Reker sosial leder Stop-Follow

>

I en nylig utgivelse lanserte vi støtte for en portefølje stop-loss-funksjon. Når ytelsen til porteføljen din samsvarer med porteføljens stopp-tap-terskel, vil Shrimpy automatisk utføre handler for å selge porteføljen din til USD eller en annen stablecoin.

Selv om lanseringen av denne funksjonen var veldig vellykket, fant vi et felles tema fra forespørslene vi mottok. Det temaet var at folk ønsket å se porteføljens stop-loss-funksjon utvidet til sosiale ledere.

I stedet for bare å overvåke ytelsen til en automatiseringsstrategi, vil en stop-follow overvåke ytelsen til en leder og utføre en “stop-follow” hvis lederen presterte dårlig.

I likhet med et stop-loss handler en stop-follow hele porteføljen av eiendeler som for tiden er tildelt av lederen til USD. I tillegg til å trekke porteføljen din ut av markedet, stopper følgingen også umiddelbart med å kopiere handler fra lederen. På hvilket tidspunkt vil porteføljen din ikke lenger følge lederen.

Vi forstår at dette kan skje med et øyeblikk, så vi har implementert et varslingssystem som automatisk sender deg e-post når en stopp-følge utløses.

Hvordan setter du en stopp-følg?

Dette bildet viser hva du nå vil se når du velger “Følg leder”. Legg merke til at du må velge en portefølje, kryss av i boksen og si at du forstår at Shrimpy vil kopiere tildelingen til lederen, og legge inn en verdi for stopp-følg. Reker vil automatisk fylle inndataboksen som standard.

I motsetning til et stop-loss som er valgfritt, er det nødvendig med en stop-follow. Hver gang du velger å følge en leder, må du velge din stopp-følg-verdi.

Legg merke til hvordan forholdene for stop-follow er forskjellige enn stop-loss. Et stopptap bruker en prosentvis ytelse over en tidsperiode. Stop-follow er implementert ved hjelp av en flat amerikansk dollarverdi for utløseren.

Merk: Hvis du setter stop-follow-verdien i en annen valuta, for eksempel EUR, JPY eller CAD, blir beløpet automatisk konvertert til USD når det lagres i databasen vår. Denne konverteringen er gjort siden vi bruker USD for å bestemme når stopp-følgen skal utløses.

Det betyr at hvis porteføljen din for øyeblikket har en verdi på $ 2000, og du setter en stop-follow for $ 1000. Shrimpy utfører automatisk stopp-følg så snart vi ser porteføljens verdi falle under $ 1000.

Når stoppfølgen er utført, må du velge en ny leder eller strategi manuelt for å begynne å automatisere porteføljen din igjen. Det er for øyeblikket ingen funksjon i Shrimpy for automatisk å komme inn på markedet igjen etter at en stopp-følge er utført. Midlene dine vil forbli i den valgte fiatvalutaen til du velger noe annet manuelt.

Slik oppdaterer du Stop-Follow

I kategorien “Automatisering” kan du når som helst oppdatere lederstopp-følg. Dette kan gjøres ved å velge lederen du følger og deretter legge inn en ny verdi for “Portfolio Value”.

Etter at stoppfølgen din er angitt for første gang, er det mulig å endre stopp-følg-verdien når som helst. Du trenger ikke slutte å følge lederen og følge lederen på nytt for å sette en ny stopp-følg-verdi.

Stopp-følg-verdien kan oppdateres i kategorien “Automatisering” ved å velge lederen du følger. På venstre side av skjermen ser du en seksjon for “Stop-Follow”. I denne delen er det innspill for “Porteføljeverdi” og “Valuta”. For å oppdatere disse verdiene, velg bare de nye verdiene du vil bruke, og klikk “LAGRE” nederst til høyre på skjermen.

E-postvarsling

Når en stopp-følge utløses, vil du motta en e-post for å varsle deg om hendelsen som fant sted. E-posten vil se ut som den ovenfor.

