STACK (STK) gjennomgang: Aktivering av kryptovaluta til Fiat-betalinger

Mens kryptovalutaverdenen har utviklet seg raskt siden fremveksten av Bitcoin i 2008, er det fortsatt en vei å gå før digitale valutaer er fullt implementert som dagens byttemiddel..

Debetkort med kryptovaluta spiller en nøkkelrolle for å hjelpe kryptovalutaer med å få masseadopsjon og bidra til å bygge bro over den mer tradisjonelle økonomiske infrastrukturen med den nyeste teknologien som understøtter valutaer som Bitcoin, Litecoin og Ethereum..

IQ Option Trade kredittkort

STACK lover å hjelpe kryptovalutaentusiaster til å bruke sine digitale midler via bruk av deres mobile betalingssystem.

Hva er STACK?

STABLE er en personlig økonomiplattform som kombinerer mobil tap for å betale funksjonalitet med en flervalutalommebok som er kompatibel med både kryptovalutaer og tradisjonelle fiat-valutaer. Lommeboken gir brukerne tilgang til de mer etablerte kryptovalutaene som Bitcoin og Ethereum, samtidig som betalingen kan gjøres via STACKs opprinnelige STK-token, og STK jobber i STACK-appen for å muliggjøre øyeblikkelig kryptovaluta-betaling på salgsstedet.

Eksempler på stablebetaling

Hvordan Stack vil fungere

Teamet bak STACK er fokusert på å tilby en betalingsløsning med full service som lar brukerne bruke, dele og spare pengene sine. Teamet ledes av administrerende direktør Miro Pavletic, og kombinerer et vell av bransjespesifikk erfaring, med mange teammedlemmer som har jobbet i sektorene finansielle tjenester, markedsføring og teknologi.

Stack teammedlemmer

Stack teammedlemmer

Et betydelig antall av teamet har erfaring fra å jobbe i selskaper som Deloitte, MasterCard, Sprint, TD Bank og Virgin Mobile. Det kanadiske selskapet lanserer for øyeblikket sin finansieringsplattform over Canada og har planer om å utvide seg til flere markeder senere på året.

Hva som gjør at STACK skiller seg ut?

Krypto debetkortmarkedet er full av konkurranse; og alle som leter etter en måte å tilbringe noen av sine kryptobeholdninger på tradisjonelle utsalgssteder, har et utvalg av selskaper som Wirex, Zapo og Uquid, i tillegg til opsjoner gitt av TenX, Monaco, TokenCard og Change.

Imidlertid har en nylig politisk endring fra Visa med hensyn til deres forhold til WaveCrest Holdings gjort at mange krypto-debetkortselskaper ikke kan tilby brukerne noen tjenester i Europa. Mot slutten av fjoråret instruerte kredittkortgiganten WaveCrest om umiddelbart å lukke alle kontoene til de forhåndsbetalte Visa® debetkortprogrammene, som etterlot selskaper som Wirex og TenX for å lete etter opsjoner..

Dette fulgte en kunngjøring i august 2017 om at WaveCrest ikke lenger ville utstede og vedlikeholde Visa® forhåndsbetalte kort til kortinnehavere utenfor det europeiske (EØS) territoriet. Som et resultat har en rekke leverandører av krypto debetkort blitt fullstendig opphevet av utviklingen.

Stack & amp; Konkurrenter

Stable & Konkurrenter

STACK har muligheten til å omgå disse begrensningene ettersom det har inngått et unikt partnerskap med MasterCard som ser STK-mobilappen kombinert med et chip-and-pin MasterCard forhåndsbetalt kort. STK-kontoinnehavere har tilgang til salgsstedinteraksjon med forhandlere i tillegg til kjøpsbeskyttelse ved hver transaksjon.

Som et resultat av MasterCard-partnerskapet har STK-kortinnehavere tilgang til et verdensomspennende nettverk av minibanker, sammen med gratis minibankuttak. STACK-teamet tar også sikte på å gi tilgang til et komplett utvalg av gratis tjenester som inkluderer kontoaktivering, forhåndsbetalt kortlevering, kontaktløse kjøp og lønnsinnskudd.

Hvor levedyktig er prosjektet?

Som et kanadisk selskap er STACK det første nordamerikanske Fintech-selskapet som gir brukerne et mobilt betalingsalternativ som er knyttet til en digital pengekonto. STACK-teamet befinner seg imidlertid i den unike situasjonen å operere i et markedssegment som er nesten mettet, men som heller ikke har noen direkte konkurranse.

