SnapEx Review: Komplett Exchange-oversikt

SnapEx er en relativt ny kryptoderivatutveksling som tilbyr leveraged trading. De har nylig utvidet seg til en rekke nye markeder.

De tilbyr innflytelse på opptil 100 ganger på en rekke forskjellige kryptovalutaer. De har også utviklet en unik handelsplattform som fjerner forestillingen om en ordrebok. De håper at denne forenklede handelsopplevelsen vil snakke med nye handelsmenn.

Imidlertid er de virkelig trygge?

I denne SnapEx-gjennomgangen vil vi prøve å svare bare det. Vi vil også gi deg noen topp tips når det gjelder å bruke plattformen og sikre disse gevinstene.

SnapEx-oversikt

SnapEx eies og drives av Snap Technology Limited som er registrert i Singapore. Siden har de utvidet seg til en rekke kontorer i Seychellene, Sør-Korea, Japan & Malaysia.

Siden lanseringen i 2018 ser det ut til at brukerstatistikken har vokst ganske bra. For eksempel så de i 2019 en vekst på over 900% i sine daglige aktive brukere, samt en 600% økning i handelsvolumet.

SnapEx er en derivatutveksling som betyr at du handler kursbevegelser i den underliggende kryptovalutaen. Dette er i motsetning til tradisjonelle fysiske kryptobørser der du vil holde mynten selv.

De har utviklet en plattform som er relativt enkel å bruke både på en nettleser og en mobilenhet. Det er også noen unike funksjoner om denne plattformen som vi vil gå over litt.

Gitt at SnapEx er basert i Asia, har de sine største markeder der. Disse inkluderer regioner som Indonesia, Vietnam, Sør-Korea osv. Likevel er nettstedet oversatt til åtte forskjellige språk.

Vær oppmerksom på at det er noen regioner der de ikke aksepterer handelsmenn fra, og som inkluderer slike som Singapore, Hong Kong og USA.

Er SnapEx trygt?

Dette er kanskje et av de viktigste spørsmålene enhver næringsdrivende vil stille til en børs. Gitt at de stoler på dem med kryptovalutaen sin, er det noe vi aktivt ser på.

Så, hvordan samler SnapEx seg?

Vel, det er en rekke områder vi regelmessig ser på for å vurdere dette.

Lommebilsikkerhet

SnapEx bruker en “kald” og “varm” lommebokprosedyre. I utgangspunktet lagres mesteparten av brukerfondene i et “kaldt” miljø som er koblet fra internett. Dette betyr at hackere ikke får tilgang til dem på noen måte.

Disse kalde lommebokfondene er også sikret bak en multisignatur-lommebok, noe som betyr at et antall mennesker på SnapEx-børsen må signere transaksjonen for å frigjøre disse midlene..

Hot Cold Wallet Snapex

Forskjellen mellom lignende & Cold Wallet. Bilde via Hovedbok

For å møte uttaksforespørsler, driver SnapEx den “varme” lommebokdelen av infrastrukturen. En mye mindre prosentandel av disse midlene oppbevares i den varme lommeboken for å redusere eksponeringen for potensielle hack.

Til slutt, for å sikre at alle uttaksforespørsler fra brukere er legitime, er det begrensninger som ble satt på plass når det gjelder beløp per forespørsel, og antall ganger man kan be om uttak..

Kommunikasjonssikkerhet

Når du åpner SnapEx-nettstedet, vil du legge merke til at du er koblet til ved hjelp av 256-bit SSL-kryptering. Dette betyr at all kommunikasjon du sender dem vil være fullstendig skjult for hackere.

SSL SnapEx

SSL-tilkobling hos SnapEx

Dette er også en flott måte for deg å oppdage eventuelle potensielle phishing-forsøk. Hvis du lander på et nettsted og den ikke har den sikre låsen i nettleserfanen, kan du være sikker på at du er på en phishing-side og bør gå umiddelbart.

Brukersiden sikkerhet

Ofte starter sikkerhet med deg – brukeren. Derfor tilbyr SnapEx også noen sikkerhetsverktøy på brukersiden for å beskytte kontoen din ytterligere.

En av disse er tofaktorautentisering. Dette betyr at når du logger på kontoen din, vil de be deg om å bekrefte det på en annen enhet, for eksempel mobiltelefonen din.

