Swyftx Review: Komplett Exchange-oversikt

Kryptohandlere som bor i Australia har et byttealternativ som resten av oss ikke har. Det er Swyftx, en Queensland-basert børs som ble unnfanget i 2017 av Alex Harper og Angus Goldman. Senere i 2019 ble plattformen lansert, og leverte bedre funksjonalitet, null inflasjon, reelle spread og enkle lave avgifter for alle australiere.

De to grunnleggerne, som for øyeblikket er administrerende direktør og henholdsvis CTO for Swyftx, var ganske enkelt to kryptoentusiaster og programvareutviklere som følte at det var behov for en kryptobørs som kunne løse noen av de vanlige problemene med de eksisterende børsene..

De jobber videre med å utvide børsen, og med en historie på nesten fire år i en stadig mer konkurransedyktig bransje må de gjøre noe riktig. Faktisk vil vi under denne gjennomgangen finne ut om dette er sant eller ikke.

Hvorfor Swyftx?

Handlere over hele verden har et problem med krypto-børser som har dårlig kundeservice, utilstrekkelig likviditet, rotete handelsgrensesnitt og høye avgifter. Swyftx prøver å løse disse problemene og gi handelsmenn en utveksling der de ikke blir ranet med for høye avgifter, hvor de kan handle intelligent, og der kundesupportpersonalet faktisk er nyttig.

Swyftx Oversikt

Den rimelige og morsomme kryptovalutautvekslingen for australiere. Bilde via Twitter

Faktisk får handelsmenn ikke bare en sofistikert handelsplattform på Swyftx, de har også tilgang til komplette meglingstjenester. Dette er som det beste fra begge verdener, og gjør Swyftx til en passende børs for både nye og erfarne handelsmenn. Swyftx gir virkelig australske kryptohandlere en fantastisk opplevelse som inkluderer noen av de beste spreadene som er tilgjengelige, og en SMSF-sparekonto som er banebrytende for en kryptobørs.

Samlet sett er det ikke så overraskende å høre at Swyftx har vært i stand til å tiltrekke seg over 30 000 australske kryptovalutahandlere til børsen..

Handelsfunksjoner

Se på disse unike egenskapene som australske kryptohandlere kan dra nytte av når de blir med i Swyftx:

 • Tilpasses Dashboard for å vise de hyppigst og foretrukne tekniske indikatorene.
 • Kraftig grafisk grensesnitt for TradingView.
 • Avanserte ordretyper.
 • Gjentatte innskudd som automatiserer kryptovalutainvesteringene dine.
 • Nedlastbare skatterapporter for stressfri regnskap.
 • Demohandel for å finjustere eventuelle handelsstrategier.
 • Henvisning og tilknyttede programmer.
 • Tilgang til selvstyrt superfond for sparing.

Er Swyftx trygt å bruke?

Vi tror det først og fremst er basert på det faktum at denne kryptobørs er lisensiert og regulert. Swyftx er registrert i Australian Transaction Reports and Analysis Center (AUSTRAC), et australsk myndighet for finansiell etterretning som er opprettet for å overvåke finansielle transaksjoner for å identifisere hvitvasking av penger, organisert kriminalitet, skatteunndragelse, velferdssvindel og finansiering av terrorisme..

Som en registrert digital valutautvekslingsleverandør eller DCEP opprettholder de strenge KYC-policyer og transaksjonsovervåkningsprogrammer for å bidra til å redusere hvitvasking og bekjempelse av terrorisme. I utgangspunktet betyr det at de tar seg tid til å verifisere identiteten til hver kunde, og at det er en tredjepartsregulator som ser på for å sikre at de gjør det.

Swyftx registreringsflyt

Rask, sikker registrering. Bilde via Swyftx.com.au

Den gode nyheten for deg er at KYC-prosessen på Swyftx er ganske rask. I de fleste tilfeller kan du bli registrert hos sentralen / megleren på bare et par minutter ved å oppgi e-postadresse, telefonnummer og ID-dokumentnummer. Fordi Swyftx er fokusert på australske kunder, er de i stand til å tilby denne raske KYC-tjenesten.

