Sette opp en Ripple Paper Wallet: Komplett nybegynnerveiledning

Hvis du trenger en sikker metode for lagring av Ripple-mynter, har jeg en av de enkleste og sikreste metodene for deg. Og best av alt er at det er gratis: A Ripple Paper Wallet

Alle som planlegger å holde Ripple (XRP) i mer enn noen få uker, bør vurdere å trekke myntene sine ut av byttelommeboken de for øyeblikket er lagret i, og få dem til fryselager. Vi har alle hørt historiene om børser som blir hacket, og brukerens mynter blir stjålet.

Ikke la det skje med deg. Få myntene dine fra børsen og legg dem i en Ripple-lommebok, som er helt frakoblet og nesten 100% trygg og sikker.

Fordeler med XRP-papirlommebok

Med en papirlommebok er den eneste måten noen får tilgang til pengene dine hvis de har kontroll over selve papirlommeboken. Når du har kontroll over papiret, har du kontroll over tastene og dermed din XRP.

Ripple Paper Wallet

Privat nøkkel lagret i QR på papir

Mens du også kan sette Ripple i en stasjonær lommebok, er du bare sikker der til din egen datamaskin blir hacket.

Visst, du tror kanskje det vil aldri skje med deg, men det skjer med folk hele tiden, og hackere finner nye måter å kompromittere hjemme-datamaskiner hele tiden også. Bedre å bare lage en papirlommebok og vite at Ripple er trygg mot hackere.

Med det i tankene må jeg minne deg her på å kjøre en fullstendig virusscanning på datamaskinen din før du oppretter din Ripple papir lommebok for å sikre at datamaskinen ikke allerede er kompromittert.

Den aller beste løsningen ville være å bruke en helt ny datamaskin som aldri har vært koblet til internett, men jeg vet at dette ikke er mulig for folk flest.


Trinn for lommebok med kruspapir

Uansett hvilken kryptovaluta du genererer en papirlommebok til, vil den ha både en offentlig nøkkel og en privat nøkkel. Handlingen med å generere den offentlige lommeboken velger ganske enkelt en tilfeldig hemmelig privat nøkkel og genererer deretter den offentlige nøkkelen som er knyttet til den. For å gjøre dette slik at nøklene er gyldige bruker vi en online nøkkelpargenerator.

Trinn 1: Generere lommeboken

 1. Gå til Ripple lommebokgenerator her. Du vil bli presentert med skjemaet nedenfor, og ved å trykke på “Generer” -knappen vil lommebokgeneratoren gi deg en Ripple-adresse (offentlig nøkkel) og en Ripple Secret (privat nøkkel). Du kan også lagre nettstedet på datamaskinen ved å høyreklikke og deretter velge “Lagre som”. Dette vil tillate deg å kjøre nettstedet senere, etter at du kobler datamaskinen fra internett. Dette vil forhindre at data sendes over internett, der det potensielt kan bli fanget opp.Ripple Wallet Generator

  Ripple Wallet Generator

  Merk: For å være så trygg som mulig når du genererer dette nøkkelparet, bør du gjøre dette offline ved hjelp av et amnesiac-operativsystem som Haler. Dette vil sikre at lommeboken din ikke kan bli kompromittert, og den sørger også for at ingen data blir sendt over internett, eller er tilgjengelig for å bli kompromittert. For å gjøre dette må du lagre nettstedet som genererer Ripple-lommeboken på USB-stasjonen din, slik at du senere får tilgang til den uten nett med Tails.