SnapEx Google Authenticator

Sette opp Google Authenticator på SnapEx

Dette gjøres ved bruk av en autentiseringsapp som Google Authenticator. Du kan laste ned dette fra enten Google Play Store eller Apple iTunes Store. Når den er lastet ned, må du synkronisere den med SnapEx-påloggingen.

Merk ✍️: Når du konfigurerer godkjenningen din, må du huske å lagre sikkerhetskopinøkkelen. Dette er din måte å logge inn på kontoen din igjen hvis du mister telefonen.

Eiendeler & Instrumenter

Som nevnt handler du på SnapEx med instrumenter som brukes. Dette betyr at du handler krypto på margen og bare legger ned en liten prosentandel av det som er tenkt på handelen.

Så, som et praktisk eksempel. Hvis du handler med 5% margin betyr dette at du bare investerer 5% av den totale posisjonsstørrelsen. Det betyr også at posisjonen din har 20% innflytelse. En viss bevegelse økes med faktoren 20. På SnapEx er maksimal innflytelse 100 ganger.

Derivatinstrumentene på SnapEx er også ganske unike. Mens andre børser tilbyr sine tradere futuresinstrumenter og evigvarende bytter, har SnapEx utviklet et instrument som ligner på en CFD (kontrakt om forskjell).

SnapEx Instruments

Fordeler med SnapEx-instrumentene

Med SnapEx-handler har du ingen utløpsrente, og det er ingen finansieringssatser. Din posisjon vil bli markert til markedet på en daglig basis basert på trekkene i løpet av dagen. Den kan holdes over natten, men du må betale et gebyr for “overnatting” (mer om det under).

Når det gjelder eiendelene du kan handle på SnapEx, inkluderer de følgende:

 • Bitcoin (BTC)
 • Cardano (ADA)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple (XRP)
 • EOS
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Ethereum Classic (ETC)

Alle disse eiendelene krysses med Tether (USDT). Du bør også merke deg at det minste handelsbeløpet for hver bestilling er 5 USDT – enkelt for de som starter.

Ingen ordrebøker

Noe annet som du uten tvil vil merke om SnapEx-plattformen, er at de ikke har ordrebøker. Dette er fordi motparten din i handelen er SnapEx selv, og de vil matche handelen for deg.

Det er en rekke fordeler med dette, hvis viktigste er at du ikke får noen ordre prisglidning. For de som ikke vet hva dette er, er det innvirkningen bestillingen din har på prisen. Derfor er ordrenes sjanse for at prisen du får ikke er det du hadde håpet på.

Når du legger inn en bestilling hos SnapEx, skal du imidlertid få prisen den ble utført til. Dette kan være markedsordren hvis du legger inn denne typen ordre eller den nøyaktige begrensningsordren når prisen når den.

Margin

Når det gjelder margin på posisjonene, blir alt dette beregnet i Tether USDT. Fordelen med dette er at marginen ikke vil svinge med bevegelsen til den underliggende eiendelen. Så hvis du for eksempel ble marginert i Bitcoin, kan marginkravene endres.

Du må også merke deg at SnapEx bare har en type marginmetode. Mens de fleste andre børser bruker kryssmargin, marginerer SnapEx seg med en isolert tilnærming.

Så, hva er disse akkurat da?

Når det gjelder “Cross” -modus, vil hele brukerens margin brukes til en stop loss margin for en bestemt posisjon. Så hvis du har en viss margin på kontoen din og en handel går imot deg, kan du bruke marginen.

SnapEx Isolert Margin

Isolert margin på SnapEx

Imidlertid bruker SnapEx den isolerte margen. Dette betyr i utgangspunktet at bare en viss del av handelen vil være i avvikling hvis markedene skulle bevege seg mot deg. På denne måten kan du tenke på det som premien på et kryptoalternativ.

SnapEx-avgifter

Gebyrer er uten tvil en av de viktigste hensynene for enhver næringsdrivende like før de bruker en plattform. De er tross alt faktoren som vil bestemme din langsiktige lønnsomhet.