For ekstra sikkerhet tilbyr Swyftx tofaktorautentisering (2-FA) i tillegg til vanlig passordinnlogging. Dette er med på å sikre kontoen din og unngå hack og tyveri. På baksiden av tjenesten vil du oppdage at sentralen kontinuerlig overvåker dataene og trafikken for å oppdage eventuelle brudd.

De bruker også krypteringsprotokoller på alle sensitive data, og utfører regelmessig ekstern penetrasjonstesting. Alle disse sammen lar Swyftx umiddelbart identifisere mistenkelig aktivitet på systemet deres. Når de finner noe mistenkelig, låser de den aktuelle kontoen tid til passordet kan tilbakestilles av eieren.

Swyftx har avanserte databasesikkerhetsprosedyrer. Bilde via Shutterstock

Av alle sikkerhetsfunksjonene var vi spesielt imponert over Swyftxs overvåking av datainnbrudd. Børsen oppnår dette ved å følge nøye med på andre børser og på andre nettsteder som er koblet til kryptovalutahandelsaktivitet. Dette lar dem raskt låse kontoer som ser ut til å være kompromittert, og holde pengene dine trygge for potensielt skadelige aktører.

I tillegg til alle ovennevnte sikkerhetstiltak har Swyftx også inngått et samarbeid med Auth0, en anerkjent skysikkerhetsplattform som trygt lagrer brukernes påloggingsdetaljer for den ultimate kontosikkerheten..

Støttede kryptovalutaer

Handel på Swyftx vil gi deg tilgang til over 220 forskjellige kryptovalutaer, og listen vokser hele tiden. I tillegg til de mest populære kryptovalutaene som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og Ripple (XRP), er det også mulig å handle på mer uklare mynter som Civic (CVC), Filecoin (FIL) eller Mithril (MITH). Det er også de ekstremt populære DeFi-myntene som Curve (CRV) og yearn.finance (YFI)..

Swyftx valutaer

Her er et utvalg fra listen over over 220 forskjellige altcoins

Alle disse eiendelene kan handles ved hjelp av TradingView-plattformgrensesnittet, og mot AUD, BTC eller USD. Swyftx lover den beste kryptovaluta-likviditeten til enhver australsk kryptobørs. Det gjør dette ved å skanne en rekke andre børser for å finne de beste spreadene, likviditeten og prissettingen for målkrypto / valutaparring.

Tilbyr Swyftx Leverage Trading?

For tiden tilbyr Swyftx ikke leveraged trading, men de sier at deres utviklingsteam undersøker måter å implementere det i fremtiden. Vær oppmerksom på at de fleste kryptovaluta-børser som tilbyr gearing, kun aksepterer innskudd i kryptokurver. Fordi det ikke er noen innflytelse på handel som tilbys på Swyftx, kan de tilby innskudd i AUD. Dette er langt enklere for de fleste handelsmenn, spesielt de som er ganske nye for kryptovalutaer.

De som insisterer på å handle med gearing, kan alltid kjøpe Bitcoin på Swyftx ved hjelp av AUD, og ​​deretter overføre Bitcoin til en hederlig børs som tilbyr leveraged trading. Swyftx tilbyr til og med sin hjelp med å velge en pålitelig og pålitelig børs for handel med gearing.

Swyftx-handelsavgifter

Flatavgiften for handler på Swyftx er 0,6%, noe som virker høyt først når du ser på mange andre børser som tilbyr avgifter på 0,2% eller mindre. Imidlertid er det viktigere ting enn avgiftene som børsen tar, og disse tingene er spreadene på handlene dine. På Swyftx holdes disse spreadene så lave som mulig. Faktisk annonserer de spredninger så lave som 0,41%.

