Slik administrerer du en kryptovalutaportefølje (oppdatert 2020)

>

Velg den enkle måten å administrere kryptovalutaen din på.

Porteføljestyring i kryptovalutaområdet er fortsatt en tungvint prosess. Logge på hver av børsene dine for å utføre handler, manuelt legge inn posisjoner i en tracker-applikasjon, og holde deg oppe i de små timene om natten, redd porteføljen din vil krasje hvis du blinker.

Det er på tide å legge fortiden bak oss. Slutt å utføre kryptoporteføljestrategien manuelt og begynn å forenkle måten du automatiserer porteføljen på. Det trenger ikke være tidkrevende eller kostbart.

Reker er porteføljestyringsapplikasjonen for den travle personen. Shrimpy tilpasser ideer fra smarte investorer utenfor kryptorommet for å introdusere enkle automatiserte strategier som kan bidra til å øke avkastningen. Vi skapte Shrimpy som løsningen på et problem vi sto overfor. Vi kastet bort utallige timer på å undersøke hvilken børs som har kryptovalutaer, spore investeringene og handle for å holde porteføljen i balanse. Reker er svaret på dette problemet. Den er fullstendig tilgjengelig for publikum, enkel å komme i gang, og trenger ikke koste deg en arm og et ben.

Tilbring tiden din med familie, venner eller undersøk eiendeler, ikke administrer porteføljen din, fortsett å handle, og stress med å holde rede på hvordan eiendelene dine fungerer.

The Shrimpy Way

Reker har to hovedfordeler: Enkel diversifisering av kryptoaktiva og automatisk ombalansering for redusert risiko. Du bestemmer tildelingen din og Shrimpy tar seg av resten. Bare sett inn krypto på en børs, bruk et enkelt grensesnitt for å velge hvilke kryptovalutaallokeringer du vil ha i porteføljen din, og overvåke porteføljen din over tid.

I løpet av få minutter kan hvem som helst gå fra å eie en krypto eiendel til å eie hundrevis – uten å logge på flere sentraler eller forvirre grensesnitt.

La oss for eksempel si at du eier Bitcoin, men at du vil eie Bitcoin, Ether, Litecoin og Monero. Ved å bruke vårt enkle grensesnitt kan du angi prosentandelen av hver du vil ha: for eksempel 25% Bitcoin, 45% Ether, 10% Litecoin og 20% ​​Monero. Shrimpy beregner automatisk valutakurser og utfører handler for å lage porteføljen din. Shrimpy balanserer deretter porteføljen din automatisk for å beholde dine valgte tildelinger.

Utviklere kan benytte seg av infrastrukturen vår med Universal Crypto Exchange API-er.

Med over syv hundre kryptoaktiver som støttes, betyr dette at du har et stort utvalg av de beste investeringsalternativene som er tilgjengelige. Hvis du fjerner nødvendigheten av å sprette fra bytte til sentral for å jage den nye hotteste mynten, vil alt være tilgjengelig på ett sted. Forventningen i fremtiden er at vi vil kunne støtte hundrevis av flere kryptoaktiver når vi utvider plattformen.

Du kan lese flere tips om hvordan du lager en sterk portefølje ved å sjekke ut forrige artikkel her:

10 tips for å lage en Killer Cryptocurrency-portefølje

Automatisk ombalansering

Shrimpy integrerer porteføljeavbalansering som i våre tester kan forbedre avkastningen med så mye som 305% og samtidig redusere risikoen. Denne strategien er tidstestet og har blitt brukt i aksjer og obligasjoner i mange år. Dessverre har ingen ført en automatisert måte å balansere om på kryptoaktiva ennå. Skriv inn Shrimpy automatisert ombalansering.

Faktisk bilde av Shrimpy-teamet som prøver å finne ut hvordan man manuelt balanserer porteføljene våre

Rebalansering utnytter markedets sykliske natur ved å handle mynter fra de som gjorde det bra i løpet av perioden, til de som presterte dårlig. I utgangspunktet er det å selge høyt og kjøpe lite på auto-pilot. Sluttresultatet er at hver mynt representerer den valgte prosentandelen av porteføljen din etter hver ombalanse. Siden alt dette skjer automatisk, er det ikke behov for ekstra innsats sammenlignet med kjøp og hold.