Hos SnapEx driver de et ganske enkelt gebyrsystem. I motsetning til på en børs som har ordrebøker, har du ikke produsent / taker-provisjon på ordrene du legger inn. Du har en enkel flat avgift på 0,15% som belastes når du går inn i hver handel.

Pro Tips &# 128175 ;: Du kan redusere avgiftene dine ved hjelp av Snap-poengene du tjener. Vi dekker smap poeng videre under.

Når du har gått inn i denne handelen og 0,15% er trukket, trenger du ikke å betale det samme gebyret på vei ut. Dette er ikke tilfelle ved andre børser som har gebyr på alle transaksjoner, det være seg når du åpner en handel eller avslutter den.

SnapEx-handelsavgifter

SnapEx-handelsavgiftene i supportsenteret

Hvis vi skulle sammenligne dette gebyret med noen andre børser, er det omtrent det samme som børser som Bybit osv. For eksempel er Bygebyret ditt takeavgift 0,075%. Så hvis vi legger til disse to, er de 0,15% når vi åpner og lukker en handel.

Men gitt at det ikke er noen ordrebøker, har du ikke muligheten til å plassere det som kalles “produsent” -ordrer der du skaper likviditet i bøkene. Så du mister potensielle rabatter som du får på andre børser.

Når det gjelder andre handelsgebyrer, har du også det som kalles “overnattingsgebyrer”. Dette er i utgangspunktet bare gebyrer som belastes for å ha en stilling over natten. Overnattingsgebyret vil bli belastet klokken 06:00 GMT + 8 daglig. Gebyret tilsvarer:

Margin x (Utnyttelse – 1) x 0,045%.

Innskudd / uttak

Når det gjelder kryptoinnskudd, er disse helt gratis. Når du trekker deg ut, vil du imidlertid bli belastet følgende priser:

 • USDT Omni: 10 USDT
 • USDT ERC20: 5 USDT
 • BTC: 10 USDT

Disse er faktisk ganske høye og er mer enn vi har sett på andre børser. Selv om de tar en del av avgiftene for å dekke minerutgiftene, er det mye mer enn det som kreves.

Hvis du skal bruke deres OTC-tjeneste for å kjøpe kryptovalutaen, vil du sannsynligvis også ha ganske høye avgifter her. Da vi sjekket var de omtrent 5%. Disse gebyrene blir imidlertid ikke belastet av SnapEx, men av betalingsbehandlerne de bruker.

Gjennomsnittlig prislinje

Noe annet som er unikt hos SnapEx, er det de kaller “K Line”. Dette er i utgangspunktet den interne prisen som SnapEx bruker for å referere til alle kontrakter på plattformen.

SnapEx-prislinje

Overvie av SnapEx-prislinjediagrammer

Dette er i utgangspunktet en prislinje som er gjennomsnittet av prisene på 3 andre børser. Disse børsene er Okex, Binance og Huobi. De bestemmer vektingen basert på det totale volumet av børsen.

Fordelen med dette er at du får full gjennomsiktighet, og det er ingen mulighet for at SnapEx skifter prisene for å avvikle handelsmenn. Dette er en taktikk som mange andre børser har blitt beskyldt for.

SnapEx-registrering

Hvis du har bestemt deg for at du vil prøve SnapEx, må du først registrere en konto. Dette er ganske greit og kan gjøres med et telefonnummer. De vil sende deg en tekstmelding med en bekreftelseskode.

SnapEx påmeldingsskjema

Påmeldingsskjema hos Snapex

Sørg for å bruke koden innen 60 sekunder, siden den kan utløpe. Når du har bekreftet registreringen, er kontoen din klar. Det er på dette tidspunktet du bør konfigurere tofaktorautentisering for å sikre kontoen din.

KYC

Noe du trenger å vite om SnapEx er at det er en full KYC-utveksling. Dette betyr at du må fullføre identifikasjonen på kontoen før du kan sette inn eller ta ut pengene dine.

Personvern Hawks &# 128175 ;: Hvis du foretrekker å bruke en ikke-KYC-sentral, er det flere av dem, inkludert Prime XBT & Binance

Selv om dette kan være frustrerende for noen, er det klart at SnapEx prøver å være over bord når det gjelder myndighets KYC-kontroller og AML-forskrifter..

