Slik kobler du Coinbase Pro API-nøkler

>

Trenger du hjelp med å koble Coinbase Pro-kontoen din til Shrimpy?

Vi har dekket deg!

Hvis du ikke har registrert deg for Shrimpy ennå, begynn med å registrere deg her:

Reker – Cryptocurrency Portfolio Management

Nå som du har en Shrimpy-konto, la oss dykke inn i hvordan du kobler disse to tjenestene via API-nøkler for å få mest mulig ut av kryptovalutaporteføljen din.

Hva er API-nøkler uansett?

En API-nøkkel og API-hemmelighet er som et brukernavn og passord. Disse nøklene tillater Shrimpy å kommunisere med børsen for å utføre handler. I utgangspunktet for å balansere og diversifisere porteføljen din, trenger vi en API for å snakke med børsen.

Før vi begynner …

Shrimpy tillater at et hvilket som helst antall byttekontoer kobles til en enkelt Shrimpy-konto. Det betyr at hvis du vil ha 10 Coinbase Pro-kontoer knyttet til Shrimpy, er du hjertelig velkommen. Hvis du vil koble 3 Bittrex-, 1 Binance-, 9 KuCoin-, 5 Coinbase Pro-, 7 Kraken- og 31 Poloniex-utvekslingskontoer, er dette alt mulig innenfor en enkelt rekekonto.

Hvis du allerede har koblet til API-nøkkelen din og vil gå videre, kan du lese om forskningen vår fra over 200.000 tester på hvordan porteføljer ville ha utført med forskjellige antall kryptovalutaer.

Hvordan få Coinbase Pro API-nøkkel og hemmelig nøkkel

Merk: Det er en rekke bekreftelses- og oppsettfaser mellom hvert av disse trinnene. Noen av de manglende trinnene inkluderer trinn for å sette opp og legge inn 2FA-koder. Disse ble ekskludert fordi det var mange av disse mellomtrinnene.

Trinn 1

Logg inn på Coinbase Pro-kontoen din. Når du har logget inn, vil du se en side som ligner på den som er vist ovenfor. Du kan navigere til API-nøklene dine ved å velge rullegardinmenyen ved siden av navnet ditt, og deretter velge “API”.

Steg 2

Når du har navigert til siden API-innstillinger på Coinbase Pro, klikker du på “Ny API-nøkkel”.

Trinn 3

Når du lager nøklene, er det viktig å huske at Shrimpy krever tilgang til API-er for handel og innsamling av data på kontoen din. Du kan se på bildet ovenfor alle innstillingene som skal være aktivert på Coinbase Pro API-nøklene. Disse inkluderer: “View” og “Trade”. Reker krever ikke “overføring”. Dette alternativet skal være deaktivert.

Merk: Før du fortsetter, har Coinbase Pro en ekstra komponent til API-nøklene. Dette er “passordfrase”. Denne passordfrasen skal kopieres til et sikkert sted, slik at du kan legge inn passordfrasen i reke i fremtiden. Du kan se at “Passphrase” er plassert på denne skjermen. Ta deg tid til å kopiere denne verdien.

Når alle disse er aktivert, oppretter du API-nøklene ved å klikke på “Opprett API-nøkkel”.

Trinn 4

Når nøklene er generert, bør du gå til neste side. Denne siden viser “API Secret”. Denne verdien skal kopieres og lagres på et sikkert sted sammen med “passordfrasen”. Denne skjermen vises ikke igjen, så det er ingen måte å hente denne hemmeligheten når du lukker ut av dette skjermbildet.

Trinn 5

Den siste komponenten til API-nøklene dine er den offentlige nøkkelen. Denne nøkkelen finnes på siden vist ovenfor. Denne siste verdien skal kopieres slik at den kan legges inn i Shrimpy-applikasjonen og koble disse to kontoene.

Trinn 6

Nå som du har de tre forskjellige komponentene for Coinbase Pro API-nøkler, kan du koble kontoen din til Shrimpy.

Når du har logget på Shrimpy, velger du “Coinbase Pro” som utveksling og limer inn “API-nøkkel”, “Secret Key” og passord i Shrimpy-applikasjonen. Du finner siden for å legge inn nye sentraler ved å navigere til “Innstillinger” og deretter “Utveksling”. Når nøklene og passordfrasen er kopiert til de riktige feltene, klikker du på “LINK EXCHANGE” -knappen.

For øyeblikket vil data bli fylt ut i kontooversikten. Hvis det ikke fylles ut umiddelbart, kan du ta opptil 15 minutter før dataene fylles ut. Hvis det fremdeles ikke fylles ut etter 15 minutter, kan du kontakte oss på [email protected]

Trinn 7

Gratulerer! Du har koblet API-nøklene dine til Shrimpy.

