Slik automatiserer du din Crypto-portefølje på KuCoin, Binance og Kraken

>

Når kryptomarkedet begynner å gå berserk, strømmer nye handelsmenn inn i markedet. Disse handelsmennene finner raskt ut at kryptoens 24/7 natur gjør det nesten umulig å følge med.

Selv om de første ukene vil være spennende, vil handelsmenn snart trekke ut håret og prøve å holde seg våken for det store utbruddet. Det er da mange handelsmenn vil henvende seg til Google og stille spørsmål som:

  • Hvordan automatiserer jeg handel?

  • Hva er en crypto trading bot?

  • Når vil Binance være under vedlikehold slik at jeg endelig kan sove?

Dette er alle gyldige spørsmål som vi vil dekke gjennom denne guiden. La oss starte med å diskutere forskjellige måter vi kan automatisere handel på.

Crypto Trading Bots

Selv om det kanskje ikke er det eneste alternativet, er handelsroboter ofte det første alternativet som handelsmenn vender seg mot når de prøver å automatisere sin handel.

Enkelt sagt, trading bots er programvare som brukes til å utføre handler automatisk basert på vilkårene som er satt i bot.

Et eksempel kan være hvis du vil utføre en handel for å selge Bitcoin for amerikanske dollar når 7-dagers “Simple Moving Average” faller under 30-dagers “Simple Moving Average”, dette kan programmeres til en handelsbot.

Boten vil kontinuerlig overvåke markedets tilstand og automatisk utføre handelen fra Bitcoin til amerikanske dollar når vilkårene i strategien er oppfylt.

Kryptomarkedet støtter et bredt utvalg av tjenester som automatiserer strategier. Alt fra høytekniske løsninger som HaasOnline til enkle applikasjoner for automatisering av porteføljer som Shrimpy. Hvis du er interessert i å skrive dine egne bots, er det til og med Universal Developer API-er som er tilgjengelige for å koble til sentraler.

Handelsboter

En kryptovaluta trading bot er et program som automatisk handler på børser.

Følg handel

Mens tradingbots er den mest populære måten å automatisere en porteføljestrategi på, har den siste utviklingen innen sosial handel skapt en ny bransje rundt automatisering av porteføljer ved å følge andre handelsmenn.

Konseptet med hvordan sosial handel fungerer er enkelt. En fremtredende handelsmann vil publisere sine handler på en plattform som brukes av andre handelsmenn. De andre handelsmennene på plattformen kan da gjøre de samme handler som den ledende handelsmannen.

Selv om noen sosiale handelsgrupper krever at hver næringsdrivende legger inn sine ordrer manuelt på børsen etter å ha mottatt signalet fra den ledende handelsmannen, blir andre plattformer automatisert..

Et eksempel på en automatisert plattform er Shrimpy. På Shrimpy, når en næringsdrivende følger en leder, blir handlerne som utføres av lederen automatisk sendt til tilhengerne. Resultatet er en automatisert måte for handelsmenn å følge noen av de beste handelsmennene i markedet.

Sosial handel

Uansett hvordan du vil delta i kryptomarkedet, kan sosiale kanaler spille en rolle i hvordan du vurderer markedet, tar beslutninger og administrerer porteføljen din.

Kryptofond

Hvis du leter etter en løsning som er enda mer praktisk enn handel med bots eller sosial handel, kan kryptofond eller indekser være alternativet for deg!

Selv om dette vanligvis er lavere risiko og lavere belønningsalternativer enn de andre alternativene som er diskutert ovenfor, vil de tillate deg å endelig få litt søvn.

Kryptoindeksfond tilbyr en enkel måte å diversifisere porteføljen din, automatisk balansere over tid og opprettholde en sunn posisjon i markedet uten noen anstrengelse.

Indeksfond kommer i en rekke former. Det er institusjonelle midler som Bitvis 10. Denne indeksen har en minimumsinvestering på $ 25.000, en innløsningsperiode på 12 måneder og et kostnadsforhold på 2,5%.

Bitwise 10 er et viktig alternativ for institusjonelle investorer som kommer inn i kryptovalutamarkedet for første gang. For alle andre, Reker kan være et bedre alternativ.

Shrimpy er den beste indeksfondbyggeren som er tilgjengelig i markedet. Kryptohandlere med hvilken som helst størrelsesportefølje kan sette opp en komplett indekseringsstrategi og begynne å automatisere porteføljen på få sekunder. Disse strategiene gjør det mulig for handelsmenn å investere på lang sikt og ikke bekymre seg for de daglige svingningene i markedet.

Indeksfond

Styr din portefølje med den mest avanserte indeksfondbyggeren i kryptomarkedet.

HODL

På slutten av dagen kan du bestemme at handelsautomatisering rett og slett er for mye arbeid for deg. Det er ok! Du kan alltid falle tilbake til den mest enkle av alle handelsstrategier – å ikke handle i det hele tatt.

Det er riktig, kjøp eiendelene du vil eie de neste årene, og slapp av og slapp av. Glem å handle alt sammen ved å investere litt tid på forskningsprosjekter og ta sterke valg.

Når du har valgt eiendelene du ønsker, kast dem i en Hovedbok eller annen maskinvare lommebok du ønsker, lås dem i en safe, og kom tilbake til porteføljen din om noen år. Ideelt sett vil markedet fortsette å vokse de neste årene, og gi porteføljen din en sunn avkastning.

HODLing vil alltid være en solid strategi for folk som er for opptatt til å bekymre seg for å holde tritt med eiendelene sine.

Konklusjoner

Disse forskjellige måtene å automatisere en portefølje er nødvendige for å bringe sunn fornuft tilbake til livet til kryptohandlere. Bla gjennom de forskjellige automatiseringsalternativene som er tilgjengelige, og velg den som resonerer mest med måten du vil administrere porteføljen din på.

Når du har satt opp den automatiserte strategien, er det på tide å hvile deg. Du er nå fri fra kjedene til kryptomarkedet 24/7.

Ytterligere gode leser

Kryptohandlere som diversifiserer, presterer bedre

Terskelombalansering for kryptoporteføljestyring

Python-skript for Crypto Trading Bots

Skript for Bitcoin Price Live Ticker (ved hjelp av websockets)

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Takk for at du var innom!

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me