STeX – Morderen av tradisjonelle børser

STeX-kryptokursutveksling har introdusert en desentralisert avansert kryptomyntplattform som bringer likviditet og priser fra alle større børser på ett sted. Myntholdere kan nå handle krysspriser mellom mynter direkte. I virkeligheten, hvis det er oppført to mynter STeX, investor kan handle direkte mot hverandre, noe som muliggjør tusenvis av parhandler som ikke var tilgjengelig på markedet før.

STeX-teamet utviklet proprietær virtualiseringsteknologi og ga den navnet A2A (Any2Any). A2A løser problemene med kryssmyntutveksling som er vanlige for kundene til andre kryptovaluta-børser. Vanligvis tilbyr kryptokursutvekslinger et begrenset antall kryssmyntkurser eller tillater utveksling av en mynt til en annen via BTC eller USD. STeX tillater handel med alle støttede mynter direkte til andre støttede mynter.

Denne prisfunksjonaliteten støttes fullt ut av andre funksjoner, inkludert alle mulige handelsevner som etterfølgende stop-loss-ordrer, profit-ordrer, diagrammer og mye mer. Alle funksjonene man kan finne på STeX er også tilgjengelige for krysspriser. Hvis det var tradisjonell varebytte, kunne man være i stand til å handle sukker for kaffe eller olje for aksjer i Google uten å bruke USD eller andre valutaer.

STeX løser også likviditetsproblemet, noe som er tilfelle for mange mynter og poletter. Faktisk samler plattformen alt tilbud og etterspørsel etter mynter og poletter på andre børser som muliggjør bassengtilbud. Dette fører til enorme implikasjoner for aktive handelsmenn / investorer.

De fleste børser tillater forenklet pris- og prisinformasjon uten markedsdybdestatistikk, og gir ingen forståelse om volum tilgjengelig til en bestemt pris, mens dette er verdifull informasjon for høyinvestorer. Uten denne informasjonen kan en rimelig stor investor ikke ta en virkelig informert beslutning og risikerer å selge betydelig under forventet pris, eller kjøpe mye høyere.

Dette er akkurat der STeX distribuerer proprietære algoritmer og tekniske løsninger. Med STeX unike HFT-algoritmer, opprinnelig utviklet for å jobbe på tradisjonelle børser, kan plattformen løse dette problemet ved å gi tilgang til alle handelsmuligheter på en handelsplattform og via en handelskonto på et øyeblikk..

STeX tilbyr systemet inneholder flere automatiserte aggregeringsløsninger og proprietære algoritmer som adresserer likviditetsproblemet, inkludert muligheten til å lage et eget likviditetsbasseng for en større avtale.

I tillegg tilbyr STeX rask utførelse og direkte tilgang gjennom raske API-protokoller til de som ønsker å bli markedsskapende på STeX-børs, slik at de kan handle uten provisjon og med noen andre fordeler. For alle slike handler tas provisjonen fra en motpart som er villig til å kjøpe eller selge til tilbudt pris.

Teknologien bak STeX har TOP-10 hovedfordeler i forhold til vanlige kryptokursutvekslinger:

  1. Enorme investeringsmuligheter med mange handelspar er på en plattform. STeX er en aggregator som samler og samler tilbud fra mange andre børser på ett sted. Mer enn 10.000 handelspar og mer enn 100 mynter presenteres på plattformen. STeX gir en gate for forskjellige token-sentraler uten behov for å bruke to eller flere sentralplattformer;
  2. Avansert sikkerhet, ettersom alle STeX-systemer er kryptert og ikke kan nås uten riktig autorisasjon fra STeX-administrasjonen. Prosjektets viktigste eiendeler, inkludert brukerens midler, lagres i kalde lommebøker og er ikke tilgjengelige fra internett.
  3. Mest attraktive priser når de beste budene og tilbudene er samlet fra alle børser og store ordrer utføres til mer attraktive priser;
  4. Skjønnheten til enkeltkontoen. Det er mulig å dra nytte av alle børser ved hjelp av en konto i systemet. Det er ikke nødvendig å bytte konto;
  5. Besparelser på grunn av ingen intern kommisjon. STeX tilbyr direkte tilgang gjennom raske API-protokoller til de som ønsker å bli markedsprodusent hos STeX, som gjør det mulig for dem å handle provisjonsfritt. For alle slike handler tas provisjonen fra en motpart som er villig til å kjøpe eller selge til tilbudt pris.
  6. Evne redusere provisjoner opptil 50 prosent ved å betale med børsens interne symbol.
  7. Enkelt grensesnitt, klart og enkelt selv for en nybegynner;
  8. Høy hastighet levert via superrask skybehandlingskjerne – interne handler fullføres i millisekunder;
  9. Ingen sentralisering når STeXs egen sky-klynge er vert fysisk i mange land for å forhindre muligheten for nedetid på grunn av virkelige / teknologiske angrep eller fiasko;
  10. Potensial for horisontal skalering. STeX A2A desentralisert teknologi gir støtte for hundretusener kryssrater samtidig.

Med total desentralisering av systemarkitekturen, ubegrenset skalerbarhet, hundretusenvis av handelsinstrumenter, rask utførelse av ordrer og ordresystem som utfører innebygde handelsalgoritmer, roboter og administrerte kontoer, futures og derivater, samt marginhandel, STeX-prosjekt ikke bare fører kryptohandel til det seriøse verdensnivået, det setter den nye standarden i bransjen.

Utvalgt bilde via Stex

Publiseringen av en pressemelding på denne siden skal ikke sees på som en godkjennelse av Coin Bureau. Lesere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer midler i et selskap. Coin Bureau er ikke ansvarlig for skader eller tap forårsaket eller påstått å være forårsaket av bruk av eller avhengighet av noe innhold, varer eller tjenester nevnt i pressemeldingen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me