trukket seg betydelig tilbake og landskapet har skiftet litt.

Red Pulse-teamet mente at dette var den ideelle tiden for å utvikle en ny og spennende plattform og et symbol.

Phoenix-plattformen

Red Pulse Phoenix er et skybasert samarbeidskunnskapsnettverk som forbinder innholdsprodusenter med forskningsforbrukere. Det gjør dette ved hjelp av blockchain-teknologi i kombinasjon med naturlig språkbehandling og maskinlæring. Dette har skapt en plattform som muliggjør automatisk matching av bransjeeksperter og innsiktsfull forskning med klientene som søker disse.

Red Pulse Phoenix Oversikt

La oss ta en titt på noen av hovedårsakene til lanseringen av Red Pulse Phoenix, samt noen av de viktigste funksjonene som den vil inneholde.

MiFID II-samsvar

Teamet på Red Pulse har lagt vekt på at regelverket overholder oppgraderingen til Phoenix. De tar sikte på å overholde EUs regelverk for forbrukerbeskyttelse som finnes i markedet for finansielle instrumenter (MiFID) II. Dette er sannsynligvis som svar på den økende trenden fra regjeringer om å skyve til side kryptovalutaer som ikke er villige til å akseptere regulatorisk press.

Når det gjelder markedsundersøkelser, krever MiFID II at institusjoner er gjennomsiktige og eksplisitte når det gjelder å avsløre investeringskostnadene til sine kunder. Forordningen oppstod på grunn av tendensen til at finansinstitusjoner overførte forskningskostnader til kundene i skjulte gebyrer og gjennom metoder som ikke har vært underlagt revisjon, for eksempel via kommisjonsstrukturen..

På grunn av presset fra MiFID II har finanssektoren sett et skifte fra bruken av de store, dyre forskningsfirmaene til billige boutiquefirmaer, der bransjeeksperter jobber for å gi detaljerte og skreddersydde investeringsforskningsrapporter..

Hvordan Phoenix fungerer

Red Pulse har bemerket at den tradisjonelle leveringsmetoden for forskningsresultater har vært en manuell prosess, som ofte skjer under møter eller telefonsamtaler mellom bransjeekspertene og klientene. Dette er ekstremt ineffektivt og skaper situasjoner der det ikke finnes noen oversikt over hvordan informasjon ble delt, noe som har vært et problem i tilfeller der påstander om innsidehandel har kommet fram.

Red Pulse Phoenix planlegger å løse disse problemene med en billig plattform for informasjonsutveksling designet for å

demonstrere at en spesifisert enhet identifisert av en NEO-lommebokadresse, har produsert unikt innhold til en spesifisert dato og tid, og at de er den første eieren av det produserte innholdet.

Det vil være mulig for forbrukere av forskning å få tilgang til Phoenix og spesifikt be om forskning på hvilken som helst markedssektor eller emne de ønsker. Gjennom bruk av maskinlæringsalgoritmer og naturlig språkbehandling vil forespørselen bli matchet med en fagekspert, som vil utføre forskningen, skrive papiret og levere den til innholdsforespørselen..

Phoenix Red Pulse Blockchain

Innhold plassert på Blockchain med Red Pulse Ecosystem. Kilde: Phoenix utviklingsplan

Hvert stykke innhold som blir opprettet på Phoenix-plattformen, blir registrert på blockchain, inkludert en tidsstempel, lommebok-IDen til skaperen av innholdet og lommebok-IDen til eieren av innholdet. Når den er registrert i blockchain, blir all denne informasjonen uforanderlig, noe som betyr at det alltid kan bevises når informasjonen ble forespurt, hva som spesifikt ble forespurt, hvem som leverte på informasjonsforespørselen, og hva som ble levert.

Det vil også bevise hvem eieren av innholdet er. Alt dette beskytter alle partene som er involvert i opprettelse og utveksling av informasjon. Originaliteten og eierskapet til informasjonen kan alltid bevises, og det er umulig å endre noe av denne informasjonen.

Red Pulse Phoenix-teamet tror plattformen deres vil være relativt billig å skalere når den er implementert, takket være den faste kostnadsstrukturen basert på automatisering av forespørsler og leveranser. Med redusert kostnadsstruktur kan besparelser overføres til innholdsforespørerne, og økt kompensasjon kan betales til innholdsskaperne.

Oppgradert Smart Contract-funksjonalitet

I tillegg til oppgraderingen til Phoenix får Red Pulse-plattformen fem nye kjerneelementer som er muliggjort av den smarte kontraktsfunksjonaliteten til plattformens forsknings- og kunnskapsøkosystem. Disse fem kjerneelementene er bevis på opprettelse, bevis på eierskap, overholdelse av regelverk, beskyttelse av immateriell eiendom og ansvarlighet.

Hva er Red Pulse

Red Pulse Phoenix-plattformfunksjoner. Kilde: Red Pulse Blog

Jeg tror du er enig i at disse fem kjerneelementene er de mest kritiske delene av en hvilken som helst innholdsopprettingsplattform, og vil være langt bedre til å beskytte verk enn det nåværende tredjeparts copyright-systemet. La oss se hva hvert av disse kjerneelementene bringer til plattformen:

Bevis for skapelse – Slik vil plattformen ugjendrivelig etablere forholdet mellom innholdet på plattformen og skaperen av det innholdet. I Proof of Creation opprettes en hash og tildeles det opprettede innholdet, som deretter lagres permanent på blockchain. I tillegg er denne hasjen tidsstemplet og har skaperens lommebokadresse tildelt den.