 2. Kopier og lim inn Ripple Address (offentlig nøkkel) i en tekstfil og lagre den slik at du har den tilgjengelig for å overføre Ripple og for å sjekke saldoen din senere.Oppretter Ny Ripple-lommebok

  Oppretter Ny Ripple-lommebok

 3. Skriv ut detaljene på lommeboken din. Prøv å unngå å sende utskriftsjobben via wifi eller internett, og ikke skriv ut til en skriver du ikke stoler på. Den beste måten å skrive ut lommeboken på er å lagre den på en USD-stasjon og skrive den ut direkte fra USB. Alternativt kan du koble datamaskinen direkte til skriveren (ved hjelp av en kabel) og skrive ut mens både datamaskinen og skriveren forblir frakoblet. Du bør også skrive ut flere eksemplarer, slik at du har sikkerhetskopier i tilfelle noe skjer med Ripple-lommeboken. Du kan oppbevare ett eksemplar i din egen safe, en i en bankboks, en annen hjemme hos foreldrene dine osv.

Etter de tre enkle trinnene har du nå et papirark med et offentlig / privat tastatur trykket på. Dette er din nye Ripple-lommebok. Men du er ikke ferdig ennå, fordi papirlommeboken fortsatt er tom og må sendes midler til den.

Trinn 2: Sende midler til lommeboken

Ripple-lommeboken din er opprettet og klar til bruk, og nå er det på tide å sende pengene dine fra børsen og inn i den trygge lommeboken for fryselager. Ikke bare kan du sende Ripple fra en byttelommebok til papirlommeboken din, du kan også sende den fra hvilken som helst lommebok.

For denne opplæringen antar jeg at du sender fra en utvekslingslommebok, men trinnene er de samme hvis du har Ripple i noen annen type lommebok.

 1. Logg inn på sentralen der Ripple blir holdt og gå til seksjonen for uttak. Finn din Ripple-balanse.
 2. Derfra trykker du på uttaksknappen, så får du en melding om hvor mye du vil trekke ut, og hvilken adresse du vil sende den til. Den første overføringen til papirlommeboken skal være liten, bare for å teste at alt var riktig konfigurert. I tilfelle Ripple må du sende minst 20 mynter for å finansiere en lommebok, så du vil bruke 20 mynter pluss nok til å dekke transaksjonsgebyrer og eventuelle uttakskostnader byttet ditt kan ha.
 3. Åpne tekstfilen der du lagret din offentlige adresse hvis den ikke allerede er åpen, og kopier deretter den offentlige adressen og lim den inn i uttaksadressen. Sammenlign adressen du nettopp har limt inn med den som er trykt på papirlommeboken for å være sikker på at de stemmer overens.
 4. Forutsatt at adressene samsvarer, fortsett og trykk send for å sende Ripple-myntene. Nå må du bare vente en kort stund til Ripple kommer i papirlommeboken. Vanligvis tar dette mindre enn et minutt. For å se når midlene har kommet i papirlommeboken, bruker du en Ripple-kontoviser. Bare lim inn den offentlige nøkkelen i søkefeltet øverst. Hvis kontoen ikke blir funnet eller viser en nullbalanse i utgangspunktet, må du bare sjekke tilbake senere, da det sannsynligvis betyr at transaksjonen ganske enkelt ikke har gått gjennom ennå.Kontrollere ringtransaksjoner Ripple Viewer

  Kontrollere ringtransaksjoner Ripple Viewer

 5. Når testbeløpet har kommet til kontoen din, kan du fortsette og sende hele saldoen ved å følge de samme trinnene som ovenfor, men med det høyere uttaksbeløpet.

Risikoer for ringpapirlommebok

Det kan ikke benektes at papirlommebøker alvorlig kan redusere enhver trussel om å bli hacket eller stjele myntene dine, men de har fortsatt sine egne unike risikoer.

Tvang

Dette er muligens den skumleste trusselen fra papirlommebøker. Det er mennesker i verden som ville være mer enn villige til å fysisk true og angripe deg hvis det er det som trengs for å få tak i Ripple-myntene dine.

Hvis denne typen tyver får vite at du har en Ripple-lommebok i hjemmet ditt, kan de bryte inn og bruke fysisk vold for å få deg til å gi opp papirlommeboken. Dette er grunnen til at så mange har sagt at de aldri skal skryte av cryptocurrency-beholdningen din. Det tjener ikke noe annet formål enn forfengelighet, og det kan gjøre deg til et mål.