Det er nå på tide å oppleve de spennende funksjonene som venter på deg i applikasjonen. Starter med “Porteføljer” -fanen. Ved å klikke på denne kategorien, vil du se at du kan velge “Opprett ny portefølje”. Når du har valgt å opprette en ny portefølje, tar den deg til tildelingssiden. På denne siden velger du “Legg til eiendel”. Slik legger du til eiendeler i porteføljen din.

Dette er eiendelene som vil bli kjøpt eller solgt for å nå målallokeringene dine. Måletildelingene er eiendelene og prosentsatsene som er spesifisert under “Mine tildelinger”. Alt som er ikke i allokeringene dine vil bli solgt for å kjøpe disse eiendelene. I hovedsak behandle denne listen over eiendeler du velger som det du vil at hele porteføljen din skal bli. Reker vil gjøre resten for å nå dette målet.

Når du har valgt eiendelene du vil ha i porteføljen din, velger du å “Lagre” porteføljen. Etter at du har lagret porteføljen, kan du også velge en ombalanseringsperiode og lagre den også.

Trinn 8

“Rebalance Now” -knappen er måten du lar Shrimpy vite at du vil utføre handler umiddelbart. Når du har trykket på knappen, vil den utføre alle nødvendige handler for å nå målallokeringene som ble spesifisert på “Allocations” -siden. Hvis porteføljen din allerede er opprettet og er nær målallokeringene dine, vil den ganske enkelt justere tildelingen din slik at den samsvarer med målallokeringene dine.

Husk at du automatisk kan planlegge ombalanser ved å velge en “Ombalanseringsperiode” på siden der du valgte porteføljen din.

Det er det! Du automatiserer nå porteføljen din på Coinbase Pro. Ta en titt på noen av disse relaterte lenkene for å lære mer om rebalansering, reker og andre porteføljestrategier.

Viktige lenker

Porteføljeombalansering for kryptovaluta

Rebalance vs HODL: En teknisk analyse

Tar fortjeneste – Crypto-porteføljestrategier

Cold Storage Coupling for Portfolio Rebalancing in Crypto

Om reker

Shrimpy er en automatisk kryptohandel & porteføljestyringsverktøy som lar brukerne automatisere deres kryptoporteføljestrategi som et tradisjonelt indeksfond. Shrimpy har en forbrukerapplikasjon for privatkunder og en Crypto Trading API for utviklere og avanserte handelsmenn.

Reker søknad

Reker – Porteføljestyring i kryptovaluta

The Shrimpy App er en porteføljestyringsløsning for kryptovaluta- og digitale eiendomseiere. Gjennom sin unike indekserings- og ombalanseringsmotor lar Shrimpy handelsmenn administrere sine kryptoaktiva som ligner på et tradisjonelt indeksfond. Ved å tilby en enkel passiv administrasjonsløsning gir Shrimpy brukere en effektiv langsiktig løsning for å administrere sine krypto eiendeler uten å måtte handle.

Kjerneversjonen av Shrimpy inkluderer komplette indekserings- og rebalanseringsfunksjoner for ALLE brukere. Shrimpy tilbyr også et månedlig premium-abonnement for $ 8,99 / måned, som inkluderer:

Reker sosial: Følg, kommuniser og del strategier med andre Shrimpy-handelsmenn.

Reker innsikt: Lær hvordan andre Shrimpy-brukere konstruerer og administrerer kryptoporteføljen sin.

Avansert backtesting: Et robust backtestingverktøy for evaluering av tilpasset kryptovalutaportefølje & strategier.

Reker API

Reker | API-er for Crypto Trading for utviklere

Utover forbrukerappen tilbyr Shrimpy også et API for utviklere som ønsker å integrere skalerbar børshandelsfunksjonalitet i appen sin.

Shrimpy’s Crypto Trading API ble opprettet som en skybasert løsning for å adressere flere kryptoutviklerblokker, inkludert Børshandel, Produktets skalerbarhet, og brukeradministrasjon. Med Shrimpys API i hånden kan utviklere fokusere på å skape den neste epoken med banebrytende produkter som vil forme fremtiden for krypto.

Tradere og utviklere kan utnytte Shrimpys eksisterende handelsinfrastruktur for utvikling av handelsplattformer / apper i stedet for å måtte administrere forbindelser til hver eneste børs.

Ikke glem å følge oss videre Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram, Uenighet, & Reddit.

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me