SmartHODL Capital – En AI-ingeniør blir rekeleder

>

Grant Bartel er fra USA og jobbet tidligere på Wall Street. Gjennom sin tid med å jobbe med fagpersoner innen investeringer, kom han til at de fleste institusjoner er “fulle av det”. Han så hvordan klienter ville bli tilbudt grunnleggende produkter og strategier pakket i altfor komplekse pakker. De gode tingene var alltid forbeholdt seg selv eller høyt betalte kunder.

I 2016 tok Grant dykk i kryptovaluta der han nå utnytter ferdighetene som AI-ingeniør og programvareutvikler for å bli en effektiv kvantum. Ved å blande alle disse ferdighetene og erfaringene sammen, satser han på å hjelpe seg selv og andre med å implementere avanserte strategier for kryptomarkedet som tradisjonelt ikke ville være tilgjengelig for detaljinvestorer..

Det er nettopp derfor han grunnla SmartHODL Capital og bygget kryptostrategier som utnytter kraften til AI, quant-modeller og skyen til å handle smartere og i 24 timer, 7 dager i uken. Folk betaler en formue for å dra nytte av markeder som dette, men takket være kryptomarkedet har vi alle tilgang til det.

Følg Grant on Shrimpy

Følg Grant på Twitter

AI-ingeniøren som jobbet på Wall Street. Lær om hans reise inn i kryptovaluta og hvordan han vil bringe sine nye strategier til Shrimpy.

Strategi

Grant har en hovedstrategi som har høstet betydelig interesse fra investorer. Denne strategien kalles AI Limit Loss, som brukes til å handle forskjellige underliggende eiendeler, inkludert Ethereum og Bitcoin. Både ETH AI Limit Loss og BTC AI Limit Loss er helautomatiske kvantitative strategier som bruker kunstig intelligens for å bestemme optimale handelsperioder og stoppe tap når de handler med deres respektive underliggende (ETH eller BTC). Dette er ganske aggressive strategier som fokuserer på å holde seg i markedet så ofte som mulig og samtidig unngå kraftige nedgangstider. Disse strategiene er designet for handelsmenn som ønsker å være i forkant med investeringsstrategier.

Alle strategiene utviklet av Grant er helautomatiserte og kjøres i skyen, så det er fornuftig å samarbeide med Shrimpy, siden teknologiene fungerer godt sammen. Det er også et stort fellesskap innen Shrimpy som er interessert i smarte strategier for kryptovalutahandel, spesielt for helautomatiske, kvantitative handelsstrategier som aldri sover.

Grant har bygget infrastrukturen for algoritmene sine for automatisk å utføre sin handel, så hans forskning er primært rettet mot å forbedre beslutningstaking av strategienes algoritmer. Kjernen i hans interesser ligger i store eiendeler som Bitcoin og Ethereum, som er svært likvide eiendeler som handles på de største børsene i verden.

Følg Grant on Shrimpy.

Filosofier

Grant er ekstremt bullish på krypto. Det er et stort behov verden over for bedre penger, og han har funnet det vanskelig å tro at noe kan konkurrere med kryptovalutaer på dette tidspunktet. Penger har blitt gitt tilbake til folket, og han tror flere mennesker vil begynne å innse at krypto er fremtiden.

Når det gjelder nylige globale hendelser, mener Grant at store, etablerte institusjoner ikke er fans av kryptovaluta. Selv om de liker blockchain, liker de ikke å miste makten de har samlet over det eksisterende monetære systemet. Institusjoner trenger en måte å pumpe systemet opp som en boble og kan enkelt gjøre det med fiat. Imidlertid er flere mennesker klar over at de kan unngå denne inflasjonsfellen og andre systemiske risikoer forbundet med fiat. Måten de gjør på er gjennom kryptovalutaer.

Grant er interessert i krypto av to grunner: å tjene penger og å bevare verdien av pengene sine. Han er heller ikke en fan av det institusjonelle banksystemet. Han jobbet i kapitalforvaltningsbransjen i årevis som en kvantitativ analytiker, så han så på første hånd hvordan kjøttet ble laget. Det var ikke bra, han vil fortelle deg det.

Meninger

Favorittkryptovalutaer

Hans favorittkryptovalutaer er fortsatt Bitcoin og Ethereum. Du kan kalle ham tradisjonalist, men han ser fremdeles på at disse eiendelene dekker de fleste brukssaker når det gjelder kryptoverde.

Det har imidlertid ikke hindret ham i å sette pris på andre kryptoer. Han er faktisk en stor fan av Chainlink.

Favorittpåvirkere

Interessant nok har Grant ikke utviklet interesse for å følge påvirkere i kryptorommet. Han har funnet at rommet har blitt støyende, og siden han for det meste er besatt av markedene, passer de fleste influencere ikke godt for ham. Som et resultat brant han sine egne spor ved å utføre sin egen forskning og studere markedet.

Selv om han ikke følger spesifikke påvirkere, kan han ofte bli funnet å holde tritt med kryptonyheter. Han er en ivrig leser av CoinDesk, CoinTelegraph og andre store kryptonyhetsorganisasjoner.

Favorittutveksling

Selv om han har flere byttekontoer, er han Binances største fan. Det er bare en veldig enkel plattform å bruke, de legger alltid til nye funksjoner, og deres API integreres ekstremt godt i backend-programvaren.

Favorittverktøy

Siden han er mest interessert i markeder, bruker han mye av tiden sin på CoinGecko og CoinMarketCap.

Ikke glem å sjekke ut Grant on Shrimpy! Han støtter for tiden to forskjellige ledere som begge implementerer en annen strategi. Du finner disse strategiene her:

  • Følg ETH AI Limit Loss

  • Følg BTC AI Limit Loss

Vår sosiale handelsplattform

Reker er en sosial handelsplattform for kryptovaluta. Den er designet for både profesjonelle og nybegynnere forhandlere for å komme og lære om den voksende kryptobransjen. På Shrimpy kan brukere kopiere porteføljene og handelsstrategiene til andre handelsmenn.

På mindre enn få minutter kan du få kontakt med de ledende handelsmennene i verden. Å følge flere ledere om gangen gir en måte for hver bruker å administrere en variert portefølje av strategier og kryptovalutaer.

Shrimpy støtter 16 av de ledende kryptobørser, automatiserte porteføljestrategier og markedssporingsverktøy. Lær mer om alt Shrimpy tilbyr ved å følge disse linkene:

Egenskaper

Studier

Opplæringsprogrammer

Innholdet i denne artikkelen er ikke å betrakte som investeringsråd. Å følge sosiale ledere kan påføre potensiell risiko for kapitalen din.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Takk for at du var innom!

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me