SnapEx KYC-prosess

KYC-prosess hos SnapEx

Når du er ferdig med bekreftelsen, trenger de først din personlige informasjon, for eksempel navn, land og dokument-ID-nummer. Når du har gitt det over, kan du laste opp et bilde av selve ID-dokumentet. I motsetning til andre børser, er du ikke pålagt å sende inn en selfie.

Demokonto

Før vi går over på handelsplattformen, er det verdt å nevne at SnapEx har en veldig praktisk demo-konto. Dette er en praksiskonto som er finansiert med 10 000 USDT praksisfond.

En demo-konto er en fin måte for deg å prøve plattformen på en ikke-truende måte for å sikre at du er komfortabel med den før du setter inn. Det er også et nyttig verktøy for å øve på din handel og sørge for at du har handelsstrategiene nede før du dykker full inn.

Når du oppretter en konto hos SnapEx, oppretter du både et demo-fond og din virkelige konto. Selv om du kun er finansiert med denne 10k-demo USDT, kan du alltid få denne etterfylt ved å nå ut til folkene i SnapEx-telegrammet (dekket nedenfor).

SnapEx-plattform

En håndverker er bare like god som verktøyene han disponerer. Dette er grunnen til at typen handelsplattform som en børs har å tilby er så viktig.

På SnapEx har de en ganske unik handelsplattform. Som nevnt ovenfor er det ingen ordrebøker, så dette frigjør mye plass når det kommer til brukergrensesnittet. Brukergrensesnittet er i seg selv ganske godt lagt og relativt intuitivt.

Det første du vil merke er at du kan velge hvor mange diagrammer du vil ha på en enkelt skjerm. Du kan angi at den skal ha opptil 6 forskjellige diagrammer på en enkelt skjerm – flott hvis du vil overvåke forskjellige markeder.

Nedenfor er oppsettet hvordan det ser ut når et enkeltdiagram er valgt. Til venstre har du alle dine markedsvelgere der du kan bytte mellom de forskjellige kryptovalutaene. Under det har du et øyeblikksbilde av marginen din, samt muligheten til å bytte mellom demo- og ekte kontoer.

Oversikt over SnapEx-plattformen

Brukergrensesnitt for enkeltdiagram

Så midt på plattformen har du handelskartene. For de som vet mye om handel, vil de legge merke til at dette er tradingview-diagrammer. Dette er svært effektive verktøy for de som gjennomfører teknisk analyse med en mengde indikatorer og studier.

Så, til høyre for diagrammet, har du bestillingsskjemaet der du skal administrere alle dine live og ventende bestillinger. Nedenfor har du en liten beskrivelse av eiendelen som handles, samt noen viktige markedsstatistikker. Til slutt, rett under diagrammet, har du en oversikt over dine åpne posisjoner, ventende ordrer og ordrehistorikk.

For nattugler &# 129417 ;: Du kan bytte farge på grensesnittet til det mørke temaet øverst til høyre i diagrammet. Dette går over til “mørkt” som er lettere å bruke om natten.

Noe som du uten tvil vil merke er at disse panelene egentlig ikke kan justeres til ditt eget oppsett. Dette er uheldig, da det betyr at du ikke kan tilpasse det etter dine handelsbehov. Når det er sagt, kan du flytte på bestillingsskjemaet og markedsdataene.

Ser vi på et flerdiagramoppsett, nedenfor har vi et fire-diagramoppsett. Som du ser, har bestillingsskjemaene blitt satt utenfor. Du kan nå få tilgang til disse når du trykker på enten “kjøp” eller “selg” rett over diagrammet. Dette vil trekke opp standardbestillingsskjemaet du har på entalllayout.

SnapEx flere diagrammer

Flere diagrammer på SnapEx

Hvis du ønsket å overvåke din bredere posisjon på markedet, kan du trykke posisjonsknappen helt nederst. Dette vil trekke det opp, og du kan se alle ordrene som enten er plassert eller fortsatt er ventende på tvers av alle markedene.

Bestillingsskjema

Dette bringer oss deretter inn på bestillingsskjemaet på plattformen. Du har ganske god ordrefunksjonalitet her, selv om den ikke er så omfattende som noen av de andre futures-plattformene.