Skjør

Tross alt er dette bare papir. Det kan vare i noen tid, men alle som noen gang har sett flere tiår gamle aviser vet at det til slutt vil bli sprøtt og utslitt. Ikke bare det, det kan veldig lett bli skadet av brann og vann, og til og med vind. Dette er en av grunnene til at det er så viktig å ha flere eksemplarer av papirlommeboken.

Tyveri

Selv om noen ikke kommer og tvinger deg til å gi opp papirlommeboken, kan den fremdeles bli stjålet, og ofte av de du kjenner og stoler på. De trenger ikke engang å ta det fysiske papiret. De kunne bare ta et bilde av Ripple-lommeboken og tømme den, og du ville ikke vite det på noen år.

Menneskelig feil

Du vet at mennesker alltid er tilbøyelige til å gjøre feil, og dette kan føre til at du utilsiktet river eller ødelegger papiret på en eller annen måte. Eller du kan rett og slett glemme hvor du setter papirlommeboken. Som faktisk er et annet godt argument for å ha flere kopier av hvilken som helst papirlommebok du lager.

Beste fremgangsmåter for papirlommebok

Hvis du skal bruke en papirlommebok, må du sørge for at du følger de riktige prosedyrene for lagring. Her er våre beste tips for å holde XRP sikker.

 • Sikkerhetskopier frøet ditt: Det er ingenting galt med å ha en kopi av frøordet ditt i en annen papirlommebok. Dette betyr at hvis du noen gang mister papirlommeboken din, kan du alltid gjenopprette kryptoen din fra den papirlommeboken. Bygg overflødighet inn i kryptosikkerhetsprotokollen!
 • Oppbevar det sikkert: Alle som har kontroll over papirlommeboken har kontroll over XRP. Så hvis noen andre er i stand til å finne papirlommeboken din, kan de stjele kryptoen din. Sørg for å oppbevare den på et trygt sted. Jeg velger en bank ved en boks hvis du har mye på lommeboken.
 • Bruk frakoblede PC-er: Hvis du skal sende penger ut av papirlommeboken gjennom noen nettbasert grensesnitt, vil du kanskje bruke dem i frakoblet modus. Dette er i stand til å forhindre enhver form for phishing-angrep eller lignende der hackere kan få tilgang til lommeboken din.
 • Ikke fortell noen: Ingen trenger å vite hvor mye XRP du har. Den største fordelen med krypto er at du kan ha mye uten at noen virkelig vet det. Derfor må du ikke telegrafere til verden at du har mye XRP. Dette utsetter deg for utpressing, og med en enkel papirlommebok er det vanskelig å lure tyvene.

Mye av disse er sunn fornuft, men ofte i krypto er sunn fornuft ikke så vanlig. Beskytt papirlommeboken din som om det var en investering på millioner av dollar som en dag det bare kan være.

Konklusjon

Når du ser midlene på kontoen din gjennom kontoviseren, har du opprettet og finansiert Ripple-lommeboken din. Gratulerer!

Nå er det på tide å lagre den, slik at du får tilgang til Ripple din en gang i fremtiden. Du kan velge å ha den laminert, slik at den varer lenger og er vanntett. Du bør også ha flere eksemplarer lagret på forskjellige steder, bare hvis en eller flere blir ødelagt.

Husk når du lagrer hvert eksemplar at alle som har tilgang til det, også har tilgang til dine Ripple-mynter, så sørg for at de er sikret akkurat som du ville smykker eller kontanter. Mange velger å ha kopier lagret på separate steder i tilfelle brann eller flom eller andre naturkatastrofer.

Selvfølgelig, hvis du er bekymret for risikoen vi nevnte, vil det beste være å lagre XRP på en maskinvareboklokk som en Ledger Nano.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map