Swyftx Spreads

Utrolig lave spreads. Bilde via Swyftx.com.au

De kan tilby så lave spreads på grunn av den proprietære algoritmen som finner lavest mulig spread hver gang for hver handel. Og når du setter sammen gebyret og spredningen, som kan være så lav som 1,01% på Swyftx, ser du snart at de har den beste kostnadsstrukturen der ute.

Faktisk, når du legger opp gebyrene og spreadene på andre kryptovaluta-børser, ser du snart at du kanskje betaler dobbelt, trippel eller enda mer. Noen børser tar mer enn 5% når du legger til gebyrene og spreads.

Teamet på Swyftx vet veldig godt at høyere spread bare spiser inn fortjenesten din. Når du ser deg rundt på australske kryptobørser, ser du høye spredning over hele linja, og det er rett og slett på grunn av mangel på likviditet.

Swyftx løser dette likviditetsproblemet på et par måter. Vi har allerede diskutert hvordan de ser ut blant en rekke andre børser for å finne den beste likviditeten og spreadene. I tillegg konverterer de alle AUD-innskudd til USD og omvendt når midler trekkes ut. Derfor ser gebyret så høyt ut på 0,6%. Det er faktisk et valutakonverteringsgebyr. Men ved å gjøre dette er de i stand til å holde spreadene langt lavere enn andre børser.

Swyftx-avgifter

Bare se på hvordan Swyftx sammenligner med andre børser og meglere. Bilde via Swyftx.com.au

Bortsett fra handelsavgiften og spredningen, krever Swyftx ikke noe mer enn gruvegebyret på innskudd og uttak. Og hvis du bruker fiat (AUD) for innskudd og uttak, er det ingen gebyr i det hele tatt så lenge innskudd og uttak er større enn $ 200. Under denne terskelen på $ 200 er det en flat $ 2-avgift. Dette er noen av de laveste gebyrene for innskudd og uttak som du også finner hvor som helst.

Når det gjelder grenser har Swyftx en daglig innskudds- og uttaksgrense på $ 20 000 australske dollar som kan økes til 100 000 AUD med tilleggsdokumentasjon. Det er ingen handelsgrense.

Opprette en konto på Swyftx

Å opprette en konto på Swyftx er veldig enkelt. Det begynner med å klikke på den store, blå “Signup” -knappen øverst til høyre på nettstedet. Dette åpner registreringssiden for Swyftx der du skriver inn navn, e-postadresse, telefonnummer, bostedsfylke og passord du selv velger.

Påmelding hos Swyftx

Registrer deg på under et minutt. Bilde via Swyftx.com.au

Kryss av i boksen for å godta vilkårene, og boksen for å bevise at du ikke er en robot ved å fylle ut captcha. Til slutt klikker du på knappen “Opprett min konto”.

Swyftx-bekreftelse

De australske KYC-reglene krever at Swyftx verifiserer alle kundenes identitet før de lar dem sette inn og handle, men denne prosessen er veldig rask. De fleste vil være i stand til å fullføre den innen 2 minutter eller mindre.

For å komme i gang med KYC-identitetsbekreftelsesprosessen, logg inn på kontoen du nettopp opprettet, og klikk på “Profil” -linken i venstre sidefelt og under den “Bekreftelse” -linken. Klikk på den, så får du et elektronisk skjema der du blir bedt om følgende informasjon (merk hver er bekreftet separat):

 • Epostadresse
 • Mobiltelefonnummer
 • ID-dokumentnummer

Swyftx Verifisering

Tre enkle verifiseringstrinn. Bilde via Swyftx Hjelp

Bekreftelse av e-postadressen din er så enkelt som å klikke på den knappen. En e-post vil bli sendt til deg med en lenke for å klikke, og bekreftelsen vil bli gjort.