SnapEx bestillingsskjemaer

SnapEx-handelsinnstillinger & Bestillingsskjema

Det første du vil legge merke til over bestillingsskjemaet er en standardinnstillingsfane. Dette lar deg justere standardordreparametrene du har når du åpner en ordre. Dette er følgende:

 • Ta fortjeneste: Prosentandelen over inngangspunktet som du ønsker å tjene penger på.
 • Stopp tap Du kan angi en standard prosentvis stopptap fra oppføringen din som skal brukes når du går inn i en handel
 • SNAP-reduksjon: Når dette er aktivert, vil SNAP-poengene dine brukes til å redusere avgiftene på handelen. Vi dekker SNAP-poeng og hvordan de fungerer litt mer nedenfor.
 • Hold over natt: Dette er satt som standard, men du kan deaktivere det. Dette vil holde posisjonen din over natten. Vær oppmerksom på at når en stilling ruller over natten, vil du ha den gebyret over natten som vi snakket om ovenfor.
 • Bekreft ordre: Dette er en innstilling som dukker opp når du har lagt inn bestillingen og ber deg om å bekrefte at du er ok med parametrene. Selvfølgelig kan du fjerne dette, og det vil fungere omtrent som en bestilling med ett trykk.

Så når du har angitt ordreparametrene for standard, har du resten av hovedordreparametrene under det. For det første må du velge retningen for handelen din.

Da må du velge hvilken type ordre du vil legge inn. Det er bare to ordretyper tilgjengelig på SnapEx. De er:

 • Markedsordre: Dette er en ordre som er plassert på markedsnivå. I tilfelle av SnapEx, vil det være den gjeldende satsen som bestemmes av K-prislinjen. Husk at det ikke er noen ordrebøker, så det er ingen “bud” eller “spør” fra de andre markedsdeltakerne.
 • Begrens rekkefølge: Dette er en ordre som er plassert borte fra gjeldende pris og vil bare bli utført når prisen når dette nivået. Dette kan være over for en salgsordre og nedenfor for en kjøpsordre

Rett under disse ordrevalgene velger du hvor mye margin du vil plassere i handelen, samt den innflytelsen du vil ta på deg (dessverre bare 4 nivåer). Dette vil avgjøre din faktiske posisjon i markedet.

Merk ✍️: I motsetning til børser som har ordrebøker, velger du ikke ordrestørrelse, men heller beløpet du vil risikere i handelen (margin). Dette vil deretter skalere ordren basert på ønsket innflytelse / margin.

Så er den siste tingen du må sette, Stop Loss og Take Profit. Hvis du hadde angitt disse i begynnelsen med standard bestillingsskjema, vil det allerede bli presentert for deg. Det anbefales at du alltid setter et stopptap og tar fortjeneste som det beste for risikostyring.

De endelige bestillingsparametrene er like under det (inkludert avgiften), og du trykker enten på “kjøp” eller “selg”. Hvis du ikke har valgt å unngå bekreftelse, vil du få en bekreftelsesskjerm til.

Mobilapp

Noen ganger kan du være borte fra skrivebordet ditt, og du kan ikke plassere disse handlerne eller overvåke dine åpne ordrer. Heldigvis har SnapEx utviklet en ganske funksjonell mobilapp.

Faktisk, med tanke på at de viktigste markedene er i Asia, handler mesteparten av brukerne med mobile enheter, slik at de har utviklet en ganske funksjonell app. Dette er tilgjengelig på både iOS og Android.

Når du ser på brukergrensesnittet, er det ganske godt lagt ut og enkelt å bruke. Du har funksjoner som øyeblikkelig ordreutførelse, samt muligheten til å overvåke en rekke forskjellige markeder. Du kan også gjøre noen ting for kontoadministrasjon her, inkludert innskudd / uttak.

SnapEx Mobile App

SnapEx Mobile-appen i Google Play-butikken

For øyeblikket er appen bare tilgjengelig på engelsk i Google Play-butikk mens det fremdeles er på kinesisk i iTunes butikk. Ser vi litt nærmere på rangeringene på Google play, virker det som om appen er rimelig lønnsom. De har 4,1 stjerner fra alle de som har anmeldt.

Så bør du bruke appen?