Kryptovalutamarkedet er ustabilt. Det gjør varsler i tide til en viktig funksjon for å raskt varsle brukere om oppdateringer til porteføljene deres. Lederens stopp-følg-e-post vil umiddelbart bli sendt når porteføljens verditerskel er krysset for stopp-følg.

Ting å vite

Selv om vi mener implementeringen vi har valgt for stop-follow er den mest intuitive tilnærmingen mulig, har vi fortsatt noen bekymringer som vi ønsker å gjøre tydelige.

Overføring av midler

Med måten vi har implementert stop-follow på, vil Shrimpy utløse stop-follow så snart vi ser at porteføljen din har gått under den valgte terskelen. Det betyr at hvis du har $ 2000 i en portefølje med en stop-follow satt til $ 1000, vil overføring av $ 1500 ut av porteføljen til en annen portefølje umiddelbart utløse stop-follow.

På grunn av denne oppførselen anbefaler vi at du først oppdaterer stop-follow-verdien før du overfører penger ut av en portefølje.

Manuelle oppdateringer

Stop-follow-funksjonen krever mer manuell innsats enn stop-loss. Selv om vi mener å sette en spesifikk porteføljeverdi som terskelen for stop-follow er intuitiv, kommer det ikke uten uheldige bivirkninger.

Det mest åpenbare problemet er den statiske terskelen. Det betyr at når verdien på porteføljen din øker eller synker, endres ikke stoppfølgen din. I tilfelle stop-loss vurderer Shrimpy stop-loss over tid og utløses bare hvis porteføljeprestasjonen din krysser terskelen i den valgte tiden. Siden stop-loss bruker prosenter og ikke en statisk porteføljeverdi, trenger ikke stop-loss-verdien oppdateres når den er satt.

Med stop-follow må brukerne endre terskelen manuelt slik de ønsker. For eksempel, hvis du har en portefølje verdsatt til $ 2000 og en stop-follow på $ 1000, kan det være lurt å endre stop-follow til $ 3000 hvis verdien av porteføljen din stiger til $ 4000. Dette må imidlertid endres manuelt.

Vis valuta til USD

Porteføljeverdien du legger inn i stopp-følg, er i form av visningsvalutaen (unntatt BTC, som bruker en inngang på USD). Det betyr at hvis du bruker Shrimpy med en Euro-visningsvaluta, vil verdien du legger inn i stop-follow også være i euro.

Forvirringen kommer fra måten vi lagrer disse verdiene på. På Shrimpy-serverne lagrer vi denne verdien i USD. Grunnen til at vi lagrer verdien i USD er fordi det er slik vi vurderer når stopp-følgen skal utløses.

Som et resultat kan det hende du legger merke til i kategorien “Automatisering” at verdien av stopp-følg vil glide over tid hvis du ikke bruker amerikanske dollar som visningsvaluta. Det er fordi verdien av amerikanske dollar sammenlignet med visningsvalutaen din har gått over tid. Generelt sett bør verdidriften være liten mellom forskjellige fiat-valutaer, men det kan være merkbar.

Denne oppførselen forventes, så vi anbefaler at du tar det i betraktning når du setter inn stop-follow-verdien.

Vår handelsbot

Reker er et program for å konstruere tilpassede kryptovalutaindeksfond, ombalansere og administrere en mangfoldig portefølje av digitale eiendeler. Automatiser porteføljen din ved å koble til noen av de 16 kryptobørsene vi støtter.

Shrimpys Universal Crypto Exchange APIer er designet for utviklere. Integrering med våre enhetlige APIer gir deg øyeblikkelig tilgang til ensartede sluttpunkter for handel, datainnsamling, brukeradministrasjon og mer på tvers av alle større kryptovalutautvekslinger.

For å få tilgang til de komplette Python- og Node-bibliotekene, følg disse koblingene:

Node

Python

Gi oss beskjed hvis du bygger noe med Shrimpy API-ene. Vi vil gjerne høre hvordan vi kan fortsette å støtte deg i alle ledd i utviklingen din.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Takk for at du var innom!

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me