Hvis du vil lære mer om ombalansering, kan du sjekke ut de andre artiklene våre her:

Portefølje rebalansering for kryptovaluta

Rebalance vs. HODL: En teknisk analyse

Gjennomsnittlig dollar-kostnad

Gjennomsnittlig dollar-kostnad er en porteføljestrategi som lar brukerne sette inn penger i porteføljen og automatisk fordele midlene i de ønskede tildelingene.

Shrimpy automatiserer denne strategien ved å oppdage når et innskudd på valutakontoen din foregår og utføre handler for å handle disse midlene til passende eiendeler i porteføljen din.

På den måten trenger du aldri mer å utføre de handler som er nødvendige for å implementere en gjennomsnittsstrategi for dollar. Bare velg porteføljetildelingene du vil opprettholde, legg inn midler på jevnlig basis, og Shrimpy tar seg av resten.

Lær mer om gjennomsnittlig dollar-kostnad.

Smart Order Routing (SOR)

Kryptovalutamarkedene er ustabile. Det krever utrolig tålmodighet og forsiktighet å utføre handler fra ett aktivum til et annet for å fange de beste handelsmulighetene. Med Shrimpy trenger du aldri å bekymre deg for dette igjen.

Shrimpy utfører automatisk handler intelligent ved å utnytte vår smarte ordreruteinfrastruktur. På den måten kan du bare fortelle oss hvilken eiendel du vil kjøpe, hvilken eiendel du vil selge, og vi vil gjøre resten.

Hver handel vil bli nøye beregnet for å finne de beste prisene på tvers av forskjellige handelspar. På den måten får du alltid mest mulig ut av hver bestilling.

Lær mer om Smart Order Routing.

Team

Vi er et lite team av ingeniører og produktsjefer i San Francisco Bay Area. Våre medlemmer kommer fra Amazon, NASA, Samsung og Boeing. Vi har vært involvert i kryptovaluta siden desember 2012. Dette begynte med gruvedrift DOGE på våre tilpassede rigger. Til slutt begynte vi å handle og utvikle tilpasset programvare for å administrere porteføljene våre.

Reker Team Introduksjon

Vårt oppdrag

Vi tror at kryptoaktiva vil forstyrre verden, men vi er ikke der ennå. Å administrere en mangfoldig kryptovalutaportefølje er komplisert og adopsjon fra hverdagslige mennesker er fortsatt upraktisk. Prosessen med å finne børser som godtar fiat, overføre beholdninger til kryptobørs, fordele saldoer og opprettholde porteføljen din er tungvint. Denne kompleksiteten har blitt en av de største inngangshindringene, og forhindret at millioner av mennesker kommer inn i markedet.

Ved å fokusere på brukervennlighet for nye kryptovaluta-brukere, vil Shrimpy endre måten folk administrerer kryptovalutaporteføljen på. Sluttvisjonen for applikasjonen vår er en der du kan sette inn fiat-valutaer direkte på plattformen vår, tildele en variert portefølje på få minutter og overvåke alle aspekter av porteføljen din i sanntid. Alt dette vil bli bakt direkte inn i Shrimpy-plattformen, så det er aldri behov for å bruke tredjepartsverktøy som krever betydelig arbeid for å vedlikeholde.

Vi mener at kryptovaluta skal være for alle. Den nåværende myntdistribusjonen er sentralisert til de brukerne som var tidlige brukere av teknologien. Dette bør ikke være målet for kryptovalutaer. Vi bør streve for å legge disse eiendelene i hendene på hvert enkelt individ uavhengig av status eller omstendighet. Den eneste måten å gjøre dette på er å gjøre det lett tilgjengelig. Shrimpy støtter denne visjonen ved å tilby porteføljer som er enkle å administrere og tildele, ved å sette ingen barrierer for inngang, og ved å øke tilgjengeligheten av et mangfoldig sett med mynter. Dette vil gjøre at flere kan dra nytte av denne voksende aktivaklassen til alles fordel.

Vår Ask

Reker er et program som alle kan registrere seg for å prøve. Vårt spørsmål vil være at hvis du er interessert i å ha en enkel måte å administrere porteføljen din, at du melde deg på. Når du har prøvd det, la oss få vite hva du liker eller vil at vi skal endre. Jo flere tilbakemeldinger vi får, jo bedre blir opplevelsen din med Shrimpy-applikasjonen.

Shrimpys Universal Crypto Exchange APIer er de eneste enhetlige APIene for krypto-utvekslinger som er spesielt designet for applikasjonsutviklere. Samle data om handel eller ordrebok i sanntid, administrer brukerbyttekontoer, utfør handelsstrategier og forenkle måten du kobler deg til hver børs.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me