Vel, vi foretrekker alltid å handle med en nettleser på PC-en. Dette er bare fordi du ikke egentlig kan replikere handelsforholdene du får på den mobile enheten. Til tross for at du har en forbedret kartpakke, er det fortsatt vanskelig å overvåke alle nivåene dine riktig.

Vi vil heller foreslå at du bruker skrivebords- eller webversjonen som standard. Men hvis du trenger å forlate skrivebordet, er SnapEx-mobilappen din kanskje det beste alternativet og ser ut til å være bedre enn de fleste andre..

Innskudd & Uttak

Hvis du vil begynne å handle med faktiske midler hos SnapEx, må du først sette dem inn. Kanskje den raskeste måten å gjøre dette på er å bruke kryptovaluta.

På SnapEx er det for øyeblikket bare to metoder du kan sette inn krypto på plattformen. Disse skjer enten gjennom Bitcoin, Tether (USDT) eller Ethereum. Hvis du vil gjøre dette, må du gå videre til delen “Eiendeler” og deretter trykke på “Innskudd”..

SnapEx innskudd

Genererer en SnapEx-innskuddsadresse

Her vil du enten velge “OMNI” eller “ERC20”. Vær oppmerksom på at hvis du setter inn Bitcoin eller Tether OMNI, vil du velge “OMNI” -alternativet. Hvis du imidlertid setter inn en nyere ERC20 Tether-variant, må du velge det.

Du må da velge “kopi” der det gir deg adressen du trenger for å finansiere kontoen. Du vil da også ha en QR-kode som vil bli generert. Du kan bruke dette til å finansiere kontoen din hvis du har en mobil lommebok som kan lese disse kodene.

Merk ✍️: Når du har gjort innskuddet, bør du være oppmerksom på at det vil ta seks bekreftelser før det blir kreditert. Du kan se dette på en blockchain-utforsker.

Hvis du imidlertid ikke har Bitcoin tilgjengelig, kan du alltid bruke fiat til å kjøpe Bitcoin for å finansiere kontoen. Dette er gjennom deres OTC-plattform. Her kan du gjøre kjøp i en rekke valutaer, inkludert CNY, KRW, TRY, THB, VND, MYR, INR, USD, EUR.

Kanskje den enkleste måten for deg å gjøre dette på er å bruke et kreditt- eller debetkort. Du bør imidlertid være oppmerksom på at dette er en ganske kostbar prosess og gebyrer kan være som høyt som 5%. Dette er på grunn av betalingsbehandlingsgebyrene (simpleks).

Hvis du finner disse avgiftene for høye, kan du bruke en rekke andre alternativer de gir. Disse er gitt nedenfor sammen med valutaen du kan kjøpe Bitcoin med.

Uttak

Hvis du skal trekke deg tilbake i krypto, er det også ganske enkelt. Alt du trenger å gjøre er å gå videre til “Uttak”, og dette vil trekke ut uttaksskjemaet. Du kan trekke deg i Bitcoin, Ethereum eller Tether USDT.

Trekke ut Crypto SnapEx

Prosess for å trekke Crypto fra SnapEx

Du vil sette inn din offline-adresse, samt hvor mye du vil ta ut. Før du kan bekrefte uttaket, må de bekrefte forespørselen på telefonen din. Dette vil enten være gjennom Google Authenticator eller en SMS-kode.

Når det gjelder fiat OTC-uttak, kan dette bare gjøres gjennom en av deres betalingsleverandører og kan dessverre ikke sendes til kortet ditt.

Kundeservice

Vi har hatt å gjøre med en rekke børser de siste 4 årene, og en av de mest frustrerende tingene vi kan finne er når de har en langsom eller ineffektiv kundesupportfunksjon.

Så det er et veldig viktig kriterium for oss. Derfor tok vi oss tid til å se over og teste kundestøttealternativene på SnapEx.

Vi prøvde live chat-funksjonen, men vi klarte ikke å komme gjennom til en agent. Vi ble bedt om en e-postadresse og mer informasjon om vår type forespørsel, men vi klarte ikke å komme videre til en faktisk agent.

Live Chat SnapEx

Nå ut til Live Chat på SnapEx

Etter at vi hadde sendt inn chatforespørselen, ble forespørselen vår sendt videre til deres kundesupportteam som en e-post. Når vi taklet dem på e-post, ble vi hjulpet i tide, noe som uten tvil er et pluss.