Det er ikke mye vanskeligere å bekrefte telefonnummeret ditt. Klikk på “Bekreft nå” -knappen under telefonen, og en 6-sifret PIN-kode blir sendt til telefonen din via SMS. Skriv inn PIN-koden i popup-boksen, og klikk “Bekreft nå”, og den er sortert.

Swyftx Bekreft PIN

En 6-sifret SMS-kode bekrefter enkelt mobiltelefonen din. Bilde via Swyftx Hjelp.

Når e-post- og telefonbekreftelsen er ute av veien, er du klar til å bekrefte ID-dokumentene dine. I motsetning til andre tjenester er det ikke nødvendig å skanne og laste opp disse dokumentene, noe som gjør prosessen langt raskere og enklere. Du trenger ID-dokumentene dine og angi informasjonen nøyaktig slik den vises på dokumentene.

Swyftx ID

Det tredje og siste trinnet i å bekrefte kontoen din på Swyftx. Bilde via Swyftx Hjelp.

Når det er bekreftet, er du klar. Det er sannsynlig at hele prosessen tok deg mindre enn to minutter.

Demokonto

En veldig unik funksjon du finner på Swyftx, som du ikke finner på de fleste andre kryptovaluta-børser, er en demo-konto. Faktisk er Swyftx blant de australske kryptokursutvekslingene den eneste som tilbyr demokontoer.

Swyftx Demo

Den eneste australske børsen / megleren som tilbyr en demo-handelskonto. Bilde via Apple App Store

En demo-konto er en konto som er finansiert med “lekepenger” hvor du kan handle for å bli vant til børsens plattform og handelsbetingelser. Det er en ekstremt nyttig funksjon, selv for mer avanserte handelsmenn, som vil bruke demokontoen til å teste ut nye handelsstrategier før de risikerer ekte penger på dem. På Swyftx simulerer de til og med virkelige likviditets- og handelsforhold for å gjøre opplevelsen så trofast som mulig.

Innskuddsmetoder

For innskudd i AUD tilbyr Swyftx flere alternativer:

 • PayID (øyeblikkelig innskuddsmetode)
 • POLi (øyeblikkelig innskuddsmetode)
 • OSKO (innskudd innen samme virkedag)

Osko og PayID

Raske og enkle innskudd og uttak. Bilde via Regional Australia Bank

Fra begynnelsen av januar 2021 har Swyftx kunngjort at de snart vil legge til kreditt- / debetkortbetalinger, og blir den første australske plattformen som tilbyr denne tjenesten. Også de som ønsker å bruke en bankkonto for å gjøre et innskudd, kan gjøre det ved hjelp av OSKO-nettverket.

Standardoverføringer ved bruk av OSKO-nettverket tar vanligvis 2-6 timer å behandle, selv om det ikke er uvanlig at banken holder et stort første innskudd i opptil 24 timer. Swyftx sjekker for overføringer klokka 09.00, 12.00, 15.00, 18.00, 20.00 og 22.00 AEDT hver virkedag.

Når du bruker fiat-valuta (australske dollar), er det en daglig grense på $ 20.000 på innskudd og uttak. Hvis det kreves større innskudd og uttak, kan dette økes til $ 100.000 med forbedrede bekreftelsesprosedyrer.

Swyftx-grenser

Noen av de beste avgiftene og handelsforholdene i den australske kryptoinduktøren. Bilde via Swyftx.com.au

Alle innskudd blir deretter konvertert til amerikanske dollar basert på den daglige valutakonverteringskursen. Swyftx gjør dette slik at de er i stand til å finne dypere likviditet ved å bruke USD-par i handler. Dette gir lavere spread og til slutt billigere handelskostnader.

Avansert handelsplattform

Å ha en nyttig og forhåpentligvis kraftig handelsplattform er en av de svært viktige hensynene når du velger en kryptovaluta-utveksling eller megler, og Swyftx skuffer ikke på dette punktet. Brukere vil ha tilgang til et stort utvalg av handelsindikatorer og verktøy gjennom TradingView-grensesnittet.

