Sarah – Sosial leder Spotlight

>

Hvem er Sarah?

Sarah Brown er en digital markedsfører som bor i Derby, England. Hun fikk sin start i kryptovaluta i 2017 under den episke okseløpet.

Å se Bitcoin rally til $ 20 000 var en spillendrende opplevelse for Sarah. Ikke bare på grunn av de økonomiske utsiktene med å holde kryptovaluta, men fordi spenningen vekket hennes interesse for kryptovaluta som en plattform for å transformere det globale finansielle systemet.

På fritiden kan Sarah ofte bli funnet å lese bøker. Denne interessen blir tydelig gjennom hennes godt leste innsikt i kryptomarkedet og finans.

Samfunnet

Sarah har bygget et samfunn som hun anser som familie. Da hun har opparbeidet seg et rykte, har hun blitt et innflytelsesrikt medlem av kryptosamfunnet.

For å bli koblet direkte til Sarahs samfunn, følg henne på Twitter @ crypto_sarah9.

Sarah bruker Twitter til mer enn bare samfunnsbygging. Hun holder oversikt over forskjellige kryptotoken-team, undersøker prosjekter og får verdifull tilbakemelding fra andre innflytelsesrike kryptobrukere via Twitter.

Å snakke med influencers på forskjellige token-lag har bidratt til å forme hennes opplevelse med kryptovaluta. I stedet for bare å lese opp et prosjekt, innebærer hennes strategi for å lære mer om et nytt token å diskutere med teamet og engasjere dem på Twitter.


Utover Twitter har Sarah utnyttet Shrimpy for å hjelpe samfunnet sitt med å få viktig informasjon om handelsstrategier og hva hun synes om spesifikke tokens. Hun får mange spørsmål fra samfunnet angående hvilke tokens å kjøpe eller hvordan man skal bestemme seg for når hun skal gå inn i stillinger. Med Shrimpy har hun nå en måte å gi denne informasjonen automatisk. Den tilknyttede rekeprofilen hennes kan snakke for henne. Vis øyeblikkelig posisjonene hun holder og sporer resultatene på handelskontoen.

Følg Sarah på Shrimpy.

Strategi

Sarah tar en unik tilnærming til forskning på kryptovalutaer. I stedet for bare å gjennomgå offentlige dokumenter om et token, har Sarah vært i stand til å konstruere personlige forbindelser med mange av token-lagene. Å være koblet direkte til markedet for kryptoinfluencer betyr at hun kan nettverk med de store token-lagene.

Å kunne diskutere med teamene gjør at hun kan få en dypere forståelse av hvordan teamene jobber sammen, se for seg fremtiden og fremme deres tilbud.

Etter å ha sirklet tilbake på lidenskapen for lesing, har hun aldri skuffet seg fra å grave i et hvitt papir og tråkke gjennom detaljene. Sarah mener at det fortsatt noen ganger er den beste måten å få en dyp forståelse av potensialet for et token, å lese opp på tokens.

Likevel, på slutten av dagen, kommer det noen ganger frem til en tarmanrop. Selv om det ikke er en smart strategi, er det tidspunkter når de immaterielle dataene forteller deg å ta en bestemt beslutning.

Når hun leter etter kortsiktige gevinster, foretrekker Sarah å målrette eiendeler med små selskaper. Volatiliteten til disse eiendelene gjør dem til et godt alternativ for rask avkastning. Når det gjelder langsiktige hold, står hun fortsatt ved Bitcoin.

Filosofi

I 2020 er Sarah bullish på kryptovaluta. Hun tror at når Bitcoin-halveringen kommer, vil vi se en stor innvirkning på alle markeder. Det er imidlertid vanskelig å være sikker. Sarah anser seg selv som en optimist, så det er sjelden ganger hun er bearish.

Utenfor kryptomarkedet ser hun de globale økonomiske utsiktene potensielt ha stor innvirkning på kryptovalutaen. Når de tradisjonelle markedene krasjer og en lavkonjunktur dukker opp i horisonten, kan det på kort sikt stave katastrofe for krypto. Prisene kan falle over hele linja før de går tilbake til det normale.

Med all spenningen rundt krypto, lever hun fremdeles etter det gamle ordtaket for å kjøpe ryktet og selge nyhetene. Hennes favorittminne var Litecoin-rallyet fra $ 20 til $ 130 +. Det var ikke hennes største seier, men det føltes spesielt spesielt for henne.

Meninger

Favorittkryptovalutaer

Sarah startet reisen inn i kryptovalutamarkedet med Bitcoin, så det vil alltid ha et spesielt sted for henne. Bitcoin var begynnelsen, og uten tvil tror hun at Bitcoin vil være slutten.

Utenom Bitcoin har Litecoin vært en spesiell ressurs for henne. Helt siden det minneverdige rallyet har det vært en ressurs som hun føler et spesielt bånd med.

Favorittpåvirkere

Sarah har blitt påvirket av en rekke kryptoledere. To personer som har inspirert henne med sin historie inkluderer brødrene Winklevoss, Tyler og Cameron. I tillegg til dem er Changpeng Zhao en visjonær som hun beundrer for hans lederskap og endelige handlinger som har endret måten alle bruker kryptovaluta-utveksling fullstendig..

Favorittutveksling

Binance har lenge vært hennes favoritt utveksling av kryptovaluta. For henne er det lett verdens beste utveksling.

Favorittverktøy

Sarah har vært begeistret av flere kryptovalutaverktøy, men favorittene hennes inkluderer fortsatt:

Handel: Tab Trader

Analyse: CoinMarketCap

Sosial: Twitter

Innholdsforskning: Reddit

Ikke glem å også sjekke ut Sarah på Shrimpy!

Vår sosiale handelsplattform

Reker er en sosial handelsplattform for kryptovaluta. Den er designet for både profesjonelle og nybegynnere forhandlere for å komme og lære om den voksende kryptobransjen. På Shrimpy kan brukere kopiere porteføljene og handelsstrategiene til andre handelsmenn.

På mindre enn noen få minutter kan du få kontakt med de ledende handelsmennene i verden. Å følge flere ledere av gangen gir en måte for hver bruker å administrere en mangfoldig portefølje av strategier og kryptovalutaer.

Shrimpy støtter 16 av de ledende kryptobørser, automatiserte porteføljestrategier og markedssporingsverktøy. Lær mer om alt Shrimpy tilbyr ved å følge disse linkene:

Egenskaper

Studier

Opplæringsprogrammer

Innholdet i denne artikkelen er ikke å betrakte som investeringsråd. Å følge sosiale ledere kan påføre potensiell risiko for kapitalen din.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Takk for at du var innom!

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me