Selv om livechatten ikke var så responsiv som vi hadde ønsket, kan du enkelt hoppe inn i deres store telegramkanal og nå ut til deres supportteam der. Teamet der var ganske hjelpsomt og klarte å jage opp en billett som vi hadde lagt inn en dag tidligere.

Dessverre er det ingen telefonnumre, så du kan ikke nå dem gjennom tradisjonelle kommunikasjonskanaler. Dette er imidlertid mindre bekymringsfullt for børser i disse dager, og de aller fleste børser tilbyr ikke dette lenger.

SNAP-poeng

Jeg har nevnt SNAP-poengene før, men dette er kanskje en av de mest interessante måtene for deg å ikke bare redusere avgiftene dine, men tjene en rekke andre godbiter.

Du kan tenke på SNAP Points som VIP-poeng som opptjenes for å fullføre en rekke oppgaver på SnapEx-plattformen. Disse inkluderer slike som å registrere deg, bekreftelse av en e-postadresse. Du kan også tjene litt SNAP bare fra enkle handelsoppgaver som å plassere din første ordre, handle over 5.000 USDT, 25.000 USDT osv..

SnapEx-poeng

Tjener Snap Points på SnapEx

Disse SNAP-punktene har faktisk en pengeverdi og kan byttes mot USDT. 100 SNAP-poeng tilsvarer 1 USDT. Når du har generert 10 000 SNAP-poeng, kan du bytte disse mot $ 100.

Hvis du ikke har generert de 10.000 SNAP-poengene ennå, kan du fortsatt bruke noen av disse SNAP-poengene til å motregne kostnadene for transaksjonsgebyrer. Som nevnt i bestillingsskjemaet ovenfor, trenger du bare å velge “SNAP-fradrag”, og det skal fungere for å redusere avgiftene dine.

Henvise & Tilknyttet program

Hvis du har hatt glede av handelsopplevelsen din, kan du tjene penger ved å henvise andre til plattformen. Den første måten å gjøre dette på er gjennom den enkle invitasjonskoblingen eller koden. Ved å bruke dette vil du tjene opptil 35% av livstidsinntektene på den henvisningen.

Hvis dette er noe du vil gjøre, må du gå videre til “Inviter” i hovedmenyen. Der vil du se informasjon om henvisningsprogrammet, samt en lenke under det. Dette er lenken du kan sende til vennene dine. Alternativt kan du bare be dem om å kopiere invitasjonskoden.

Inviter lenke SnapEx

Få Invite Link på SnapEx

Hvis du er mer av en influencer, og du har et ganske stort nettverk av tradere, kan du bli med på deres tilknyttede program. Dette er en av de mest lukrative i rommet og betaler opptil 50% provisjon på nivå 1-handelsmenn.

Og det er ikke bare det du kan tjene på plattformen. Det er en rekke fordeler som de har inkludert for tilknyttede selskaper. Dette inkluderer noe av det følgende:

 • Kommisjonsnivåer: Basert på mengden handelsvolum som du henviser til, vil provisjonsstrukturen justeres. De har tre nivåer som gir deg 40%, 45% og 50%.
 • Indirekte kommisjon: Du vil tjene 10% på provisjonen generert av forhandlere av dine egne henvisninger.
 • Registreringsbonuser: SnapEx vil også gi handelsmennene dine påmeldingsbonuser som kan bidra til å øke handelskapitalen.
 • Markedsføringsstøtte: De vil gi deg en hel rekke tilpassede markedsføringsmateriell som kan bidra til å øke din markedsføringsinnsats. Dette inkluderer bannere, destinasjonssider og unike lenker.
 • Øyeblikkelig betaling: Du kan få markedsføringsrabatten din umiddelbart og øyeblikket at henvisningen din handler.

Hvis du ønsket å bli tilknyttet, må du søke. I motsetning til andre tilknyttede programmer som har et enkelt registreringsskjema, må du fylle ut et google skjema å søke.

SnapEx frakoblet

Noen ganger kan det være ganske isolerende som handelsmann. Du handler ofte hjemmefra og har ikke den samme sosiale eksponeringen som du får med dine vanlige kontorjobber.