Bevis for eierskap – Dette skjer når som helst eierskap til innhold overføres fra en enhet til en annen. Akkurat som skjer i en overføring av digital valuta, signerer den opprinnelige eieren transaksjonen med sin private nøkkel, og spesifiserer hvilken lommebokadresse innholdet blir overført til. Eierskapet til innholdet blir deretter bekreftet, og forblir uutslettelig på blockchain for å bli revidert når det er nødvendig.

Overholdelse av regelverk – Dette tredje kjerneelementet er veldig viktig for Red Pulse-teamet fremover, da det søker å gi reguleringsorganer uforanderlig informasjonsforespørsel og svarregistreringer som er lagret på blockchain. Målet er å sikre et offentlig verifiserbart registreringssystem ved å oppmuntre brukere til å overholde alle internasjonale og lokale forskrifter som gjelder konfidensiell eller vesentlig ikke-offentlig informasjon.

Beskyttelse av immateriell eiendom – Beskyttelsen av immateriell eiendom implementert på Phoenix-plattformen er ment å tilby beskyttelse til brukergenerert originalinnhold. Alt innhold lastet opp til Phoenix-plattformen tildeles en unik hash, som sammenlignes med alle de andre hasjene som allerede er lagret på blockchain. Hvis det blir funnet at innholdet som er lastet opp, er et duplikat til innholdet som allerede er lagret i blockchain, avvises det. På denne måten unngår plattformen dupliserte innholdsproblemer.

Ansvar – Det siste kjerneelementet adressert av Phoenix er ansvarlighet, og dette takles ved å knytte hvert stykke innhold som er lagret på blockchain til en distinkt lommebokadresse. I tillegg vil det være en off-chain-profil for hver lommebokadresse som holdes på plattformen. Dette er på plass slik at brukerne får troverdighet, noe som er et insentiv til å opprettholde et sterkt brukeromdømme.

RPX til PHX Token Swap

12. august 2018 ble et øyeblikksbilde av NEO-blokkjeden tatt i blokkhøyde 2608500, og alle RPX-holdere da øyeblikksbildet ble tatt mottok PHX-tokens på en 1: 1-rasjon i NEO-lommebøkene 14. august.

Red Pulse Token Swap

Token Swap fra RPX til PHX. Kilde: Red Pulse Blog

PHX-tokens ble luftdroppet til lommebøkene, og brukerne hadde da både de nye PHX-tokens og de eldre RPX-tokens, selv om RPX-tokens ikke lenger har noen verdi, og det er ingen børser som tilbyr handel med RPX-tokens.

I tillegg til airdrops til NEO lommebøker, hadde følgende sentraler støtte for PHX airdrop:

  • Binance
  • Huobi
  • Kucoin
  • Bitbns
  • TDAX
  • HitBTC
  • Switcheo
  • Coinrail

Mens tokenene ble satt i luften 14. august, begynte ikke all handel, uttak og innskudd før 19. august.

PHX-prishistorikk

Da handel med PHX-token startet 19. august 2018, var prisen $ 0,016109, og prisen fortsatte å synke gjennom hele august og september. Prisen begynte å klatre 26. oktober og innen 28. oktober nådde den $ 0,041946, men dagen etter falt den til $ 0,029413. Det var ingen merkbare nyheter som påvirket mynten, selv om det er mulig at det var noe utgitt på kinesisk siden Phoenix-plattformen er fokusert på Kinas finansielle markeder..

Binance PHX

Registrer deg på Binance og kjøp PHX-tokens

Binance er fortsatt den klart største børsen for kjøp og salg av PHX, selv om det handles et beskjedent volum på Huobi og Kucoin..

Konklusjon

Den oppgraderte Red Pulse Phoenix lover å spore eierskapet til innholdet på en slik måte at plagiering bekjempes, og slik at den opprinnelige skaperen av innhold ikke bare får kreditt for det, men også mottar rettferdig kompensasjon. I tillegg vil den støtte internasjonale forskrifter og stimulere skapere og kunder til å følge disse reglene.

Plattformen er ganske ny, og tilbyr nå insentiver for innholdsskapere til å legge ut sin forskning om kinesiske selskaper og økonomiske forhold. Plattformen gikk live til eksterne bidragsytere 16. oktober, og gir bort opptil $ 5000 per dag med PHX-tokens som et incitament for skapere å bli med og bidra.

Med tanke på at det har vært mange slike plattformer gjennom årene, og at de fleste døde på grunn av tillitsproblemer og plagiatproblemer, kunne Red Pulse Phoenix-plattformen bare være svaret på disse tidligere problemene. Hvis vi får en pålitelig plattform som er billig for klienter, lønnsom for innholdsskapere, og unngår problemer med plagiering og spam, kan vi se en plattform for forskning og skapere som vil vare på lang sikt.

For tiden er plattformen fokusert på Kina og kinesiske selskaper. Plattformen skal brukes av “investorer, analytikere, forskere og fagpersoner for å holde seg oppdatert med de siste hendelsene i den kinesiske økonomien.” For å være kvalifisert for de daglige belønningene, kan bidragsytere sende inn meningsartikler, kommentarer, analyser eller nyheter om Kinas selskaper, bransjesektorer eller makroøkonomi.

Hvis plattformen lykkes i Kina, kan vi se at den åpner seg globalt de neste månedene, og det burde gi selve symbolet et løft ettersom adopsjonsraten skyter i været.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me