Hvis du er kjent med denne nettbaserte kart- og handelsplattformen, vet du sannsynligvis allerede hvor kraftig den er. Med sitt utvalg av handelsverktøy gjør det det lettere å analysere kurshandlinger og gjøre vellykkede handler.

Swyftx-diagram

Kraftige TradingView-diagrammer. Bilde via Swyftx Hjelp.

TradingView tillater også enkel bruk av stopp, begrensning eller markedsordre, noe som gjør handel mer laserfokusert. Du har enkel tilgang til alle kryptovaluta-eiendelene som tilbys av Swyftx, inkludert detaljerte pristabeller der det er mulig å utføre detaljert teknisk analyse. Du vil også se en separat pris- og ordreboksdybde for den mest detaljerte handelsopplevelsen.

Swyftx optimaliserer også automatisk dine kryptoordrer på tvers av flere børser og ordrebøker for å levere de beste prisene og likviditeten ved hjelp av en enkelt plattform. Dette betyr at likviditeten på Swyftx er betydelig høyere sammenlignet med andre kryptobørser i Australia som Coinspot og CoinJar.

Swyftx mobilapp

Naturligvis har Swyftx en mobilapp tilgjengelig for begge Android enheter og iOS enheter. Disse gir deg bekvemmeligheten av å handle på farten, mens du fortsatt er helt sikker takket være den biometriske sikkerheten som følger med appene. Velg mellom fingeravtrykk for ansiktsskanning ID-gjenkjenning for å sikre appen på mobilenheten din.

Swyftx Mobile

Kos deg med mobilhandel mens du er på farten. Bilde via Swyftx.com.au

Når du bruker mobilappen har du tilgang til alle de samme funksjonene som den elektroniske appen, inkludert kartlegging og analyse, kjøps- / salgsordrer, overvåker åpne posisjoner og gjør innskudd / uttak.

Swyftx Cryptocurrency Wallet

Du får en lommebok når du handler på Swyftx, og de vil støtte alle myntene som omsettes på plattformen. Mynter kan lagres i en varm eller kald lommebok og er sikret med toppmoderne sikkerhetsprotokoller. Swyftx erkjenner ikke at online lommebøker ikke er et godt valg for langvarig lagring, siden de er attraktive mål for hackere. Swyftx anbefaler sine kunder at de kjøper og bruker en hardware lommebok som en Ledger eller Trezor-enhet.

Kundeservice

Kundesupportpersonalet på Swyftx er anerkjent for å være ganske utmerket, og det er deres hardt arbeid til dels som har tjent Swyftx over 900 ‘Excellent’ anmeldelser på TrustPilot. Som en av de mest pålitelige og brukte forbrukeranmeldelsessidene er tilbakemeldingene på TrustPilot ganske verdifulle når det gjelder å anbefale Swyftx som en kryptovalutautveksling. Bare se hva anmeldere sier:

Swyftx TrustPilot

Nesten 1000 gode anmeldelser kan ikke være galt. Bilde via Swyftx.com.au

Brukere kan kontakte supportteamet via live chat, telefon og selvfølgelig e-post. Nettpratfunksjonen var faktisk litt vanskelig å finne siden den ikke vises før du er på registreringssiden, eller når du faktisk har registrert deg og logget inn. Swyftx er også på Telegram på https://t.me/swyftx.

Støtte er tilgjengelig via alle kanalene fra 9:00 til 21:00 AEST, og den gjennomsnittlige responstiden er oppført som 2-3 minutter. I tillegg er det et omfattende Hjelp-delen som burde svare på de fleste spørsmålene folk har.

Er det et tilknyttet program?

Det er et tilknyttet program, og Swyftx belønner sine tilknyttede selskaper med 30% av avgiftene som samles inn for alle handler i løpet av den refererte kontoen. Tilfeldige brukere får også en henvisningskode som de kan bruke til å henvise vennene sine og motta den samme sjenerøse 30% levetidsutbetalingen.