Det var derfor vi var ganske imponert over å se at SnapEx tilbyr handelsmennene sine en mulighet til å komme sammen på sine mange møter. Disse har blitt holdt i en rekke land rundt om i verden.

For eksempel holdt de i oktober i fjor sitt aller første SnapEx-arrangement i Vietnam. Det var over 180 personer som deltok, og det var godt abonnert. Det var en rekke interessante samtaler av folk i det vietnamesiske kryptosamfunnet.

SnapEx Vietnam

Folk som deltar på SnapEx Vietnam-arrangementet. Bilde via SnapEx-blogg

Etter suksessen til dette arrangementet bestemte de seg for å holde andre arrangementer i byer som Istanbul hvor de møtte lokale handelsmenn der. I likhet med det vietnamesiske møtet var det bare en oversikt over hvordan man kan handle kryptomarkedene og bruke handelsstrategier der.

Til slutt holdt de i november i fjor en tale i Manilla som gikk over sikkerhet og risikostyring. Dette ble fulgt av noen ganske kjente foredragsholdere som gikk gjennom noen av de viktigste tingene du må vite når du starter.

Så alt i alt viser dette at SnapEx ikke bare er en sentral som ønsker å øke antall brukere, men de prøver å aktivt bygge et fellesskap som er engasjert rundt plattformen..

Forbedringsområder

Mens det var mye vi likte med SnapEx, var det noen få ting som vi trodde måtte forbedres hvis de virkelig ønsket å gi den beste handelsopplevelsen.

For det første, når det gjelder selve plattformen, ville det være flott om handelsmenn hadde muligheten til å flytte kartpanelene rundt og plassere dem på et sted de er mest komfortable med. Selv om standardoppsettet er bra for nå, vil noen av de mer profesjonelle handelsmennene tilpasse dette.

Det ville også være flott å se mer ordrefunksjonalitet. Du kan ikke plassere betingede bestillinger eller mer avanserte etterfølgende bestillinger. Disse er standard på andre børser og hjelper handelsmenn bedre med å håndtere risikoen.

På andre aspekter ved utvekslingen tror vi at de obligatoriske uttaksgebyrene egentlig er ganske høye. Vi har ikke sett uttaksgebyrer på $ 10 på noen andre børser som vi har dekket, og disse vil sannsynligvis drive de mindre handelsmennene bort.

Det er også ganske uheldig at de krever full KYC før du får innskudd på plattformen. I motsetning til andre børser, kan du ikke handle opp til en viss grense før de ber om denne informasjonen. Det kan være avskrekkende for de personvernhåkene der ute.

Endelig må børsen øke sin online bevissthet blant handelsmenn. Det er fortsatt relativt nytt, og det er mange mennesker som ikke har hørt om det. Dette er imidlertid den samme posisjonen som mange andre nye børser har vært i, så det handler bare om å holde kursen til større bevissthet.

Konklusjon

Samlet sett var vi ganske imponert over SnapEx. Deres unike tilbud gir handelsmenn et annet valg når det gjelder levererte handelsplattformer. Ved ikke å stole på ordrebøker, kan de tilby et mer sømløst gjennomføringsmiljø.

Vi likte også det faktum at de har gjort det lettere for nye handelsmenn å bli involvert i krypto. Dette inkluderer slike ting som deres lave handel & innskuddskrav samt K-linjeprisdiagrammer (flott for gjennomsiktighet).

Vi satte virkelig pris på mengden utviklingsarbeid som gikk med til å bygge den mobile appen. Dette vil uten tvil gå langt for å sementere sin markedsandel i Asia-regionen.

Selv om det var noen få områder som vi mente var berettiget til forbedring, er de på ingen måte en avtalsbryter og kan lett jobbes med for å best foredle SnapEx-tilbudet.

Så bør du vurdere SnapEx?

Vel, hvis du vil ha en relativt brukervennlig utveksling som er gjennomsiktig og ganske funksjonell, bør du absolutt prøve SnapEx.

Advarsel ⚡️: Handel med leveraged futures-produkter er utrolig risikabelt. Forsikre deg om at du praktiserer tilstrekkelig risikostyring

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me