Deres sterke bånd med MasterCard har gitt dem et forsprang på konkurransen, og deres fokus på å utnytte trykk-på-betal-teknologi for smarttelefoner i forbindelse med å tilby fysiske debetkort kan også vise seg å være ekstremt attraktivt for potensielle kunder.

Stack-økosystemet

Stack-økosystemet

Mens STACK-prosjektet har sine åpenbare fordeler som betalingstjeneste, gir det innfødte STK-token også kryptoinvestorer muligheten til å realisere betydelige gevinster. STACKs STK-token ble etterlengtet og under ICO ble de første tegnesalrundene overtegnet.

Som et resultat traff STACK sin harde hette på $ 17 millioner før den offentlige massesalget, og dette ble kansellert og erstattet av en luftdrop på opptil 1250 000 STK-tokens for STK-fellesskapsmedlemmer.

Til tross for den åpenbare interessen for prosjektet, har STK token ganske mye grunn til å kompensere for myntene som tilbys av konkurrerende prosjekter i sektoren. TenX går foran med en markedsverdi på omtrent $ 170 millioner, og PAY-token handler for tiden til en pris på omtrent $ 1,60.

Monacos MCO-token beholder for tiden en markedsverdi på rundt $ 96m og handler til en pris på i underkant av $ 7,50, mens Centras CTR-token har en markedsverdi på omtrent $ 56m. STK har en markedsverdi på litt over $ 44 millioner, da den sirkulerende forsyningen på litt over 325 millioner tokens handler til en pris på omtrent $ 0,13.

Potensiell motvind

Det er ikke helt vanlig å seile for STK-token, og STACK-teamet må oppfylle sine tidlige løfter for å innhente og muligens overhale konkurransen. Krypto-debetkortleverandørene som er berørt av Visas beslutning om å droppe WaveCrest Holdings, søker alle aktivt levedyktige alternativer mens TenX har besluttet å fortsette å skaffe seg en full banklisens.

I tillegg, ettersom markedet for tiden går gjennom en nedgang, er det enkelt for nyere prosjekter å bli raskt oversett da kryptovalutainvestorer velger å fokusere på de mer pålitelige myntene på markedet.

Som et resultat, til tross for at det har en rekke klare fordeler, er det fortsatt muligheten for at uten riktig oppgaveutførelse og fokus på markedsføring kan prosjektet faktisk stagnere og tråkke vann i en lengre periode.

Hva du kan se frem til

Hva du skal se frem for å stable

STACK har en rekke arrangementer stilt opp for 2018, som inkluderer lanseringen av crypto-lommeboken i Canada i løpet av første kvartal, og lanseringen av den kommersielle fiat-gatewayen i USA i løpet av 2. kvartal.

I løpet av året vil den personlige betalingsplattformen bli gjort tilgjengelig i Canada, USA og over hele Europa. STACK har også kunngjort et offisielt partnerskap med i2c, en behandlingsplattform som vil bidra til å sikre sikker betalingsfunksjonalitet i STACK-appen.

På toppen av dette er det planlagt å implementere funksjoner som STACK UP Savings og Financial IQ, som gjør det mulig for brukere å lage unike besparelsesmål tilpasset automatiserte avrundinger som hjelper brukere å utvikle spareplaner som kan kategoriseres og tiltrekke seg tilbud og belønninger. basert på de oppsatte sparemålene.

Personlige verktøy vil også tillate brukere å spore utgiftsmønstrene sine, og brukerne vil kunne indeksere utgiftsvanene sine mot lignende kollegaer eller sosiale grupper.

Dette brede spekteret av muligheter kan se at STK-plattformen konkurrerer med tradisjonelle banker med den yngre, mer teknisk avanserte generasjonen, gjerne innlemmer mer moderne metoder for pengestyring.

I tillegg til å fungere som en konkurrent til selskaper som Wirex, TenX og Monaco, har STK også muligheten til å bruke aspekter av Virgin Galactic Rewards, Mobile Banking og Instagram. STK personlig økonomiplattform kan vise seg å være et levedyktig alternativ til tjenester som Apple Pay og Android Pay.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er skribentmeninger og bør ikke betraktes som investeringsråd

Bilder via getstack.ca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me