Swyftx tilknyttet

Få betalt for livet for å ha henvist til venner og familie. Bilde via Swyftx.com.au

De har utbetalinger 1. hver måned og rapportering i sanntid i tilknyttet sporingssystem, slik at du alltid vil vite så snart noen blir med under deg. Dessverre er det ikke noe markedsføringsmateriell som kan hjelpe deg med kampanjer.

Selvstyrt superfond

En funksjon som bør nevnes før vi avslutter denne gjennomgangen, er muligheten til å opprette et Self Managed Super Fund (SMSF), en type pensjonssparebil som også gir skattefordeler. Swyftx er i stand til å tilby denne tjenesten gjennom et partnerskap med New Brighton Capital.

For å sette opp SMSF på Swyftx trenger du følgende informasjon: registrert tillitsnavn og adresse, tillit til ABN, kopi av tillitshandling og detaljer om mottakermottakere. De største mottakerne, dvs. de som eier mer enn 25%, bør alle ha bekreftet Swyftx-kontoer.

Swyftx SMSF

Begynn å spare for pensjonen, og spar også på skatten. Bilde via Swyftx.com.au

Ifølge Australia Tax Office (ATO) er SMSFer en type pensjonssparefond. Sammenlignet med andre typer midler tjener SMSF-medlemmer også som forvaltere. Som sådan opprettholder SMSF-medlemmene samsvar med alle ATO-forskrifter som skatteregler og superlover. SMSF-skattefordeler gjør investeringsbilen til et populært valg for kryptovalutaholdere. I henhold til gjeldende SMSF-regulering er fordeler skattepliktige med en sats på bare 15%.

Forbedringsområder

Det er tydeligvis alltid rom for forbedring i enhver virksomhet. Det gjelder også for Swyftx, selv om vi for å være ærlige, våre anbefalinger for forbedringer er ganske små, ettersom vi syntes børsen / megleren var ekstremt godt oppsatt og konkurransedyktig sammenlignet med andre australske og internasjonale kryptovaluta-børser..

De fleste områder som gebyrer, kundeservice, handelsforhold og plattformer, regulering og sikkerhet er gode.

Det ville også være fint å ha en viss innflytelse tilgjengelig, selv om vi kan gi utvekslingen litt pass her siden de allerede har kunngjort at de jobber med å gjøre dette til en ting på plattformen deres.

Endelig vil vi virkelig se at noen form for utdanning og / eller nyheter blir lagt til sentralen. Dette vil være spesielt nyttig for nye handelsmenn som kanskje ikke en gang har god forståelse av hvordan man gjør grunnleggende teknisk analyse.

For å konkludere

Som vi allerede har nevnt ovenfor, er Swyftx virkelig en utmerkelse blant australske og til og med internasjonale kryptokursutvekslinger og meglere.

De leverer på et veldig høyt nivå i nesten alle områder av tjenesten som kan være viktige for en næringsdrivende. Og måten plattformen er satt opp på gjør dem ideelle for både begynnende og erfarne kryptovalutahandlere.

Faktisk kan vi gjøre Swyftx til vårt beste valg for australske handelsmenn utelukkende basert på deres lave avgifter og den utmerkede likviditeten som finnes på plattformen. Det hjelper også at de tilbyr over 220 altcoins i skrivende stund, og har gjort både bank- og KYC-overholdelse så enkelt.

Å legge til listen over fordeler ved å handle med Swyftx er tilgangen til en demo-konto for testing av handelsstrategier, muligheten til å sette opp gjentatte innskudd og tilgang til pensjonssparing gjennom en SMSF-ordning som kan spare betydelig på skatteregningen.

Samlet sett er det bare så mye å anbefale Swyftx som en utmerket børs / megler for australiere. Den eneste skammen er at alle utenfor Australia ikke har tilgang til en så utmerket megler.

Utvalgt bilde via Swyftx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me